2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende bagislamakla saklatmak arasında kaldım araştırıyorum bu aralar ama bakalım

aydingelini Birumuttur yasamak

Kızlar bende bu konuda az da olsa bir araştırma yaptım. Ben daha çok saklama konusu üzerine yoğunlaştım. Ve bunu hematologumla konuştum. Bende kan problemi var ve akdeniz anemisi taşıcısıyım. Doktorum dediği tek şey 1 daire parasını bağışlayacak paran varsa buyur saklat dedi. Saklanan kordon kanı bebeğin kendisi için kullanılamıyormuş ebeveyn ve kardeşler içinmiş. Çocuğuna kardeş yap saklamaktan daha mantıklı dedi.

Bağış konusunda da bu kadar çok doğum yapılan bir ülkede neden plesantalar çöpe atılıyor önce bunu düşün dedi.

Aslında ben de çok istemeştim oğlumun kordonunu saklayayım diye ama o kadar zengin değilşm. Ama sizin de araştımalarınız ile belki yeni fikirler ile kararımı değiştirebilirm.

Bazi doktorlarin egosu ve bilmisligi yuzunden insanlar ne hale dusuyor. Gercekten boyle insanlar bu meslegi birakmali, empati yoksunlari..
Bende ilk kimseye soylemedim bir tek esim biliyordu ama insan da bilen birileriyle paylasip guzel seyler duymak istiyor. Ailelerle bizde paylasmadik, bir sonraki doktora kadar icim icimi yedi ama yinede paylasmadim. Seninde oyle yapman iyi olmus.
Ben almanyadayim canim, turkiyede degilim. O yuzden oralardan doktor tavsiyesi veremeyecegim ne yazikki

afaki yüksek bi rakam yok canım en fazla 3000-4000tl civarında saklamak. bak burada fiyat listeleri var
https://www.kordonkanibankasi.com/hizmetler/fiyat-listesi
ama bunlar yıllık mış her yıl demekki tekrar veriliyo

Evet bende ayni seyleri ogrenmistim kizima hamileyken ayrica sadece 5 yil saklamabiliyormus bide oyle soylemisti

Ben istiyorum cnm numarasını lütfe iletir misin bana? bnde şunu araştırıp buldum. Ankara Kordon Kanı Bankasında yapılıyor.Bu bankada Saglik Bakanligindan aldigi ruhsat gereği sadece Ankara Tıp,Hacettepe Tıp ve Zekai Tahir Burak Doğum Hastanesinden kordon kanı bağışı kabul edebiliyormuş.

kızlar gebelik şekeri dolayısıyla bugun dıyetısyene gıttım dıyete başlıyorum ve hergun sekerımı ölcececeğim.
canım sıkıldı ya.

Canı m bende aynı durumdayım benimd e 173 çıktı ama sonucu henüz göstermedim sanırım doktor izne çıkmış. Ama büyük ihtimal diyet verecek zaten. İnşallah dikkat edersek atlatacağız. Senin kaç çıkmıştı. Diyet listeleride beni zor doyuruyor. Bebişle ikimizi nasıl doyuracak anlamadım

Bende saklamak için araştırma yapacaktım ama bebeğin kendisine kullanamıyorsam saklamanın bir anlamı yok, Tabi ki nasip kısmet ama bir daha çocuk yapmam ne olur ne olmaz kenarda dursun diye düşünüyordum. Acıbademin broşürü vardı saklamayla ilgili tam bakamamıştım, hiç benlik birşey değilmiş.

LezzetliCipetpet Emira SY gözünüz aydın

Ben sahsen saklamayi dusunmuyorum canim. Hatta anlatildigi uzere suan kordon kaniyla birinci derece kuzenler icinde calisma yapiliyomus etkisi var mi diye. Bayagi bir adam konustu ama katilanlardan kimse bagislatmayi dusunmuyodu. Ucrette onemli bir etken tabi. Kalitsal rahatsizlik yoksa cogu insan neden o parayi vereyim mantiginda ki bi bide yuzde yuz tedavide basarili olurda denmiyor. Cogu insan bence butceyi dusunuyor diye dusunuyorum

Bugün 2. Tetanoz aşımı oldum
Şimdi hafiften acımaya başladı
Geçen defa 3 gün ağrımıştı

Haftasonu Doğum eğitimine gideceğim
Bakalım biraz bişeyler öğreneyim

Ayy git git guzel oluyor :) bende pazartesi katilmadigim 0-18 haftaya gidecegim

Tüh ya gereksiz uzadi...

kadındoğumda yüksek ihtimalle cildiyeye yollayacak canım. bende direkt cildiyeye git

Bakalim cildiye nedicek kizlar bugunde bacaklarimda boy gosterdi kendileri ama bakalim hayirlisi

2-3 gündür benim de öyle bi sakinlik geldi üstüne çok sertti hareketleri şimdi belli belirsiz bugün arayayım bari doktoru. O olabilir değişir diyordu ama olsun bi sorayım

Kizlar size kotü bi haberim var malesef anne karnında az hareketli olanlar disarda firlama oluyor demedi demeyin yurutece binene kadar o sakinlik devam edicek sonraaaa allaahhh demedi demeyin tecrubeyle sabit....

Bravo canım sana ben yapamadim 1 kere babannesine biraktim 2 saatligine acil isim vardi ama ayrilmak cok zor geliyor valla

aydingelini canım mutlu seneleriniz olsun bende cok kutlamam ama tek takintim ilk bulustugumuz bi yer var sabah kahvaltisina gitmistik daglik biyerde otantik biyer tanisma yildonumumzde oraya goturmezse suratim duser yoksa dogum gunuymus evlilik yildonumumuz falan beklemem hele hediye hic erkek milleti bu konularda bos malesef

O da vardı ama gitmedim artık
18 haftayı yaşadık geçti belki testlerden falan bahsederler biz yaptırdık
Ama gidince bize de anlat belki bilmediklerimizi anlatır

Anlatirim canim. Katilim belgesi verilcekmis 2sine gittim 3.ye de gideyim nolcak dedim. Ama en guzeli 30-40 haftadaki konular insan heyecan yapiyo valla bi dogsa diye cok eglenmistim. Eminim seninde guzel gecicektir

Insallah akilli olurlar kotu dusunmemek gerek diye dusundum bende :)

Neyseki benimki az hareketli değil Hareketli bir bebek maşallah vuruşları da sert sert, 2-3 gündür daha kibar davranıyor o yüzden garip geldi.

Insallah akilli olurlar kotu dusunmemek gerek diye dusundum bende :)

Neyseki benimki az hareketli değil Hareketli bir bebek maşallah vuruşları da sert sert, 2-3 gündür daha kibar davranıyor o yüzden garip geldi.

Canlari icinde olsun da varsin sakin olsun varsın yaramaz olsun yaramazlik bile yapinca insanin cok hosuna gidiyo

Glukoz 1 saat 187

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…