2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaa onu sorayim sana ben de gunde iki üç tane yiyordum bana şimdiden başlama rahmin açılır deyip korkuttular bıraktım bir sakıncası olmaz dimi
Ben herseyin abartilmamasindan yanayim. Gunde 2 3 hurma yedik die doguracagimizi sanmiyorum. Neredeyse her gun yiyorum. Bi sikintim yok simdilik. Istersen doktoruna bi danis. Ama ben maydanoz falan da yiyorum. Yani hic bir seyi kesmedim aslina bakarsan

Lavman yapilirken herhangi bi aci hissediliyo mu? Bi de sanirim normal dogum oldu sizin lavman yapildigina gore cati muayenesi can yakiyomu. Dogumdan cok bunlardan korkuyorum ya

Lavman can yakmio canim. Catida oyle aman aman bi aci degil kendini korkutma ben hafif hiseettim ama cati muyanesinden sonra kanamam olmustu

Lohusalikta terledigim kadar omrumde terlemedim. Resmen kendimden tiksindim. Gecede 3 kere carsaf degistirioduk. Yatak resmen isemis gibi oluyordu. Yani hamilelikteki hic bisey diyorum. :)))

Biraz kolaya kaciyorlar gibi geliyor bana doktorlar.
Ayy Allah razi olsun kizlar. Cok sukur rahatladim bende. Hepimizin tosbikleri cok guzel bebekler olcaklar
Gozun aydin canim bebise de kocaman bir masallah

Cnm senin kayınvalide de mi ameliyat oldu geçmiş olsun. Ben haftaya salı 3 trimestra giriyorum cnm. Bu ağrıları sızıları ona bağlıyorum artık daha da ağırlaşacağız. Yorgunluktan da olabilir elbette.

Bir şey çıkmaz Allahın izniyle cnm. Gönlünü ferah tut.

evet canim sagolasin benimki dogumdan once olayim dedi kucum bisey benimki zaten oyle yatmiyor bugun kendi evinde zaten :)

En son sancısı devam ediyordu aydingelini bugün konuştun mu?
Bugün morali pek iyi değildi. Sancısı varmış. Sabahtan açılma yok demişlerdi ama akşam bakılmamış bidaha. Sancısı hala devam ediyo diye morali bozuktu. Hatta bi ara yemek vermemişler nolur nolmaz diye galiba doğumla alakalı.
Bende daha fazla o moral bozukluğuyla uzatmak istemedim inşallah sancısı da devam etmez açılması da olmaz

esime suralarin agriyor dedim 2 defa herseyde doktora gidiyorsun yarinarandevu al istersen dedi bana yaa dalga gecti resmen brnimlee

insaallah biran once diner sancilari yaaa

esime suralarin agriyor dedim 2 defa herseyde doktora gidiyorsun yarinarandevu al istersen dedi bana yaa dalga gecti resmen brnimlee
Benmki bana onu diyemez. Ne demek herşeyde doktora gidiyosun. Can taşıyoruz ve tecrübesiziz ne olduğunu neden olduğunu anlayamıyoruz. Allahım bu erkeklerin kafa çok değişik çalışıyo

Yok canım zaten evhamlanmadım. Bi yerini dayamıştır sıpa en fazla diyorum. Harekette ediyo kanama da yok Allaha bin şükür telaşa da gerek yok

Amanin desene inatçı olacak :)))
Ya o acı benim bugün başıma gelen acımı acaba. Bildiğin sanki karnıma mandal sıkıştırmışlar gibi ya da içerden sanki mıncıklıyorlar gibi göbek deliğimin sol tarafında belli bi nokta belli bi süre baya acıdı. Ağrı ya da sancı değildi bildiğin acıdı sanki bıcakla kesmiş gibi. Ama sonradan gitti o ara bebekte çok hareketliydi belkide o gerdi içerden. Ama ikinci olduğu için hiçbirşeyi önemsemiyorum soğuk kanlı oluyor insan, geçende sancım vardı, yöneticime doktora çıkabilirmiyim dedim. Erken doğum olabilirmi acaba kendi doktorunamı gitsen dedi. Yok yok değildir dedim bi minoset içtim biraz dinlendim geçti gitti.

Babası inat anası inat, yadırgamıyoruz biz pek :)) evet sancı değil ağrı da değil acı yani. Geçmiyoda. Mesela şuan aşağı boşluğuma doğru indi. Yürürken daha çok hissediliyo. Bugün hatta eşime gösterdim sol tarafta toplandı sıpa karnım yamuldu :)) sanki dirsek dayamış gbi sivri ufak bi yeri kapsayan bi acı. Ay maşallah tecrübeli olmak işte ne güzel :)
Biz havadan nem kapıyoruz bilmeyince..

Benmki bana onu diyemez. Ne demek herşeyde doktora gidiyosun. Can taşıyoruz ve tecrübesiziz ne olduğunu neden olduğunu anlayamıyoruz. Allahım bu erkeklerin kafa çok değişik çalışıyo
valalhi cok degisik calisiyor yaa catsaflari topla dedim toplamis yerine yerlestirmemis bi onun ivin kizdim ayy bire sepeti yatak odasinin girisine koymamizmi takildim dusunuyordum dagiriyorum adam hala mac izlivem diye ugrasiyor

Allah yardımcısı olsun 2-3 hafta bile dayanabilse kar. Yaşamaz diye birşey yok bir sürü örneği var ama işte

valalhi cok degisik calisiyor yaa catsaflari topla dedim toplamis yerine yerlestirmemis bi onun ivin kizdim ayy bire sepeti yatak odasinin girisine koymamizmi takildim dusunuyordum dagiriyorum adam hala mac izlivem diye ugrasiyor
Benimki de aynı şunu yap diyorum hiiiiç umuru değil. Onun keyfini beklemektense kendim yapıyorum. Ama yarın paşa paşa ev süpürecek zavallım..
evett canim o kadar dayansa yetrr zaten ciger gelistirici vuruyorlarmiymis acaba
Vuruyolardı sanki canım. Hem bi ilaç içiyodu sürekli hemde iğne vurmuşlardı

Allah yardımcısı olsun 2-3 hafta bile dayanabilse kar. Yaşamaz diye birşey yok bir sürü örneği var ama işte
Valla bi gün bile dayanabilsem benim için çok büyük bişey diyo. Ki doğru söylüyo. Geçen gün kan almışlar daha doğrusu alamamışlar kolu mosmordu. Halimize bin şükür vallahi. Anlatma üzülmesinler diyo ama dayanamıyorumda. İnşallah vaktinde kucağına alır o da bizde rahat bi nefes alırız inşallah. Bugün cevap vermeyince korktum vallahi bişey oldu diye ama olmamış Allaha şükür

hayir ben yapabilcek olsam istesemem zaten ondan yanii yaptiginida begenmemde iste iscburiyet :) anladim kuzum insaallah biran once hizlica zaman gecerde 32 olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…