2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet ya herkes yazdi cok tesekkurederim.hic bilmuyodum pazartesi doktorunu arayip sorucam anneme boyle demissiniz cok endiselenmis baska yolu varmi filan diye arayip dogrusunu ogrenicem bu isin...nebiliym ya kocaman kadin soyleyince dogrudur diyosun sorgulamak gelmedi aklima valla

Bende korkuyorum aslinda ama akilli olcak diyirum hep. Dilimle kotu konusmak istemiyorum. Bir umut iste :)
Dogrusunu yapiyorsun.sen uyumlu ve guleryuzlu bir kız olacagina inan emin ol oyle olacak...korkacak bisey yok aman banada neler diyolardi noldu hayran hayran ne kadar uyumlu masallah diyip duruyolar simdi.
Neyse gozun aydin guzel gecmis sevindim :)
Vajina ic dis dudak olusumu kiz bebeklerde onemli o yuzden saymis.kiz bebeklerin bunyesi vajinayi yara olarak algilayip kapatmaya calisiyo %1 bebekte bu durum o kadar ileri seviyede oluyorki anne karninda dudaklar olusmuyo o yuzden o kadar detyali bakilmis :)

Birtane program indirdim fotosunu cektim onu kullaniyorum.bebekler icin klasik muzik yazinca hepsi dokuluyo.coguda 45dk 1 saat o yuzden 7 8 tane indirsen seni butun gun idare ediyo.hoperloru esim getirdi hic anlamam en ucuzuymus o yuzden dusurme dedi zaten aciyorum muzigi koyuyorum ust rafa arka planda hep hafif muzik oluyo kim dusurcek ordan alip a101 e filanda geliyo arada eşin daha iyi anlar bence ona soylersin.tv işi kocalarla sıkıntı ben hic acmiyordum aksam gelip aciyodu sonra anasinin tvsi bozuldu al bunu gotur masraf yapmayalim diye ikna ettim kurtuldum:) sen izletmezsin ama aksam kocalar gelince cok yapacak bisey yok.guzel makaleler var 3 yas altindaki cocuklqra ne kadar zarar verdigiyle ilgili.1 2 tane gonderirsin okur ikna olursa yatana kadar bekler belki :)
Telefonu hic eline vermedim oyle zor durumda kalinan anlar icin hep hazirlikli gezdim otuste filan durmadigi zaman cantadan evde hic gostermedigim oyuncak balon minik kitaplar stickerlar hep boyle tedarikli geziyorum hic eline telefon vermiyorum.yanindayken sadece onun fotografini cekmek icin cikartiyorum ortaya sonra kaldiriyorum.telefonu sadece calimca elime aliyorum onun disinda hep rafta cekmecede o yuzden simdilik alismadi sukur...tabiki ogrenecek isteyecek bana bunu herkes soyluyo paketli goda yedirmemem konusunda da soyluyolar ama ne kadar koruyabilsek kardir.

hahahha aynenn pullubiber korkut kv benim babaannemde oldugunda pek bi naz yaoacak gibiydi doktor yurumezsen bundan daha kotu olursun yatalak olursun dedi baltik durup durup beni kaldirin gezdirin dedi :)

simdi bende ayni seyi sazicakrim yaaa 1 saattir benimde sol gogus altim oyle yaa kasilma degildir ama diye dusunuyroum

simdi bende ayni seyi sazicakrim yaaa 1 saattir benimde sol gogus altim oyle yaa kasilma degildir ama diye dusunuyroum

Yürürken dik yürüyemiyorum resmen acıtıyo içerden. Ama biraz geçti şuan sanki. Ayağa kalınca yine olursa bilmiyorum ama

Geçmiş olsun kızlar.
Olmadık yerlerimizden olmadık ağrılar çıkacak herhalde böyle böyle zamanla. İnşallah önemli bişey değildir. Dinlenince güzelce, sabaha bişey kalmaz umarım.

Seni azıcık tanıdıysam bu durumun üstesinden rahatlık ile geleceksin ona eminim

Birde alışveriş topiğinde ikeanın iki yatağını paylaştım cnm. Onlar hakkında fikrin var mıı.

aydingelini evet bende oğlumda tam 1 ay beklerdim, yolda kıpır kıpır olurdu muayenede sırtını dönüp uyurdu nasıl sinir olurdum, işin yoksa 1 ay daha bekle bide kaç metre yoldan geliyorduk aman şimdilik çok nazlı ama hastanen yakınsa 10gun kontrol süren var bence bi gün çık git müsait olduğunda baskın yap

benimki zaten gogus altinda habire vuruyor tekmeleri :) ama bu onun agrisi gibi degil canim derin cekiliyor boyle bcerden bi sizi oluyor benimkinde zaten gecen hafta baslamisti benim bel agrilarim bu hafta dahada artti dun kv ameliyat oldu hastanedeydim sonra yaylaya gittim onunla hala dinlenemedim benimki ondanda olmus olabilir

O 10gün kontrol sürelerinde 3 kez hastaneye gittiğini biliyorum canım ama benimki inat çıktı. Yüzü hep içe dönük. Bacaklar aşağıda . Canı istesin pıtır pıtır sonra bayaa zaman tık yok. Şimdi bir iki pıtırdadı bidaha oynamaz artık hastaneye gittiğimizde sıpa resmen tınlamıyo. Uyuyo. Parmağı oynamıyo eşşeğin ya düşün
Benim bikaç haftadır oralardaydı ama bu gün ki acı bi başka. Göbek deliğimin altı da ağrıyo ama göğsümün altı kadar değil. Bahaneyle yarın reyap hastanesinde yeni doktora gidiyim dicem ama hiç keyfim yok doktora gittikçe bişry çıkıyo
bence benin her yerim geriliyor yaaa :)
Ay sorma toto üstüm otoyol olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…