2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şoktayim şu an

kızı yok canım 2 oğlu var biri benle evli işte diğeri bekar. ona öyle diyemem kavga çıkar eminim.. yardımcı falan da tutmazlar asla. evimden kovmadığım halde yağmur evden kovmuş kv sini diyolar.. şimdi neler dicekler bilemedm.
işte ona herşey çok ama ..
ayıp ama ilgiyi başka türlü bulamıcak oğlundan buna mecbur...

Ay evet idrar kaçırma bende de oluyoooo demek normalmisay bende bı tek bende oluyo saniyodum

Mecbur bakacaksın gibi duruyor ama çalışıyorsun sonuçta. Gündüzleri ne olacak kim bakacak?
Allah yardımcın olsun o zaman canım ne diyeyim. Yardımcı tutmak herkes için en iyisi ama eşin bu konuyu pek anlamayacak demek ki.

Tesekkurederim kuzum :) bama sabir degilde ona akil fikir verse yeter :) hayir gecen sene diyetisyene goturdum onu ben goturdum diye cekindi harfiyen yapti diyetini kilosunu verdi agri yapicak biseyi kalmadi ama....

Valla doğru diyorsun sana sabırdan ziyade ona akıl fikir daha mantıklı ama bu yaştan sonra akıllanmaz belli ki :)

anlatınca kızıyolar ama içimde de ben çatlıyorum.. ve kıskançlık olduğunu bi tek ben düşünmüyorum ya sanki günah kalkıyo üstümden.. nasıl davranıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum
Valla canım insan ister istemez kıskançlık diye düşünüyor haksız değilsin ki..sen rahat bir hamilelik geçirsen neyse de senin de sıkıntıların var. Sen de onun gibi anne geldim kapıyı çaldım evde kimse yoktu dersin :)

aydingelini kuşum yani ilk şoku atlattiktan sonra cokta sasirmadim.kadin daha bundan 2 hafta once bir suru entrika cevirdi ben geldimde kapiyi acmadilar da...
Eh simdi normal yani amlyat olcak tabi o sana bakmis gibi yapti (ama sen eve almadin) simdi sira sende ben ona baktim o da bana bakicak diyodur ogluna...tabi calisiyosun aksama kadar sıkılmazsa gelsin yatsin butun gun sizde yada 2 tane ogluşu bir zahmet kadin tutucaklar bir sure...bazen dusunuyorumda ben boyle yaparmiyim diye ay ben ne yapicam ya evlensin gitsin kendi evlerini gecindirsinler gerisinden banane diyorum bilmiyorum ya hic zannetmiyorum ilerde boyle her isin icinden cikabilcegimizi

Kizlarr ben geldim. 20 dk surdu ayrintilimiz. Ilk girdim yuzunu gordu hemen pozunu aldi. Elleri oynuyodu. Ama 2 dk sonra uyudu kicini dondu tosbaaam doktor tek tek anlatti. Kalbindeki odaciklar mesane beyni omurga bacak kemikleri el ayak parmaklari plesentanin konumu herseyi gostererek anlatti. Benim terbiyesiz kizim vajinasini tamamen gosterdi ic dis dudak saydi doktor %200 kiz yani kafasi 22 haftalik bacaklar 23 haftalik dedi. Kizlar kibar olur erkeklere gore dedi. Plesenta sagda yukarda dedi ama rahim agzini soylemedi rapora baktim orda da normal diyor. Bebek kafasi asagi inmeye baslamis guzel dedi. Amnion sivisi derinlik 3.5cm dedi. Iyi dedi ama daha da yukselt dedi nasil olcak dedim doktorun bilgilendirir. Sivi fazla olmasi gelisimde iyidir seninki normal dusuk degil korkma dedi. Dedim hissetmiyorum hala. Biraz sasirdi yapisal olabilir hareketsiz bebekler yaramaz olur genelde dedi guldu. Hayir akilli olcak dedim omurgaya bakti aciklik varmi diye hicbisey goremedi. Temiz herseyin dedi. Kalbinde parlaklikta goremedi. Beyinde olusum guzel dedi.Sonra biraz daha bakti bana da ozel biseye bakmiyorum tedirgin olma tekrardan geciyorum ustunden atladigim bisey var mi diye dedi. Ama hicbi sikinti cikmadi cok sukur. Ha bu arada 22 ile 23 hafta arasindasin dedi. Zaten 22+6daydim. Kizimda 568 gram olmus. Telefonda 150tl ucret demislerdi. Doktorumun adini soyledim 100tl aldilar. Ortagiymis oranin sanirim. Poz verdi size teyzeleri

Eklentiler

• IMAG1637~2.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 63

Gözün aydın canım
Çok şükür ayrıntılıdan iyi haberler alıyoruz hepimiz. Daim olsun inşallah

Asla yanaşmazlar canım. valla kendi annesi gelsin evinde dursun başında ben ne yapabilirim ki bu halimle yük olmamak için çalışıyorum daha benden bişey beklemesinşer
Konuya dalcam ama direk, kız ben sana yazdım görmedin detaylın nasıl geçti :)
ay ben sana cevap verdim sanıyıyorum yaa, iyi geçti canım çok şükür bi problem yok :) yüzünü göstermedi azıcık gösterdi sadece okadar :)
hay aklını seveyim yeminle aklımın ucundan geçmedi.. bende aynısını yapıcam :))))
benm evime gelmez gelmesin yani, kalsın kendi evinde . aramızda 5dk mesafe var dibime geldi zaten.. ya bende böyle pislik nalet bi gelin olmak istemedim ama kendisi yapıyo. yine yüzüne lafım yok ama beni çıldırtıyo. daha nolacağı belli olmayan ERKEK torunu sevmem ben dedi. ondan önce ben babanne olmaya hazır değilim dedi. nasıl yutulabilirki bunlar.. ben bu halimle hem iş hem ev hem yemek kendim zor yetiyorum. valla nasıl yaparlar naparlar bilmiyorum ama ağzımla kuş tutsam yağmur kvsine surat yapıp bakmış dicekler eminim
Ay hadi ben kacar
Hazir hava 50 degil 30 derece iken kizimi okuldan alip yemege ve oyuna goturiym anne kiz gezmesi yapalim pazartesi gorusuruz
ohh ne güzel buralar yağmur gök gürültüsü sağanak yağış vallahi...

oy maşallah canımmm burnuna da ayrı bi maşallahh, çok güzel bi kız olacak bellii

Allah bağışlasın canım, maşallah bu ne kadar güzelliktir :) çok şükür güzel haberler verdin sen de :)

Aynen canim bende kizimi 41 haftalikken dogum yaptim.yeni yeni sancim gelmisti.ilk oldugi icin korktum tabi evde durmaya.14 saat sanci cektim.doktor bu dogmicak bebegin kalbi yavasliyor dedi.hop sezeryana gittim.cok istemistim normal dogum yapmayi.hem o kadar sanci cek sonrada sezeryan ol.nasip boyleymis tabi ama doktor kolayinami kacti diye aklimda hep soru isaretleri var.

bende indirmek isterim özellikle nerden ındırıyorsun.bluetooth hoparlör nasıl onu da tavsıye edersen bu arada sana gerçekten hayranım en az bır nebze sana benzersek bende cok ıstıyorum bebegımı daha bebekken gelıstırmek ve ılerlemesını sağlamak dedıgın gıbı tv den telden uzak tutmak ve kıtap okumak masal kıtabı aldım bebegıme sımdıden okuyorum

Oyyy maşallah Allah nazarlardan saklasın çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…