Yok canım valla en çok ayrıntılı ultrasonda cinsiyet için uğraştı fakat erkek dedi sonra yüzde 80 kız dedi ama kesin kız diyen olmadi
Geciomus canim arastirdim ben hamileklkte lekeler cikabiliyomus. Kizlar guzelligimizi aliyolar galibacanim benim gogus altimda enine bi cizgi olustu rengi bi degisik oldu bende bi kac gun once oarkettim brnde sanirim gobek indikten sonra gecer :)
senin yine daha erken canım bebişlerimizin yapısı böyle demek ki ben oynuyorum biraz karnımla bakıyorum böyle iki vuruş oluyor sende biraz oyna parmaklarınla bastır yada salla karnını bekle arkana yaslan bacaklarını rahat bırakBenimde oyle maalesef. Mesela sabah uyaninca 1saat fln bisey yemedigimde itme gibi oluyo ama tekme mi degil mi hala cozemedim. Yemek yiyince kesiliyo yatana kadar ses yok. Yatinca da sirtustundeyken 1 2 batma var o kadar. Doktora gittigimizde dedim itiyo gibi ultrasona bakti yok uyuyo. Hic cozemedim hemde hic
Valla bende bilmiyorum ne olacak ama diyet işe yaramadı sanırım bendeO zaman mecbur ilaç tedavisi başlayacak.
yaa nasıl gizliyosa kendini artk sıpa :)) hayırlı evlat olsun ne yapıcaksın sende unisex alırsın kıyafetleriTam.gostermedi sanirim bilemediler
iyi gene seninki hatırlamış:)))Cikart tabi basibos birakma. Bende gecende hazirandaki ozel gunleri say bakem dedim adam afalladi kaldi sok gecirdisonra saydi korkarak baska var miydi diyo dedim yok aferin unutmamissin
senin yine daha erken canım bebişlerimizin yapısı böyle demek ki ben oynuyorum biraz karnımla bakıyorum böyle iki vuruş oluyor sende biraz oyna parmaklarınla bastır yada salla karnını bekle arkana yaslan bacaklarını rahat bırak
Yanı tüm damarları sorun olup olmadığını gören cinsiyeti nasıl bilemiyor. Korkmaya başladım artık. Çok fazla birşey de alamıyorum net olmayınca. Doktorlar mi iyi değil diyorum. Zaten yabancıyım konyada ankaranin gözünü seveyimDamarları gören pipiyi nasıl göremez ya, gerçi çok hareketliyse ne yapsınlar :)
Bana da 12 de erkek 13 14 15 te belli değil dedi 16 da zar zor bayağı uğraşarak erkek dedi o söylemediği haftaları kız olarak düşünmüş. O yüzden belli olmaz dedim ama bu haftalarda hala göstermemesi çok ilginç ya
Ya benimde cocuklu evin en lazim gereci olan sarjli el supurgem bozuldu aksam yatiyoduk dedim anneler gununde bana bisey almadin gecmis anneler gunu ocin sarjli el supurgesi al banaCikart tabi basibos birakma. Bende gecende hazirandaki ozel gunleri say bakem dedim adam afalladi kaldi sok gecirdisonra saydi korkarak baska var miydi diyo dedim yok aferin unutmamissin
Benim bu lekele de 4 5 gundur geldi gobek deligime halka seklinde. Belki sana daha olur bir iki hafta sonrsinda cnm ben 26+3 teyim suanBende olmadı öyle canım çizgim var ama başka lekelenme farketmedim daha kendimde
canım evet zor durumdasın psikolojinde ister istemez etkileniyo ama şükür et ki sen bikaç ay sonra geçecek morluklarınla evlat sahibi olabileceksin. benim kuzenimin %25 şansı var hemde tüp bebekle. cürmüde yok 2.yi deniyolar şimdi zarla zorla.. doktor direkt kumar masasına 100binle oturduğunu düşün en en en iyi ihtimalle sadece 25bin alıp kalkabileceksin demiş. Allaha şükürki biz öyle böyle de evlat sahibi olabilecez inşallah
duyuyo tabi canım :) ay yerim onu demek onlara heycanlandı sıpacık :)
yok canım unutmıycağını biliyorum :) hatta eşime de bahsettim, olursa iyi olur neden olmasın dedi :)
benimki ne sevmeye ne konuşmaya anacım. anca keyfi kaçınca tekmeliyo
ay hadi güzel haberlerle gelim inşallah
aa evt önden çıtçıtlı da doğru ilk zamanlar kafasından falan geçirirken zorlanırız. ay çok yaşa pullum yaa
yaa nasıl gizliyosa kendini artk sıpa :)) hayırlı evlat olsun ne yapıcaksın sende unisex alırsın kıyafetleri
öyle yapacağım sanirim canım. Kız diye kabullendim ama erkekte olursa evde giyidirirm pembeleri artik
iyi gene seninki hatırlamış:)))
Hayirlisi olsun canim. Arada renkler almaya calis bari belli olur insallah obur ay
Ya benimde cocuklu evin en lazim gereci olan sarjli el supurgem bozuldu aksam yatiyoduk dedim anneler gununde bana bisey almadin gecmis anneler gunu ocin sarjli el supurgesi al banaseni kahvaltiya goturduk cicek aldik ya diyo
Olsun kalici hediye almamissin onuda al desimboş gecmesinler
olabilir canimm sipalar degistiriyorlar bizi :)Geciomus canim arastirdim ben hamileklkte lekeler cikabiliyomus. Kizlar guzelligimizi aliyolar galiba
Kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz özel durum harici. Birde şeker yüklemesi yaptırdınız mı ben daha yaptiramadim
Kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz özel durum harici. Birde şeker yüklemesi yaptırdınız mı ben daha yaptiramadim
Ben imom ve gyno ferro sanol kullanıyorum. Şeker yüklemesini pazartesi günü yaptıracağım.
aa evet aramızda baya varmış olabilir canımBenim bu lekele de 4 5 gundur geldi gobek deligime halka seklinde. Belki sana daha olur bir iki hafta sonrsinda cnm ben 26+3 teyim suan
ay ben kuru bi öpücüğe bile razıyım, ev hediyesymiş şahsiymiş hatırlasın yeterBende özel günlere önem gösteririm. Özel dediğimde Evlilik yıldönümü ve doğum günlerimiz. Başlarda öğrenebilirmiyim çok saçma gelirdi eşime, onlarda yokmuş öyle şeyler. Ama artık alıştı. En azından bi hediye alıyoruz. Heee ben öyle ev hediyeside kabul etmem:) bana ait olacak bi hediye olması lazım:)
tatlım sana fikirler sunabilirim.. Mesela eşimin bana yaptıklarını anlatım sende içinden belki sana uyan olursa seçersin..Aaa yok artıkben severim böyle günleri kutlamayı, mesela eşim unutacak ve ben kavga çıkarıcam.. yemeğe çıkartmaz bi hediye alırdım ama ne alayım adama artık şaşırdım düşün 7 yıl içinde (evlilik süremizi saymıyorum) traş takımına kadar aldım. alacak başka bişey kalmadı o yüzden yemeğe çıkarayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?