Haklısın aslında bi ihtimal bırakırım seneyede ama bu sene ilk senemiz. daha öncesi olmadıBiliyosun ben hic boyle olumsuz konusmam cocuk olunca soyle boyle olcak diye....ama seneye bu zamanlar ek gidaya baslamis tostikiniz olcak onun muhallebisiydi meyvesiydi corbasiydi suyuydu kasigiydi...mama sandalyesini silmek icin bez v.s. essek kadar cantan olcak yediginden de pek anlamiycan egeyi yediriyo olcan...kimseyede birakmazsin diye tahmin ediyorum o yuzden uzun sure arkana yaslanipta kendinden cok oglanin karni doydumu uykusu geldimi kismini dusunmeden yildonumu kutlayamiycagin icin bu sene enn guzelinden bir restrntta planini yap derim :)
Yusuf ege gelincede guzel olcak saydiklarim gozunu korkutmasin o da baska bir keyif onunla kutlamakta ayri bir mutluluk ama sen yinede bu senenin tadini cikar derim.
2-3 gündür benim de öyle bi sakinlik geldi üstüne çok sertti hareketleri şimdi belli belirsiz bugün arayayım bari doktoru. O olabilir değişir diyordu ama olsun bi sorayımKızlar ben hala bebeği çok az hissediyorum hatta o mu anlamıyorum bile gazla karıştırıyorum sanki karnımda hiçbişey yok gibi üzülüyorum hep korku içindeyim bişe oldu mu diye
sanırım yapısı böyle annem diyor ki sende oynamazdın pek demek ki bana çekmiş giderim yine de doktora ama teşekkür ederim canımSen doktoruna danış canım. ama bugüne kadar farklı bir durum olsa doktorun derdi. Demekki senin bebişin yapısı biraz sakin. Kendine stres yapma. Ama en iyisi hiç bekleme herhangi bir doktora git danış gör. için rahat etsin. Yoksa insan çok stres oluyor.. Buda bebeğe zarar. İnşallah en yakın zamanda gümbür gümbür tepikler seni bebiş.
16 sında gitmiştim benim bebiş baştan beri böyle çok hareketli değildiKiz birak allasen istedigin muzigi dinle :)) 5 senedir cocuk sarkilari soyleyip dinlioz icimize fenaliklar geldi. Bazen kendi kendimi cocuk sarkisi soylerken buluyorum. :))
Canim o kocaeli belediyesinin uygulamasi diger sehirlerde yok pullunun dedigide belkide izmir belediyesine has bi hizmettirr.
En son kontrole ne zaman gittin. Gebeligin baya ilerlemis. Belki hep boyle gececek ama doktorunla durumunu mutlaka paylas bence. Cok sikintiya dustugunde saglik ocagina gidiver bi kalp atisi dinle gozlerinde kalpler ile eve don. Hic rahat edemedin diyelim. Kalp dinleme cihazlari satilio nette onlardan al eve icini rahat ettir. Sikinti sikinti nereye kadar
Haklısın aslında bi ihtimal bırakırım seneyede ama bu sene ilk senemiz. daha öncesi olmadıoyüzden bana evlenme teklifi ettiği yeremi gitsek, evde mi hazırlasam bişeyler diyorum. dışarıda bi masa hazırlatmak vs daha güzel sanki. ama bilemedim. yani yemek yenir heralde yıl dönümde 2 seçenek var ya evde ya dışarıda. gece işe giderse cumartesi akşamdan bi yere konaklamalı gidip kalamayız. gitmezse de gidermiyiz pek emin değilim. en iyisi yarın sormam lazım işe gidicekmisin cumartesi diye ama boğaz manzaralı bi yemek en iyisi sanıyorumki
senin haftalarında sakin olabiliyormuş duymuştum2-3 gündür benim de öyle bi sakinlik geldi üstüne çok sertti hareketleri şimdi belli belirsiz bugün arayayım bari doktoru. O olabilir değişir diyordu ama olsun bi sorayım
Evet cocuklu hayatin ayri bir zevki mutlulugu var ama o eski rahatlik kalmio anacim. Ben annemin yakin olmasi sebebiyle 20 gunden itibaren ufak ufak birakmaya basladim. Yarim saatle basladi yavas yavas sureyi actim. Ilk 13 aylikti babasina birakip uni arkadaslarimla hafta sonu kacamagi yaptim 1 gecelik. Ara ara anneme birakip esimke basbasa biseyler yaptik. Ben imkan varsa ozgur alan olusturulmasi kanaatindeyim. Hem evliligi beslemek hem kendini beslemek adina. Anayiz ama insanizda. Bu sureli akillica tutup avctiginizda cocukda sikinti yapmio hatta 3.5 yasindayken anneme birakip esimle yurtdisina tatile gittik. Evet illa bi eksiklik oluo ama bunlarda ihtiyacc :)))Biliyosun ben hic boyle olumsuz konusmam cocuk olunca soyle boyle olcak diye....ama seneye bu zamanlar ek gidaya baslamis tostikiniz olcak onun muhallebisiydi meyvesiydi corbasiydi suyuydu kasigiydi...mama sandalyesini silmek icin bez v.s. essek kadar cantan olcak yediginden de pek anlamiycan egeyi yediriyo olcan...kimseyede birakmazsin diye tahmin ediyorum o yuzden uzun sure arkana yaslanipta kendinden cok oglanin karni doydumu uykusu geldimi kismini dusunmeden yildonumu kutlayamiycagin icin bu sene enn guzelinden bir restrntta planini yap derim :)
Yusuf ege gelincede guzel olcak saydiklarim gozunu korkutmasin o da baska bir keyif onunla kutlamakta ayri bir mutluluk ama sen yinede bu senenin tadini cikar derim.
Aaa yok artıkAy ne romantiksin 2 yildir hic bi gunu kutlayamadik ne ilginc :))
benim da arada tepikliyor ama çok az her ultrasyonda bizimkide uyuyor rahatını seviyor bence bunlar ama yinede soracam doktoraVintageseven Benimde hareket etmiyo ve biseyde etki etmiyo. Zaten 3tur ultrasonda uyuyo kalbinj de dinletmedi doktor. Durttu sallamadi hic yani yapcak bisey yok diyorum artik. Ama tedirgin oluyosan sor bu doktoruna hatta bende merak ediyorum nedenini
3 sene sonra kulaklarim acio die aglayacak esin :)) haberi olsunkizz ben degil esim aciyor her gece kimildamasi hosuna gidiyormus ona tepki veriyor diye onu aciyor :)
bakalim canim gorucezz3 sene sonra kulaklarim acio die aglayacak esin :)) haberi olsun
bende senin kafadayım vallahi canım. ben ablama en olmadı kv me bırakmayı düşünüyorum. arada nefes almak gerekli yoksa daha sinirli gergin insanlar oluyoruz... ablamın kızları hiç kimsede kalmazlardı ben ağlaya oynaya düşe kalka ilk 2-3 saat daha sonra 6 7 saate kadar bakmaya başladım. çünkü ablam çok kötü rahatsızlanıyodu doktor arada nefes al bırak çocuklar ağlasın sen nefes almaya bak demişti. şimdi bana bırakıyo bazen çocukları anne nereye diye bile sormuyolar. ama benmki ne olur bilemem :)Evet cocuklu hayatin ayri bir zevki mutlulugu var ama o eski rahatlik kalmio anacim. Ben annemin yakin olmasi sebebiyle 20 gunden itibaren ufak ufak birakmaya basladim. Yarim saatle basladi yavas yavas sureyi actim. Ilk 13 aylikti babasina birakip uni arkadaslarimla hafta sonu kacamagi yaptim 1 gecelik. Ara ara anneme birakip esimke basbasa biseyler yaptik. Ben imkan varsa ozgur alan olusturulmasi kanaatindeyim. Hem evliligi beslemek hem kendini beslemek adina. Anayiz ama insanizda. Bu sureli akillica tutup avctiginizda cocukda sikinti yapmio hatta 3.5 yasindayken anneme birakip esimle yurtdisina tatile gittik. Evet illa bi eksiklik oluo ama bunlarda ihtiyacc :)))
Aaa yok artıkben severim böyle günleri kutlamayı, mesela eşim unutacak ve ben kavga çıkarıcam.. yemeğe çıkartmaz bi hediye alırdım ama ne alayım adama artık şaşırdım düşün 7 yıl içinde (evlilik süremizi saymıyorum) traş takımına kadar aldım. alacak başka bişey kalmadı o yüzden yemeğe çıkarayım diyorum
Bence cok sanslisin kendi annen hayatta.benim annem olmadigi icin birakabilecegim kimse yok.kv degisik bir insan 1 saat biraksan kendi cocugu sanmaya basliyo....zaten eltimin cocuklari devamli onda ve kucucuk cocuklar kufurlu konusuyo.4 yasinda oglan dedesine senin agzina s.crm diyo eltimde yanimda hahahah bari tuvalete yapsaydin diye gülüyo...yani cocuktur kufuru bi yerden duyar ama annesi babanesi gulupte yaptigini komik sanmasi.....neyse bunun gibi neler var anlatabilecegim...bu hamileligimin basinda bobrek sancisi yuzunden acilde kaldim 9 saat esimede dedim kizi annene gotur ac kalmasin orda babanesi ona gore pisirir.aksam 10 da ben geldim 11 de kizi aldi geldi normalde 9 da uyuyo hala uyumamis kapidan girdi anne mama...butun gun bisey yiyememis cunku alistirdim kendi yiyo baskasi agzina tikmaya calisinca 2 kasiktan fazla yemiyo babaneside biloyo aslinda bunu ama dokmesin diye o yedirneye calismis butun gun.....gece kustu sabah kahvaltida patlican kizartma vermis!!! Yani nasil birakabilirimki...anca acillik olmam lazim iste...Evet cocuklu hayatin ayri bir zevki mutlulugu var ama o eski rahatlik kalmio anacim. Ben annemin yakin olmasi sebebiyle 20 gunden itibaren ufak ufak birakmaya basladim. Yarim saatle basladi yavas yavas sureyi actim. Ilk 13 aylikti babasina birakip uni arkadaslarimla hafta sonu kacamagi yaptim 1 gecelik. Ara ara anneme birakip esimke basbasa biseyler yaptik. Ben imkan varsa ozgur alan olusturulmasi kanaatindeyim. Hem evliligi beslemek hem kendini beslemek adina. Anayiz ama insanizda. Bu sureli akillica tutup avctiginizda cocukda sikinti yapmio hatta 3.5 yasindayken anneme birakip esimle yurtdisina tatile gittik. Evet illa bi eksiklik oluo ama bunlarda ihtiyacc :)))
bende senin kafadayım vallahi canım. ben ablama en olmadı kv me bırakmayı düşünüyorum. arada nefes almak gerekli yoksa daha sinirli gergin insanlar oluyoruz... ablamın kızları hiç kimsede kalmazlardı ben ağlaya oynaya düşe kalka ilk 2-3 saat daha sonra 6 7 saate kadar bakmaya başladım. çünkü ablam çok kötü rahatsızlanıyodu doktor arada nefes al bırak çocuklar ağlasın sen nefes almaya bak demişti. şimdi bana bırakıyo bazen çocukları anne nereye diye bile sormuyolar. ama benmki ne olur bilemem :)
benim da arada tepikliyor ama çok az her ultrasyonda bizimkide uyuyor rahatını seviyor bence bunlar ama yinede soracam doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?