- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Psikolijik şiddet en beteri canım. rabbim eşinden güldürsün inşallah yüzünü. İnsanın mutlu olması önemli, din dil ırk mezhep hepsi saçmalık.. bak benimkiyle aynı yerde oturuyorduk akrabalık yok ama ırkımız soyumuz aynı. Köyünün köpeği olsun yabancı olmasın ne olduğunu biliriz dediler. Ama kavun değil ki koklayıp anlasınlar:) dışarıdan herkese düşünceli, herşeylerine koşan saygılı biri. Bana karşıda bişryini görmedim ama annesinin bu yaptıklarına karşı beni koruyamıyo. Ne anlamışım ozaman ben bu köyümün köpekliğnden...Neler neler yasatti varya. Bazen dusunuyorum nasil boyle oldu diye. Herkes cok sasiriyo ki onceden nasil davrandigini biliyor. Lisedeyken annem evde yokken beni koseye sikistirdigini ittigini bilirim. Bi kere sag tarafim morarmistida gidememistim okula. Siddet gostermezdi ama kendisinin dedigini yapmadiginda da hayatini zindan ederdi insana. Evlenirken bile esime ne sartlar kostum cok sukur esim oyle biri degil ama insanda hep korku oluyor sendeki calisma dusuncesi gibi. Cocuk sahibi olmayi bile hic dusunmedim her zaman iyi anne baba olacaksak nasip olsun dedim. Yoksa hic cocuk olmasin oyle baba anne olamk istemiyorum dedim ve hala da diyorum. Insallah bizler ayni hatalari yapmayiz. Dersler cikaririz
Carrefour da 20 TL kızlar.40li paketler.Carrefour kartsız fiyatı 33.50ymiş. bilginizeCarefourda islak mendillerde %40 indirim varmis
Biz de düşünmüyorduk tek çocuk yeter diyorduk . Gerçi ara ara içim acıyordu oğlum kardeş kardeş diye tutturunca. 12 sene sonra sürpriz bir bebeğimiz oldu pek tatlı geldi. 1 sene geçmeden şimdi nasipse 3. Yü bekliyoruz. Kardeş diye tutturan abiye gelince hiç kanmamak lazımmış alakası yok kardeşiyle :)
Ahh sorma ordan çıktık dışarda yemek yiyorduk yakın bi yerde, baya bi gerindi durdu pozisyondan pozisyona girdi, utanmasam hadi bi daha gidelim belki elini çekmiştir dicektim eşime ya ne ruh hastası karı der diye vazgeçtimHele ki çocukla daha zor geçiyordur Allah kolaylık versin inşallah.
Gözünüz aydın. İçiniz nasıl ferahlamıştır şimdi. Yüz görümlük istiyorlar bu bebişler pek nazlılar maşallah.
Biz de düşünmüyorduk tek çocuk yeter diyorduk . Gerçi ara ara içim acıyordu oğlum kardeş kardeş diye tutturunca. 12 sene sonra sürpriz bir bebeğimiz oldu pek tatlı geldi. 1 sene geçmeden şimdi nasipse 3. Yü bekliyoruz. Kardeş diye tutturan abiye gelince hiç kanmamak lazımmış alakası yok kardeşiyle :)
Mutlu bir yuvanız olsun inşallah acıları unuttursun.
aydingelini aynen canım içim rahatladı valla. Ahh sorma oğlum uyurdu kımıldatamazdık, buda sürekli hareketli ama eliyle hep yüzüne bişeyler yaptı çekmedi. İçimden diyorum doğuncada kızım bi çık ayağımın altından iş yapıyorum derken ulann ultrasonda ne uğraşmıştım yüzünü görcem diye şimdi kışkışlıyorum diyeceğiz
Bende onu diyorum eşime bak şimdi hiç kıpırdamıyo, biz sarılmış tv izliyoken ordan ağlayarak emekleyip egenin geldiğini düşün yernde durmıycak bağırcam diyorumAhh sorma ordan çıktık dışarda yemek yiyorduk yakın bi yerde, baya bi gerindi durdu pozisyondan pozisyona girdi, utanmasam hadi bi daha gidelim belki elini çekmiştir dicektim eşime ya ne ruh hastası karı der diye vazgeçtim
Bu sürpriz belki bana uyarOyyy maşallah size
Bir anda genişlemiş aile
12 sene sonra 45 yaşında olacam, sürpriz olacaksa birkaç yıl içinde olsun bari
Tesekkurederim :)Hele ki çocukla daha zor geçiyordur Allah kolaylık versin inşallah.
Gözünüz aydın. İçiniz nasıl ferahlamıştır şimdi. Yüz görümlük istiyorlar bu bebişler pek nazlılar maşallah.
Mutlu bir yuvanız olsun inşallah acıları unuttursun.
Magnezyum eksikliginden oluyo sanirim benim ilk hamileligimde yoktu sadece sut ve kefirle beslendigim icin ama bunda benimde agriyoKızlar benim vajina bitişi ile bacak eklemlerinin başlangıç yerleri kaslar çok ağrıyor.oturup kalkarken,merdiven cikarken.sanki bı yere vurmuşumda çürümüş gibi bı ağrı.1 aydan beri var nerdeyse.sizlerde de oluyor mu normal mi?ayrıca geceleri bazen bacağıma krampta giriyor onunla mi alakali acaba?
Bende doktoruma watsaptan anlatmaya çalıştım ama gebelikle alakalı olmayabilir dediMagnezyum eksikliginden oluyo sanirim benim ilk hamileligimde yoktu sadece sut ve kefirle beslendigim icin ama bunda benimde agriyosorcam haftaya
Tabi farkli bisey olabilir...benimki 15 saat ayakta calismisim gibi yorgunluk agrisiBende doktoruma watsaptan anlatmaya çalıştım ama gebelikle alakalı olmayabilir dedigercekten artık zorlaniyorum
Ilk gebeligimde ayni agri vardi. Gebelikten sonrada devam etti. Orda bi enfeksiyon olusmus gibi bisy soylemisti doktor antibiyotik kullandim 10 gun. Hamileligimde gittigim doktorlar bisey yapamayacaklarini soylemislerdi. Bu gebelgimde kramp baldirimdan girio oyle biseyki 3 4 gun agrisi da gecmioKızlar benim vajina bitişi ile bacak eklemlerinin başlangıç yerleri kaslar çok ağrıyor.oturup kalkarken,merdiven cikarken.sanki bı yere vurmuşumda çürümüş gibi bı ağrı.1 aydan beri var nerdeyse.sizlerde de oluyor mu normal mi?ayrıca geceleri bazen bacağıma krampta giriyor onunla mi alakali acaba?
İnşallah enfeksiyon degildir ama kas ağrısı gibi sanki hani uzun süre aradan sonra spor yaparsın ağrır ya onun gibiIlk gebeligimde ayni agri vardi. Gebelikten sonrada devam etti. Orda bi enfeksiyon olusmus gibi bisy soylemisti doktor antibiyotik kullandim 10 gun. Hamileligimde gittigim doktorlar bisey yapamayacaklarini soylemislerdi. Bu gebelgimde kramp baldirimdan girio oyle biseyki 3 4 gun agrisi da gecmio
Bendede sanki bicak saplanır gibi bı kramp ayağa kalkarken ve yatakta dönerken oluyoSlm kızlar bende de 1 haftadır kasıklarda ağrım var oturup kalkarken yatarken dönerken zorlanıyorum sanki yorucu iş yapmışım gibi ağrım oluyor. korkuyorum erken doğum riski olabilir mi?
ayni seylerden bendede oluyor sanirim cogu kiside oldguna gore normL :)Bendede sanki bicak saplanır gibi bı kramp ayağa kalkarken ve yatakta dönerken oluyo
Oyyy maşallah size
Bir anda genişlemiş aile
12 sene sonra 45 yaşında olacam, sürpriz olacaksa birkaç yıl içinde olsun bari
Bu sürpriz belki bana uyarben 36 olucam ama 10 seneye de bağlayabiliriz
Ben çok oturursam oluyor ayağa kalktığımda farkediyorum ama hemen geçiyor. Umarım önemli değildir.Kızlar benim vajina bitişi ile bacak eklemlerinin başlangıç yerleri kaslar çok ağrıyor.oturup kalkarken,merdiven cikarken.sanki bı yere vurmuşumda çürümüş gibi bı ağrı.1 aydan beri var nerdeyse.sizlerde de oluyor mu normal mi?ayrıca geceleri bazen bacağıma krampta giriyor onunla mi alakali acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?