2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
senin yine daha erken canım bebişlerimizin yapısı böyle demek ki ben oynuyorum biraz karnımla bakıyorum böyle iki vuruş oluyor sende biraz oyna parmaklarınla bastır yada salla karnını bekle arkana yaslan bacaklarını rahat bırak

Tam.gostermedi sanirim bilemediler
yaa nasıl gizliyosa kendini artk sıpa :)) hayırlı evlat olsun ne yapıcaksın sende unisex alırsın kıyafetleri
Cikart tabi basibos birakma. Bende gecende hazirandaki ozel gunleri say bakem dedim adam afalladi kaldi sok gecirdi sonra saydi korkarak baska var miydi diyo dedim yok aferin unutmamissin
iyi gene seninki hatırlamış:)))

Nelet neler yaptim canim tik yok. Paso uyuyo bide benimki yanlamasina yatiyo enine yani ne yukarda ne asagida baski da yok. Kafasi nerde onu bile bilmiyorum daha

Yanı tüm damarları sorun olup olmadığını gören cinsiyeti nasıl bilemiyor. Korkmaya başladım artık. Çok fazla birşey de alamıyorum net olmayınca. Doktorlar mi iyi değil diyorum. Zaten yabancıyım konyada ankaranin gözünü seveyim

Cikart tabi basibos birakma. Bende gecende hazirandaki ozel gunleri say bakem dedim adam afalladi kaldi sok gecirdi sonra saydi korkarak baska var miydi diyo dedim yok aferin unutmamissin
Ya benimde cocuklu evin en lazim gereci olan sarjli el supurgem bozuldu aksam yatiyoduk dedim anneler gununde bana bisey almadin gecmis anneler gunu ocin sarjli el supurgesi al bana seni kahvaltiya goturduk cicek aldik ya diyo
Olsun kalici hediye almamissin onuda al desim boş gecmesinler

Benim bu lekele de 4 5 gundur geldi gobek deligime halka seklinde. Belki sana daha olur bir iki hafta sonrsinda cnm ben 26+3 teyim suan

Haha aferin kiz alsin tabi kadinlarin ihtiyaci bitmiyo hic. Ben gecen yillari soylerseeem ooo batar adam

Bende özel günlere önem gösteririm. Özel dediğimde Evlilik yıldönümü ve doğum günlerimiz. Başlarda öğrenebilirmiyim çok saçma gelirdi eşime, onlarda yokmuş öyle şeyler. Ama artık alıştı. En azından bi hediye alıyoruz. Heee ben öyle ev hediyeside kabul etmem:) bana ait olacak bi hediye olması lazım:)

Kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz özel durum harici. Birde şeker yüklemesi yaptırdınız mı ben daha yaptiramadim

Kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz özel durum harici. Birde şeker yüklemesi yaptırdınız mı ben daha yaptiramadim

Ben tsh hapi, alerji hapi, decavit, d vitamini, oreferon kullaniyorum canim. Ama 15gundur decavit ve oreferon kullanmiyorum cunku kabizlik yapti bende 1gun durup 1gun icicem artik

Benim bu lekele de 4 5 gundur geldi gobek deligime halka seklinde. Belki sana daha olur bir iki hafta sonrsinda cnm ben 26+3 teyim suan
aa evet aramızda baya varmış olabilir canım
ay ben kuru bi öpücüğe bile razıyım, ev hediyesymiş şahsiymiş hatırlasın yeter

adam doğumda doğum hediyesi alsın diye mesai parasını almıyorum kenarı koysun diye düşünün

tatlım sana fikirler sunabilirim.. Mesela eşimin bana yaptıklarını anlatım sende içinden belki sana uyan olursa seçersin..

meselaaa ben Hakan Altun'u çok severim.. Ve şansıma nosta costa diye bi mekan var ataköy marina da orda çıkıyormuş orayı ayarlamış surpriz yaptı orda öğrendim benim için çok anlamlıydı.. Eşinin çok sevdiği bişeyi böyle sürprizle halledebilirsin..
Sonra diğer sürprizide bana bavul yaptırdı antalya ya tatile götürdü.. Hafta sonu kaçamağı yapabilirsin...
Hafta sonu kaçamağı gibi ağva ya da götürmüştü küçük ev motel diye bi yerde kalmıştık akşamda orda bi restaurant ta mum ışığında canlı müzikli romantik bi akşam yemeği yemiştik..

Bi keresinde de doğum günümü herkes unutmuş gibi yapmıştı beni yemeğe burger kıng'e götürmüştü tabi ben şok ama olsun fln dedim yinede sonra bi bahaneyle eve gittik bi baktım bütün ailem içerde sürprzzz dediler beklemiyordum hiç güzel bi anı olmuştu.. Bunlar en çok bende iz bırakanlar belki içinden bi fikir olur sana yazım dedm kuzum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…