2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Gozun aydin canim sevindim sorun olmamasina masallah

Şimdi düşününce tabi imkansız gibi geliyo:) ama çocuklar şöyle 3-4 yaşına gelince bebek özlemi başlıyo. İnsan ozaman herşeyi unutuyo. Benimde hep ilk 3 ayım çok zor geçer. Sonraları çok iyi olurdum. Ama bu hamileliğim çok zor geçti bana göre. Bu halde bile diyorum durumum el verirse neden 4. Olmasın. Ben doğumdan çıktığımda eşim sormuştu bi tane daha çocuk istiyomusun diye. Evet istiyorum demiştim. Manyaksın sen demişti:)

Kesinlikle cok onemli iletisim. Kiz cocuklari babayi rol model aliyor ilerde evlenecegi esi bile ona gore seciyor. Keske vakti zamanindayken ilgili olsalar. 20li 25li yaslara gelince de baba ilgi bekliyo ama is isten geciyor iste. Iyi yapmissin gitsinler birlikte bakalim nolcak

İki kızım var. Bakımlarını falan tabiki ben yapıyorum ama babaları aşırı ilgilidir. MaşaAllah o konuda hakkını yiyemem. Akşamları oynarlar, gezerler, tepinirler. İkiside tam bir baba aşığı. Çünkü anne biraz otoriter:) heee öyle tiyatro sinema falan pek sevmez ve anlamaz ama onlarada arada ben götürüyorum. Ama beni rahat ettirir Allah razıolsun.

Çok haklısın. Ben babamın beni öptüğünü hiç hatırlamam ama sevgisinden eminim. Benimki öylemi:) şapur şupur giriyo çocuklara, sanki bu dünyada sade kendi çocukları var:) ama çok hoşuma gidiyo. Benim annemde eşimin arkasından hep söyler “ fatihin babalığına hastayım” diye. Çünkü kendileri yapamadılar.

oylrmi canim hani sabah falab yoktu az once agriyla birlikte oldu normalde toplaniyor zaten o zaman nefes alamiycam diyr kkorkuyorjm bazen 30 40 saniye surdu hareket etmeye baslayinca gecti

Benim aşağı yukarı 20 haftadan beri oluyor cnm. Kendimi takip ediyorum da ya susuz kaldığımda ya yorulduğumda oluyor bazen de klimadan ayaklarım üşüdüğünde. Üşüdüğümde kasık ağrısı ile birlikte oluyor. Ama açmadan da durulmuyor ki rahimde bir sıkıntı yok diyordu o yüzden önemsemiyordu doktor sonra yanında olunca progestan verdi. Yine de oluyor. Allaha emanetler.

Birde geçen gün alıntıladım ama silinince yazamadım unuttum cnm. Koltuk altını gül suyu ile silebilirsin. Hem koku oluşumunu azaltıyor hem de steril ediyor koltuk altını.

Canım hangi hastaneye gittin renkli 4 boyutlu görüntü için. Bende hep devlete gittim simdiye kadar dogru duzgun bi ultrason resmi yok bebeğimin 1 sefer de olsa gormek istiyorum renkli görüntüsünü.

Bende kiza hamikeyken 2.yi yapmam diyodum ama sonra o hamilelige ragmen aralari acilmadan 2.yi kendim istedim yalniz buyumesin diye

Ben illa kardeşin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Bu benim düşüncem tabi :)
Okulu arkadaşları olacak. Anne babası olacak, hatta teyzesi kuzenleri anane dede vs. Rabbim sağlıkla güzellikle büyütmek nasip etsin.
Bu şimdilik düşüncem tabi, ileride ne değişir bilemem. Ama yaşım da küçük değil. İleriki yaşlarda riskli hamilelik geçirmek veya çocuğumda bir sıkıntı olmasını da istemem. O yüzden bir çocuk olsun, bizim olsun diyorum :)

33 yaşındayım. 3-4 sene sonra artık riskli gruba girerim o yüzden özlesem de cesaret edemem sanırım :)
Yukarıda da yazdığım gibi illa kardeşi olsun düşüncesinde de değilim. Çok aşırı çocuk düşkünü de değilim. Tabi büyük konuşmayım da, büyük konuştuklarım başıma gelir çünkü genelde :)

yaaa benim yeni oldu canim hani toplanma kasilma sayulirmi bilmiyorumki agrim olmuyor ama bebegin toplandigini bende 20. haftadabberi hissediyorum onuda deniyiim canim yaa

Ya bisey diyeyim mi oda degisen bi durum. Babam beni omuzlarinda alir gezdirirmis kahvehanelere gotururmus o derece cok severmis. Herkes bide kiz bu erkekte degil diye laf edermis babamda evladimi sevmicem de kimi sevecem diye sustururmus. Ama gel zaman git zaman aklim erince babamin anneme yaptiklarini gorunce sildim kendisini. Bayramdan bayrama ararim. Evliligimi de onaylamadi aleviler diye. Esimin ailesi aleviydi cunku. Dugune bile misafir gibi geldi misafir gibi oturdu ve gitti. Ne bi fotografim var ne de bi hayirli olsun demisligi. Hamile oldugumj soyledigimde bile bana hayirlisini iste dedi. Insan hayirsizi ister mi hic? Tek bir guzel soz cikmadi. Uzuldum mu hayir hatta soyledigime pisman oldum bilmesine gerek yokmus dedim. Torun olursa gelir mi onuda bilmiyorum. Esimde babami sevmiyor cunku babamin muhabbeti yok insanlari tanimaya calismaz. Ona gore kendi partisinden bile degilsen sen insan degilsindir. Fikirlere saygi duymaz. Bende esime idare et bikac saat sonra kalkicaz derim oda sagolsun kirmaz beni baba baba der konusmaya calisir. Yani ne yapiyosa babalar kendi eliyle yapiyo ediyo gercekten. Bende esimin cocugumla ilgilensin oynasin o sevgi ihtiyacini ailesiyle doyursun istiyorum. Insallah oyle bir aile oluruz

Oynamaya benim esimde oynuyo ama kaliteli zaman gecirmeleri basbasa disari cikmalari sadece onlara ozel baba kiz aktiviteleri olmasi lazim...iste onu bile ben planliyorum..

Yaşıtmışız cnm. Ama riskli grup fln diye nitelendirme bence cnm teknoloji çok gelişti. Kardeş fikrini elbet saygı duyuyorum ama yaş ile bağlantılama bence. Erken anne olmanın zorlukları çok fazla. Yaşımız ideal sayılır :))

Brigette Nielsen 54 yaşında 5.çocuğuydu sanırm ilk çocuğu 30lu yaşlarında. Kocası 39 yaşında. Dondurulmuş yumurtaları ile gebe kalmış

yaaa benim yeni oldu canim hani toplanma kasilma sayulirmi bilmiyorumki agrim olmuyor ama bebegin toplandigini bende 20. haftadabberi hissediyorum onuda deniyiim canim yaa
Bilmiyorum ki cnm belki de değildir. İnşallah inşallah rahim büyüme sinyalleridir.

Cnm bende rahmetli babam ile çok kavga ederdim. Çok kızardım ona. Çok sinirliydi ufacık bir şeye parlardı. Ama deniz köpüğü misaliydi. Onu kaybettikten sonra aslında ne kadar boş şeylere kızmışım ne kadar gereksiz kötü davranmışım diyorum. Her gece dua ediyorum beni affetsin diye o yüzden onun kırgınlıklarını alttan almaya çalış cnm. Yoklukları koyuyor insana.

Sana bisey diyimmi esimin ilk babamla taniscagi zaman izmirden geldi tanismak icin babamda biliyo ,gece cikti yola sabah istanbulda olcakki daha cok vakit gecirelim...aaa olur mu sabah 5 e kadar icti! Esim geldiginde sarhostu tabi uyanamadi 3 saate yakin oturup uyanmasini bekledi uyandiginda hala sarhostu tabi 2 kelimeyi bir araya getiremedi esimde yarim saat oturup kalkti.nikaha gelemedi cunku sabaha kadar icmis ucagi kacirmis.kizim dogdugunda cok kar yagdi ucagi 3 saate yakin rotar yaptigi icin sans eseri binip gelebildi...geldiginde kokudan yaklasamiyoduk yanina.esim aldi havalanindan kapidan girer girmez ceylan hemen kahve yap biz kahve icelim dedi...babamla ilgili ve onunla iliskimle ilgili soyliyceklerim bu kadar.

Canım hangi hastaneye gittin renkli 4 boyutlu görüntü için. Bende hep devlete gittim simdiye kadar dogru duzgun bi ultrason resmi yok bebeğimin 1 sefer de olsa gormek istiyorum renkli görüntüsünü.
İstanbul Kavacık FSM TIP merkezi canım, muayene 55 lira gayet uygundu bizde ilk defa gittik, tecrübeli bi bayan doktor ama doğumhane sıkıntısı var tam teşekküllü değil başka hastaneye sevk ediyormuş. Doğumu orda yapmıcam Çamlıca Erdeme devam bu durumda.

Bizim kirginliklar oyle ufak tefek seyler degil canim yani gercekten ciddi seyler. Hala arkamdan neler neler diyo ...pu bile diyo o derece ciddi seyler. Hicbi zaman yaptiklarinda hata bulmadi. Ben zaten akli dengesinin yerinde olmadigina eminim. Isin tuhafi milletin cocugunu da begenmez onlara da kufreder. Ben oyle sabri olan biri degilim. Bin defa soyledim su diline sahip cik. Insan ne cekerse dilinden cekermis. Oda dilinden cekiyor. Uzuluyormuyum hayir sadece aciyorum ona oda bazen bazi seylerde. Onun disinda da bana uzak Allaha yakin olsun diyorum. Evime gelse mutfakata kocami bana cekistirir odaya gitse esime beni karalar. Kufurler kufurler.. Belli bi yastan sonra olmuyo iste babadir yapar diyemiyorum. Yapamaz yapmamali. Gorusmemekte en guzel cozum.

Gozun aydin canim sevindim sorun olmamasina masallah
Çok teşekkür ederim canım aynen. Doktorun yaptığı açıklamayı ucu açık bırakması sonucu aklım baya karışmıştı. Sinek küçük ama mide bulandırıyordu çok şükür bu doktor ben görmedim diyince rahatladım :)
Seninde gözün aydın canım :) ben yavaştan bişeyler alayım diyorum ama kartlarada yüklenmek istemiyorum ay başını beklesem diyorum o zamanda kesin başka ihtiyaçlar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…