- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Şoktayim şu anyok yaa benim babaannrme her gun yuruceksin dedi hatta yurutec aldik 1 ay kullandi yuruteci sonra kendi yurumeye basladi hastanede 2. gun tuvalete gitmeye basladi doktor kalkacaksin dedi yatalak olmaktan cok korktugu icinde hic yatmadi harekeg etmeliki platinde curumesin kuzum bunu hangi doktora gidersen soyler :) seninki biraz bahane uydurmus gibi cunkh babaannem yasli diyr yogun bakimda 1 gece kaldi diger gun doktor kalk hafi yuruvez dedi hastanenin icinde yurutttuk hep
kızı yok canım 2 oğlu var biri benle evli işteKızı falan da yok mu?
Valla canım tek bakacak kişi sensen eşine diyeceksin ki, “bak annen ameliyat olacakmış ama benim durum malum, zaten çalışıyorum, kendime yetemiyorum. Bir de annenle ilgilenemem. Sen konuş en iyisi bir yardımcı tutsun kendine, her gün gelip temizliğini yemeğini yapsın, akşam iş çıkışı ben uğrar önüne yemeğini koyarım” diye. Hiç de tavız verme bu durumdan.
Seni bir kere aramayan insana bu kadarı bile çok ama hayrın olsun bu da.
Ben benimkine ilgisiz diyorum ama ayak bağı olmuyor en azından. Fazla söylenmiyim bari kadının arkasından.
ayıp ama ilgiyi başka türlü bulamıcak oğlundan buna mecbur...Aman valla bana hic bisey yapmasin cop alsa 7 sulalesine anlatiyo...bana barbunyalarini ben ayiklarim dedi yok sagol dedim onu bile elletmedim yattigim yerden hallettim...yani aramiz kotu degil ben onu hic kirmiyorum arayip her gun hatrini soruyorum hep annecim diye hitap ediyorum hic saygisizlik etmiyorum ama mesafeyide koruyorum iste boyle amelyat diyo bende cok gecmia olsun diyorum gelir bakarim demiyorum....mesafe sart.Yani normal zaman olsa bakarsin neden bakmiycan kocanin annesi seninde buyugun sonucta ama simdi 5.ayin bitiyo hava sicak kanaman olmus kac gun korktunuz yattin ise gitmedin bunlari bilerek amlyat olmasin gidip yani gercekten ayip yaptigi....
hahahha uydurmus senin kv bence :)Şoktayim şu an
Ay evet idrar kaçırma bende de oluyoooo demek normalmisBu haftalardan sonra artik cok normal.2dk once tuvaletimi yapmis olsam bile kusarken altima isiyorum.idrar kesesi rahmin iyice arkasinda kaldigi icin tam olarak hic bosalmiyo eh kasilincada işiyosun yani dogal olarak.kizima hamileligin son haftasinda koltukta oturuyorum hapsirdikca idrar kaciyomus farkinda degilim ayaga kaltim kucuk kucuk islakliklar anladim tabi,esimde gordu idrarmi kaciyo noluyo altina bisey koy bari dedi ay ne utandimsimdi olsa hic utanmam tabi idrar kesemin ustunde 3.5kg bebek var idrarda kacar her sey olabilir der carlarim ped zararli sonucta koyamiycagimiza gore artik 5.ayimiz bitiyo biraz idare edicez gazda olur kokuda olur hersey olur normal kimse kusura bakmasin.icerde 1 kiloya yakin bebek hacminin 2 kati kadar yer kaplayan bir kesenin icinde bagrsaklarida eziyo buzuyo mideyide idrar kesesinide...kimse kusurumuza bakmiycak artik @birdelimuallime
kızı yok canım 2 oğlu var biri benle evli iştediğeri bekar. ona öyle diyemem kavga çıkar eminim.. yardımcı falan da tutmazlar asla. evimden kovmadığım halde yağmur evden kovmuş kv sini diyolar.. şimdi neler dicekler bilemedm.
işte ona herşey çok ama ..
ayıp ama ilgiyi başka türlü bulamıcak oğlundan buna mecbur...
Konuya dalcam ama direk, kız ben sana yazdım görmedin detaylın nasıl geçti :)anlatınca kızıyolar ama içimde de ben çatlıyorum.. ve kıskançlık olduğunu bi tek ben düşünmüyorum ya sanki günah kalkıyo üstümden.. nasıl davranıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum
Tesekkurederim kuzum :) bama sabir degilde ona akil fikir verse yeter :) hayir gecen sene diyetisyene goturdum onu ben goturdum diye cekindi harfiyen yapti diyetini kilosunu verdi agri yapicak biseyi kalmadi ama....
Valla canım insan ister istemez kıskançlık diye düşünüyor haksız değilsin ki..sen rahat bir hamilelik geçirsen neyse de senin de sıkıntıların var. Sen de onun gibi anne geldim kapıyı çaldım evde kimse yoktu dersin :)anlatınca kızıyolar ama içimde de ben çatlıyorum.. ve kıskançlık olduğunu bi tek ben düşünmüyorum ya sanki günah kalkıyo üstümden.. nasıl davranıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum
Kizlarr ben geldim. 20 dk surdu ayrintilimiz. Ilk girdim yuzunu gordu hemen pozunu aldi. Elleri oynuyodu. Ama 2 dk sonra uyudu kicini dondu tosbaaamdoktor tek tek anlatti. Kalbindeki odaciklar mesane beyni omurga bacak kemikleri el ayak parmaklari plesentanin konumu herseyi gostererek anlatti. Benim terbiyesiz kizim vajinasini tamamen gosterdi ic dis dudak saydi doktor %200 kiz yani kafasi 22 haftalik bacaklar 23 haftalik dedi. Kizlar kibar olur erkeklere gore dedi. Plesenta sagda yukarda dedi ama rahim agzini soylemedi rapora baktim orda da normal diyor. Bebek kafasi asagi inmeye baslamis guzel dedi. Amnion sivisi derinlik 3.5cm dedi. Iyi dedi ama daha da yukselt dedi nasil olcak dedim doktorun bilgilendirir. Sivi fazla olmasi gelisimde iyidir seninki normal dusuk degil korkma dedi. Dedim hissetmiyorum hala. Biraz sasirdi yapisal olabilir hareketsiz bebekler yaramaz olur genelde dedi guldu. Hayir akilli olcak dedim omurgaya bakti aciklik varmi diye hicbisey goremedi. Temiz herseyin dedi. Kalbinde parlaklikta goremedi. Beyinde olusum guzel dedi.Sonra biraz daha bakti bana da ozel biseye bakmiyorum tedirgin olma tekrardan geciyorum ustunden atladigim bisey var mi diye dedi. Ama hicbi sikinti cikmadi cok sukur. Ha bu arada 22 ile 23 hafta arasindasin dedi. Zaten 22+6daydim. Kizimda 568 gram olmus. Telefonda 150tl ucret demislerdi. Doktorumun adini soyledim 100tl aldilar. Ortagiymis oranin sanirim. Poz verdi size teyzeleri
Asla yanaşmazlar canım. valla kendi annesi gelsin evinde dursun başında ben ne yapabilirim ki bu halimle yük olmamak için çalışıyorum daha benden bişey beklemesinşerMecbur bakacaksın gibi duruyor ama çalışıyorsun sonuçta. Gündüzleri ne olacak kim bakacak?
Allah yardımcın olsun o zaman canım ne diyeyim. Yardımcı tutmak herkes için en iyisi ama eşin bu konuyu pek anlamayacak demek ki.
ay ben sana cevap verdim sanıyıyorum yaa, iyi geçti canım çok şükür bi problem yok :) yüzünü göstermedi azıcık gösterdi sadece okadar :)Konuya dalcam ama direk, kız ben sana yazdım görmedin detaylın nasıl geçti :)
hay aklını seveyim yeminle aklımın ucundan geçmedi.. bende aynısını yapıcam :))))Valla doğru diyorsun sana sabırdan ziyade ona akıl fikir daha mantıklı ama bu yaştan sonra akıllanmaz belli ki :)
Valla canım insan ister istemez kıskançlık diye düşünüyor haksız değilsin ki..sen rahat bir hamilelik geçirsen neyse de senin de sıkıntıların var. Sen de onun gibi anne geldim kapıyı çaldım evde kimse yoktu dersin :)
benm evime gelmez gelmesin yani, kalsın kendi evinde . aramızda 5dk mesafe var dibime geldi zaten.. ya bende böyle pislik nalet bi gelin olmak istemedim ama kendisi yapıyo. yine yüzüne lafım yok ama beni çıldırtıyo. daha nolacağı belli olmayan ERKEK torunu sevmem ben dedi. ondan önce ben babanne olmaya hazır değilim dedi. nasıl yutulabilirki bunlar.. ben bu halimle hem iş hem ev hem yemek kendim zor yetiyorum. valla nasıl yaparlar naparlar bilmiyorum ama ağzımla kuş tutsam yağmur kvsine surat yapıp bakmış dicekler eminimaydingelini kuşum yani ilk şoku atlattiktan sonra cokta sasirmadim.kadin daha bundan 2 hafta once bir suru entrika cevirdi ben geldimde kapiyi acmadilar da...
Eh simdi normal yani amlyat olcak tabi o sana bakmis gibi yapti (ama sen eve almadin) simdi sira sende ben ona baktim o da bana bakicak diyodur ogluna...tabi calisiyosun aksama kadar sıkılmazsa gelsin yatsin butun gun sizde yada 2 tane ogluşu bir zahmet kadin tutucaklar bir sure...bazen dusunuyorumda ben boyle yaparmiyim diye ay ben ne yapicam ya evlensin gitsin kendi evlerini gecindirsinler gerisinden banane diyorum bilmiyorum ya hic zannetmiyorum ilerde boyle her isin icinden cikabilcegimizi
ohh ne güzel buralar yağmur gök gürültüsü sağanak yağış vallahi...Ay hadi ben kacar
Hazir hava 50 degil 30 derece iken kizimi okuldan alip yemege ve oyuna goturiym anne kiz gezmesi yapalimpazartesi gorusuruz
oy maşallah canımmm burnuna da ayrı bi maşallahh, çok güzel bi kız olacak belliiKizlarr ben geldim. 20 dk surdu ayrintilimiz. Ilk girdim yuzunu gordu hemen pozunu aldi. Elleri oynuyodu. Ama 2 dk sonra uyudu kicini dondu tosbaaamdoktor tek tek anlatti. Kalbindeki odaciklar mesane beyni omurga bacak kemikleri el ayak parmaklari plesentanin konumu herseyi gostererek anlatti. Benim terbiyesiz kizim vajinasini tamamen gosterdi ic dis dudak saydi doktor %200 kiz yani kafasi 22 haftalik bacaklar 23 haftalik dedi. Kizlar kibar olur erkeklere gore dedi. Plesenta sagda yukarda dedi ama rahim agzini soylemedi rapora baktim orda da normal diyor. Bebek kafasi asagi inmeye baslamis guzel dedi. Amnion sivisi derinlik 3.5cm dedi. Iyi dedi ama daha da yukselt dedi nasil olcak dedim doktorun bilgilendirir. Sivi fazla olmasi gelisimde iyidir seninki normal dusuk degil korkma dedi. Dedim hissetmiyorum hala. Biraz sasirdi yapisal olabilir hareketsiz bebekler yaramaz olur genelde dedi guldu. Hayir akilli olcak dedim omurgaya bakti aciklik varmi diye hicbisey goremedi. Temiz herseyin dedi. Kalbinde parlaklikta goremedi. Beyinde olusum guzel dedi.Sonra biraz daha bakti bana da ozel biseye bakmiyorum tedirgin olma tekrardan geciyorum ustunden atladigim bisey var mi diye dedi. Ama hicbi sikinti cikmadi cok sukur. Ha bu arada 22 ile 23 hafta arasindasin dedi. Zaten 22+6daydim. Kizimda 568 gram olmus. Telefonda 150tl ucret demislerdi. Doktorumun adini soyledim 100tl aldilar. Ortagiymis oranin sanirim. Poz verdi size teyzeleri
Kizlarr ben geldim. 20 dk surdu ayrintilimiz. Ilk girdim yuzunu gordu hemen pozunu aldi. Elleri oynuyodu. Ama 2 dk sonra uyudu kicini dondu tosbaaamdoktor tek tek anlatti. Kalbindeki odaciklar mesane beyni omurga bacak kemikleri el ayak parmaklari plesentanin konumu herseyi gostererek anlatti. Benim terbiyesiz kizim vajinasini tamamen gosterdi ic dis dudak saydi doktor %200 kiz yani kafasi 22 haftalik bacaklar 23 haftalik dedi. Kizlar kibar olur erkeklere gore dedi. Plesenta sagda yukarda dedi ama rahim agzini soylemedi rapora baktim orda da normal diyor. Bebek kafasi asagi inmeye baslamis guzel dedi. Amnion sivisi derinlik 3.5cm dedi. Iyi dedi ama daha da yukselt dedi nasil olcak dedim doktorun bilgilendirir. Sivi fazla olmasi gelisimde iyidir seninki normal dusuk degil korkma dedi. Dedim hissetmiyorum hala. Biraz sasirdi yapisal olabilir hareketsiz bebekler yaramaz olur genelde dedi guldu. Hayir akilli olcak dedim omurgaya bakti aciklik varmi diye hicbisey goremedi. Temiz herseyin dedi. Kalbinde parlaklikta goremedi. Beyinde olusum guzel dedi.Sonra biraz daha bakti bana da ozel biseye bakmiyorum tedirgin olma tekrardan geciyorum ustunden atladigim bisey var mi diye dedi. Ama hicbi sikinti cikmadi cok sukur. Ha bu arada 22 ile 23 hafta arasindasin dedi. Zaten 22+6daydim. Kizimda 568 gram olmus. Telefonda 150tl ucret demislerdi. Doktorumun adini soyledim 100tl aldilar. Ortagiymis oranin sanirim. Poz verdi size teyzeleri
Aynen canim bende kizimi 41 haftalikken dogum yaptim.yeni yeni sancim gelmisti.ilk oldugi icin korktum tabi evde durmaya.14 saat sanci cektim.doktor bu dogmicak bebegin kalbi yavasliyor dedi.hop sezeryana gittim.cok istemistim normal dogum yapmayi.hem o kadar sanci cek sonrada sezeryan ol.nasip boyleymis tabi ama doktor kolayinami kacti diye aklimda hep soru isaretleri var.Bende anesteziden cok korkuyorum ozellikle bayiltilmaktan. Hep normal istedidim bu yuzden. Kismet olursa buda normal olacak. 36dan sonra hic oturma merdiven in cik comelerek ev sil korunmaziz iliski. Yoksa su zamanin genel sorunu 40 hafta doluo cocuk gelmio yumusama olmuo anne cok isterse normal dogumu suni sanci verilio ustune bebegin kalp atislari yavasladi denip hop sezeryana aliolar
bende indirmek isterim özellikle nerden ındırıyorsun.bluetooth hoparlör nasıl onu da tavsıye edersen bu arada sana gerçekten hayranım en az bır nebze sana benzersek bende cok ıstıyorum bebegımı daha bebekken gelıstırmek ve ılerlemesını sağlamak dedıgın gıbı tv den telden uzak tutmak ve kıtap okumak masal kıtabı aldım bebegıme sımdıden okuyorumKusum montessori yontemiyle ilgilenirsen eger okuduklarima dayanarak soyleyebilirimki yenidoganin algisi cok cok hassas...ozelliklede yataga asilan donenceler icin 2 yas alti pek onerilmiyor..muzik icin bebegin sag beyin gelisimini destekleyen parcalari telefonuna indiribilirsin.birde kucuk bluetooth hoperlor edinirsen butuuun gun evde bunlari dinleyebilirsiniz.senide rahatlatir bebegininde daha sakin bir yenidogan donemi gecirmesini saglar.arka planda bu muzikler esliginde gun icinde de onunla bol bol konusursan dil gelisimi icinde harika bir destek olur.tv zaten 3 yasina kadar yasak... kendi telefonumun listesinide ekliymde cok konusuyo kendi yapmiyo demeEki Görüntüle 2173115
Oyyy maşallah Allah nazarlardan saklasın çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsunnnnKizlarr ben geldim. 20 dk surdu ayrintilimiz. Ilk girdim yuzunu gordu hemen pozunu aldi. Elleri oynuyodu. Ama 2 dk sonra uyudu kicini dondu tosbaaamdoktor tek tek anlatti. Kalbindeki odaciklar mesane beyni omurga bacak kemikleri el ayak parmaklari plesentanin konumu herseyi gostererek anlatti. Benim terbiyesiz kizim vajinasini tamamen gosterdi ic dis dudak saydi doktor %200 kiz yani kafasi 22 haftalik bacaklar 23 haftalik dedi. Kizlar kibar olur erkeklere gore dedi. Plesenta sagda yukarda dedi ama rahim agzini soylemedi rapora baktim orda da normal diyor. Bebek kafasi asagi inmeye baslamis guzel dedi. Amnion sivisi derinlik 3.5cm dedi. Iyi dedi ama daha da yukselt dedi nasil olcak dedim doktorun bilgilendirir. Sivi fazla olmasi gelisimde iyidir seninki normal dusuk degil korkma dedi. Dedim hissetmiyorum hala. Biraz sasirdi yapisal olabilir hareketsiz bebekler yaramaz olur genelde dedi guldu. Hayir akilli olcak dedim omurgaya bakti aciklik varmi diye hicbisey goremedi. Temiz herseyin dedi. Kalbinde parlaklikta goremedi. Beyinde olusum guzel dedi.Sonra biraz daha bakti bana da ozel biseye bakmiyorum tedirgin olma tekrardan geciyorum ustunden atladigim bisey var mi diye dedi. Ama hicbi sikinti cikmadi cok sukur. Ha bu arada 22 ile 23 hafta arasindasin dedi. Zaten 22+6daydim. Kizimda 568 gram olmus. Telefonda 150tl ucret demislerdi. Doktorumun adini soyledim 100tl aldilar. Ortagiymis oranin sanirim. Poz verdi size teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?