2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözün aydın canım
Çok şükür ayrıntılıdan iyi haberler alıyoruz hepimiz. Daim olsun inşallah

oy maşallah canımmm burnuna da ayrı bi maşallahh, çok güzel bi kız olacak bellii

Allah bağışlasın canım, maşallah bu ne kadar güzelliktir :) çok şükür güzel haberler verdin sen de :)

Ayy Allah razi olsun kizlar. Cok sukur rahatladim bende. Hepimizin tosbikleri cok guzel bebekler olcaklar

Bu arada pullubiber Ve aydingelini Kizlar ameliyat ciddi bisey degil. 15gun once anneannem iki dizinden ameliyat oldu hemde 2dizinde de kas doku ne varsa kopmus sadece kemik uzerinde yuruyomus doktor ameliyat olmazsa 2 3 yila yatalak olur dedi. 2 gun arayla oldu dizlerinden protez konuldu diz kapaklarina. Dikisler demir zaten. Oldu o gun hareketsiz kaldi. 2gun diz egzersizleri basladi. Yurutec aldik 2 hafta onla yurudu 3.haftada arrik onsuz tuvalete flnda gidiyor. Sadece agrikesicileri kan sulandiricilari fln oluyo hergun ignesi oluyor. Ama 3 haftadan sonra her isini yapabilir. Ki anneannem 68 yasinda yani. Bence abartmislar sizin kvler gibi geldi

Seneler önce benim annem de oldu dizden Buca Seyfi Demirsoy’da. 2 dizi yapmıyorlar önce bir diz. Ertesi gün hop yürüyeceksin. Eline bir yürüteç ; tabii bakım istiyor tuvalete yanında gidiyorsun. Yattığı yerden diz hareketleri kıvırıp açacak, daha hızlı iyileşiyor. O diz iyileştikten sonra 2. Dize gün veriliyordu. 2 diz birden dediyse doktor nasıl olacak acaba? Allah kolaylık versin.

Gözünüz aydın
Ne güzel haberler geliyor.
Ben de ayrıntılıyı saymaysak 5 haftadır gitmiyorum doktora özledim göresim geliyor :)

Tententen canım gozun aydin atlattin sende bu durumları dr da benim dedigimi demis gordunmu hareketsiz cocuk doguncaaa uffffff diyorum neyse sevindim senin adina cokta guzel poz vermis prenses

pullubiber aydingelini kizlar ne fena kisaknc kaynanalariniz var allah sabir versin pullu sen kayinvalidene deki ben netten arastirdim ertesi gun ayaklanman lazimmis yoksa felc kalirmissin de korkut biraz yagmurcum sende agrim var de odana gec yat 3 hafta cabuk gecer eslerimizin analari nede olsa atamayiz cope esleri kirmamak adina katlanicaz mecbur

Ohaaa ben babane olmaya hazır değilim ne demek ya
Kaç yaşında bu kadın ?
Tanışmaya geldiklerinde benim kv de biz düğün vs yapmaya hazır değiliz yapamayız diye belirtmişti onun gibi olmuş. İstemediklerini bu kadar net belirtmişler..
de bizimkilerin bu ikinci torun olacak ilki kızlarından ikinci benden dört gözle bekliyorlar ama sözde bi bekleyiş henüz beni arayıp da nasılsın diyen soran Yok.. haspam fazla yüz vermeyin diye örgütledi herkesi herhalde ...
niye böyle senin kv ?

Gözün aydın canım sağlıkla devam insallah

Ay inşallah gösterir yüzünü ben benimkine kızgınım nolurdu gösterse sanki çok merak ediyodum simasını.. okadar babasına baktım aşkla benzesin diye. Benzemiycek heralde :) hayırlı evlat olsunlar da doğunca kırk kere değişiyo simaları.. kusura bakma valla alıntıladım sandım seni
Abartıyo benimki canım. 3hafta illaki yatacakmış ki adım gibi eminim 5hafta yatacak
Canım katlanmak değil mesele. Benim kanamam varken bi ilk günü zoraki birde sonuncu günü zoraki açtı kapımı. Bi de bikeresinde kapıma gelmeden oğluna mesaj attı size geldim evde yoksunuz diye külliyen yalan. İftiraya bilmem neye gelemem ben..
Oğlundan ilk torun, belkide oğullarından tek torun... 56yaşında. Benim kocama aşık tabiri annesi olduğu için iğrenç kaçacak ama ayrı bi sevgiyle seviyo. Diğer oğlunu ise hiç sevmiyo. Eşi vefat ettikten sonra eşimi koymuş herşeyin yerine. Paylaşamıyo. Evlensin yuvası olsun ama karısını sevmesin, karısını biyere giderken götürmesin, söz hakkı tanımasın istiyo. Biyere gidilecekse mesela ben bilmiyoeum bana istersen sende gel diyolar.. sepet gibi. Ve 7yıl sevgiliydik biz onla sonrasında evlendik..

Bugün işyerindeyim şakır şakır yağmur yağıyo. Kv beni arıyo, yağmur ....nın kıyafetlerini yıkadım üstüne giymeye bişeyi yok gelirken evden kıyafet getir ona. E anne ben daha çıkmadım işten araba da yok bu yağmurda yürüyemem taa eve (25dk sürüyo) eşimi uyandırıcaktım bende gelsin alsın beni dedim. Geç yattı o uyandırma onu dedi kendisi işi olduğunda 1 saat uyuyp uyandırıyo adamı acımıyo. Bana bu halimle onu dedi. Bakaeız dedm kapadm . Sonra aradm tekrardan iyide benim anahtarım onda eve girip ordan sana gelemem ben dedim( benim evimle onun evi arası 5 7dk falan) ve yağmur hala yağıyo.
Neyse kv gittim bana diyoki ameliyatı hemen mi olayım bayramdan sonra Mı. Ben karışamam ne biliyim dedim sana sorayım diyo. Benden sana fayda yokki nasıl olcak önceden olman lazımdı şimdi sıkıştı iki türlü de sıkıntı dedm. Resmen sen bakacaksın ne zaman olayım diyo. Üstüne basa basa benden sana hayır yok deyince tamam anladım canım senden hayır yok dedi. Anane gelsin yanında dursun akşamdan akşama yemek tamamda gündüz nolcak dedim. Doğumdan sonra olayım dedi. Doğumdan sonra gram fayda beklemeyin benden bana insan lazım ablamda gelemez okullar var bişey yapamam ben dedim.
Şimdi nolacak bilmiyorum komşuları bakarmış ona. Bakıyolarsa baksınlar...

Benimde iki hafta sonra doktora gidecektim ama iyi cikinca 1ay sonra gidecem :))

Bende korkuyorum aslinda ama akilli olcak diyirum hep. Dilimle kotu konusmak istemiyorum. Bir umut iste :)

Kızlar hepsini okuyup çoklu alıntı yapıyorum ama bir çıkıp girmem alıntıları siliyor nedenini bilen var mı acaba.
pullubiber cnm kayınvaliden abartmış hatta fena sallamış. Şurdan örnek vereyim ki sen daha iyi bilirsin sezeryanda bile kan pıhtılaşması olmasın diye hemen yürütüyorlar yatırmıyorlar. Rahmetli babam hem diz kapağından hemde ayak bileğinden ameliyat oldu. 2 hafta arayla ama tuvalete giderken düştü kaval kemiği kırıldı alçı oldu vs. Babam bu durumda ay demeden yürüyordu bastonlarla.

aydingelini cnm sana da Allah kolaylık versin. Hem çalışıyorsun hem ev işi yemek. İnan ben oturduğum yerden kalkıp kendime su almaya eriniyorum.

aydingelini çok haklisin canim .nedesen yeri yani aslinda en guzelini solemissin kadinda resmen sen bakcan nezaman olim diyo dogumdan sonrayi bile dusunmus yani acaba senin ihtiyacin oldugunda aklı nerdeydi kadinin simdi yagmurun eline kaldi iste ama nekadar konusursak konusalim iste arada kocislerimiz var bide komsularmi bakicak diyo ahhahaha bitanesini bulamazsin yninda bak gor

Ayy Allah razi olsun kizlar. Cok sukur rahatladim bende. Hepimizin tosbikleri cok guzel bebekler olcaklar

Cnm güzel sonuçlar almışsın ne mutlu. Maşallah diyelim. Sağlıkla sıhatle kucaklamayı nasip eder Rabbim.

Cnm senin yazdıklarını okudukça ben burda kuduruyorum

En güzeli valla erin canım bilin canınızın kıymetini.. ben yapamıyorum insan yerine koymuyolar
Allah ıslah etsin huyu huy değil.. aydingelini
Amiiin canım amin
İşte eşimi çok seviyo olmasam 7sene beklememiş olsam kıyametler çoktan koprdı ama şimdi bi maraz çıkarsa eşimle aramız bozulacak diye susuyorum. Komşuları da olur mu olmazmı bilmem ama komşuları baktı olacak
Cnm güzel sonuçlar almışsın ne mutlu. Maşallah diyelim. Sağlıkla sıhatle kucaklamayı nasip eder Rabbim.

Cnm senin yazdıklarını okudukça ben burda kuduruyorum
Bide beni düşün

Neyse kızlar kv konusu çok uzadı yine.
Bişey sorucam öğlenden beridir sağ göğsümün 4-5 parmak altında bi sancı var. Geçmedi biraz yürüdüm biraz önce ama yine de azalmadı. Bi yerini mi bastırıyo acaba dicem ama sürekli olurmu bu. Yürürken kasılıyorum resmen. Böyle olan var mı

Gözün aydııınn çok sevindim adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…