2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Baldırmıydı ne diyolardı oraya ordan vurulabiliyo mu insülin vuruluyo bacaktan. Eğer oradan oluyosa dönüşümlü olarak bi koldan bi oradan yap istersen canım

Tententen canım çok iyi anlıyorum seni, ben bugün hastanede bile o kadar heyecanlıydım ki doktor tansiyonumu ölçtü ve benim hep 10a 5 olan tansiyon 14,4e 10 çıktı

Çok heyecanlıyım dedim, birkaç dakika sakinleşmeye çalıştım ve tekrar ölçtüler tansiyonum 13 8e düşmüştü ilk defa böyle bir şey yaşadım

İnşallah sen de çok güzel haberlerle dönersin yarın senin de güzel haberini bekliyoruz

Canim iyigeceler o igneler bacaktanda vurulmazmı acaba tup bebek yaptirdigim donemlerde bacaktan be gobekten vurulurdum hep o yuzden aklima geldi

Baldırmıydı ne diyolardı oraya ordan vurulabiliyo mu insülin vuruluyo bacaktan. Eğer oradan oluyosa dönüşümlü olarak bi koldan bi oradan yap istersen canım

Canim iyigeceler o igneler bacaktanda vurulmazmı acaba tup bebek yaptirdigim donemlerde bacaktan be gobekten vurulurdum hep o yuzden aklima geldi
Bacaktan da vuruluyor zaten oraya da geçmem gerekir mecburen. Fakat bacak kısmı daha sert olduğu için daha çok acır ve morarır sanki. Üstüne basınca zor olabilir. Ben de onun için bacağa vurmaya korkuyorum

Kızlar bu arada bugün ebebekte tekstil ürünlerinde indirim vardı internetten gördüm. Fiyatlar çok iyi bir bakın derim bedenler çok hızlı bitiyor ama ucuz olduğu için. Benim sepete eklediğim şeylerden bile bakmayı bitirene kadar tükenenler oldu. H&m de de yine internette 3 al 2 öde kampanyası var ama o da sabah saat 10 a kadar. Orayı da bir inceleyin derim.

Rabbim yardımcın olsun canım, inşallah iyi geçer herşey çabucak doğurursun :)
Sonucuna da maşallahh

afaki yüksek bi rakam yok canım en fazla 3000-4000tl civarında saklamak. bak burada fiyat listeleri var
https://www.kordonkanibankasi.com/hizmetler/fiyat-listesi
ama bunlar yıllık mış her yıl demekki tekrar veriliyo

Eet cnm yıllıl olarak veriliyor benim bildiğimde. Birde bağış yaptığında da ödemeyi sen yapıyormuşsun onu yazmayı unuttum. Tabi belki bankadan bankaya fark vardır onu bilemiyorum ben doktorumun dediğini aktardım.

Evet bende ayni seyleri ogrenmistim kizima hamileyken ayrica sadece 5 yil saklamabiliyormus bide oyle soylemisti

Yıl olarak da azmış cnm ya. Ben daha uzundur diye düşünmüştüm daire parasıyla hesap yaparsak.

Yaparsın cnm Allahın izniyle neden öyle düşündün ki.

Elbette bütçe karar vermede büyük faktör cnm. Bir de gerçekten işe yarasaydı daha yaygın olmaz mıydı. Devlet bu bankalara maddi ödenecek ayırmaz mıydı. Yapılan bağışın parasını da biz ödüyoruz. Bir de bağış olarak işaretlediğin an kendi tüm haklarından feragat etmiş oluyormuşsun.

Bende çok istiyorum cnm ya özellikle meditasyon yapmak istiyorum ama nerde vardır burda hiçbir fikrim yok. Devlet hastanesinde konferans vardı o kadar. Bir de özel gebe platesi.

yaa kizlarr size bisey sorucamm simdi beb bi besik begenmistim burda 950 tl dediler ama cok benzerine internette 530 lira diyorlar internetten alinirmi nasil gelir falab hic bilemedim yaa

Cnm sanırım ben alamazdım güvenilir bir site olmadığı sürece. Mesela ikeanın beşiğini alabilirim internetten. Biraz verdikleri garanti önemli cnm

Yaa kızlar bu saatte uyandım resmen nolur bizde de oluyor deyin utancımdan yerin dibine gireceğim. Bu aralar afedersiniz gaz sancılarım oluyor ve gecenin bir vakti kendi gaz sesime uyanıyorum neden böyle yaa bir fikri olan var mı kendimi çok kötü hissediyorum internetten araştırıyorum hamilelikte normal denmiş yediklerinize dikkat edin denmiş ee çok bir şey de yemiyorum gaz yapacak bir şey de yemedim ki akşam yemeğinde ayy kafayı yicem ben. Çok utanıyorum

İçinde kalıp sancı yapacağına dışına çıksın daha iyi tatlım :) utanacak birşey yok insanlık hali sonuçta. Benim de gün içinde özellikle akşamları çok sancim oluyor cikmazsa bildiğin doğum sancısı gibi ağrı yapıyor o yüzden hiç utanma yap gitsin

İnsallah canım tavsiyesi üzerine gidiyorum hersey güzel olur umarım

Akışına bırakmak aynen en iyisi inşallah en kolay şekilde atlatırız:) alış-verişe filan başladın mı ne alemde durumlar:)
Ufak tefek hastane cikislariyla basladim canim cok heyecanlı oliuor almasi onumuzdeki ay hepsini tamamlic kısmet olursa sende durumlar nasıl

Hoşgeldin canım hayırlı evlat olsun inşallah :)

Ay benimde hastanedeyken geçmemişti zaman kalbim çıkıcak gibiydi. İnşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin
Hosbuldum canim ayrıntılı ultrason cok heyecanli oluyor güzel haberlerle gelirsiniz insallah

yaaa benimkinin aynisii kuzummm 512 ye buldum bendee :))) hemen alayim mademm :) ayyy nasil denk gelmsizzz

Canım bunda utanılacak bişey yok bende de çok gaz oluyor hamilelikte gaz zaten normal bişey bide karnımızda şişkin gaz olunca sancı yapıyor içinde kalması daha kötü yanı :)) ayrıca sen benim yerimde olsan napcaksın acaba ben bildiğin dün lavaboya gittim tam afedersin çişimi yapcam kusmam geldi kalktım hemen kozete kusmak için ve kusmaktan çişimi tutamadım yere işedim bide ıslanınca istediğimi anladım arkadaşım hele suyum geldi doğum yaklaşıyor diye doktoruna gidiyor doktoru diyor ki ne suyu altına işemissin yani oluyor malesef hamilelikte yapcak bişey yok hem insanlık hemde hamilelik hali napalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…