yaaa ben çok korkuyorum cinsiyet mevzusundan benim kız ama hala bir şey alırken şüpheli alıyorum. Eltime erkek dediler hep kız doğdu.gecen bir tanidikta kiz bebek bekliyordu erkek doğdu
Merak etme fazlasini vucut atiyor. Bende sasiriyorum hangisini ne zaman icsem diye hala zamanini oturtabilmis degilim unuttugumda oluyor cunku. Doguma kadar hatta dogumdan sonra da demir ve d vitaminini kullancaz takviye. Hatta ben omegada aldim netten indirimdeydi ama suan kullanmana getek yok dedi. Dogumdan sonra ona da baslicam
Valla doktorda gösteriyor ultrasonda bacaklarını çapraz yapmış göstermiyo minigim..
Oğlum 14.haftada gösterdi kendini bu biraz nazlı sanirm
2 gündür hastayım. Dün çok dikkat etmedim sürekli uyur haldeydim, uyanıkken de hareket etmiyordu, bugün de 4 saatlik bir araba yolculuğumuz oldu. Belki dediğin gibi. Çünkü nts normal gösteriyor. Yine de ultrasonda görmeden içim rahat etmeyecekcok hareketlimisin gun icinde ben eger cok hareket edersem bebek hareket etmiyor hatta gece yatsam bilr harket etmiyor sanki vucdumun yorgunlugunu anlar gibi
Kızlar nasılsınız bizimki hala göstermiyor cinsiyetini merak etmeye başladım artık.
Var mı göstermeyen daha..
InsaAlllah ayrintilada belli olur
Firma ilgileniyorsa o zaman ben olsam alırdım aynı ürünü daha pahalıya almaya gerek yok benceyaaa cok ilgilerlermiss adamda eksik bisey cikarsa falan ilgileniriz merak etmeyin dediler yani fiyat farki az olsa hic fusunmrm burda gordugumu gordugumu alirim bile bilede o parayi verme istemiyrum
Çok yormuş olabilir misin kendini bende de geçen hafta oldu iki gün hissetmedim sağlık ocağına gittim kalp ritminde sıkıntı yok kendini fazla yorma dedi hemşire o gün de baya yorulmuştum sonraki günler tepiklemeye devam etti cok şükür. Bugün de mesela biraz fazla hareket ettim yoruldum bebeim de ses soluk yok oluyor öyle bol bol dinlenin yormayın kendiniziMerhaba, ben 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Bugün örneğin bi kaç kere sabah tekme attı sonra tee akşam bir iki kez tekme attı. Eskişehir e de seyahate gelmiştik buradaki acıbadem e gittim ama k.d doktoru yokmuş. Nst çektiler. Nsy ye göre sancım yok bebeğin de kalp atımı görünüyor. Tatlı yiyip sol tarafa yattım ama hala hareket yok doğru düzgün. Çok hareketliydi 2 günde hareketleri yok denecek kadar azaldı. Yarın k.d doktoruna randevu aldım, bakalım ne diyecek.
Tatlı yiyip sola yattım bir iki kez tekmeledi durdu, sabaha kadar dinleneceğim bakalımÇok yormuş olabilir misin kendini bende de geçen hafta oldu iki gün hissetmedim sağlık ocağına gittim kalp ritminde sıkıntı yok kendini fazla yorma dedi hemşire o gün de baya yorulmuştum sonraki günler tepiklemeye devam etti cok şükür. Bugün de mesela biraz fazla hareket ettim yoruldum bebeim de ses soluk yok oluyor öyle bol bol dinlenin yormayın kendinizi
Eh ilgililerse kacmaz. Hayir zaten 950 lira edicek ne var kizin koca catili yatagini bile 800 e aldimyaaa cok ilgilerlermiss adamda eksik bisey cikarsa falan ilgileniriz merak etmeyin dediler yani fiyat farki az olsa hic fusunmrm burda gordugumu gordugumu alirim bile bilede o parayi verme istemiyrum
ben cok kullacok kullaniyorum canim yaa her sitedende aldim simdiye kadar hic sorunda yasamadim yasasamda muhatap birini buldum hepSite güvenilir bir site mi önce ona dikkat et canım. Bir de yorumları oku ve iadesi var mı yok mu ondan emin ol.
Ben internet alışverişini çok kullanırım ama belli başlı sitelerden alırım. Çok bilinmeyen sitelerde sorun çıktığında muhattap bulamıyorsun. O da sıkıntı oluyor.
araba yolculuguda uyumasini sagliyor sallandigi icin mayismis olabilir icerde :)2 gündür hastayım. Dün çok dikkat etmedim sürekli uyur haldeydim, uyanıkken de hareket etmiyordu, bugün de 4 saatlik bir araba yolculuğumuz oldu. Belki dediğin gibi. Çünkü nts normal gösteriyor. Yine de ultrasonda görmeden içim rahat etmeyecek
oye kuxum yaa sen naskl bir besik aldi .ve hangi siteden aldinFirma ilgileniyorsa o zaman ben olsam alırdım aynı ürünü daha pahalıya almaya gerek yok bence
valla hic bilmiyorumkii burda bakabilevegim baska bi yerde yok esim carsida bulabilriz asinda flan dedi ama adam sehirdizi calisiyor sureklj su aralar kendisini biel gornuyorjm bakmaya hoc gidemiyorhz :) dun aksam bi evdeydi park besik gosterdim iste begenmedi mobilya daha guzel duruyor dediEh ilgililerse kacmaz. Hayir zaten 950 lira edicek ne var kizin koca catili yatagini bile 800 e aldim
Hosbuldum canim nasil gidiyor hamilelik bebis nasilHoşgeldin canım aramızaa seninle haftalarımız bir neredeyse 25+0 olduk biz de bugün:)
Ben de öyle yemedigim tatlı kalmadı soluma yattım sırt üstü yattım hissederim belki diye tık yoktu ama geçti şükür iyidir inşallah bebişin ferah tut içini:)Tatlı yiyip sola yattım bir iki kez tekmeledi durdu, sabaha kadar dinleneceğim bakalım
Haftalar ilelerdikce dinlenme gereği hissediyorum artık canım yaa ağırlaşıyorum ama iyiyiz yine de bebiş de iyi bi hafta sonra kontrolümüz var bakalım ne alemde:) senin nasıl gidiyo iyi misiniz siz dee:))Hosbuldum canim nasil gidiyor hamilelik bebis nasil
Haftalar ilelerdikce dinlenme gereği hissediyorum artık canım yaa ağırlaşıyorum ama iyiyiz yine de bebiş de iyi bi hafta sonra kontrolümüz var bakalım ne alemde:) senin nasıl gidiyo iyi misiniz siz dee:))
Ben bebekkonfor diye bir siteden aldım canım arkadasın birisi normal mağazadan 700'e almıştı ben de internetten araştırınca 580'e bulup aldım sağlam geldi çok şükür bundan aldım inşallah uzun süreli kullanırımoye kuxum yaa sen naskl bir besik aldi .ve hangi siteden aldin
Aynen ağustosu sağ salim ataltırsak son düzlük kolay geçecek insallah :)Cok sukur iyiyiz bizde canim bende en son 22.haftam da gittim doktora hersey yolundaydi bakalim sicaklar bunaltiyor birde cok sirt agrim olmaya basladi su agustos ayini da atlatırsak sicaklarsan kurtuluruz diye dusunuyirum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?