2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnsan düşünmeden edemıyor zaman öyle gecıyor kı anlamıyoruz hıc :)

gaz ve idrar kaçırma konusunda yorumlarınız çok içimi rahatlattı.
Gaz normal de hapşırınca idrarın kaçmasına alışamadım bir türlü.

Kız kozmo, nokta virgül koy yazdığına.
Ben de iki doktora gidiyorum, birinin digerinden haberi yok ve o habersiz olan ne derse onu yapıyorum.
Digeri ise bu durumdan memnun degil, aman diger hocamızı kızdırmayalım falan diye laf söyledi en son. Aslinda farkli seyler yap dedikleri yok ama vitamin icin farkli markalar ya da dozlar onermeleri bile sıkıntı.
Biri 24. haftanda yapalim seker yuklemesini dedi, hoca ise 28...
e iki kere yaptiracak halim yok, hocaya da niye erken yaptirdim açıklayamam (gelme o zaman bana derse der hani,oylesine astığı astık dediği dedik) o yüzden gitmedim bu ay.
En iyisi tek doktor, kendi doktorum dediginle çalışmak. Yoksa ya kafa karışıyor ya boyle canın sıkılıyor güzelim

Kızlar bu arada ben normal doğum istiyorum ama 10 yıl önce büyük bir kist ameliyatı geçirdim. 15 cm çapında kistle birlikte sağ yumurtalığım da alındı. Çok korkmuştum o zaman doğurganlığa zararı olur diye ancak öbür yumurtalığım sağlıklı çalıştığı için çok şükür hiç beklemeden istediğim zaman hamile kalabildim.

Tabi sezeryandakinden büyük bir ameliyat yerim var şu anda. Doktorum normal doğuma engel olmayacağını söylüyor. İnşallah olmaz. Ama diyeceğim şu ki çok büyük bir kesik olmasına rağmen kısa zamanda toparlanmıştım. Ki doğumdan sonra vücut kendini çok daha hızlı yeniliyor.O yüzden zorunlu sezeryan gerekirse de üzülmeyin, artık şartlar eskisi gibi değil. Doktorlarımız, ebeler hepsi profesyonel. Hangisi kısmet olursa kolaylıkla atlatırız inşallah.

Bebeğim 2 gündür hareket etmiyor diye doktora gittim bugün her şey iyi gözüküyor dedi doktor. 840 gr olmuş. Boy(35 cm) ve baş çevresi 2 hafta ileri çıktı ama. Doktor ultrason kağıdına iri bebek diye yazmış. Mutlaka şeker yüklemesi yaptır ileri hafta gözüküyor çünkü dedi. Bakalım şimdi de bu çıktı. Benim durumumda olan var mı?

Bende ilk defa devletten randevu aldım değişik bir dr olsun diye sen hangisine gitmiştin cnm seka yürüyüş yolundan aldım inşallah bakmam etmem demez
canim benim doktorun derince arastirma hastanesinde ama alikahyaya ve herekeyede geliyor ben herekede elimin alti diye gidiyorum cok masrafli islemleri burdan hallettoriyorum iyi oluyor ama bebegi surekli usg sokmaya karsi bi dr cengiz çoral adıda sen kime aldın randevu bi git bakalim memnun kalirsan bende giderim bi

Ee peki alerjine bisey demedimi
Cildiye dedi canim randevu alamadim ona da oxelde gidicem bakalim gitmedim ama benim kizarikliklarda da herhangi bi gerileme yok canim

Haklisin canim ama okadar zor sartlarda yaziyorum ki telefondan yaziyorum.ve teli elimde gorunce bizim velet saldiriyo hemen inan şu mesaji bile yazarken 3 kere kalktım o sıra nokta virgul benim aklıma gelmiyo bian once yazim silinmeden diye çabalıyorum beni maruz görün o yüzden canim.iki doktor iyi oluyo bi yandan bi yandanda bocaliyo insan hangisini dinlicegini hangisi dogumumu yaptircaksa onu dinliyorum artık digerine de ek fikir olsun ve ucretli islerimi sigortada yaptirim gibisinden iyi oluyo

kzilarr yaa sizinde terinizz bi tuhaf kokuyirmu normalde ben hic terlemezdim terlesemde kokmazdi suan sanki surekli kokuyorum oyle hissediyorjm yaa surekli yikanasim var
Benim oyle canim bende cok terlemem asiri sicaklarda koltuk altim hafif terlerdi ve koku olmazdi. Simdi donuma kadar terliyorum afedersin ve cok kokuyo kendmden tiksiniyorum. Hergun dus alsamda fayda etmiyo. Emotion aldm alimunyum yok diye biseye faydasi yokyok onunda.

Ben fermentemutfagimin rollonunu kullaniyorum hic koku yok hafif lavanta kokusu aliyorum.bu bu kadar etkilimi yoksa benmi kokmuyorum anlamadim...herkes bu kadar kokuyorum yazmista o yuzden sasirdim.

Ben fermentemutfagimin rollonunu kullaniyorum hic koku yok hafif lavanta kokusu aliyorum.bu bu kadar etkilimi yoksa benmi kokmuyorum anlamadim...herkes bu kadar kokuyorum yazmista o yuzden sasirdim.
O sayfayi instagramdan vende takip ediyorum kullanici yorumlari fln baya iyi bende ondan alicam. Ozellkle dogumdan sonra emzirirken cocuguma pis pis kokmak istemiyorum ve dogal bisey koksun bebekte etkilenmesin istiyorum

Ben aldım fermentemutfagımın roll on'unu ama maalesef yorumlarda okuduğum kadar memnun kalmadım. Koku yapmıyor evet, ama yenilemek gerekiyor sık sık. Bir de o pütür pütür yapısı beni rahatsız etti. Evdeyken onu kullanıyorum, ama dışarı çıkarken cesaret edemiyorum yenileyemeyeceğim için. Çok hareketli geçiyor gün içinde vaktim, çok yol yürüyorum.Ee yazın da en sıcak zamanları. Roll on'un bir kabahati yok aslında.

Bu arada sinek ısırığına karşı vücut sprey ve kantaron yağı kreminden çok memnun kaldım.

kızlar hani yenidoğunca yatağında ben böyle müzik dinletmek istiyorum müzik kutusu yada başka bır fıkrınız var mı?

Bu arada sinek ısırığına karşı vücut sprey ve kantaron yağı kreminden çok memnun kaldım.
Valla kizimin poposu bile kantaron yagindan memnun sivrisinek spreyinden bende alcam bu ay gecen ay almadigima pisman oldum.arkadasim kizi icin kullaniyo arilar bile yolunu degisyiriyo dedi

kızlar hani yenidoğunca yatağında ben böyle müzik dinletmek istiyorum müzik kutusu yada başka bır fıkrınız var mı?

Dönenceler var beşiğe takılan. Benim de aklımda almak. Fisher price ın bir tanesini beğendim hatta. Atayım fotosunu.

Tabi bir sürü çeşidi var, baya geniş de bir fiyat aralığı var ama araştırınca en çok bu hoşuma gitti benim. Bebeklerin de dikkatini çeker diye düşünüyorum.

Ya ben evdeyim hamileligim zor geciyo disari cok az cikiyorum o yuzden bana yetiyo demekki.yorumlar biraz abarti olabiloyo senelerce kozmetik magazasi mudurlugu yaptim dogal urunler ne olursa olsun 7 8 saatin ustunde koruma saglayamiyor olabilceginin en iyisi bu iste...en azindan kimyasala daha az temas etmis oluyoruz gebelik ve emzirme gibi hayatimizin en hassas donemlerinde...

valla bende oylee ictigim ilaclardanda koku olabilir yaa ben parfum kullanamiyorum zaten migrenim aziyor cunku oyle oyle geziyorum

Kusum montessori yontemiyle ilgilenirsen eger okuduklarima dayanarak soyleyebilirimki yenidoganin algisi cok cok hassas...ozelliklede yataga asilan donenceler icin 2 yas alti pek onerilmiyor..muzik icin bebegin sag beyin gelisimini destekleyen parcalari telefonuna indiribilirsin.birde kucuk bluetooth hoperlor edinirsen butuuun gun evde bunlari dinleyebilirsiniz.senide rahatlatir bebegininde daha sakin bir yenidogan donemi gecirmesini saglar.arka planda bu muzikler esliginde gun icinde de onunla bol bol konusursan dil gelisimi icinde harika bir destek olur.tv zaten 3 yasina kadar yasak... kendi telefonumun listesinide ekliymde cok konusuyo kendi yapmiyo deme

valla bende oylee ictigim ilaclardanda koku olabilir yaa ben parfum kullanamiyorum zaten migrenim aziyor cunku oyle oyle geziyorum
Kullanma zaten bi isede yaramiyo bu hamilelik hormonlariylahormonlariyla. Ergenligime geri döndüm bi de o zaman boyle terlerdim kokardim

Canım Dr. İsmi Turgay hakki çok emet Çarşamba randevu inşallah iyidir gidince yazarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…