2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Hoşgeldiniz

Kızlar herkese iyi geceler

Daha simdi telefonun basina adam akıllı oturabilidim, okuya okuya geldim yüzlerce mesaj birikmiş masallah :)

Bugün 4 saatimiz LezzetliCipetpet le hastanede geçti. Bol bol kuzularimizi gördük güzel haberler aldık elhamdülillah :) yegenimi de bu vesileyle ilk defa gördüm çok şükür :) iki kuzen de suratlarını kapattı göstermedi yaramazlar. Neyse ki sağlıkları yerindeymis 4 ay sonra bol bol goreceğiz yüzlerini de inşallah

Herkese güzel mesajari için teşekkür öpüyorum hepinizi

Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin insallah canim normal dogum mu düşünüyorsun sezeryan mi
Amin tatlım insallah. Ayy normal düşünüyorum aslında ama ara ara tereddütler gelip gidiyor yapabilir miyim nasıl olacak diye bir de geçen rüyamda gördüm normal doğum yaparken buradakilere filan soyleniyordum kizlar hic bana zor olacagini soylememisti filan diye Tabi bebişin pozisyonu durumu nasıl olur bilemiyorum normale elverişli olursak normal istiyorum bakalım. Sen ne düşünüyorsun ilk bebiş mi bir de benim gibi :)

Evet canim ilk olacak benim de kismetse bende normal istiyorum aslinda ama korkuyorum da sanirim akisina birakicam cati muayenesinden de cok korkuyorum daha once hic alttan muayene olmadim sezeryan da zor tabi bilmiyorum nasil doğacak cocugum :)

Bayanlar beylikduzu medilife hastanesine gidenleriniz varmi memnun musunuz sonraki randevuma oraya devam etmeyi düşünüyorum:)

Canım ben ilk doğumumu o hastanede yaptim doktorum burcu Betül hanımdı çok seviyordum ama randevulu bile gidince 2 saat bekletince bu sefer reyap Hastanesi'ne gidiyorum doktorum nereida hanım çok memnunum yakınsan bir gör hastaneyi derim.

Saglikla gelsinler insallah Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin cinsiyetleri nedir:)

Canım bu imom diye kullandığım ilaç omega zaten. Doktor bana 5 . Ayda vermiş oldu bunu. Kullanıyorum yani ben. Sen ne zaman başlayacaksın acaba

Bana vermedi canim hatta soyledim yok simdilik besinlerden almaya calis dedi. Ben hamilelik oncesi depolarimi doldurmustum degerlerim iyiydi o yuzden gerek gormedi son aylar verirse kullanirim artik yoksa da dogumdan sonra baslicam

Evet canim ilk olacak benim de kismetse bende normal istiyorum aslinda ama korkuyorum da sanirim akisina birakicam cati muayenesinden de cok korkuyorum daha once hic alttan muayene olmadim sezeryan da zor tabi bilmiyorum nasil doğacak cocugum :)
Akışına bırakmak aynen en iyisi inşallah en kolay şekilde atlatırız:) alış-verişe filan başladın mı ne alemde durumlar:)

Saglikla gelsinler insallah Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin cinsiyetleri nedir:)

Benim ikinci oğlum kardeşimin de kızı olacak inşallah :)
Amin Rabbim cümlemize sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavrularımiza

Eeyap hastanesi biraz ters kaliyor bana malesef bende burcu hanima randebu aldim o kadar cok mu bekletiyor ki ya randevu bulamamdan belliydi bir ay sonraya ancak buldum :)

Eeyap hastanesi biraz ters kaliyor bana malesef bende burcu hanima randebu aldim o kadar cok mu bekletiyor ki ya randevu bulamamdan belliydi bir ay sonraya ancak buldum :)

Evet canım ya artık randevuları biz veriyoruz demişti son gittiğimde ve kendisi bile çok zor randevu buldu ben de başka hastane içime sindi diye devam etmedim artik ama burcu hanım ve doğum ekibi 2 yıl önce çok iyiydi :) inşallah sen de memnun kalirsin

Hoşgeldin canım hayırlı evlat olsun inşallah :)
Yarina ayrintili var Allahim cok heyecanliyim cok gerginim. Cogunluk girdi cikti nerdeyse girecek olanlarda guzel haberler alir insallah zaman benim icin durdu adetaa
Ay benimde hastanedeyken geçmemişti zaman kalbim çıkıcak gibiydi. İnşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin

Gecmis olsun sabret biraz daha bisey kalmadi dogumlarimiza Allahin izniyle insallah saglikla gelsinler insallah. Cok kafaya takiyosan morluklari mayo giyebilirsin aslinda gobegini kapatir.

Eminim zor bir surectir ozellikle ignelerle. Ama karamsarda olmayin tatilde biraz kapali tul gibi seyler giyersiniz gozukmez. Bebiste iyidir merak etmeyin gecer insallah bu surec

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için. Moralimi yükselttiniz gerçekten takmıycam morlukları. Ama canımı sıkan iki şey vardı ondan bu kadar kötü oldum. Aylardır morarmayan göbeğim bu hafta heryeri morardı 10 gün daha geç olsa hiç üzülmezdim. Bir de en büyük sorunumuz daha 125 tane iğne var nereye yapıcam artık bilmiyorum. Kol deseniz 1 ayda göçüyor üstüne yatamaz hale geliyorum.göbek de iptal oldu artık. Allah yardımcımız olsun, dayansın vücutlarımız da bebeklerimiz de çektiklerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…