2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Psikolijik şiddet en beteri canım. rabbim eşinden güldürsün inşallah yüzünü. İnsanın mutlu olması önemli, din dil ırk mezhep hepsi saçmalık.. bak benimkiyle aynı yerde oturuyorduk akrabalık yok ama ırkımız soyumuz aynı. Köyünün köpeği olsun yabancı olmasın ne olduğunu biliriz dediler. Ama kavun değil ki koklayıp anlasınlar:) dışarıdan herkese düşünceli, herşeylerine koşan saygılı biri. Bana karşıda bişryini görmedim ama annesinin bu yaptıklarına karşı beni koruyamıyo. Ne anlamışım ozaman ben bu köyümün köpekliğnden...
inşallah o hataları yapmayız evlatlarımızı saygılı sevgili ve bize saygı gösterip sevmesini bilen evlatlar olmakta yetiştiririz. Ben ne anneme ne babama bikere sarılıp yanaklarından öpememişimdir. Bu yaşımdayım annemle sadece ablamın düğününde çekilmiş aynı karede pozumuz var. Annemle fotoğrafımız bile yok. Babamı söylemiyorum bile

Oyyy maşallah size
Bir anda genişlemiş aile
12 sene sonra 45 yaşında olacam, sürpriz olacaksa birkaç yıl içinde olsun bari

aydingelini aynen canım içim rahatladı valla. Ahh sorma oğlum uyurdu kımıldatamazdık, buda sürekli hareketli ama eliyle hep yüzüne bişeyler yaptı çekmedi. İçimden diyorum doğuncada kızım bi çık ayağımın altından iş yapıyorum derken ulann ultrasonda ne uğraşmıştım yüzünü görcem diye şimdi kışkışlıyorum diyeceğiz

Ahh sorma ordan çıktık dışarda yemek yiyorduk yakın bi yerde, baya bi gerindi durdu pozisyondan pozisyona girdi, utanmasam hadi bi daha gidelim belki elini çekmiştir dicektim eşime ya ne ruh hastası karı der diye vazgeçtim

Bende onu diyorum eşime bak şimdi hiç kıpırdamıyo, biz sarılmış tv izliyoken ordan ağlayarak emekleyip egenin geldiğini düşün yernde durmıycak bağırcam diyorum
Keşke gitseydin belki gösterirdi. Ama benimki gibiyse tam doktora girecekken eski pozisyonunu alırdı

Ay benimki de bugün şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırıyoduk dedi. Doktor 26.da dedi nolduki dedim. Doktor dedi ya geçirmeyelim haftasını dedi ben şok
Sonra yarın beni nereye götürüceksin falan dedim. Florya sahile götürürüm dedi baktım hatırlamıyo, yarın bizim neyimiz dedim. Ya hadi ya oldu mu okadar zaman ne çabuk geçti falan dedi kavga çıkaracaktım ama dua et bebeğinle alakalı bişry hatırladın uğraşmak istemedim dedim

Tesekkurederim :)

Kizlar şoyle bisey oldu biz epeydir gonlumuze gore ev yapinca genisce bahce kalacak bir arsa bakiyorduk focada nihayet bulduk :) Allah kismet ederse nisan sonu gibi tasinmis olcagaiz.Simdi oda yapmayi dusunmuyorum sonra yapicam 3 4 ay sonra yaparim diyen arkadaslar vardi.Lidyanin besigi var ikea icinde yatagi kenar korumasiyla filan onderalpe kaldi ama nisanda tasinirken ona montessori yatak alcam besigi goturmiym artik.isteyen ve isine yarayan olursada nisanda besigise ona gonderebilirim.fotograflarinida ekliyorum

Kızlar benim vajina bitişi ile bacak eklemlerinin başlangıç yerleri kaslar çok ağrıyor.oturup kalkarken,merdiven cikarken.sanki bı yere vurmuşumda çürümüş gibi bı ağrı.1 aydan beri var nerdeyse.sizlerde de oluyor mu normal mi?ayrıca geceleri bazen bacağıma krampta giriyor onunla mi alakali acaba?

Magnezyum eksikliginden oluyo sanirim benim ilk hamileligimde yoktu sadece sut ve kefirle beslendigim icin ama bunda benimde agriyo sorcam haftaya

Ilk gebeligimde ayni agri vardi. Gebelikten sonrada devam etti. Orda bi enfeksiyon olusmus gibi bisy soylemisti doktor antibiyotik kullandim 10 gun. Hamileligimde gittigim doktorlar bisey yapamayacaklarini soylemislerdi. Bu gebelgimde kramp baldirimdan girio oyle biseyki 3 4 gun agrisi da gecmio

İnşallah enfeksiyon degildir ama kas ağrısı gibi sanki hani uzun süre aradan sonra spor yaparsın ağrır ya onun gibi

Slm kızlar bende de 1 haftadır kasıklarda ağrım var oturup kalkarken yatarken dönerken zorlanıyorum sanki yorucu iş yapmışım gibi ağrım oluyor. korkuyorum erken doğum riski olabilir mi?

Slm kızlar bende de 1 haftadır kasıklarda ağrım var oturup kalkarken yatarken dönerken zorlanıyorum sanki yorucu iş yapmışım gibi ağrım oluyor. korkuyorum erken doğum riski olabilir mi?
Bendede sanki bicak saplanır gibi bı kramp ayağa kalkarken ve yatakta dönerken oluyo

Oyyy maşallah size
Bir anda genişlemiş aile
12 sene sonra 45 yaşında olacam, sürpriz olacaksa birkaç yıl içinde olsun bari

Bu sürpriz belki bana uyar ben 36 olucam ama 10 seneye de bağlayabiliriz

Evlat çok tatlı. Hepsi birbirinden farklı. Rahata alışmıştık ama onun yaramazlığına bile gülüyorum ağlamak isterken :) Arka arkaya yapmak gençlerin harcı bence enerji bitiyor. Süprize bırakmayın derim.Allahtan oyalayan yeğenler çok. Son beşikler ileri yaşta iyi olabilir.

Ben çok oturursam oluyor ayağa kalktığımda farkediyorum ama hemen geçiyor. Umarım önemli değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…