Kusum guzel gunlerde kullanin hayirli olsun :)B birdelimuallime kizzz ben besigi 510 liraya aldim yaaa :) 15 gun sonra gondericeklermiss bu arada gaz icinde bendede felaket oluyorr bide dun gece yaylada kaldik kvlerle beraber esimde yoktu ayy gece valla duyarlarsa duysunlar dedim :)
sagol canimm insaallah guzel gelirde pisman olmam :)Kusum guzel gunlerde kullanin hayirli olsun :)
Bana dün bilgi verdiklerinde herhangi bi ücret talep etmediklerini söylediler canım. Bu kordon kanı bankalarının hepsinin %20 bağış kanı saklama zorunlulukları varmış ama her banka bunu yapmıomuş bilmiyosakta hiç söylemiyolarmış. Bu banka bizim bağışımızı saklayıp sağlık bakanlığına iletiyomuş. Gerekli kök hücre olduğunda bizim bağışımız ismimiz gizli tutularak veriliyomuş. Ben bunu yapmak istiyorum açıkçasıEet cnm yıllıl olarak veriliyor benim bildiğimde. Birde bağış yaptığında da ödemeyi sen yapıyormuşsun onu yazmayı unuttum. Tabi belki bankadan bankaya fark vardır onu bilemiyorum ben doktorumun dediğini aktardım.
Yıl olarak da azmış cnm ya. Ben daha uzundur diye düşünmüştüm daire parasıyla hesap yaparsak.
Yaparsın cnm Allahın izniyle neden öyle düşündün ki.
Elbette bütçe karar vermede büyük faktör cnm. Bir de gerçekten işe yarasaydı daha yaygın olmaz mıydı. Devlet bu bankalara maddi ödenecek ayırmaz mıydı. Yapılan bağışın parasını da biz ödüyoruz. Bir de bağış olarak işaretlediğin an kendi tüm haklarından feragat etmiş oluyormuşsun.
Bende çok istiyorum cnm ya özellikle meditasyon yapmak istiyorum ama nerde vardır burda hiçbir fikrim yok. Devlet hastanesinde konferans vardı o kadar. Bir de özel gebe platesi.
Cnm sanırım ben alamazdım güvenilir bir site olmadığı sürece. Mesela ikeanın beşiğini alabilirim internetten. Biraz verdikleri garanti önemli cnm
O bana ilk zamanlar çok oluyodu canım ve utancımdan gaz çıkartmadığım için basurum şakır şakır kanamıştı. Sal gitsin yapacak bişey yok..Yaa kızlar bu saatte uyandım resmen nolur bizde de oluyor deyin utancımdan yerin dibine gireceğim. Bu aralar afedersiniz gaz sancılarım oluyor ve gecenin bir vakti kendi gaz sesime uyanıyorumneden böyle yaa bir fikri olan var mı kendimi çok kötü hissediyorum internetten araştırıyorum hamilelikte normal denmiş yediklerinize dikkat edin denmiş ee çok bir şey de yemiyorum gaz yapacak bir şey de yemedim ki akşam yemeğinde ayy kafayı yicem ben. Çok utanıyorum
Allaha şükür bizim o strestimiz de bitti canım sıra da şeker yüklemesi var :))Hosbuldum canim ayrıntılı ultrason cok heyecanli oluyor güzel haberlerle gelirsiniz insallah
Ayy senin durum vahimmiş o bulantının üstüne. Ama doğumda doktorun ellerine büyüğünü yapanlar varmış. Bakalım bizim doğum hikayelerimizde ne gibi makaralar çıkacak :)))Canım bunda utanılacak bişey yok bende de çok gaz oluyor hamilelikte gaz zaten normal bişey bide karnımızda şişkin gaz olunca sancı yapıyor içinde kalması daha kötü yanı :)) ayrıca sen benim yerimde olsan napcaksın acaba ben bildiğin dün lavaboya gittim tam afedersin çişimi yapcam kusmam geldi kalktım hemen kozete kusmak için ve kusmaktan çişimi tutamadım yere işedim bide ıslanınca istediğimi anladımarkadaşım hele suyum geldi doğum yaklaşıyor diye doktoruna gidiyor doktoru diyor ki ne suyu altına işemissin yani oluyor malesef hamilelikte yapcak bişey yok hem insanlık hemde hamilelik hali napalm
Yaa kızlar bu saatte uyandım resmen nolur bizde de oluyor deyin utancımdan yerin dibine gireceğim. Bu aralar afedersiniz gaz sancılarım oluyor ve gecenin bir vakti kendi gaz sesime uyanıyorumneden böyle yaa bir fikri olan var mı kendimi çok kötü hissediyorum internetten araştırıyorum hamilelikte normal denmiş yediklerinize dikkat edin denmiş ee çok bir şey de yemiyorum gaz yapacak bir şey de yemedim ki akşam yemeğinde ayy kafayı yicem ben. Çok utanıyorum
Benimde baş ağrım tutmuştu strestenTententen canım çok iyi anlıyorum seni, ben bugün hastanede bile o kadar heyecanlıydım ki doktor tansiyonumu ölçtü ve benim hep 10a 5 olan tansiyon 14,4e 10 çıktı
Çok heyecanlıyım dedim, birkaç dakika sakinleşmeye çalıştım ve tekrar ölçtüler tansiyonum 13 8e düşmüştüilk defa böyle bir şey yaşadım
İnşallah sen de çok güzel haberlerle dönersinyarın senin de güzel haberini bekliyoruz
yaaa bende öyle diyorum şimdi böyleysek ilerleyen haftalarda hele doğumda fln napcam acaba diyorum :))) heralda yollarda işeye işeye gezeriz :)))))) doğumda da lavman yapmazlarsa malesef öyle bi sonuç çıkıyor ortaya ıkınmaktanBana dün bilgi verdiklerinde herhangi bi ücret talep etmediklerini söylediler canım. Bu kordon kanı bankalarının hepsinin %20 bağış kanı saklama zorunlulukları varmış ama her banka bunu yapmıomuş bilmiyosakta hiç söylemiyolarmış. Bu banka bizim bağışımızı saklayıp sağlık bakanlığına iletiyomuş. Gerekli kök hücre olduğunda bizim bağışımız ismimiz gizli tutularak veriliyomuş. Ben bunu yapmak istiyorum açıkçası
Ama anlamadığım kızılay dahi bu bilgileri veremedi. Sadece anlara üni.tıp fakültesi ve hangi hastaneydi hatırlamıyorum bi çalışan büyük hastaneleri arayın dedi.
Ferda hanımı da sonunda florence nightingale hastanesinde bulabildim. Eğer böyle bi şansımız var ise ve bunu ülkece bilmiyosak yazık bize. Bu teşvik taa 2007 yılında başlatılmış ama kimsenin haberi yok ne yazıkki..
O bana ilk zamanlar çok oluyodu canım ve utancımdan gaz çıkartmadığım için basurum şakır şakır kanamıştı. Sal gitsin yapacak bişey yok..
Allaha şükür bizim o strestimiz de bitti canım sıra da şeker yüklemesi var :))
Ayy senin durum vahimmiş o bulantının üstüne. Ama doğumda doktorun ellerine büyüğünü yapanlar varmış. Bakalım bizim doğum hikayelerimizde ne gibi makaralar çıkacak :)))
Kızlar merhaba! Eminim şimdi size göndereceğim linke bayilacak ve mesajımi begeni yagmuruna tutacaksiniz.
Çünkü ben defalarca izledim sabah sabah
20 haftalık bebeğin hareket goruntuleri var. Ama nasil bir teknolojiyle cekilmisse rontgen gibi video..
Biz 25. Haftamizdayiz ve o ayaga kalkip kendini ittirme hareketi var ya, iste oglum onu yaptiginda hem kasigima tekme yemiş gibi oluyorum hem sırt ve kafası karnımı semsert yapıyor. .. Sıpalar yaaaa
https://www.facebook.com/
bu alıntıda canım gözükür inşallah aradım taradım buldum :)Arkadaşlar dün bir arkadaşımız anne karnındaki bebeğin hareketleri olan ultrason haraketli gif resmi atmıştı bulamadım hangi arkadaşımızdı o. Çok hoşuma gitmişti.
Tententen kacta kuzum randevun :) hadi guzel haberlerini bekliyoruz
Sadece ses oluyosa yine iyi
Ben malesef koku problemi de yaşıyorum
Çok iğrenç
bu alıntıda canım gözükür inşallah aradım taradım buldum :)
ay valla onu ben yaparım gibime geliyoyaaa bende öyle diyorum şimdi böyleysek ilerleyen haftalarda hele doğumda fln napcam acaba diyorum :))) heralda yollarda işeye işeye gezeriz :)))))) doğumda da lavman yapmazlarsa malesef öyle bi sonuç çıkıyor ortaya ıkınmaktansonumuz hayrola :)))))
benimki 17.hafta falan dı canım karınca yürür gibiydi. kaç haftalıksın şuan?Kızlar hareketleri kaçıncı haftada hissettiniz? Bende hala tık yok.
19.hafta da seyir halin de hissediyordum 21.hafta da tamamen hıssetmeye basladım canım suan 25 haftama gırıcem dısarıdan da bellı oluyor tekmelerı :)Kızlar hareketleri kaçıncı haftada hissettiniz? Bende hala tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?