2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Tabi cnm haklısın ateş düştüğü yeri yakar misali ben sadece farklı bir boyuttan bakmanı istemiştim ama yaşanılanlar derin ise hiçbirşey üstünü kapatmaya yetmez cnm.

Bizde alkol yok ama inan benzer seylerin hepsini yasadim. Olmayinca olmuyor oste bazen kabullenmek gerek. Dugunumde teyzemin gozunden dokulen incileri hala unutmam nasil aglatti 50sindeki kadini. Istemiyosun onaylamiyosun gelme akrabalarini da getirme yani. Asla unutmuyorum yasattiklrini. Gel yuzume tukur ama niye uzuyosun insanlari. Oyle agirima gitmisti ki. Yuzume tek bisey demedi hala da demez diyemez. Ama arkamdan ne entrikalar ceviriyodur. Neler kuruyo nelere inaniyo ve milleti de inandiriyor Allah bilir

Tabi cnm haklısın ateş düştüğü yeri yakar misali ben sadece farklı bir boyuttan bakmanı istemiştim ama yaşanılanlar derin ise hiçbirşey üstünü kapatmaya yetmez cnm.

Oyle kuzum kus filan degilim zaten. Bayramda seyranda konusur gunubirlikte olsa ziyaret ederim. Ama devami olmuyo maalesef. Eminim cocugumu cok severdi ama milliyetci oldugu icin sevecegini de sanmiyorum. Sadece he deyip geciyosun bazi seyleri

surdakendi babami gordum yaahahaha bu kadar benzeyemezler esim nisanliykenilk defa gelmisti bize ablamin eside aldi babamla gezelim diye ciktilar baktim10 dakima sonra geldiler neden geldiniz dedim esim icki icmiyor sen sikilirsindiye eve birakmis onu aglasammi gulsemmi bilemedim o anda sozde dugunde icmiycekti soz soz vermistj kasa kasa icki icmis almis bide sarhos olmazmi davulcularida birak.iyor gitsinelr misafirler zor dayandi sonra kalkip gittiler

Sagol canim aynen hepimuz guzel haberler aliyoruz cok sukur:) yuklenme birden kartlara aybasi alirsin esyalarini

Hem yaş, hem çok çocuk düşkünü olmamam hem de illa kardeşi olsun düşüncesinde olmamam derken tek çocuk şu an için daha cazip geliyor :) isteyenlere çok çok versin Rabbim inşallah, tabi benim düşüncem değişirse bana da verebilir bir tane daha :)
Eşimden önce uzun bir süre evlenmeyi veya çocuk sahibi olmayı istemedim zaten. He imkanım olsaydı eşimle 25li yaşlarımda evlenmeyi ve 30 civarı çocuk yapmayı isterdim ama doğru zaman bu zamanmış ona şüphem yok:) he kazayla 50den sonra hamile kalsam falan da dünyam şaşar herhalde :)))

guler misin aglarmisin basima gelcegi bildigimden dugun yapmamistim ama icmekten ucagi kacirmisti zaten bileydim yapardim

Oyle kuzum kus filan degilim zaten. Bayramda seyranda konusur gunubirlikte olsa ziyaret ederim. Ama devami olmuyo maalesef. Eminim cocugumu cok severdi ama milliyetci oldugu icin sevecegini de sanmiyorum. Sadece he deyip geciyosun bazi seyleri

En iyisi o zaman cnm küs olmadan kalp kırmadan
ilişkiyi devam ettirmek en iyisi. Sen sağ o selamet. Bir de bu devirde alevi sünni mi kalmış cnm ya. İşte bazı insanların fikirlerini değiştirmek gerçekten zor.

Aslında ben de çocuk diye hiç kendimi yıpratmadım. Sorumluluklarında dolayı korkularım vardı hatta evliliği bile zor istedim. Allahu Teala da 6 yıl nasip etmedi bir tane kimyasalım oldu sonra rahatsızlıklarım derken 1 yıldır falan istemiştik. Kısmet bu zamanaymış. Şimdiden ikinciyi geçiriyoruz biz aklımızdan. Tabi nasip olur olmaz o ayrı.

50li yaşlar biraz zor da :) kısmet neyi gösterir bilinmez elbette.

Rabbim gönlünüze göresini nasip eder inşallah canım
Sizin için bebeğiniz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Oo din dil mezhep ayiran o kadar cok var ki tahmin bile edemezsin. Hos esim olmasaydi yabanciyla evlenirdim ben annemi yillarca yabanci damada alistirdiydim bile

Tek cocuga daha cok imkan saglaniyor....Allah gonlunuze gore versin :) Ben cok yalniz kaldim ya o yuzden arayi acmadan ikinciyi yaptim ama madem aile de kalbalikmis yalniz kalmaz

Rabbim gönlünüze göresini nasip eder inşallah canım
Sizin için bebeğiniz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Amin canım cümlemiz için inşallah. Gönlümüzden geçen güzellikleri nasip etain Rabbim.

Oo din dil mezhep ayiran o kadar cok var ki tahmin bile edemezsin. Hos esim olmasaydi yabanciyla evlenirdim ben annemi yillarca yabanci damada alistirdiydim bile

Tam olurmuş baban için valla bizim ailede herkes ayrı partiye oy verirdi. Sülale de hollandalı karadenizli gelin balıkesire gelin giden var bursalı damat yani kocam var . Zaten ülke olarak kozmopolit bir yapıya sahibiz. Allah her daim iyi insanlarla karşılaştırsın gerisi çok önemli değil.

Tek cocuga daha cok imkan saglaniyor....Allah gonlunuze gore versin :) Ben cok yalniz kaldim ya o yuzden arayi acmadan ikinciyi yaptim ama madem aile de kalbalikmis yalniz kalmaz

Rabbim sizin de gönlünüze göre vermiş ne güzel sağlıkla mutlulukla büyütelim yavrularımızı inşallah.

Aynen canim. Iyi olduktan sonra hic millet ayrimi yapilir mi sonucta kimse milletini kendi eliyle secmiyor. Aileyide kendi elimizle secmiyoruz. Insanlari ailesiyle bulundugu toplumla yargilamak cok yanlis. Hicbir zaman onaylamiyorum bu durumu. Hayirlisi diyelim hayirlisi olsun

Allahım fikre bak güldüm valla kızma :)
Az kaldı dayan dicem ama dışarıdan konuşmak kolay, rabbim sağlıklı sıhhatli uslu bir bebiş nasip etsin de çektiklerini unuttursun :)

Ohh geçmiş olsun canım maşallah. Sıpalar inatlar ya neden çekmiyolar sa ellerini.. inşallah bidaha ki gittiğinde gösterir canım zira ben ümidi kestim..
Ooo süpermiş vallahi, çok iyi düşünmüşsün canım. Benimki olsa illa bi bahane bulur götürmez
Ohh maşallahh, ben doğurmaktan değilde yaramaz ağlak olurlarsa delirmekten korkuyorum o yüzden 3.çocuğa cesaret eder miyim bilmem ama tek bırakma taraftarı da değilm yaşımda ufak daha benle büyümeyi nasip eder inşallah rabbim
Bende hatırlaya bildiğim zamanlara kadar babam beni çok severdi. Ne zaman ki okula başladım biraz büyüdüm ilgisi alakası sevgisi herşeyi kesildi. Aynı evde yaşardık 2 kelam etmezdik. Büyüdüm genç kız oldum daha da beter oldu ilişkmiz annem vefat edince. Eve ekmek getirmez para bırakmaz afedersin yeri gelir 3 tl ye orkid alamazdım kendime o 3 tl için ağlatırdı beni. En son bi gün 17 yaşındayım ablam bizdeydi topladım çantamı 3 4 çamaşır koydum ben kaçıyorum dedim ablama. Nereye dedi dedim ki benimkine. Yapma etme dedi ki bu sıra da babamda evde. Bu evde aç yaşıycağıma kaynanamla yaşarm karnım doyar dedim. Sonra ikna etti ablam beni, aradan bikaç zaman geçti. 21 22 yaşında falanım, adam kendine kızarmış tavuk almış götürdü kendi odasında yedi bi gram vermedi o gün çok ağlamıştım ve unutmuyorum. Liseden itibaren hep çalıştım, şimdi hala çalışıyorum çalışmazsam aç kalıcakmışım gibi geliyo. Benim babamda eşimle sohbet etmez, evine gideriz odasına kapanır hoşgeldin demez. He eşimi sever ama muhabbet etmez. Bende ayda bir görürsem görürüm bazen uzaktan bazen yakından okadar.. ilk zamanlar evine yemek götürürdüm yemekleri yemez bana bidaha yemek getirme diye kağıt yazardı. Artık bende bıraktım götürmüyorum..
Bi babanın kızının arkasından bunu demesi ne demek ya.. ay seninki benmkinden beter benm babamda içer sıçar ama bana şahsıma öyle bi şaf asla demedi demez. Diyen olursa da haddini bildirir. Yine küs olmaman güzel, Allaha havale et ne yapacaksın..

Neler neler yasatti varya. Bazen dusunuyorum nasil boyle oldu diye. Herkes cok sasiriyo ki onceden nasil davrandigini biliyor. Lisedeyken annem evde yokken beni koseye sikistirdigini ittigini bilirim. Bi kere sag tarafim morarmistida gidememistim okula. Siddet gostermezdi ama kendisinin dedigini yapmadiginda da hayatini zindan ederdi insana. Evlenirken bile esime ne sartlar kostum cok sukur esim oyle biri degil ama insanda hep korku oluyor sendeki calisma dusuncesi gibi. Cocuk sahibi olmayi bile hic dusunmedim her zaman iyi anne baba olacaksak nasip olsun dedim. Yoksa hic cocuk olmasin oyle baba anne olamk istemiyorum dedim ve hala da diyorum. Insallah bizler ayni hatalari yapmayiz. Dersler cikaririz

Hele ki çocukla daha zor geçiyordur Allah kolaylık versin inşallah.

Gözünüz aydın. İçiniz nasıl ferahlamıştır şimdi. Yüz görümlük istiyorlar bu bebişler pek nazlılar maşallah.

Biz de düşünmüyorduk tek çocuk yeter diyorduk . Gerçi ara ara içim acıyordu oğlum kardeş kardeş diye tutturunca. 12 sene sonra sürpriz bir bebeğimiz oldu pek tatlı geldi. 1 sene geçmeden şimdi nasipse 3. Yü bekliyoruz. Kardeş diye tutturan abiye gelince hiç kanmamak lazımmış alakası yok kardeşiyle :)

Mutlu bir yuvanız olsun inşallah acıları unuttursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…