2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bana dün bilgi verdiklerinde herhangi bi ücret talep etmediklerini söylediler canım. Bu kordon kanı bankalarının hepsinin %20 bağış kanı saklama zorunlulukları varmış ama her banka bunu yapmıomuş bilmiyosakta hiç söylemiyolarmış. Bu banka bizim bağışımızı saklayıp sağlık bakanlığına iletiyomuş. Gerekli kök hücre olduğunda bizim bağışımız ismimiz gizli tutularak veriliyomuş. Ben bunu yapmak istiyorum açıkçası
Ama anlamadığım kızılay dahi bu bilgileri veremedi. Sadece anlara üni.tıp fakültesi ve hangi hastaneydi hatırlamıyorum bi çalışan büyük hastaneleri arayın dedi.
Ferda hanımı da sonunda florence nightingale hastanesinde bulabildim. Eğer böyle bi şansımız var ise ve bunu ülkece bilmiyosak yazık bize. Bu teşvik taa 2007 yılında başlatılmış ama kimsenin haberi yok ne yazıkki..
O bana ilk zamanlar çok oluyodu canım ve utancımdan gaz çıkartmadığım için basurum şakır şakır kanamıştı. Sal gitsin yapacak bişey yok..
Hosbuldum canim ayrıntılı ultrason cok heyecanli oluyor güzel haberlerle gelirsiniz insallah
Allaha şükür bizim o strestimiz de bitti canım sıra da şeker yüklemesi var :))
Ayy senin durum vahimmiş o bulantının üstüne. Ama doğumda doktorun ellerine büyüğünü yapanlar varmış. Bakalım bizim doğum hikayelerimizde ne gibi makaralar çıkacak :)))

Sadece ses oluyosa yine iyi
Ben malesef koku problemi de yaşıyorum
Çok iğrenç

Arkadaşlar dün bir arkadaşımız anne karnındaki bebeğin hareketleri olan ultrason haraketli gif resmi atmıştı bulamadım hangi arkadaşımızdı o. Çok hoşuma gitmişti.

Benimde baş ağrım tutmuştu stresten

yaaa bende öyle diyorum şimdi böyleysek ilerleyen haftalarda hele doğumda fln napcam acaba diyorum :))) heralda yollarda işeye işeye gezeriz :)))))) doğumda da lavman yapmazlarsa malesef öyle bi sonuç çıkıyor ortaya ıkınmaktan sonumuz hayrola :)))))

Arkadaşlar dün bir arkadaşımız anne karnındaki bebeğin hareketleri olan ultrason haraketli gif resmi atmıştı bulamadım hangi arkadaşımızdı o. Çok hoşuma gitmişti.
bu alıntıda canım gözükür inşallah aradım taradım buldum :)

Kızlar hareketleri kaçıncı haftada hissettiniz? Bende hala tık yok.

Sadece ses oluyosa yine iyi
Ben malesef koku problemi de yaşıyorum
Çok iğrenç

Koku cok kotu sabah ne guzel dalmistim. Resmen sigara kokusuna uyandim ki evde icende yok disardan yada apartmandaki dairelerden biri iciyo. Cok cok kotuydu. Sabahin 8inde sogan kavuruyodu biri resmen midem yandi. Kotu gercekten

Kızlar malum bizde gebelik şekeri çıktı şimdi düzenli ölçüm için şeker ölçüm cihazı alacağım aranızda kullanan ve memnun olan tavsiye ettiği iyi bir marka olan arkadaşlar var mı...

ay valla onu ben yaparım gibime geliyo rezillik diz boyu bide kocama diyorum doğuma gir diye
benimki 17.hafta falan dı canım karınca yürür gibiydi. kaç haftalıksın şuan?

19.hafta da seyir halin de hissediyordum 21.hafta da tamamen hıssetmeye basladım canım suan 25 haftama gırıcem dısarıdan da bellı oluyor tekmelerı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…