2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar muhabbet başka ama kordonunuzu bağışlamayı düşünüyor musunuz? ben bağışlamayı düşünüyorum ama konu hakkında pek detaylı bilgim yok sizin varmı?

aydingelini kiz madem yapacan bi romantik yemek kiy paraya laciverte gotur. Jest nasil yapiliomus gorsun bogaza karsi ormantik ormantik yemek yersiniz. O ickisini icer sende alkolsuz meyve kokteuli icersin nabacan :)))) ama araba kullanamiosan oda icemez malesef anadolu yakasinda tam bogazin dibinde mekan. Evlilik teklifi icin falan millet hep oraya gidio

Birkaç gün yap bi düzene girsin belki işe yarar belli olmaz.
Salı günü başladım. Cumaya kadar demişti. Ara ara düşüyo ama sanırım bende bi taraftan stres yapıyorum ister istemez o da değiştiriyo değeri. Bakalım yarın ne diyecek

kızlar muhabbet başka ama kordonunuzu bağışlamayı düşünüyor musunuz? ben bağışlamayı düşünüyorum ama konu hakkında pek detaylı bilgim yok sizin varmı?
ay valla bende bağlamak diye okudum. dicektim daha 2.çocuk yapçam ben
öyle bi yazı okudum geçenlerde canım bebeğin kordonundan kök hücre yapılıyomuş diye. açıkcası eşimle paylaştım bu konuyu ve bağışlamak istiyorum ben ama tam araştırma yapmadım sen bilgi sahibi misin? bağışlamak istediğini söylediğinde bağışı alacak olanlar hastaneye kadar gelip alıyolarmış okuduğuma göre
ayy banada öyle oluyor bişeyi çok beğeniyorum tam alıcam beden yok
kaderdaşız

ortaköyde Radisson Blu Bosphorus diye bi mekan var orada yemek yemeyi düşündüm. o da sahilde, araba kullanıyodum taa ki yemin edene kadar. eşimin arabasına kullanmak için binmemeye yemin ettim o zaman bu zamandır kullanmıyorum babamın arabasını alıp yemeğe de gidemem o da kararında içsin anacım

Canim araba kullanacaksa hic icmesin riske girmeyin

Kızlar nasılsınız bizimki hala göstermiyor cinsiyetini merak etmeye başladım artık.
Var mı göstermeyen daha..
InsaAlllah ayrintilada belli olur

bende aynı bu şekilde okudum sadece o kadar bilgisi olan beni de bilgilendirsin istiyorum bağışlayacağım kesin ama nasıl yapılıyor prosedür nedir bilmek istiyorum.

Canim araba kullanacaksa hic icmesin riske girmeyin
içmemesi tercihim zaten canım. ki öyle uzak yerlere gidersek içmez önceden içiyodu çünkü ben kullanıyodum artık bende yemini bozamayınca içmiyo iki tarafta memnun aslında ben içmiyo diye, o da arabası çok kıymetli ondan başkası kullanmıyo diye mutlu
Kızlar nasılsınız bizimki hala göstermiyor cinsiyetini merak etmeye başladım artık.
Var mı göstermeyen daha..
InsaAlllah ayrintilada belli olur
inşallah gösterir canım, bi arkadaşın daha belli olmamıştı cinsiyeti. sizler kaldınız sanırım

Bende bagislamakla saklatmak arasında kaldım araştırıyorum bu aralar ama bakalım

tm lütfen bilgi edinen bilgi versin çöpe gideceğine birinin hayatına yardımcı olmayı çok isterim
şimdi bağış kabul eden bi yer diye saklama bankasıyla konuşmuşum ama ilk defa öğrendim onuda. saklıyosun ve kardeşi olması gerekirse o süreyi beklemek yerine hemen oradan alıyosun kendi kanını.
https://www.kordonkanibankasi.com/lletisim/bizi-arayin burayla konuşmuşum ben ücretler falan yazıyo.
ve oradan dediler ki doğum yapacağınız hastane ile iletişime geçin. ama benim okuduğum yazı öyle değildi, eğer hastaneler bunu yapıyo olsa zaten çöpe atılmaz herkese kök hücre sağlanırdı. sağlam bi araştırmak lazım bunu. bebeğim hayata gözlerini açar açmaz bağışçı olsa ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…