Darısı başına inşallahevet canım her erkek farklı malesef ki ..
ay kızlar çok yakın arkdaşım doğum yapmış hemde normalltırnağı kırılsa can acısına ağlayan kız normal doğurmuş, ay doğurasım geldi nasıl aşka geldim bi bilseniiz
çok güzelmiş ben beğendim şahsen canım ama bilemiyorum uygun mu fiyat konusunda pek bi bilgim yok :)hm de 45tl ye düşmüş kızlar, sizce nasıl alınır mı ?
amin canım hepimizin başına inşallah :)Darısı başına inşallah
evet ama bunda da şansıma bedenleri kalmamışçok güzelmiş ben beğendim şahsen canım ama bilemiyorum uygun mu fiyat konusunda pek bi bilgim yok :)
ayy banada öyle oluyor bişeyi çok beğeniyorum tam alıcam beden yokamin canım hepimizin başına inşallah :)
evet ama bunda da şansıma bedenleri kalmamış
başka çocuk olmasın diye yapıyorlar ondan mı bahsediyorsun canım ? başka cocuk istemiyor musun?kızlar muhabbet başka ama kordonunuzu bağışlamayı düşünüyor musunuz? ben bağışlamayı düşünüyorum ama konu hakkında pek detaylı bilgim yok sizin varmı?
hayır canım bebeğin kordonunu bağışlıyorsun kök hücre tedavisi içinbaşka çocuk olmasın diye yapıyorlar ondan mı bahsediyorsun canım ? başka cocuk istemiyor musun?
Salı günü başladım. Cumaya kadar demişti. Ara ara düşüyo ama sanırım bende bi taraftan stres yapıyorum ister istemez o da değiştiriyo değeri. Bakalım yarın ne diyecekBirkaç gün yap bi düzene girsin belki işe yarar belli olmaz.
ay valla bende bağlamak diye okudum. dicektim daha 2.çocuk yapçam benkızlar muhabbet başka ama kordonunuzu bağışlamayı düşünüyor musunuz? ben bağışlamayı düşünüyorum ama konu hakkında pek detaylı bilgim yok sizin varmı?
kaderdaşızayy banada öyle oluyor bişeyi çok beğeniyorum tam alıcam beden yok
ortaköyde Radisson Blu Bosphorus diye bi mekan var orada yemek yemeyi düşündüm. o da sahilde, araba kullanıyodum taa ki yemin edene kadar. eşimin arabasına kullanmak için binmemeye yemin ettimaydingelini kiz madem yapacan bi romantik yemek kiy paraya laciverte gotur. Jest nasil yapiliomus gorsun bogaza karsi ormantik ormantik yemek yersiniz. O ickisini icer sende alkolsuz meyve kokteuli icersin nabacan :)))) ama araba kullanamiosan oda icemez malesef anadolu yakasinda tam bogazin dibinde mekan. Evlilik teklifi icin falan millet hep oraya gidio
Canim araba kullanacaksa hic icmesin riske girmeyinay valla bende bağlamak diye okudum. dicektim daha 2.çocuk yapçam ben
öyle bi yazı okudum geçenlerde canım bebeğin kordonundan kök hücre yapılıyomuş diye. açıkcası eşimle paylaştım bu konuyu ve bağışlamak istiyorum ben ama tam araştırma yapmadım sen bilgi sahibi misin? bağışlamak istediğini söylediğinde bağışı alacak olanlar hastaneye kadar gelip alıyolarmış okuduğuma göre
kaderdaşız
ortaköyde Radisson Blu Bosphorus diye bi mekan var orada yemek yemeyi düşündüm. o da sahilde, araba kullanıyodum taa ki yemin edene kadar. eşimin arabasına kullanmak için binmemeye yemin ettimo zaman bu zamandır kullanmıyorum babamın arabasını alıp yemeğe de gidemem o da kararında içsin anacım
bende aynı bu şekilde okudum sadece o kadar bilgisi olan beni de bilgilendirsin istiyorum bağışlayacağım kesin ama nasıl yapılıyor prosedür nedir bilmek istiyorum.ay valla bende bağlamak diye okudum. dicektim daha 2.çocuk yapçam ben
öyle bi yazı okudum geçenlerde canım bebeğin kordonundan kök hücre yapılıyomuş diye. açıkcası eşimle paylaştım bu konuyu ve bağışlamak istiyorum ben ama tam araştırma yapmadım sen bilgi sahibi misin? bağışlamak istediğini söylediğinde bağışı alacak olanlar hastaneye kadar gelip alıyolarmış okuduğuma göre
kaderdaşız
ortaköyde Radisson Blu Bosphorus diye bi mekan var orada yemek yemeyi düşündüm. o da sahilde, araba kullanıyodum taa ki yemin edene kadar. eşimin arabasına kullanmak için binmemeye yemin ettimo zaman bu zamandır kullanmıyorum babamın arabasını alıp yemeğe de gidemem o da kararında içsin anacım
içmemesi tercihim zaten canım. ki öyle uzak yerlere gidersek içmez önceden içiyodu çünkü ben kullanıyodum artık bende yemini bozamayınca içmiyoCanim araba kullanacaksa hic icmesin riske girmeyin
inşallah gösterir canım, bi arkadaşın daha belli olmamıştı cinsiyeti. sizler kaldınız sanırımKızlar nasılsınız bizimki hala göstermiyor cinsiyetini merak etmeye başladım artık.
Var mı göstermeyen daha..
InsaAlllah ayrintilada belli olur
Bende bagislamakla saklatmak arasında kaldım araştırıyorum bu aralar ama bakalımkızlar muhabbet başka ama kordonunuzu bağışlamayı düşünüyor musunuz? ben bağışlamayı düşünüyorum ama konu hakkında pek detaylı bilgim yok sizin varmı?
ben bi bakıyım canım haber edeyim sana dabende aynı bu şekilde okudum sadece o kadar bilgisi olan beni de bilgilendirsin istiyorum bağışlayacağım kesin ama nasıl yapılıyor prosedür nedir bilmek istiyorum.
satmak mı? bunu da ilk defa duydum benBende bagislamakla saklatmak arasında kaldım araştırıyorum bu aralar ama bakalım
tm lütfen bilgi edinen bilgi versin çöpe gideceğine birinin hayatına yardımcı olmayı çok isterimben bi bakıyım canım haber edeyim sana da
Saklatmak hep yanlış anlaşılma oluyor sanırım donduruluyor embriyo gibi sonra Allah korusun bebekte yada kardesinde bı skinti olduğunda kullaniliyorsatmak mı? bunu da ilk defa duydum ben
Bende bagislamakla saklatmak arasında kaldım araştırıyorum bu aralar ama bakalım
şimdi bağış kabul eden bi yer diye saklama bankasıyla konuşmuşumtm lütfen bilgi edinen bilgi versin çöpe gideceğine birinin hayatına yardımcı olmayı çok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?