2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kullanma zaten bi isede yaramiyo bu hamilelik hormonlariylahormonlariyla. Ergenligime geri döndüm bi de o zaman boyle terlerdim kokardim
ayyy ben o zaman bile kokmadim yaa daha dogrusu 2 gube kadar kokmuyordum 2 gundur kokuyorum :) lavanta yagimi sursem napsam :)

aayy kızlar buradan kaçıp gitmek istiyorum bayramdan sonra 1 1,5 ay kadar
kv ayağındaki kemik çıkıntısından ameliyat olacakmış, 2 gece hastanede kalacakmış, doktor 3 hafta kalkmadan yatacaksın demiş. Allahım sana geliyorummm içimdeki şeytan o sana gelmedi sende ona gitme diyo , diğer yanım yapabildiğini yap o utansın kendinden diyo ama yinede sinirime hakim olamıyorum. anne tam zamanında oluyosun bende ağırlaşıcam falan dedim bayramdan sonra hmen olcakmış. yapçak bişey yok diyo ya

Bakacak kimsesi yok da sana güvenip mi ameliyat oluyor yoksa bakacak birileri var mı?
Her iki durumda da doğumdan sonra olsa senin için daha zor olurdu ama keşke şimdiye kadar olsaydı. O ara tam bebeğe adapte olma, eşyalarını hazırlama vs zamanı. Çocuk gibi ilgi beklemez umarım

ayyy ben o zaman bile kokmadim yaa daha dogrusu 2 gube kadar kokmuyordum 2 gundur kokuyorum :) lavanta yagimi sursem napsam :)
pullubiber in dedigi fermentemutfagini takip ediyorum instagramdan bitkisel bi rollon varmis yorumlari paylasmislar baya olumlu yorumlar var mucizevi falan yazmislar bi bak istersen ona. İcerigide tamamen dogal. Anneme soyledimde sen bide emzirirken gorcen diyo su bosaliyodu resmen vucudumdan diyo. Emzirirkende bebege ter kokusu koklatmak istemem. O ürünü denicem bende bakalim bi insallah ise yarar.

Ne kadanda tesaduf benimkide 3 yil beni beklemis sanirim 2.dizinden de amlyat oluyo artik olcakmis aradan ciksinmis beklemenin anlami yokmus kisin agrisi cekilmiyomus
3 ay hic kalkmadan yatmasi gerektiginide soylemismiydim

Geçen sene bu zamanlar doktor ona ameliyat dedi olmadı. sonra yine ameliyat dedi olmadı. hamile kaldığımı duydu tutturdu ameliyat olcam diye. kilo vermesi de gerekli üstüne kilo alıyo. ben hastalandım üstüne eşim ona kilo ver yoksa sana ameliyat fayda etmez deyince şimdi karar verdi olacakmış..
bakacak kimsesi yok tek gelinim. kardeşi falanı filanı yok. yeğeni falan yok. anneside burada değil zaten onun ona faydası da pek olmaz... benim kanamam olunca da 1 kere aramadı geçen haftalarda. olay kısaca böyle

Ne kadanda tesaduf benimkide 3 yil beni beklemis sanirim 2.dizinden de amlyat oluyo artik olcakmis aradan ciksinmis beklemenin anlami yokmus kisin agrisi cekilmiyomus
3 ayymıı peki senin eltican bakmazmı ?
3haftaya moralim bozuldu ciddi anlamda gerginim. hık deseler kavga edicem. 3ay olamazdı bizimki doğuma denk gelir

senin durumun daha kötüymüş bende kanama yok cok sukur ama acısı fena gercekten kollarım mosmor gezıorum kısa kolluda gıyıyorum napım ya bazen ınsanlar ne oldu ayy kım sıktı falan dıolar ama ben hergun kan sulandırıcı vuruluyorum deyınce onlar utanıyor yapacak bısey yok kızımı sag salım kucagıma alayım da ben gerısı onemlı deıl

3 ayymıı peki senin eltican bakmazmı ?
3haftaya moralim bozuldu ciddi anlamda gerginim. hık deseler kavga edicem. 3ay olamazdı bizimki doğuma denk gelir
Ben sahsen konuyu hiiic ustume alinmadim sadece iyi annecim hem onderalp dogdugunda ayaklanmis olursun dedim...hic cevap gelmeyince karsidan domatesler bittimi diye sordum teyzemle 20 kasa domatea almislar kislik hazirliyolar kendilerine cunku bu sene gelin yatiyo normalde ben hazirlayip goturuyodum domatesini eristesini buzluga atilcak kisliklari ben kendiminkileri hazirlayip hic sesimi cikarmayinca domates alip kestiklerine gore amlytiyla ilgili planinida yapmistir sanirim....kizin kresi var burdan kalkip onun evine yerlesemem 3 ay.o gelirsede karsilikli yatariz kocam bize bir hemsire tutar artik...bilmiyorum ben hic plan yapmiyorum olayin herhangi bir yerine kendimi dahil etmiyorum

yves rocher kullaniyorum canim ama blmyrum :)

platinmi taktircak canim oyleyse 3 ay yatmasina hic gerek yok 75 yasinda babaannem oldu hic yatmadi zaten yatmak yasak surekli yuruyecek kebdi isini yapacak dedi doktor yatarsa yatalak olur dedi :) benim kvde dun oldu goz kapaklarini aldirdi valla hani yaninda menvi olarak varim ama fiziksel olarak bisey yapamiyorum oda biliyor zaten sunuda yap demiyor ben yaparim diyor :)

Platin takilcakmis evet cok ilginc sen boyle diyince sasirdim simdi.bana diyoki 3 ay hic kalkmadan yaticaksin dedi doktor bakacak kimsen varsa amelyt ol hoc kalkmaman lazim dedi diye anlatti bende 3 aysa iyi anne onderalp dogdugunda ayaklanmis olursun dedim hic ses gelmedi tabi :) oyle yurumem gerek filan demedi

bende sordum ne dedi doktor diye ( eşim söyledi ameliyat diye ama bilmemezlikten gldim) ameliyat diyo 3 hafta yat diyo dedi. göz muayeneside olacaktı ee göz için ne dedi dedim afalladı sonra konu yine yatmasına geldi tam zamanında oluyosun dedim yapcak bişey yok dedi. ( daha 2 gün önce bende normal değilim nasl olcak kim bakcak dedim hiç ses etmedi ) ama tek gelin olunca ihale bana kalacak... kışlıkları o yapıyodu da bu sene domates koymaya niyetli değil kendim yapıcam bende

Tesekkurederim kuzum :) bama sabir degilde ona akil fikir verse yeter :) hayir gecen sene diyetisyene goturdum onu ben goturdum diye cekindi harfiyen yapti diyetini kilosunu verdi agri yapicak biseyi kalmadi ama....

anlatınca kızıyolar ama içimde de ben çatlıyorum.. ve kıskançlık olduğunu bi tek ben düşünmüyorum ya sanki günah kalkıyo üstümden.. nasıl davranıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum

Kızı falan da yok mu?
Valla canım tek bakacak kişi sensen eşine diyeceksin ki, “bak annen ameliyat olacakmış ama benim durum malum, zaten çalışıyorum, kendime yetemiyorum. Bir de annenle ilgilenemem. Sen konuş en iyisi bir yardımcı tutsun kendine, her gün gelip temizliğini yemeğini yapsın, akşam iş çıkışı ben uğrar önüne yemeğini koyarım” diye. Hiç de tavız verme bu durumdan.
Seni bir kere aramayan insana bu kadarı bile çok ama hayrın olsun bu da.
Ben benimkine ilgisiz diyorum ama ayak bağı olmuyor en azından. Fazla söylenmiyim bari kadının arkasından.

Aman valla bana hic bisey yapmasin cop alsa 7 sulalesine anlatiyo...bana barbunyalarini ben ayiklarim dedi yok sagol dedim onu bile elletmedim yattigim yerden hallettim...yani aramiz kotu degil ben onu hic kirmiyorum arayip her gun hatrini soruyorum hep annecim diye hitap ediyorum hic saygisizlik etmiyorum ama mesafeyide koruyorum iste boyle amelyat diyo bende cok gecmia olsun diyorum gelir bakarim demiyorum....mesafe sart.Yani normal zaman olsa bakarsin neden bakmiycan kocanin annesi seninde buyugun sonucta ama simdi 5.ayin bitiyo hava sicak kanaman olmus kac gun korktunuz yattin ise gitmedin bunlari bilerek amlyat olmasin gidip yani gercekten ayip yaptigi....

yok yaa benim babaannrme her gun yuruceksin dedi hatta yurutec aldik 1 ay kullandi yuruteci sonra kendi yurumeye basladi hastanede 2. gun tuvalete gitmeye basladi doktor kalkacaksin dedi yatalak olmaktan cok korktugu icinde hic yatmadi harekeg etmeliki platinde curumesin kuzum bunu hangi doktora gidersen soyler :) seninki biraz bahane uydurmus gibi cunkh babaannem yasli diyr yogun bakimda 1 gece kaldi diger gun doktor kalk hafi yuruvez dedi hastanenin icinde yurutttuk hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…