Kasık ağrısı için pelvik tilt hareketi yapabilirsin ordaki kaslari güçlendirdiği icin ağrıyı azaltiyormus. Ben hamile yogasina gidiyorum orda ebemiz söylemişti. Ayrica ileriki haftalarda bebek dogum kanalina girsin diye de yapiliyor bu egzersiz. Nasil yapilacagini bilmiyorsan da tarif etmeye çalışıyım dik duruş pozisyonunda bacaklar omuz hizasında açıkken hafif dizlerini kırıp ellerini beline koyuyorsun kalçayı öne arkaya hareket ettiriyorsun. Son zamanlarda cikan uzaylı dansi varya o harekete benziyor ama okadar hızlı degil daha yavaş yapılıyor. Insallah isine yarar.Kızlar benim vajina bitişi ile bacak eklemlerinin başlangıç yerleri kaslar çok ağrıyor.oturup kalkarken,merdiven cikarken.sanki bı yere vurmuşumda çürümüş gibi bı ağrı.1 aydan beri var nerdeyse.sizlerde de oluyor mu normal mi?ayrıca geceleri bazen bacağıma krampta giriyor onunla mi alakali acaba?
ayni seylerden bendede oluyor sanirim cogu kiside oldguna gore normL :)[/QUOTE
Sanırım öyle canım Allah korusun sürekli korkuyla geçti bu zamana kadar inşallah rahatlariz ve hayırlısıyla kalan günleri geçiririz
Aynısı bendede oluyo yaBendede sanki bicak saplanır gibi bı kramp ayağa kalkarken ve yatakta dönerken oluyo
Aman aman kıçını kaşı nazar değmesin canım maşallah maşallah :))))Bende onu diyorum eşime bak şimdi hiç kıpırdamıyo, biz sarılmış tv izliyoken ordan ağlayarak emekleyip egenin geldiğini düşün yernde durmıycak bağırcam diyorum
Keşke gitseydin belki gösterirdi. Ama benimki gibiyse tam doktora girecekken eski pozisyonunu alırdı
Ay benimki de bugün şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırıyoduk dedi. Doktor 26.da dedi nolduki dedim. Doktor dedi ya geçirmeyelim haftasını dedi ben şok
Sonra yarın beni nereye götürüceksin falan dedim. Florya sahile götürürüm dedi baktım hatırlamıyo, yarın bizim neyimiz dedim. Ya hadi ya oldu mu okadar zaman ne çabuk geçti falan dedikavga çıkaracaktım ama dua et bebeğinle alakalı bişry hatırladın uğraşmak istemedim dedim
Su an 3 yas 3 aylik. Dogumda 3.5 yas tam aralarıKızlar 2. Bebeği bekleyenler ilk bebeginiz kac yaşında?
Onu takip eden bir de anneee faslı varaydingelini aynen canım içim rahatladı valla. Ahh sorma oğlum uyurdu kımıldatamazdık, buda sürekli hareketli ama eliyle hep yüzüne bişeyler yaptı çekmedi. İçimden diyorum doğuncada kızım bi çık ayağımın altından iş yapıyorum derken ulann ultrasonda ne uğraşmıştım yüzünü görcem diye şimdi kışkışlıyorum diyeceğiz
Hehehe.Onu takip eden bir de anneee faslı varanne desin diye goz icine bakacaksiniz elinizde video aha valla dedi diye tonlarca anniiii annneyyy anniliii ennneeee anneeer videosu.... sonra bir gün annnnnneeeee diye gereksiz bagrinirken sus kız az bi sus nolur derken bulacaksiniz kendinizi
yaaa bnde seninle ayniyimm hatra bn o kadar fazla aldimki gordukcede alasim geluiyor bnde yikayiputulesemmi sonra cok erken oda bitince hc bi is kalmicak diyorum gecen hafta kv bndeydi yikayakim beraber utuleriz dedi .yok dedim sonra beklerken canim sikilir :) benimde bi bebek bezi bide banyo kuveti sampuanlari kaldi 2 hafta sonra hediyelikler icin carsiha gidicdm belki farkli seyler gorurum diye :) hatta dun fotograciyi bile ayarladim dusun yani :)Kızlar ben bebisimin herrr seyini aldim hani neredeyse. Iste sampuan, pişik kremi gibi şeyler kaldı. Ama hastane takimindan havlularına bezine yatagina döşeğine hazır.
Bu aralar da boşum . Bir seyler yapasim var, hazır havalar sıcakken Ankara"da kış kömur kokusu kışı baslamadan hepsini yıkayıp ütülesem mi? Erken mi? Şimdilik etiketlerini söktüm sökerken kimisinin dikişleri de açıldı diktim, boylarina gore katladım kutuladım ama...
Kıpır kıpırım. İş arıyorum deli miyim ne
Planlar şuan uyumakSizede günaydin kizlar guzel pazarlar :) B birdelimuallimeaydingelini planlar ne :)
bebek-bebek benim ilki 19 aylik canim
Ay evet ya annee anneee diye annesine nefes aldırmayan çocuklara sinir oluyorumOnu takip eden bir de anneee faslı varanne desin diye goz icine bakacaksiniz elinizde video aha valla dedi diye tonlarca anniiii annneyyy anniliii ennneeee anneeer videosu.... sonra bir gün annnnnneeeee diye gereksiz bagrinirken sus kız az bi sus nolur derken bulacaksiniz kendinizi
kuzum sen rahatsan sikinti yok ben yapi olarak rahat bi insan degilim hersey brian once olsun bitsin diyroum bid ebu uzatmjs halimiz esimdd oyle benim gibi yerinde durmaiyro :) ama ben suan iyiki almisim diyorum cunku agrilad baslayinca 1 2 gundur zorlaniyorum cok artik evde kucum kucuk isler yaparim:)Planlar şuan uyumakgece 1 i geçiyordu yattığımda, sabahta 7de kalktım. Çamaşır serdim şimdi diğer makinenin bitmesini bekliyorum. Kahvaltı ettik bir güzel. Bi iki saat uyusam ev temizliğine girişicem ufaktan. Akşamki planımız ne olacak bilmiyorum o yüzden biraz uyku depolamam lazım yarına aptal gibi işe gitmiyim diye
Ay evet ya annee anneee diye annesine nefes aldırmayan çocuklara sinir oluyorumbenimki de aynısı olacak eminim..
O Oyhan Y yagmur_20 kızlar siz naptınız yaa daha ben kırık iğne dahi almadımdiğer hafta gidip toparlamayı düşünüyoruz. O zamana kadar bu keçeler için falan karar vermem lazım kapı süsünü falan nasıl yapıcam diye ona göre de malzemeler alıp onları yapayım diyorum. Ama bizde daha yaprak kıpırdamıyor
Ama bünye alıştı sanırım buna, eşimin damatlığını bile düğünden 1 gün önce, benim gelinliğimi tacımı çiçeğimi de düğünden 1 gün önce gidip almıştık
No strest no panik
Haklısın bide onlar var. Aslında bende aceleci bi insandım ama benide kendilerine benzettilerkuzum sen rahatsan sikinti yok ben yapi olarak rahat bi insan degilim hersey brian once olsun bitsin diyroum bid ebu uzatmjs halimiz esimdd oyle benim gibi yerinde durmaiyro :) ama ben suan iyiki almisim diyorum cunku agrilad baslayinca 1 2 gundur zorlaniyorum cok artik evde kucum kucuk isler yaparim:)
Günaydın canım oğlumu ameliyat ettirdik şimdi çok iyi şükür .. bende de enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum ama kaşıntım hala devam ediyor kontrolüm salı günü tekrar baksın dr .. kaşıntı bayağı tahriş etti vajinayı.. çok kötü pişik de olmuşum ne çok sıkıntım varmış yazdıkça bitmiyor
15 ayliķ canimKızlar 2. Bebeği bekleyenler ilk bebeginiz kac yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?