Kizlar oncelikle merhaba araniza yeni katildim bende kasim annesi olacagim Rabbim nasip ederse 24+5 haftalik gebeyim oglum olacak insallah ilk bebegim olacagi icin biraz korku biraz heyecan var tabiki doğumum kasimin ilk haftasi gorunuyor bakalim hayirlisi
Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin insallah canim normal dogum mu düşünüyorsun sezeryan miAynen ağustosu sağ salim ataltırsak son düzlük kolay geçecek insallah :)
Hosbuldum nasilsiniz :)Hoşgeldiniz
Amin tatlım insallah. Ayy normal düşünüyorum aslında ama ara ara tereddütler gelip gidiyor yapabilir miyim nasıl olacak diye bir de geçen rüyamda gördüm normal doğum yaparken buradakilere filan soyleniyordum kizlar hic bana zor olacagini soylememisti filan diyeRabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin insallah canim normal dogum mu düşünüyorsun sezeryan mi
Evet canim ilk olacak benim de kismetse bende normal istiyorum aslinda ama korkuyorum da sanirim akisina birakicam cati muayenesinden de cok korkuyorum daha once hic alttan muayene olmadim sezeryan da zor tabi bilmiyorum nasil doğacak cocugum :)Amin tatlım insallah. Ayy normal düşünüyorum aslında ama ara ara tereddütler gelip gidiyor yapabilir miyim nasıl olacak diye bir de geçen rüyamda gördüm normal doğum yaparken buradakilere filan soyleniyordum kizlar hic bana zor olacagini soylememisti filan diyeTabi bebişin pozisyonu durumu nasıl olur bilemiyorum normale elverişli olursak normal istiyorum bakalım. Sen ne düşünüyorsun ilk bebiş mi bir de benim gibi :)
Bayanlar beylikduzu medilife hastanesine gidenleriniz varmi memnun musunuz sonraki randevuma oraya devam etmeyi düşünüyorum:)
Saglikla gelsinler insallah Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin cinsiyetleri nedir:)Kızlar herkese iyi geceler
Daha simdi telefonun basina adam akıllı oturabilidim, okuya okuya geldim yüzlerce mesaj birikmiş masallah :)
Bugün 4 saatimizLezzetliCipetpet le hastanede geçti. Bol bol kuzularimizi gördük güzel haberler aldık elhamdülillah :) yegenimi de bu vesileyle ilk defa gördüm çok şükür :) iki kuzen de suratlarını kapattı göstermedi yaramazlar. Neyse ki sağlıkları yerindeymis 4 ay sonra bol bol goreceğiz yüzlerini de inşallah
Herkese güzel mesajari için teşekkür öpüyorum hepinizi
Canım tatlı her bebekte işe yaramıyo, mesela benimki gram hareket etmiyo. İsterse bir iki pıt pıt okadarTatlı yiyip sola yattım bir iki kez tekmeledi durdu, sabaha kadar dinleneceğim bakalım
Canım bu imom diye kullandığım ilaç omega zaten. Doktor bana 5 . Ayda vermiş oldu bunu. Kullanıyorum yani ben. Sen ne zaman başlayacaksın acaba
Akışına bırakmak aynen en iyisi inşallah en kolay şekilde atlatırız:) alış-verişe filan başladın mı ne alemde durumlar:)Evet canim ilk olacak benim de kismetse bende normal istiyorum aslinda ama korkuyorum da sanirim akisina birakicam cati muayenesinden de cok korkuyorum daha once hic alttan muayene olmadim sezeryan da zor tabi bilmiyorum nasil doğacak cocugum :)
Saglikla gelsinler insallah Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin cinsiyetleri nedir:)
Eeyap hastanesi biraz ters kaliyor bana malesef bende burcu hanima randebu aldim o kadar cok mu bekletiyor ki ya randevu bulamamdan belliydi bir ay sonraya ancak buldum :)Canım ben ilk doğumumu o hastanede yaptim doktorum burcu Betül hanımdı çok seviyordum ama randevulu bile gidince 2 saat bekletince bu sefer reyap Hastanesi'ne gidiyorum doktorum nereida hanım çok memnunum yakınsan bir gör hastaneyi derim.
Eeyap hastanesi biraz ters kaliyor bana malesef bende burcu hanima randebu aldim o kadar cok mu bekletiyor ki ya randevu bulamamdan belliydi bir ay sonraya ancak buldum :)
Yarina ayrintili varAllahim cok heyecanliyim cok gerginim. Cogunluk girdi cikti nerdeyse girecek olanlarda guzel haberler alir insallah zaman benim icin durdu adetaa
Hoşgeldin canım hayırlı evlat olsun inşallah :)Eeyap hastanesi biraz ters kaliyor bana malesef bende burcu hanima randebu aldim o kadar cok mu bekletiyor ki ya randevu bulamamdan belliydi bir ay sonraya ancak buldum :)
Ay benimde hastanedeyken geçmemişti zaman kalbim çıkıcak gibiydi. İnşallah hayırlı güzel haberlerle dönersinYarina ayrintili varAllahim cok heyecanliyim cok gerginim. Cogunluk girdi cikti nerdeyse girecek olanlarda guzel haberler alir insallah zaman benim icin durdu adetaa
Güzel haberlerle gel yarın inşallah tatlım iyi düşün iyi olsun:))Yarina ayrintili varAllahim cok heyecanliyim cok gerginim. Cogunluk girdi cikti nerdeyse girecek olanlarda guzel haberler alir insallah zaman benim icin durdu adetaa
Gecmis olsun sabret biraz daha bisey kalmadi dogumlarimiza Allahin izniyle insallah saglikla gelsinler insallah. Cok kafaya takiyosan morluklari mayo giyebilirsin aslinda gobegini kapatir.
Eminim zor bir surectir ozellikle ignelerle. Ama karamsarda olmayin tatilde biraz kapali tul gibi seyler giyersiniz gozukmez. Bebiste iyidir merak etmeyin gecer insallah bu surec
Canım haklısın heegün iğne yapmak, acısı ve görüntüsü can sıkıcı olabilir ama sonunda çok güzel bi ödülün var. Ayrıca morarmalarını falanda o kadar takma, bakan baksın. Emin ol milletin bakılacak neleri var:) güzel güzel git tatilini yap, kendine zehir etme.
Canim seni cok iyi anliyorum bi yakinim tup bebek yapmisti oda seni gibi 9 ay igme oldu cok zorlaniyodu siimdi sirf o igneler yuzunden ikinciyi yapmaktan korkuyo ama baska careside yoktu yavrusuna kavusmak icin sen simdiye takilma sonrasinda kucagindaki mucizene odaklan millet nederse desin aman gobegi mor aman kolu sis desin sen mucizenle ilgilen onunla denizin tadini cikarr
Kuzum Allah başka dert vermesin morluk dediğin nedir geçer gider.senle kuzun saglikli olunda gerisi önemli değil.seni çok ii anlıyorum bnmde tüplu bebek çok zorlu süreçler atlattık çok şükür popomun üstüne oturamiyordum iğneler den ama gecti seninde geçecek hele bi gelsin o bir çift göz sana baksin ne morluk ne acı hiçbirini hatirlamayacaksin.ayrica giy bikinini gerine gerine gez ben kolay bulmadım bu morluklar bnmle kuzumun menekşe tarlası nasılda guzeller demi de sev
Canim once başkalarını bir kenara birak sen ve bebegin varsın. Ikiniz birlikte sizsiniz bir ekipsiniz yolculuk herkes icin zorlu bizim icin bir miktar daha acılı. Ilk kizimda da 9 ay artı dogum sonrasi 2 ay karnımdan igne oldum morlugu gectim ama aci oyle fenaydi ki agla agla mahvettim kendimi ve bence bebek de etkilendi çünkü bizim duygularımız onlara da geçiyor bebegim cok aglardi hala düzelmedi 3yasinda ama bol aglar . Ikinciye karar verince dedim ki bak senin gercegin bu yine igne olacaksın ama aglama yapma. Bu sefer hic ağlamadım sancimi cekip yürüyüp karnimi sevip oturuyorum olumsuz duygu yüklemiyorum antalyadan tatilden yeni geldim yine gidecegim erdek tarafına yazlik kiraladim cocugu oyalayamadim cok yoruyor diye. Karnim mosmor mayo kullandim ilk kez giydim ama guzel oldu sevdim yüzdüm dinlendim geldim. Sen de oyle yap havuz kullanma gir denizine sev onu geçip gidecek bu günler .biliyorum bu iğneler cok yakıyor insan soyle bir avazı çıktığı kadar bağırmak istiyor ama olsun salla :) 5dk sonra rahatlatıyor beden kendini
canım evet zor durumdasın psikolojinde ister istemez etkileniyo ama şükür et ki sen bikaç ay sonra geçecek morluklarınla evlat sahibi olabileceksin. benim kuzenimin %25 şansı var hemde tüp bebekle. cürmüde yok 2.yi deniyolar şimdi zarla zorla.. doktor direkt kumar masasına 100binle oturduğunu düşün en en en iyi ihtimalle sadece 25bin alıp kalkabileceksin demiş. Allaha şükürki biz öyle böyle de evlat sahibi olabilecez inşallah
Cnm ben de kullanıyorum gerçekten zorbir ara doktorum iki güne bir kullandırdı sonra bıraktırdı. O ara gerçekten kötü de hissettim acaba bebeğim beslenemez mi damarlar pıhtılaşmadan tıkanır mı vs. Şimdi böyle kızıyorsun ama bebeğin daha iyi beslendiğini düşün gönlünü ferah tut. Morluklar ve şişlikler de geçicek Allahın izniyle.
Aslına bakarsan cnm önce kendini takdir ve tebrik et. Bu sıcaklarda tatil yapacaksın. Bavul hazırla yolculuk çek gel bavulu boşalt
Ben güneyde yaşıyorum plajlar 10 dakika bile değil gebelikten yasağımda yok ama siftahım yok daha. Dışarı çıkınca buharlaşacam gibi hissediyorum. O yüzden bırak morluklarını tatinin keyfini çıkar
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için. Moralimi yükselttiniz gerçekten takmıycam morlukları. Ama canımı sıkan iki şey vardı ondan bu kadar kötü oldum. Aylardır morarmayan göbeğim bu hafta heryeri morardı 10 gün daha geç olsa hiç üzülmezdim. Bir de en büyük sorunumuz daha 125 tane iğne var nereye yapıcam artık bilmiyorum. Kol deseniz 1 ayda göçüyor üstüne yatamaz hale geliyorum.göbek de iptal oldu artık. Allah yardımcımız olsun, dayansın vücutlarımız da bebeklerimiz de çektiklerimize.Hiç ağlama sen onları bebeğin yaşama tutunsun diye yaptırıyorsun aksine rahatsız etmemesi lazım görüntünün. Buz morlukları geçirir ama gebelikte sağlıklı olur mu bilmiyorum bana sıcak ve soğuk suyla duş almak yasak erken doğumu tetikliyormuş, o zaman buzda tehlikeli olabilir
Hayırlı haberlerle dön inşallah canım
Hoşgeldin canım hayırlı evlat olsun inşallah :)
Ay benimde hastanedeyken geçmemişti zaman kalbim çıkıcak gibiydi. İnşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin
Güzel haberlerle gel yarın inşallah tatlım iyi düşün iyi olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?