Zaten doğduğu an dr söylemişti bize 1.5 yaşına kadar bekliyelim inebilir demişti ama inmedi mecburen cerrahi operasyonla yumurtayı indirdiler .. iyi şimdi çok şükür ..tşk ederim EmiraGeçmiş olsun canım erken tespit edilip yapıldığı çok iyi olmuş hemen iyileşir inşallah
Geçmiş olsun canımTşk ederim canım inmemiş testis ameliyatı olduk şimdilik iyi mızmız sadece
Sağol cnm ama bende gebelik okuluna gidiyorum orda egzersiz hareketleri gösterdiler 30.haftadan önce yapmayın dediler.bu tarz hareketler içinde daha erken olabilir mi acaba?Kasık ağrısı için pelvik tilt hareketi yapabilirsin ordaki kaslari güçlendirdiği icin ağrıyı azaltiyormus. Ben hamile yogasina gidiyorum orda ebemiz söylemişti. Ayrica ileriki haftalarda bebek dogum kanalina girsin diye de yapiliyor bu egzersiz. Nasil yapilacagini bilmiyorsan da tarif etmeye çalışıyım dik duruş pozisyonunda bacaklar omuz hizasında açıkken hafif dizlerini kırıp ellerini beline koyuyorsun kalçayı öne arkaya hareket ettiriyorsun. Son zamanlarda cikan uzaylı dansi varya o harekete benziyor ama okadar hızlı degil daha yavaş yapılıyor. Insallah isine yarar.
İnşallah cnm inşallahEvlat çok tatlı. Hepsi birbirinden farklı. Rahata alışmıştık ama onun yaramazlığına bile gülüyorum ağlamak isterken :) Arka arkaya yapmak gençlerin harcı bence enerji bitiyor. Süprize bırakmayın derim.Allahtan oyalayan yeğenler çok. Son beşikler ileri yaşta iyi olabilir.
Ben çok oturursam oluyor ayağa kalktığımda farkediyorum ama hemen geçiyor. Umarım önemli değildir.
Kac yasinda canim oglum benimkininde bitanesi ole ama bazen iniyo sorun yok dedi dr ama bide cerraha goster dediİnmemiş testis ameliyatı .. 45 dk sürdü ameliyat ve malesef narkoz aldı yavrum
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Ben de abisinden bakalım ne olacak olmayacak diye çıkarttım yıkasam ütülesem mi dedim. E çekmece ayarlayacağım yerler değişecek, iş büyüyecek kokosu değişecek uzun süre geçince. Sonra haydi biraz daha bekleyeyim diye vazgeçtim. Öyle yığılı duruyorlar.Kızlar ben bebisimin herrr seyini aldim hani neredeyse. Iste sampuan, pişik kremi gibi şeyler kaldı. Ama hastane takimindan havlularına bezine yatagina döşeğine hazır.
Bu aralar da boşum . Bir seyler yapasim var, hazır havalar sıcakken Ankara"da kış kömur kokusu kışı baslamadan hepsini yıkayıp ütülesem mi? Erken mi? Şimdilik etiketlerini söktüm sökerken kimisinin dikişleri de açıldı diktim, boylarina gore katladım kutuladım ama...
Kıpır kıpırım. İş arıyorum deli miyim ne
Geçmiş olsun çabuk toparlar inşallah.Günaydın canım oğlumu ameliyat ettirdik şimdi çok iyi şükür .. bende de enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum ama kaşıntım hala devam ediyor kontrolüm salı günü tekrar baksın dr .. kaşıntı bayağı tahriş etti vajinayı.. çok kötü pişik de olmuşum ne çok sıkıntım varmış yazdıkça bitmiyorSen nasılsın bebiş nasıl
Böyle yaramazlığa can kurban maşallah. Bizim gibilerin seneye çarpı iki olacak; biz ne yapacağız?Buda bizim pazarımız göya odasında oynuyo annede uyuyo benim kitaplari indirmis yerinden yaramazlik yapiyo sizde böle olcaksınız seneye görün kendinizi
yok canim her gece iciyorum ben :) ama benimki ev yapimi market olandan degil canim 1 su bardagina 2 yemek kasigi koyuyorumMiktarı yazar mısın çünkü artık dayanılacak gibi değil zararı yok değil mi
Aynen öyle tam elime telefonu alıyodum evdeyken ablamla dedikodunun en heyecanlı yerindeyiz, anne annee diye paçalarımdan çekiştirirdi oğlumOnu takip eden bir de anneee faslı varanne desin diye goz icine bakacaksiniz elinizde video aha valla dedi diye tonlarca anniiii annneyyy anniliii ennneeee anneeer videosu.... sonra bir gün annnnnneeeee diye gereksiz bagrinirken sus kız az bi sus nolur derken bulacaksiniz kendinizi
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Ben de abisinden bakalım ne olacak olmayacak diye çıkarttım yıkasam ütülesem mi dedim. E çekmece ayarlayacağım yerler değişecek, iş büyüyecek kokosu değişecek uzun süre geçince. Sonra haydi biraz daha bekleyeyim diye vazgeçtim. Öyle yığılı duruyorlar.
Böyle yaramazlığa can kurban maşallah. Bizim gibilerin seneye çarpı iki olacak; biz ne yapacağız?
Canım gecmis olsun yaz gunude nezle grip cekilmez hic bende cikarmadim daha hic bisey bi cop dahide almadim sadece bakiyorum dusunuyorum ama faliyet sıfır sıkısırmıyız onuda bilmiyorum.seninde ikinci galiba kac yas olcak araları canım benimkiyle 20 ay olcak yani carpı 2 nedemek belkide iki erkek carpi 4 5 olur napcaz hic bilgim yok valla
Bende gidiyorum ve bize zaten ebe yaptırıyor hareketleri. 24. Haftadan beri yapıyorum bi tane arkadaş kasık ağrım var falan dedi ozellikle bu hareketi önerdi ebemiz. Riskli gebelik falan değilse bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Sağol cnm ama bende gebelik okuluna gidiyorum orda egzersiz hareketleri gösterdiler 30.haftadan önce yapmayın dediler.bu tarz hareketler içinde daha erken olabilir mi acaba?
Bende tatile falan mı gittin de sesin çıkmıyor diyordum, İkinize de Allah şifa versin. Biz size göre iyimişiz çok şükür.Günaydın canım oğlumu ameliyat ettirdik şimdi çok iyi şükür .. bende de enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyorum ama kaşıntım hala devam ediyor kontrolüm salı günü tekrar baksın dr .. kaşıntı bayağı tahriş etti vajinayı.. çok kötü pişik de olmuşum ne çok sıkıntım varmış yazdıkça bitmiyorSen nasılsın bebiş nasıl
Sağol cnm ama bende gebelik okuluna gidiyorum orda egzersiz hareketleri gösterdiler 30.haftadan önce yapmayın dediler.bu tarz hareketler içinde daha erken olabilir mi acaba?
Kusum 2 kasik sirkeyi 1 bardak suya katip 2 gece iciyosun ne enfeksiyon ne bisey kaliyo.sonrada korumasi icin gunde 1 tatli kasigi iciyosun tamam bidaha enfeksiyondur mantardir kapina ugramiyo ama market sirkesi veya organik sirke olmaz sirke anasiyla mayalanmis olmasi gerekiyormus.ben fermentemutfagimdan aliyorum yagmurda evde sirke anasiyla yapilmis sirkesi varmis onu icti sakin organik sirke filan diye market sirkesi icme miden agrir bosyereMiktarı yazar mısın çünkü artık dayanılacak gibi değil zararı yok değil mi
Yok yavrum bunlar babannemin benim ceyizime hazırladığı yeni orguler. Jüpon mu deniyor ne ondan tut kiz-erkek bebekhirka ve yeleklerine kadar. Annesinin sadece saten yorganı duruyor, bana kullanmak pek nasip olmamış. Bi tarafi mavi bi tarafi pembe satenden uzeri jayvan islemeli elyaf bir yorgan. 36 senelik ama kurutemizlemeci bile sasirdi ne temiz muhafaza edilmos tek sandik lekesi yok diye.Ayy ne guzel benimde kucukken bi suru annem bana ormus giymisim fln sonra dagitmis hepsini. Gecen soylendim insan birini saklar diye cocuguma giydirirdim ne guzel olurdu
Yok yavrum bunlar babannemin benim ceyizime hazırladığı yeni orguler. Jüpon mu deniyor ne ondan tut kiz-erkek bebekhirka ve yeleklerine kadar. Annesinin sadece saten yorganı duruyor, bana kullanmak pek nasip olmamış. Bi tarafi mavi bi tarafi pembe satenden uzeri jayvan islemeli elyaf bir yorgan. 36 senelik ama kurutemizlemeci bile sasirdi ne temiz muhafaza edilmos tek sandik lekesi yok diye.
Ay muhtesem sanli bebegin :) biz simdikilerin yorganini saklasak ne yapsinlar ileride ama saten yorgan bulunmaz :)Yok yavrum bunlar babannemin benim ceyizime hazırladığı yeni orguler. Jüpon mu deniyor ne ondan tut kiz-erkek bebekhirka ve yeleklerine kadar. Annesinin sadece saten yorganı duruyor, bana kullanmak pek nasip olmamış. Bi tarafi mavi bi tarafi pembe satenden uzeri jayvan islemeli elyaf bir yorgan. 36 senelik ama kurutemizlemeci bile sasirdi ne temiz muhafaza edilmos tek sandik lekesi yok diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?