2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gecmis oolsun canim oglunun nesi vardi

Sana da oğluna da geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah

canim brn bi kac gundur elmali.sirkeli su ictim gece yatarken kasintim falan kalmadi dene istersen bi sende bende deli gibi kasiniyordjm yoksa

Masallah :) erken bitirince boyle oluyor ben daha bir cop almadim kis bebegi olcak orgu fln yap istersen vakit gecer

Arkadadimin 3 ve 1bucuk yaslarinda 2 kizi var. Bunlar oynarken ben tuvalete gidiyorum demis heralde duymamislar. Tuvaletteyken heryeri aramislar anne yok. Ikisi de dis kapinin onune oturmus deli gibi agliyolar terketti bizi diye. Apar topar ciktim tuvaletten bunlar birbirlerine bisey yapti diye diyo. Gorunce hallerini kahkahayla gulmus. Beni bulamazsaniz tuvalette olurum tm mi aglamayin demis kizlara. 1 2 saat sonra tekrar tuvalete gitmis bunlar yine ariyor. Kucugu baslamis aglamaya. Buyukte tuvalete bakmks gorunce kapayip kacmis. Kucuge diyomus ki aglama annemiz tuvalette gelcek simdi onlarin birbirlerini tesellisini gorunce tekrar guldum diyo. Cok guzel yaa

Ben ayrı oda yapmayacağım. Fotoğraftır ne bileyim kapi süsü hediyelik işine de girmeyecegim. Neyse 20 gun sonra kurbanla uğraşacağım ayır derin dondurucuya koy falan. Cok yorulursam o gune kalmasa diyorum. Galiba bu sene kislik da yapmayacağım ya. Hevesim var ama simdi bi kahvalti hazırlayıp yigildigima göre o kadar gucum yok

oda bnde yapmiycam ama hastane suslemesine ozeniyorum o yuzden onlari yaptim zaten hazir :) kurbanla bne ugrasmadigim icin onunla ayiracagim vakitte yok :) ama kislik koyuyorum yaa barbunya koydum sira taze fasulye ve bamyada

Ooooo onlar da dolu, babannecim her seyi ben daha daha gebe degilken bile örmüş . Olan pembe hirka yeleklere oldu...

Ayy ne guzel benimde kucukken bi suru annem bana ormus giymisim fln sonra dagitmis hepsini. Gecen soylendim insan birini saklar diye cocuguma giydirirdim ne guzel olurdu

kizlarr benim bebek geliyro geliyor sag gogsumun altina toplaniyor kafasinimi dayiyor ayaginimi blmyrum elimi koyuyorum yumusuyor orasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…