2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tamam bunlari aksam sorarim beniki su yuvarlak olanin kirmizisi.oburunude soriym ama

sımdı ararstırırken n 11 de buldum 24 tl sayfayı ekleyemedim anca resım yapabıldım

Eklentiler

• mini-bluetooth-micro-sd-girisli-hoparlor-laptop-speaker-pc__0585727840070727.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 28
41 kere masallah saglikla gelsin

ay maşallah sana zümra sultan :)

Valla ictigim suyu bile sindiremiyorum 1 bardak su bile 2 3 saat agzima geliyo sindirene kadar da bisey yemiyorumki daha beter olmiym sindirimi kolay olsun ama ne mumkun....3 gundur parolle ayakta duruyorum susuzluk basagrisi mide sindirim sıkıntısı mahvetti beni kac aydir...hala daha 16 hafta var sanki hic gecmiyo ilk hamileligim daha bile berbatti kocam simdiden 3.yu soruyo din gece bana diyoki harika bir fikrim var senin hamileliklerin zor geciyo ya simdi 3.yu yapalim 4 ay burdan kazanmis oluruz
Disardan ne kadarda kolay geliyo onlara

Oyy maşallah güzelliğe

2.gelmeden 3.yu isteyen erkekleri hiic anlamiyorum. Tabi onlar agucuklarla sevdikleri icin neyse dicek lafim cok bu aralar. Tutulma gecti ama benim ofkem gecmedi daha

bebek sol tarafima toplandi sanirim hafif icerden bi agrimda var bu kasilmami kizlarr

Toplandigi icin agriyodur kasilma degildir bence. Bende sabah sagda ani bir sanciyla uyandim ne oldugunu sasirdim tekme miydi toplabma miydi cozemedim sonra gecti gitti. Devam ediyosa sor doktoruna

bebek sol tarafima toplandi sanirim hafif icerden bi agrimda var bu kasilmami kizlarr

Cnm kasılma olabilir bana da öyle oluyor bir yerde toplanlıyor sonra geriyor tüm karnımı. 5 sn kadar sürüyor. Düzensiz ise korkmayacakmışız cnm.

Çok istiyorsa kendi yapsın 3.yü
Ben eşime diyorum, benden 2. çocuk bekleme, illa 2. çocuğu istiyorsan Sen doğur diye.
Gerçi eşim de kusmalarımı ve ağrılarımı gördükçe vazgeçti 2. çocuktan. Kızımızı alalım da kucağımıza sağlıkla, Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah.

Toplandigi icin agriyodur kasilma degildir bence. Bende sabah sagda ani bir sanciyla uyandim ne oldugunu sasirdim tekme miydi toplabma miydi cozemedim sonra gecti gitti. Devam ediyosa sor doktoruna
hareket etmeye baslayinca gecti canim 30 40 saniye falan surdu

Cnm kasılma olabilir bana da öyle oluyor bir yerde toplanlıyor sonra geriyor tüm karnımı. 5 sn kadar sürüyor. Düzensiz ise korkmayacakmışız cnm.
oylrmi canim hani sabah falab yoktu az once agriyla birlikte oldu normalde toplaniyor zaten o zaman nefes alamiycam diyr kkorkuyorjm bazen 30 40 saniye surdu hareket etmeye baslayinca gecti

Selam kızlar,
Bugun kontrolere gittik. Herşey normal çok şükür. İlk sorum kalbinde parlaklık varmı diye sormak oldu. Yoo ben öyle bişey görmüyorum yok dedi. Renkli 4 boyutluydu makinesi. Söyledim böyle böyle dedi devletteki ayrıntılıya bakan doktor diye. Eskiden bizim için bi sorun teşkil ederdi ama artık geçerliliği kalmadı kalpteki parlaklığın, boşver sen aklını karıştırma onlarla öyle hemen var demek kolay değil dedi. Eliyle yüzünü kapatmıştı yüz resmi alamadık maalesef hareketliydi ama ellerini çekmedi bir türlü. Haftaya sırf görmek için bi daha gidicem kontrole yolumun üstü zaten. Sonuçta kontroller ücretsiz. Napalım kadınlar olarak biraz meraklıyız, söz konusu bebeklerimiz olunca merakımıza yenik düşüyoruz :)))))

cok vuzel canim msasllah bebisine ben 20. haftadan beri doktora gidiyorum bir umit umit yuzunu gosterir diyr ama malesef o ayaklar ve eller hep yuzunde hic gostermedi daha bana

Bende kiza hamikeyken 2.yi yapmam diyodum ama sonra o hamilelige ragmen aralari acilmadan 2.yi kendim istedim yalniz buyumesin diye

2.gelmeden 3.yu isteyen erkekleri hiic anlamiyorum. Tabi onlar agucuklarla sevdikleri icin neyse dicek lafim cok bu aralar. Tutulma gecti ama benim ofkem gecmedi daha
Onlar gunde 20dk babalik yapiyo 5.yide ister nolcakki...ne doguruyolar ne bakiyolar...adama diyorum kiz cocuklarin babalariyla iliskisi cok onemli birlikte vakit gecirin...2 kelime konusamiyo bile a aaa yapiyo bitek.eylulden araliga kadar her pazara tiyatro bileti aldim hee pazar birlikte tiyatroya gidicekler mecbur bakalim nasil olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…