- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Baldırmıydı ne diyolardı oraya ordan vurulabiliyo mu insülin vuruluyo bacaktan. Eğer oradan oluyosa dönüşümlü olarak bi koldan bi oradan yap istersen canımKızlar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için. Moralimi yükselttiniz gerçekten takmıycam morlukları. Ama canımı sıkan iki şey vardı ondan bu kadar kötü oldum. Aylardır morarmayan göbeğim bu hafta heryeri morardı 10 gün daha geç olsa hiç üzülmezdim. Bir de en büyük sorunumuz daha 125 tane iğne var nereye yapıcam artık bilmiyorum. Kol deseniz 1 ayda göçüyor üstüne yatamaz hale geliyorum.göbek de iptal oldu artık. Allah yardımcımız olsun, dayansın vücutlarımız da bebeklerimiz de çektiklerimize.
Ben bebekkonfor diye bir siteden aldım canım arkadasın birisi normal mağazadan 700'e almıştı ben de internetten araştırınca 580'e bulup aldım sağlam geldi çok şükür bundan aldım inşallah uzun süreli kullanırım[/QUQQUOT
Bende bunu çok begeniyorum sadece internetten almaya cekiniyordum canım güle güle kullanin
Canim iyigeceler o igneler bacaktanda vurulmazmı acaba tup bebek yaptirdigim donemlerde bacaktan be gobekten vurulurdum hep o yuzden aklima geldiKızlar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için. Moralimi yükselttiniz gerçekten takmıycam morlukları. Ama canımı sıkan iki şey vardı ondan bu kadar kötü oldum. Aylardır morarmayan göbeğim bu hafta heryeri morardı 10 gün daha geç olsa hiç üzülmezdim. Bir de en büyük sorunumuz daha 125 tane iğne var nereye yapıcam artık bilmiyorum. Kol deseniz 1 ayda göçüyor üstüne yatamaz hale geliyorum.göbek de iptal oldu artık. Allah yardımcımız olsun, dayansın vücutlarımız da bebeklerimiz de çektiklerimize.
Baldırmıydı ne diyolardı oraya ordan vurulabiliyo mu insülin vuruluyo bacaktan. Eğer oradan oluyosa dönüşümlü olarak bi koldan bi oradan yap istersen canım
Bacaktan da vuruluyor zaten oraya da geçmem gerekir mecburen. Fakat bacak kısmı daha sert olduğu için daha çok acır ve morarır sanki. Üstüne basınca zor olabilir. Ben de onun için bacağa vurmaya korkuyorumCanim iyigeceler o igneler bacaktanda vurulmazmı acaba tup bebek yaptirdigim donemlerde bacaktan be gobekten vurulurdum hep o yuzden aklima geldi
15 güne bir çeşitli bahanelerle gittim doktora e artık detaylida gel dedu banaİyi yine meraktan çatlamıyosun :)
Ben olsam farklı farklı doktorlara giderdim her gün
Yaa daha belli değil mi pekiBenimki ayrıntıda bile belli olmadı
Rabbim yardımcın olsun canım, inşallah iyi geçer herşey çabucak doğurursun :)Şeker yüklemem yapıldı bugün. Çok şükür normal çıktı. Darısı diğer yaptıracak annelere inşallah. Bu arada panik atak olmama rağmen normal doğuma karar verdim sanırım. Epidural normal olabilirim belki, belki epiduralsiz. Ama niyetlendim yani. Pes etmicem şimdiden.
afaki yüksek bi rakam yok canım en fazla 3000-4000tl civarında saklamak. bak burada fiyat listeleri var
https://www.kordonkanibankasi.com/hizmetler/fiyat-listesi
ama bunlar yıllık mış her yıl demekki tekrar veriliyo
Evet bende ayni seyleri ogrenmistim kizima hamileyken ayrica sadece 5 yil saklamabiliyormus bide oyle soylemisti
Bende saklamak için araştırma yapacaktım ama bebeğin kendisine kullanamıyorsam saklamanın bir anlamı yok, Tabi ki nasip kısmet ama bir daha çocuk yapmam ne olur ne olmaz kenarda dursun diye düşünüyordum. Acıbademin broşürü vardı saklamayla ilgili tam bakamamıştım, hiç benlik birşey değilmiş
LezzetliCipetpet Emira SY gözünüz aydın
Ben sahsen saklamayi dusunmuyorum canim. Hatta anlatildigi uzere suan kordon kaniyla birinci derece kuzenler icinde calisma yapiliyomus etkisi var mi diye. Bayagi bir adam konustu ama katilanlardan kimse bagislatmayi dusunmuyodu. Ucrette onemli bir etken tabi. Kalitsal rahatsizlik yoksa cogu insan neden o parayi vereyim mantiginda ki bi bide yuzde yuz tedavide basarili olurda denmiyor. Cogu insan bence butceyi dusunuyor diye dusunuyorum
Doğum eğitiminin ilk dersine gittim ben de bugün. Tabi bebeğin oluşma aşamasını göstermeleri biraz garip oldu, biz o aşamayı çoktan geçtik diyeama genel olarak faydalı olacak belli ki. Özellikle Doğum sancılarını yönetme, sancı esnasında doğru davranış, normal Doğum için yapılmadı gereken egzersizler vs oldukça faydalıydı ve daha 4 hafta devam edecek.
Ayrıca hamile pilatesi ve meditasyon da vardı. Pilates topumu bulup evde de yapmak istiyorum hareketleri.
yaa kizlarr size bisey sorucamm simdi beb bi besik begenmistim burda 950 tl dediler ama cok benzerine internette 530 lira diyorlar internetten alinirmi nasil gelir falab hic bilemedim yaa
Yaa kızlar bu saatte uyandım resmen nolur bizde de oluyor deyin utancımdan yerin dibine gireceğim. Bu aralar afedersiniz gaz sancılarım oluyor ve gecenin bir vakti kendi gaz sesime uyanıyorumneden böyle yaa bir fikri olan var mı kendimi çok kötü hissediyorum internetten araştırıyorum hamilelikte normal denmiş yediklerinize dikkat edin denmiş ee çok bir şey de yemiyorum gaz yapacak bir şey de yemedim ki akşam yemeğinde ayy kafayı yicem ben. Çok utanıyorum
İnsallah canım tavsiyesi üzerine gidiyorum hersey güzel olur umarımEvet canım ya artık randevuları biz veriyoruz demişti son gittiğimde ve kendisi bile çok zor randevu buldu ben de başka hastane içime sindi diye devam etmedim artik ama burcu hanım ve doğum ekibi 2 yıl önce çok iyiydi :) inşallah sen de memnun kalirsin
Ufak tefek hastane cikislariyla basladim canim cok heyecanlı oliuor almasi onumuzdeki ay hepsini tamamlic kısmet olursa sende durumlar nasılAkışına bırakmak aynen en iyisi inşallah en kolay şekilde atlatırız:) alış-verişe filan başladın mı ne alemde durumlar:)
Hosbuldum canim ayrıntılı ultrason cok heyecanli oluyor güzel haberlerle gelirsiniz insallahHoşgeldin canım hayırlı evlat olsun inşallah :)
Ay benimde hastanedeyken geçmemişti zaman kalbim çıkıcak gibiydi. İnşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin
yaaa benimkinin aynisii kuzummm 512 ye buldum bendee :))) hemen alayim mademm :) ayyy nasil denk gelmsizzzBen bebekkonfor diye bir siteden aldım canım arkadasın birisi normal mağazadan 700'e almıştı ben de internetten araştırınca 580'e bulup aldım sağlam geldi çok şükür bundan aldım inşallah uzun süreli kullanırım
Canım bunda utanılacak bişey yok bende de çok gaz oluyor hamilelikte gaz zaten normal bişey bide karnımızda şişkin gaz olunca sancı yapıyor içinde kalması daha kötü yanı :)) ayrıca sen benim yerimde olsan napcaksın acaba ben bildiğin dün lavaboya gittim tam afedersin çişimi yapcam kusmam geldi kalktım hemen kozete kusmak için ve kusmaktan çişimi tutamadım yere işedim bide ıslanınca istediğimi anladımYaa kızlar bu saatte uyandım resmen nolur bizde de oluyor deyin utancımdan yerin dibine gireceğim. Bu aralar afedersiniz gaz sancılarım oluyor ve gecenin bir vakti kendi gaz sesime uyanıyorumneden böyle yaa bir fikri olan var mı kendimi çok kötü hissediyorum internetten araştırıyorum hamilelikte normal denmiş yediklerinize dikkat edin denmiş ee çok bir şey de yemiyorum gaz yapacak bir şey de yemedim ki akşam yemeğinde ayy kafayı yicem ben. Çok utanıyorum
Hosbuldum nasilsiniz :)
Yarina ayrintili varAllahim cok heyecanliyim cok gerginim. Cogunluk girdi cikti nerdeyse girecek olanlarda guzel haberler alir insallah zaman benim icin durdu adetaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?