biz tabistigimizda benim esimde rahat bi insandi ben onu biraz kendime benzettim yaa :)Haklısın bide onlar var. Aslında bende aceleci bi insandım ama benide kendilerine benzettiler
Bizde vaktiyle tamamlasak iyi olcak ta işte..
Gecmis oolsun canim oglunun nesi vardiGünaydın canım oğlumu ameliyat ettirdik şimdi çok iyi şükür .. bende de enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum ama kaşıntım hala devam ediyor kontrolüm salı günü tekrar baksın dr .. kaşıntı bayağı tahriş etti vajinayı.. çok kötü pişik de olmuşum ne çok sıkıntım varmış yazdıkça bitmiyorSen nasılsın bebiş nasıl
Günaydın şikerimmmGünaydın kızlar, mutlu pazarlarr :)
Sana da oğluna da geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallahGünaydın canım oğlumu ameliyat ettirdik şimdi çok iyi şükür .. bende de enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum ama kaşıntım hala devam ediyor kontrolüm salı günü tekrar baksın dr .. kaşıntı bayağı tahriş etti vajinayı.. çok kötü pişik de olmuşum ne çok sıkıntım varmış yazdıkça bitmiyorSen nasılsın bebiş nasıl
Maşallaah maşallahbiz tabistigimizda benim esimde rahat bi insandi ben onu biraz kendime benzettim yaa :)
Günaydın şikerimmm
canim brn bi kac gundur elmali.sirkeli su ictim gece yatarken kasintim falan kalmadi dene istersen bi sende bende deli gibi kasiniyordjm yoksaGünaydın canım oğlumu ameliyat ettirdik şimdi çok iyi şükür .. bende de enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum ama kaşıntım hala devam ediyor kontrolüm salı günü tekrar baksın dr .. kaşıntı bayağı tahriş etti vajinayı.. çok kötü pişik de olmuşum ne çok sıkıntım varmış yazdıkça bitmiyorSen nasılsın bebiş nasıl
Kızlar ben bebisimin herrr seyini aldim hani neredeyse. Iste sampuan, pişik kremi gibi şeyler kaldı. Ama hastane takimindan havlularına bezine yatagina döşeğine hazır.
Bu aralar da boşum . Bir seyler yapasim var, hazır havalar sıcakken Ankara"da kış kömur kokusu kışı baslamadan hepsini yıkayıp ütülesem mi? Erken mi? Şimdilik etiketlerini söktüm sökerken kimisinin dikişleri de açıldı diktim, boylarina gore katladım kutuladım ama...
Kıpır kıpırım. İş arıyorum deli miyim ne
Ooooo onlar da dolu, babannecim her seyi ben daha daha gebe degilken bile örmüş . Olan pembe hirka yeleklere oldu...Masallah :) erken bitirince boyle oluyor ben daha bir cop almadimkis bebegi olcak orgu fln yap istersen vakit gecer
Onu takip eden bir de anneee faslı varanne desin diye goz icine bakacaksiniz elinizde video aha valla dedi diye tonlarca anniiii annneyyy anniliii ennneeee anneeer videosu.... sonra bir gün annnnnneeeee diye gereksiz bagrinirken sus kız az bi sus nolur derken bulacaksiniz kendinizi
Ben ayrı oda yapmayacağım. Fotoğraftır ne bileyim kapi süsü hediyelik işine de girmeyecegim. Neyse 20 gun sonra kurbanla uğraşacağım ayır derin dondurucuya koy falan. Cok yorulursam o gune kalmasa diyorum. Galiba bu sene kislik da yapmayacağım ya. Hevesim var ama simdi bi kahvalti hazırlayıp yigildigima göre o kadar gucum yokyaaa bnde seninle ayniyimm hatra bn o kadar fazla aldimki gordukcede alasim geluiyor bnde yikayiputulesemmi sonra cok erken oda bitince hc bi is kalmicak diyorum gecen hafta kv bndeydi yikayakim beraber utuleriz dedi .yok dedim sonra beklerken canim sikilir :) benimde bi bebek bezi bide banyo kuveti sampuanlari kaldi 2 hafta sonra hediyelikler icin carsiha gidicdm belki farkli seyler gorurum diye :) hatta dun fotograciyi bile ayarladim dusun yani :)
oda bnde yapmiycam ama hastane suslemesine ozeniyorum o yuzden onlari yaptim zaten hazir :) kurbanla bne ugrasmadigim icin onunla ayiracagim vakitte yok :) ama kislik koyuyorum yaa barbunya koydum sira taze fasulye ve bamyadaBen ayrı oda yapmayacağım. Fotoğraftır ne bileyim kapi süsü hediyelik işine de girmeyecegim. Neyse 20 gun sonra kurbanla uğraşacağım ayır derin dondurucuya koy falan. Cok yorulursam o gune kalmasa diyorum. Galiba bu sene kislik da yapmayacağım ya. Hevesim var ama simdi bi kahvalti hazırlayıp yigildigima göre o kadar gucum yok
Kızlar 2. Bebeği bekleyenler ilk bebeginiz kac yaşında?
Ooooo onlar da dolu, babannecim her seyi ben daha daha gebe degilken bile örmüş . Olan pembe hirka yeleklere oldu...
Miktarı yazar mısın çünkü artık dayanılacak gibi değil zararı yok değil micanim brn bi kac gundur elmali.sirkeli su ictim gece yatarken kasintim falan kalmadi dene istersen bi sende bende deli gibi kasiniyordjm yoksa
Tşk ederim canım inmemiş testis ameliyatı olduk şimdilik iyi mızmız sadeceSana da oğluna da geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallah
Tşk ederim canım inmemiş testis ameliyatı olduk şimdilik iyi mızmız sadece
İnmemiş testis ameliyatı .. 45 dk sürdü ameliyat ve malesef narkoz aldı yavrumGecmis oolsun canim oglunun nesi vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?