Öyle tabi çok şükür. Kıyamam ya, çok zor Allah yardımcısı olsun inşallah kritik zamanları atlatabilirler.Valla bi gün bile dayanabilsem benim için çok büyük bişey diyo. Ki doğru söylüyo. Geçen gün kan almışlar daha doğrusu alamamışlar kolu mosmordu. Halimize bin şükür vallahi. Anlatma üzülmesinler diyo ama dayanamıyorumda. İnşallah vaktinde kucağına alır o da bizde rahat bi nefes alırız inşallah. Bugün cevap vermeyince korktum vallahi bişey oldu diye ama olmamış Allaha şükür
canim ben 23. haftadayken esimin kuzenleriyle denk gelmistim biri goz biri cildiye doktoru bana korkma bu saatten sonra yasama yansi yuksek demislerdi tabiki oncelikle rabbim bilirde kucum dogar ama yasar dedilerValla bi gün bile dayanabilsem benim için çok büyük bişey diyo. Ki doğru söylüyo. Geçen gün kan almışlar daha doğrusu alamamışlar kolu mosmordu. Halimize bin şükür vallahi. Anlatma üzülmesinler diyo ama dayanamıyorumda. İnşallah vaktinde kucağına alır o da bizde rahat bi nefes alırız inşallah. Bugün cevap vermeyince korktum vallahi bişey oldu diye ama olmamış Allaha şükür
Amin amin canım inşallahÖyle tabi çok şükür. Kıyamam ya, çok zor Allah yardımcısı olsun inşallah kritik zamanları atlatabilirler.
Valla ben onun doktorlarının kafasını anlamıyorum canım. Kızın durumu ortada morali korkusu psikolojisi ortada. Ne diye saçma sapan yorum yapılır ki. Umut vaadedici şeyler söylemek biraz insani olmak gerekirken, katılaşmış duygularıyla yaklaşıp daha çok üzüyorlar kızı..canim ben 23. haftadayken esimin kuzenleriyle denk gelmistim biri goz biri cildiye doktoru bana korkma bu saatten sonra yasama yansi yuksek demislerdi tabiki oncelikle rabbim bilirde kucum dogar ama yasar dediler
insaallah canimm doktorlar her zaman en kotusunu soylerler yaa ilerde bisey oldugunda siz soylemedinizle karsilasmamak icinAmin amin canım inşallah
Valla ben onun doktorlarının kafasını anlamıyorum canım. Kızın durumu ortada morali korkusu psikolojisi ortada. Ne diye saçma sapan yorum yapılır ki. Umut vaadedici şeyler söylemek biraz insani olmak gerekirken, katılaşmış duygularıyla yaklaşıp daha çok üzüyorlar kızı..
Bizim diğer muhasebecide 26 haftalık doğmuş şuan 28yaşında. O zamanın şartları ile şuanın şartkaeı arasında dağlar kadar fark var. Ona da anlattım bunu inşallah umut olur ona da
Yaaa o bende de var neden ki acaba sutyen den diye düşünmüştüm benNeyse kızlar kv konusu çok uzadı yine.
Bişey sorucam öğlenden beridir sağ göğsümün 4-5 parmak altında bi sancı var. Geçmedi biraz yürüdüm biraz önce ama yine de azalmadı. Bi yerini mi bastırıyo acaba dicem ama sürekli olurmu bu. Yürürken kasılıyorum resmen. Böyle olan var mı
Cati muayenesi benim korkulu ruyam ya ben boyle durumlarda kendimi cok kasiyorum. Allahim yardim eder insallah. Ter konusunda da suan bile tiksiniyorum kendimden. dogumdan sonrasini düsünemiyorumBen herseyin abartilmamasindan yanayim. Gunde 2 3 hurma yedik die doguracagimizi sanmiyorum. Neredeyse her gun yiyorum. Bi sikintim yok simdilik. Istersen doktoruna bi danis. Ama ben maydanoz falan da yiyorum. Yani hic bir seyi kesmedim aslina bakarsan
Lavman can yakmio canim. Catida oyle aman aman bi aci degil kendini korkutma ben hafif hiseettim ama cati muyanesinden sonra kanamam olmustu
Lohusalikta terledigim kadar omrumde terlemedim. Resmen kendimden tiksindim. Gecede 3 kere carsaf degistirioduk. Yatak resmen isemis gibi oluyordu. Yani hamilelikteki hic bisey diyorum. :)))
Biraz kolaya kaciyorlar gibi geliyor bana doktorlar.
Gozun aydin canim bebise de kocaman bir masallah
Canım haberler naasil afifeden bi bilgin varmıhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...-tefriciye-erken-dogum-olmamasi-icin.1082562/
Hanımlar belki görmemişsinizdir Afifecan için dua konusu açılmıştı, 200 tane kaldı. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz 5 tane bile okusanız katkıdır. Birşey kalmadı, hiç okumasanız da bitecekte, Allah rızası için 3-5 okuyabilirseniz hiç olmadı manevi destek olacaksınız.
Benimki şimdi aşağı kasığımın oraya indiYaaa o bende de var neden ki acaba sutyen den diye düşünmüştüm ben
Oyy maşallah ne güzel poz vermiş. Adıyla büyüsün :) Var canım bizimkinin pipisini de çekti. Ama cinsiyet söylemedi mi yaparkenEki Görüntüle 2173261
Alın size Zümra Sultan:) bu arada ikinci ismi Sultan olacakzümrayı ben istedim Sultanı eşim. Bi ara Eda diye tutturmuştu, Eda isminide hiç sevmiyorum. Neyseki Sultana razıolduk.
Ya bu arada ayrıntılı çektiren erkek anaları, oğlanın pipisini çektiği bi fotonuz varmı? Valla bugün cd den bakarken bi çıkıntı gibi bişi gördüm ama olsa görür ve söylerdi diye düşündüm.
Bugün morali pek iyi değildi. Sancısı varmış. Sabahtan açılma yok demişlerdi ama akşam bakılmamış bidaha. Sancısı hala devam ediyo diye morali bozuktu. Hatta bi ara yemek vermemişler nolur nolmaz diye galiba doğumla alakalı.Canım haberler naasil afifeden bi bilgin varmı
Rvet canım simdi okudum bende kusura bakmayin uyku sersemi gec gordum allah yardimcisi olsun gercekten zor allah datanma gucu versinBugün morali pek iyi değildi. Sancısı varmış. Sabahtan açılma yok demişlerdi ama akşam bakılmamış bidaha. Sancısı hala devam ediyo diye morali bozuktu. Hatta bi ara yemek vermemişler nolur nolmaz diye galiba doğumla alakalı.
Bende daha fazla o moral bozukluğuyla uzatmak istemedim inşallah sancısı da devam etmez açılması da olmaz.
Böyle yazmış aydingelini.
Doktorunuz söylemiştir heralde dedi evet kız dedi dedim. Süpriz yaparmı acaba dedi, sonrada süpriz yapmaya niyeti yok dedi. Kız demiş oldu yani:) ama öyle açıkca o kısmı göstermedi, hatta direk bacaklara geçti.Benimki şimdi aşağı kasığımın oraya indi
Oyy maşallah ne güzel poz vermiş. Adıyla büyüsün :) Var canım bizimkinin pipisini de çekti. Ama cinsiyet söylemedi mi yaparken
Bugün morali pek iyi değildi. Sancısı varmış. Sabahtan açılma yok demişlerdi ama akşam bakılmamış bidaha. Sancısı hala devam ediyo diye morali bozuktu. Hatta bi ara yemek vermemişler nolur nolmaz diye galiba doğumla alakalı.
Bende daha fazla o moral bozukluğuyla uzatmak istemedim inşallah sancısı da devam etmez açılması da olmaz.
Böyle yazmış aydingelini.
Eki Görüntüle 2173261
Alın size Zümra Sultan:) bu arada ikinci ismi Sultan olacakzümrayı ben istedim Sultanı eşim. Bi ara Eda diye tutturmuştu, Eda isminide hiç sevmiyorum. Neyseki Sultana razıolduk.
Ya bu arada ayrıntılı çektiren erkek anaları, oğlanın pipisini çektiği bi fotonuz varmı? Valla bugün cd den bakarken bi çıkıntı gibi bişi gördüm ama olsa görür ve söylerdi diye düşündüm.
Valla ben okadar para verip istinyenin perinatolojisinden de memnun kalmadım. Kadın hiiiç bişey söylemedi bir sürü şey çekti çekti. Tobbi terimlerle sekreterine söyledi. Yüzünü dönmeyince 2 defa girip çıktım uğraştı ama şurayı kalbinin şurası burası beyninin bilmem nesi demedi. En sonunda kalkınca herhangi bi sorun yok ikili testin çok iyi falan dedi. Erkek dimi dedi bakarkende evet dedim. Senin ki de o şekilde üstün körü geçmiştir görebileceğini görünce.Doktorunuz söylemiştir heralde dedi evet kız dedi dedim. Süpriz yaparmı acaba dedi, sonrada süpriz yapmaya niyeti yok dedi. Kız demiş oldu yani:) ama öyle açıkca o kısmı göstermedi, hatta direk bacaklara geçti.
Benim tosbiğin verdi doktor ben simasını istemiştim bir baktım pipi resmi de elimdeEki Görüntüle 2173261
oyyşş maşallah canım Rabbım saglıkcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsalllah :)Eki Görüntüle 2173261
Eki Görüntüle 2173211
Birtane program indirdim fotosunu cektim onu kullaniyorum.bebekler icin klasik muzik yazinca hepsi dokuluyo.coguda 45dk 1 saat o yuzden 7 8 tane indirsen seni butun gun idare ediyo.hoperloru esim getirdi hic anlamam en ucuzuymus o yuzden dusurme dedi zaten aciyorum muzigi koyuyorum ust rafa arka planda hep hafif muzik oluyo kim dusurcek ordan alip a101 e filanda geliyo arada eşin daha iyi anlar bence ona soylersin.tv işi kocalarla sıkıntı ben hic acmiyordum aksam gelip aciyodu sonra anasinin tvsi bozuldu al bunu gotur masraf yapmayalim diye ikna ettim kurtuldum:) sen izletmezsin ama aksam kocalar gelince cok yapacak bisey yok.guzel makaleler var 3 yas altindaki cocuklqra ne kadar zarar verdigiyle ilgili.1 2 tane gonderirsin okur ikna olursa yatana kadar bekler belki :)
Telefonu hic eline vermedim oyle zor durumda kalinan anlar icin hep hazirlikli gezdim otuste filan durmadigi zaman cantadan evde hic gostermedigim oyuncak balon minik kitaplar stickerlar hep boyle tedarikli geziyorum hic eline telefon vermiyorum.yanindayken sadece onun fotografini cekmek icin cikartiyorum ortaya sonra kaldiriyorum.telefonu sadece calimca elime aliyorum onun disinda hep rafta cekmecede o yuzden simdilik alismadi sukur...tabiki ogrenecek isteyecek bana bunu herkes soyluyo paketli goda yedirmemem konusunda da soyluyolar ama ne kadar koruyabilsek kardir.[/QUOTE
tşk ederim canım ındırecegım programı .evet gecen bır cümle okumuştum çocuğunuzun cep telefonunu öğrenmesi onun zeki olduğunu değil sizin ona ilgisiz olduğunuzu gösterir.senı tebrık ederım oyle de gdıer bence senin gibi bilinçli nir annesi var.zaten ınsanları anlamıyorum daha dogmadan ne seneryolar uyumazmış yaramaz olurmuş yanı olursada benım cocugum sankı felaketım geliyor bende senın gıbı guclu ve güzel bır kızım olacağı hayalıyle bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?