- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
Şekeri birebir tüketmemek yeterli olmuyo malesef canım. Ekmeğinden meyvesine herşeye dikkat etmek gerekiyor. Benim de yüksek çıktı endokrine ve diyetisyene gittim. Diyetteyim şimdi yarın kontrol edilecek bakalım.
Kızlar ben hala bebeği çok az hissediyorum hatta o mu anlamıyorum bile gazla karıştırıyorum sanki karnımda hiçbişey yok gibi üzülüyorum hep korku içindeyim bişe oldu mu diye
Baştan beri hep böyle ultrasonda bile hareket etmiyor doktora sormadım bu sefer gittiğimde soracam içim içimi yiyor acaba bişey mi oldu diye çikolatalı şeyler bile bana mısın demiyorCanım seninle aynı haftadayız. Ama herkesin vücut yapısı farklı karın yapın, kilonla alakalı olabilir. Doktora en son ne zaman gittin bunu danıştın mı. İnsan haraketleri hissetmeyince biliyorum çok panik oluyor ama bazı bebekler maşallah çok rahatına düşkün çok hafif haraketleri oluyor. Yada sen haraket halinde iken hareket ediyorsa hissetmeyebilirsin. Yinede insanın içi içini yer biliyorum en iyisi arada sana yakın bir hastaneye gidip kontrol ettir için rahat eder.
Dogurunca gelicem bol bol asiydi topuk kaniydi kilosuydu boyuydu derken bol.bol goruscez canim acele etme deseydinBeni sağlık ocağı ilk defa bu hafta aradı. Aşıya gideceğim bugün. Hemşirem diyor ki ben hamilelerimi çok severim, eh dedim 23. hafta olmuş aklın nerdeydi bugüne kadar.
Zaten çok tatlı tatlı konuştum hemşireyle sonra çok işim düşeceği için. Aramanıza çok sevindim, ben çok isterim sizin takibinizde olmak filan dedimDogurunca gelicem bol bol asiydi topuk kaniydi kilosuydu boyuydu derken bol.bol goruscez canim acele etme deseydin
Hanımlar benim de moralim çok bozuk. Bu kan sulandırıcı iğnelerle hamilelik ne kadar zormuş.Acısı ayrı morarması ayrı şişliği ayrı... ha tabi bir de heran acaba bebeğim iyi mi faydası oluyordur inşallah düşüncesi. Haftaya tatile gidicem aylardır morarmayan göbeğim bu hafta her iğnede morardı oturdum hüngür hüngür ağlıyorum hem çektiğime hem şansıma. Şimdi koldan yapmaya başlasam bile en az 10 günde geçer bu morarmalar ha tabi koldakinin de olması cabası. Çok dua ettim şu tatil geçene kadar olmasın diye ama maalesef otelde herkes bana bakar artık. Herkes hamilelik takviminde kalan gün sayısına mutlu oluyordur ben o kadar iğnem kaldı diye sayıyorum
Cnm benim senin tersine düşük çıktı diyet yapmaya çalışıyorum. Dediğine de aynen katılıyorum cnm ya usg bile yok cinsiyet bilmezlermiş. Bizde her gün yeni bşrşeyler çıkıyor. Allahım beterlerinden korusun ne diyelim.Kızlar şeker yükleme testi benim gibi yüksek çıkan yok mu 173 ..Doktora gitmeye korkuyorum kesin 100 lük yükleme isteyecek ama sonucu diyet miş ben şimdiden başladım yediğime içtiğime artık dikkat ediyorum.. Eskiden annelerimiz ne yapmış hiç tahlil yok takip yok valla hep sağlıklı çocuklar olmuş... Şimdi neredeyse her hafta takibe gideceğiz ha bire bişeyler çıkıyor. Hiç hamilelikte bu kadar detaylar olduğunu bilmezdim ben. sadece çok ıyı beslenmek lazım sanırdım...
Gercekten arayi iyi turmakta fayda var ne zaman gitsek kizi kucakliyo oyun yapiyo filan derken asisini yapiyo anlamiyo bile :) 1 yas asisinda hapybirthday lidya diye sarki soyluyodu :) tabi bende dogum hesiyesidir dogimgunu hediyesidir ivirzivirlarimizdan hep goturuyorumki unutmasin bizi :)Zaten çok tatlı tatlı konuştum hemşireyle sonra çok işim düşeceği için. Aramanıza çok sevindim, ben çok isterim sizin takibinizde olmak filan dedim
Tüh ya gereksiz uzadi...Kizlar gittim dediginiz gibi cildiyeye gonderdi ilac yazmadi alarji gibide ama bocek isirigi gibide dedi ama surekli cikiyosa degildir dedi hamile oldugun icin ilac yazamam dedi kadin digumcuna yada cildiyeye git dedi
kadındoğumda yüksek ihtimalle cildiyeye yollayacak canım. bende direkt cildiyeye gitKizlar gittim dediginiz gibi cildiyeye gonderdi ilac yazmadi alarji gibide ama bocek isirigi gibide dedi ama surekli cikiyosa degildir dedi hamile oldugun icin ilac yazamam dedi kadin digumcuna yada cildiyeye git dedi
Biliyosun ben hic boyle olumsuz konusmam cocuk olunca soyle boyle olcak diye....ama seneye bu zamanlar ek gidaya baslamis tostikiniz olcak onun muhallebisiydi meyvesiydi corbasiydi suyuydu kasigiydi...mama sandalyesini silmek icin bez v.s. essek kadar cantan olcak yediginden de pek anlamiycan egeyi yediriyo olcan...kimseyede birakmazsin diye tahmin ediyorum o yuzden uzun sure arkana yaslanipta kendinden cok oglanin karni doydumu uykusu geldimi kismini dusunmeden yildonumu kutlayamiycagin icin bu sene enn guzelinden bir restrntta planini yap derim :)ay kızlar konulrla alakalı değil ama hafta sonu bizim evlilik yıldönümümüz, cumartesi kociş gececi olursa pazar günü kutlamayı düşünüyorum ama nasıl ne yapıcam. dışarı mı çıksak yemeğe evde mi yesek kafam karıştı
(yemeğe ben çıkarıcam çünkü hatırlamasını beklemiyorum..)
Baştan beri hep böyle ultrasonda bile hareket etmiyor doktora sormadım bu sefer gittiğimde soracam içim içimi yiyor acaba bişey mi oldu diye çikolatalı şeyler bile bana mısın demiyor
Hiç ağlama sen onları bebeğin yaşama tutunsun diye yaptırıyorsun aksine rahatsız etmemesi lazım görüntünün. Buz morlukları geçirir ama gebelikte sağlıklı olur mu bilmiyorum bana sıcak ve soğuk suyla duş almak yasak erken doğumu tetikliyormuş, o zaman buzda tehlikeli olabilirHanımlar benim de moralim çok bozuk. Bu kan sulandırıcı iğnelerle hamilelik ne kadar zormuş.Acısı ayrı morarması ayrı şişliği ayrı... ha tabi bir de heran acaba bebeğim iyi mi faydası oluyordur inşallah düşüncesi. Haftaya tatile gidicem aylardır morarmayan göbeğim bu hafta her iğnede morardı oturdum hüngür hüngür ağlıyorum hem çektiğime hem şansıma. Şimdi koldan yapmaya başlasam bile en az 10 günde geçer bu morarmalar ha tabi koldakinin de olması cabası. Çok dua ettim şu tatil geçene kadar olmasın diye ama maalesef otelde herkes bana bakar artık. Herkes hamilelik takviminde kalan gün sayısına mutlu oluyordur ben o kadar iğnem kaldı diye sayıyorum
Kiz birak allasen istedigin muzigi dinle :)) 5 senedir cocuk sarkilari soyleyip dinlioz icimize fenaliklar geldi. Bazen kendi kendimi cocuk sarkisi soylerken buluyorum. :))canim bu haftalarda kopek sesi ve elektirikli supurge sesine tepki veriyorlar :) hele benimki su siralar ingilizce cocuk sarkularina tepki veriyor esimin bu cok hosuna gidiyor her gece otobusun tekerligi donuyoru dinliyorum :) esiminde eli karnimda aferin kizima diyip duruyor yakind akafayi yemezsek iyidir
Yok canım saglik ocaklarinda kaydin varsa son 3 ay bide bebek dogunca 3 ay sut karti veriyolar belli bi miktar onunla istedigin yerden sut aliyosun belediye hizmeti yillardir var bu hizmet senin soledigini hic duymadim bu da son 3 ay oluyo ama bizde simdi 6 aylik olmuyomuyuz acaba tam kacinci haftada basliyodu onu merak ettim
En son kontrole ne zaman gittin. Gebeligin baya ilerlemis. Belki hep boyle gececek ama doktorunla durumunu mutlaka paylas bence. Cok sikintiya dustugunde saglik ocagina gidiver bi kalp atisi dinle gozlerinde kalpler ile eve don. Hic rahat edemedin diyelim. Kalp dinleme cihazlari satilio nette onlardan al eve icini rahat ettir. Sikinti sikinti nereye kadarKızlar ben hala bebeği çok az hissediyorum hatta o mu anlamıyorum bile gazla karıştırıyorum sanki karnımda hiçbişey yok gibi üzülüyorum hep korku içindeyim bişe oldu mu diye
Evet evet tire süt izmirin zaten sadece izmirde varKiz birak allasen istedigin muzigi dinle :)) 5 senedir cocuk sarkilari soyleyip dinlioz icimize fenaliklar geldi. Bazen kendi kendimi cocuk sarkisi soylerken buluyorum. :))
Canim o kocaeli belediyesinin uygulamasi diger sehirlerde yok pullunun dedigide belkide izmir belediyesine has bi hizmettirr.
En son kontrole ne zaman gittin. Gebeligin baya ilerlemis. Belki hep boyle gececek ama doktorunla durumunu mutlaka paylas bence. Cok sikintiya dustugunde saglik ocagina gidiver bi kalp atisi dinle gozlerinde kalpler ile eve don. Hic rahat edemedin diyelim. Kalp dinleme cihazlari satilio nette onlardan al eve icini rahat ettir. Sikinti sikinti nereye kadar
kizz ben degil esim aciyor her gece kimildamasi hosuna gidiyormus ona tepki veriyor diye onu aciyor :)Kiz birak allasen istedigin muzigi dinle :)) 5 senedir cocuk sarkilari soyleyip dinlioz icimize fenaliklar geldi. Bazen kendi kendimi cocuk sarkisi soylerken buluyorum. :))
Canim o kocaeli belediyesinin uygulamasi diger sehirlerde yok pullunun dedigide belkide izmir belediyesine has bi hizmettirr.
En son kontrole ne zaman gittin. Gebeligin baya ilerlemis. Belki hep boyle gececek ama doktorunla durumunu mutlaka paylas bence. Cok sikintiya dustugunde saglik ocagina gidiver bi kalp atisi dinle gozlerinde kalpler ile eve don. Hic rahat edemedin diyelim. Kalp dinleme cihazlari satilio nette onlardan al eve icini rahat ettir. Sikinti sikinti nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?