2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Öyle tabi çok şükür. Kıyamam ya, çok zor Allah yardımcısı olsun inşallah kritik zamanları atlatabilirler.

canim ben 23. haftadayken esimin kuzenleriyle denk gelmistim biri goz biri cildiye doktoru bana korkma bu saatten sonra yasama yansi yuksek demislerdi tabiki oncelikle rabbim bilirde kucum dogar ama yasar dediler

Öyle tabi çok şükür. Kıyamam ya, çok zor Allah yardımcısı olsun inşallah kritik zamanları atlatabilirler.
Amin amin canım inşallah
canim ben 23. haftadayken esimin kuzenleriyle denk gelmistim biri goz biri cildiye doktoru bana korkma bu saatten sonra yasama yansi yuksek demislerdi tabiki oncelikle rabbim bilirde kucum dogar ama yasar dediler
Valla ben onun doktorlarının kafasını anlamıyorum canım. Kızın durumu ortada morali korkusu psikolojisi ortada. Ne diye saçma sapan yorum yapılır ki. Umut vaadedici şeyler söylemek biraz insani olmak gerekirken, katılaşmış duygularıyla yaklaşıp daha çok üzüyorlar kızı..
Bizim diğer muhasebecide 26 haftalık doğmuş şuan 28yaşında. O zamanın şartları ile şuanın şartkaeı arasında dağlar kadar fark var. Ona da anlattım bunu inşallah umut olur ona da

insaallah canimm doktorlar her zaman en kotusunu soylerler yaa ilerde bisey oldugunda siz soylemedinizle karsilasmamak icin

Yaaa o bende de var neden ki acaba sutyen den diye düşünmüştüm ben

Cati muayenesi benim korkulu ruyam ya ben boyle durumlarda kendimi cok kasiyorum. Allahim yardim eder insallah. Ter konusunda da suan bile tiksiniyorum kendimden. dogumdan sonrasini düsünemiyorum

Alın size Zümra Sultan:) bu arada ikinci ismi Sultan olacak zümrayı ben istedim Sultanı eşim. Bi ara Eda diye tutturmuştu, Eda isminide hiç sevmiyorum. Neyseki Sultana razıolduk.
Ya bu arada ayrıntılı çektiren erkek anaları, oğlanın pipisini çektiği bi fotonuz varmı? Valla bugün cd den bakarken bi çıkıntı gibi bişi gördüm ama olsa görür ve söylerdi diye düşündüm.

Yaaa o bende de var neden ki acaba sutyen den diye düşünmüştüm ben
Benimki şimdi aşağı kasığımın oraya indi
Oyy maşallah ne güzel poz vermiş. Adıyla büyüsün :) Var canım bizimkinin pipisini de çekti. Ama cinsiyet söylemedi mi yaparken

Canım haberler naasil afifeden bi bilgin varmı
Bugün morali pek iyi değildi. Sancısı varmış. Sabahtan açılma yok demişlerdi ama akşam bakılmamış bidaha. Sancısı hala devam ediyo diye morali bozuktu. Hatta bi ara yemek vermemişler nolur nolmaz diye galiba doğumla alakalı.
Bende daha fazla o moral bozukluğuyla uzatmak istemedim inşallah sancısı da devam etmez açılması da olmaz.

Böyle yazmış aydingelini.

Rvet canım simdi okudum bende kusura bakmayin uyku sersemi gec gordum allah yardimcisi olsun gercekten zor allah datanma gucu versin

Benimki şimdi aşağı kasığımın oraya indi

Oyy maşallah ne güzel poz vermiş. Adıyla büyüsün :) Var canım bizimkinin pipisini de çekti. Ama cinsiyet söylemedi mi yaparken
Doktorunuz söylemiştir heralde dedi evet kız dedi dedim. Süpriz yaparmı acaba dedi, sonrada süpriz yapmaya niyeti yok dedi. Kız demiş oldu yani:) ama öyle açıkca o kısmı göstermedi, hatta direk bacaklara geçti.

Allah yardimcisi olsun insallah atlatir bu sureci cabim yaa nasil korkuyodur simdi insallah korkulari gecer de 30lara kadar gelir

Masallah Zumra hanima :) ne guzel vana renkli vermedi uhuuu. Ilk baktiginda bana da kizimiz nasil dedi. Sonra kiz dimi oyle gorunuyor dedi evet kiz dedim. Acti bacaklarinin arasini herseyini soyledi doktor. Gostermemistir seninki belki yada sana demeden kontrol etmistir canim

Valla ben okadar para verip istinyenin perinatolojisinden de memnun kalmadım. Kadın hiiiç bişey söylemedi bir sürü şey çekti çekti. Tobbi terimlerle sekreterine söyledi. Yüzünü dönmeyince 2 defa girip çıktım uğraştı ama şurayı kalbinin şurası burası beyninin bilmem nesi demedi. En sonunda kalkınca herhangi bi sorun yok ikili testin çok iyi falan dedi. Erkek dimi dedi bakarkende evet dedim. Senin ki de o şekilde üstün körü geçmiştir görebileceğini görünce.
Ama kızlarınkini detaylı incelemek lazımmış heralde iç dudak dış dudak. Sana neden öyle yapmadı acaba gördü de mi yapmadı

Benim bu ağrım geçmedi ya ne sağa ne sola döndürüyo. İçeride bişeyler oluyo ama ne

Benim tosbiğin verdi doktor ben simasını istemiştim bir baktım pipi resmi de elimde

oyyşş maşallah canım Rabbım saglıkcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsalllah :)

pullubiber teknosa nın sıtesınde yuvarlak olan 39 tl oburu 49.,90 esıne sorabılır mısın sana zahmet bunlar ısımızı gorur mu? bu arada müzikleri indirdim.hoparlerıde ayarlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…