2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun canım erken tespit edilip yapıldığı çok iyi olmuş hemen iyileşir inşallah
Zaten doğduğu an dr söylemişti bize 1.5 yaşına kadar bekliyelim inebilir demişti ama inmedi mecburen cerrahi operasyonla yumurtayı indirdiler .. iyi şimdi çok şükür ..tşk ederim Emira

Sağol cnm ama bende gebelik okuluna gidiyorum orda egzersiz hareketleri gösterdiler 30.haftadan önce yapmayın dediler.bu tarz hareketler içinde daha erken olabilir mi acaba?

İnşallah cnm inşallah

Bu sıcakta nezle olmuşum sol taraf burnum akıyor gözüm yaşarıp duruyor hay Allahım yazın ne hastalığı Bir sınav zamanları bir de küçük bebekle çekemiyorum en ufak rahatsızlığı.

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Ben de abisinden bakalım ne olacak olmayacak diye çıkarttım yıkasam ütülesem mi dedim. E çekmece ayarlayacağım yerler değişecek, iş büyüyecek kokosu değişecek uzun süre geçince. Sonra haydi biraz daha bekleyeyim diye vazgeçtim. Öyle yığılı duruyorlar.

Geçmiş olsun çabuk toparlar inşallah.

Buda bizim pazarımız göya odasında oynuyo annede uyuyo benim kitaplari indirmis yerinden yaramazlik yapiyo sizde böle olcaksınız seneye görün kendinizi
Böyle yaramazlığa can kurban maşallah. Bizim gibilerin seneye çarpı iki olacak; biz ne yapacağız?

Aynen öyle tam elime telefonu alıyodum evdeyken ablamla dedikodunun en heyecanlı yerindeyiz, anne annee diye paçalarımdan çekiştirirdi oğlum

Canım gecmis olsun yaz gunude nezle grip cekilmez hic bende cikarmadim daha hic bisey bi cop dahide almadim sadece bakiyorum dusunuyorum ama faliyet sıfır sıkısırmıyız onuda bilmiyorum.seninde ikinci galiba kac yas olcak araları canım benimkiyle 20 ay olcak yani carpı 2 nedemek belkide iki erkek carpi 4 5 olur napcaz hic bilgim yok valla

Teşekkürler canım. Nasipse 18 ay olacak araları. Bir de 12 yaş abi var. Bol ağlamalı delirmeli günler bekliyorum sanırım Allah can sağlığı versin kolayı olur inşallah.

Sağol cnm ama bende gebelik okuluna gidiyorum orda egzersiz hareketleri gösterdiler 30.haftadan önce yapmayın dediler.bu tarz hareketler içinde daha erken olabilir mi acaba?
Bende gidiyorum ve bize zaten ebe yaptırıyor hareketleri. 24. Haftadan beri yapıyorum bi tane arkadaş kasık ağrım var falan dedi ozellikle bu hareketi önerdi ebemiz. Riskli gebelik falan değilse bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Bende tatile falan mı gittin de sesin çıkmıyor diyordum, İkinize de Allah şifa versin. Biz size göre iyimişiz çok şükür.

Bize de egzersizler gosterdiler ama 20den itibaren yavas yavas baslayin dediler. Nefes egzersizi sirti duvara verip comelme egilme hareketi boyun omurga hareketleri ve kopru kurma hareketi. Basta isterseniz topla yapin dediler zamanla alisinca tekte yapiliyomus. Hatta 30dan sonra merdiven inme cikma fln. Bide pelvikleri guclendirmek icin sikma birakma gibi hareketler. Hafta kisitlamasi getirmediler simdiden baslayin dendi. Ama tabi dusuk riski olanlar icin degil bu hareketler

Miktarı yazar mısın çünkü artık dayanılacak gibi değil zararı yok değil mi
Kusum 2 kasik sirkeyi 1 bardak suya katip 2 gece iciyosun ne enfeksiyon ne bisey kaliyo.sonrada korumasi icin gunde 1 tatli kasigi iciyosun tamam bidaha enfeksiyondur mantardir kapina ugramiyo ama market sirkesi veya organik sirke olmaz sirke anasiyla mayalanmis olmasi gerekiyormus.ben fermentemutfagimdan aliyorum yagmurda evde sirke anasiyla yapilmis sirkesi varmis onu icti sakin organik sirke filan diye market sirkesi icme miden agrir bosyere
Ogluşuna noldu cok gecmis olsun okudum bulamadim

Ayy ne guzel benimde kucukken bi suru annem bana ormus giymisim fln sonra dagitmis hepsini. Gecen soylendim insan birini saklar diye cocuguma giydirirdim ne guzel olurdu
Yok yavrum bunlar babannemin benim ceyizime hazırladığı yeni orguler. Jüpon mu deniyor ne ondan tut kiz-erkek bebekhirka ve yeleklerine kadar. Annesinin sadece saten yorganı duruyor, bana kullanmak pek nasip olmamış. Bi tarafi mavi bi tarafi pembe satenden uzeri jayvan islemeli elyaf bir yorgan. 36 senelik ama kurutemizlemeci bile sasirdi ne temiz muhafaza edilmos tek sandik lekesi yok diye.

Ayy ne guzel kullanirsin insallah bebisine. Ben suan annemden kirkyama pike istiyorum bakalim yapar mi bende orme seyleri seviyorum ozellikle bebeklerde ama cevremde yapan yok bulsam tulum yelek yaptircam bikac parca

Ay muhtesem sanli bebegin :) biz simdikilerin yorganini saklasak ne yapsinlar ileride ama saten yorgan bulunmaz :)

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikler? 16 aylık bebeğim olduğu için hiiiiiç boş vaktim olmuyor yazacak okuyacak. Ikinci hamileligim olmasina ragmen heyecan dorukta bende.

Kizlar oglum olacak hayirlisiyla. Ama 23 haftaligim hala isim bulamadik. Siz karar verebildiniz mi simdiden? Bir de kizim var adi Melisa; uyumlu olursa sevinirim tabii ama olmasa da olur yeter ki icime sinen bir isim bulayim artik. Az kullanilan veya hic duyulmamis bir isim istiyorum. Önerileriniz var mi?

Buarada Emira SY beni de eklemişsin listeye şimdi gördüm canim tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…