2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben hala bebeği çok az hissediyorum hatta o mu anlamıyorum bile gazla karıştırıyorum sanki karnımda hiçbişey yok gibi üzülüyorum hep korku içindeyim bişe oldu mu diye

Şekeri birebir tüketmemek yeterli olmuyo malesef canım. Ekmeğinden meyvesine herşeye dikkat etmek gerekiyor. Benim de yüksek çıktı endokrine ve diyetisyene gittim. Diyetteyim şimdi yarın kontrol edilecek bakalım.

Evet canım biliyorum o yüzden ekmeği pilavı makarnayı, şekerli ürünleri bıraktım. meyvelerden şuan ekşi vişne yemeğe çalışıyorum ama tabi neyde ne kadar şeker var bilmiyorum. sana verilen diet listesini bana da yazar mısın canım en azından doktora gidene kadar benzer bir yol uygulayayım. Senin şekerin ne kadar çıkmıştı.

Kızlar ben hala bebeği çok az hissediyorum hatta o mu anlamıyorum bile gazla karıştırıyorum sanki karnımda hiçbişey yok gibi üzülüyorum hep korku içindeyim bişe oldu mu diye

Canım seninle aynı haftadayız. Ama herkesin vücut yapısı farklı karın yapın, kilonla alakalı olabilir. Doktora en son ne zaman gittin bunu danıştın mı. İnsan haraketleri hissetmeyince biliyorum çok panik oluyor ama bazı bebekler maşallah çok rahatına düşkün çok hafif haraketleri oluyor. Yada sen haraket halinde iken hareket ediyorsa hissetmeyebilirsin. Yinede insanın içi içini yer biliyorum en iyisi arada sana yakın bir hastaneye gidip kontrol ettir için rahat eder.

Baştan beri hep böyle ultrasonda bile hareket etmiyor doktora sormadım bu sefer gittiğimde soracam içim içimi yiyor acaba bişey mi oldu diye çikolatalı şeyler bile bana mısın demiyor

Beni sağlık ocağı ilk defa bu hafta aradı. Aşıya gideceğim bugün. Hemşirem diyor ki ben hamilelerimi çok severim, eh dedim 23. hafta olmuş aklın nerdeydi bugüne kadar.
Dogurunca gelicem bol bol asiydi topuk kaniydi kilosuydu boyuydu derken bol.bol goruscez canim acele etme deseydin

Kizlar gittim dediginiz gibi cildiyeye gonderdi ilac yazmadi alarji gibide ama bocek isirigi gibide dedi ama surekli cikiyosa degildir dedi hamile oldugun icin ilac yazamam dedi kadin digumcuna yada cildiyeye git dedi

Cnm ben de kullanıyorum gerçekten zor bir ara doktorum iki güne bir kullandırdı sonra bıraktırdı. O ara gerçekten kötü de hissettim acaba bebeğim beslenemez mi damarlar pıhtılaşmadan tıkanır mı vs. Şimdi böyle kızıyorsun ama bebeğin daha iyi beslendiğini düşün gönlünü ferah tut. Morluklar ve şişlikler de geçicek Allahın izniyle.

Aslına bakarsan cnm önce kendini takdir ve tebrik et. Bu sıcaklarda tatil yapacaksın. Bavul hazırla yolculuk çek gel bavulu boşalt
Ben güneyde yaşıyorum plajlar 10 dakika bile değil gebelikten yasağımda yok ama siftahım yok daha. Dışarı çıkınca buharlaşacam gibi hissediyorum. O yüzden bırak morluklarını tatinin keyfini çıkar.

Cnm benim senin tersine düşük çıktı diyet yapmaya çalışıyorum. Dediğine de aynen katılıyorum cnm ya usg bile yok cinsiyet bilmezlermiş. Bizde her gün yeni bşrşeyler çıkıyor. Allahım beterlerinden korusun ne diyelim.

Zaten çok tatlı tatlı konuştum hemşireyle sonra çok işim düşeceği için. Aramanıza çok sevindim, ben çok isterim sizin takibinizde olmak filan dedim
Gercekten arayi iyi turmakta fayda var ne zaman gitsek kizi kucakliyo oyun yapiyo filan derken asisini yapiyo anlamiyo bile :) 1 yas asisinda hapybirthday lidya diye sarki soyluyodu :) tabi bende dogum hesiyesidir dogimgunu hediyesidir ivirzivirlarimizdan hep goturuyorumki unutmasin bizi :)

Kizlar gittim dediginiz gibi cildiyeye gonderdi ilac yazmadi alarji gibide ama bocek isirigi gibide dedi ama surekli cikiyosa degildir dedi hamile oldugun icin ilac yazamam dedi kadin digumcuna yada cildiyeye git dedi
kadındoğumda yüksek ihtimalle cildiyeye yollayacak canım. bende direkt cildiyeye git

ay kızlar konulrla alakalı değil ama hafta sonu bizim evlilik yıldönümümüz, cumartesi kociş gececi olursa pazar günü kutlamayı düşünüyorum ama nasıl ne yapıcam. dışarı mı çıksak yemeğe evde mi yesek kafam karıştı
(yemeğe ben çıkarıcam çünkü hatırlamasını beklemiyorum.. )

Biliyosun ben hic boyle olumsuz konusmam cocuk olunca soyle boyle olcak diye....ama seneye bu zamanlar ek gidaya baslamis tostikiniz olcak onun muhallebisiydi meyvesiydi corbasiydi suyuydu kasigiydi...mama sandalyesini silmek icin bez v.s. essek kadar cantan olcak yediginden de pek anlamiycan egeyi yediriyo olcan...kimseyede birakmazsin diye tahmin ediyorum o yuzden uzun sure arkana yaslanipta kendinden cok oglanin karni doydumu uykusu geldimi kismini dusunmeden yildonumu kutlayamiycagin icin bu sene enn guzelinden bir restrntta planini yap derim :)
Yusuf ege gelincede guzel olcak saydiklarim gozunu korkutmasin o da baska bir keyif onunla kutlamakta ayri bir mutluluk ama sen yinede bu senenin tadini cikar derim.

Cnm benim senin tersine düşük çıktı diyet yapmaya çalışıyorum. Dediğine de aynen katılıyorum cnm ya usg bile yok cinsiyet bilmezlermiş. Bizde her gün yeni bşrşeyler çıkıyor. Allahım beterlerinden korusun ne diyelim. [/QUOTE]

Düşük olunca da mı diyet oluyor canım. Sana diyeti doktorun mu verdi. bakalım haftaya gideceğim ama kesin diyetisyene yönlendirecek. Şimdiden örnek listelere göre haraket etmeye çalışıyorum. İnşallah bu haftalarda önüne geçersek en azından insilüne gerek olmaz.

Baştan beri hep böyle ultrasonda bile hareket etmiyor doktora sormadım bu sefer gittiğimde soracam içim içimi yiyor acaba bişey mi oldu diye çikolatalı şeyler bile bana mısın demiyor

Sen doktoruna danış canım. ama bugüne kadar farklı bir durum olsa doktorun derdi. Demekki senin bebişin yapısı biraz sakin. Kendine stres yapma. Ama en iyisi hiç bekleme herhangi bir doktora git danış gör. için rahat etsin. Yoksa insan çok stres oluyor.. Buda bebeğe zarar. İnşallah en yakın zamanda gümbür gümbür tepikler seni bebiş.

Hiç ağlama sen onları bebeğin yaşama tutunsun diye yaptırıyorsun aksine rahatsız etmemesi lazım görüntünün. Buz morlukları geçirir ama gebelikte sağlıklı olur mu bilmiyorum bana sıcak ve soğuk suyla duş almak yasak erken doğumu tetikliyormuş, o zaman buzda tehlikeli olabilir

Kiz birak allasen istedigin muzigi dinle :)) 5 senedir cocuk sarkilari soyleyip dinlioz icimize fenaliklar geldi. Bazen kendi kendimi cocuk sarkisi soylerken buluyorum. :))

Canim o kocaeli belediyesinin uygulamasi diger sehirlerde yok pullunun dedigide belkide izmir belediyesine has bi hizmettirr.

En son kontrole ne zaman gittin. Gebeligin baya ilerlemis. Belki hep boyle gececek ama doktorunla durumunu mutlaka paylas bence. Cok sikintiya dustugunde saglik ocagina gidiver bi kalp atisi dinle gozlerinde kalpler ile eve don. Hic rahat edemedin diyelim. Kalp dinleme cihazlari satilio nette onlardan al eve icini rahat ettir. Sikinti sikinti nereye kadar

Evet evet tire süt izmirin zaten sadece izmirde var

kizz ben degil esim aciyor her gece kimildamasi hosuna gidiyormus ona tepki veriyor diye onu aciyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…