2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Istedigin isim olsun,uyumlu olmasın derim ben ama sen bilirsin geliyooooor:
Batuhan
Doğukan
Mert (işte bu isme bayılıyorum )
Yigit
Toprak
Ege
Bak bir de eski yesilcam filmleri izle, jenerikte cok guzel isimler farkediyorum hem oyle Şuayp tarzi eskilerden degil ha...

Miktarı yazar mısın çünkü artık dayanılacak gibi değil zararı yok değil mi
Canım bende çok kaşındığında gece yatmadan yoğurt sürdüm peçete koydum her tarafa bulaşmasın diye. İlk başta daha fazla kaşındı sonra o kaşıntısı gitti. Yoğurt içinde ki bakteriler mantarın mikrobuna karşı etkiliymiş. Sirke de etkili ama hemen onu bulamazsan bu da işe yarıyp internette okuyup dayanamayınca yaptım çok şükür düzeldi. Mantar içinde doktor fitil verdi bi tanesini kullandım geçti bidaha kullanmadım
Tşk ederim canım inmemiş testis ameliyatı olduk şimdilik iyi mızmız sadece
Allah beterinden sakınsın canım çok geçmiş olsun

Bende krestekilerin ismini yaziym fikir olsun
Aksel
Toprak
Çinar
Egemen
Aras
Bulut
Ruzgar

Yogurdu bende okumustum ozellikle ev yogurdu aninda suruldugu bolgedeki bakteriyi temizliyormus

Aynı ben! Yapılacak iş varsa duramam. Afaganlar gelir. Hani kurban bayramını bekleme simdi giriş et ayirmaya dense yapacağım ama iste sevabini bekliyorum. O derece. Bir de benim esim6oyle seninki gibi degil, tembel demeyeyim ama is oldugunu bilse dunyaya gelmeyecekmis dedirtiyor bazen. O yapmasin bu yapmasin kim yapacak? Ben! E hazır gayrete gelmisken girisirim.
Ama dedigin gibi iyi ki almışım alacagimi simdi şu sicaklarla ve bel-bacak agrimla takatim yok....

Evet sıkma bırakma falan bizede gösterdiler ama hareketler için 30dan sonra dediler herkes için. o zmn neden gösterdi şimdiden Onuda anlamadim

Sende biraz sakin ol cnm kendini böyle çok yıpratırsin.masallah herşeyi simdidwn hazırlamıssin sonra ne yapacaksın zaman gecmez

Evet sıkma bırakma falan bizede gösterdiler ama hareketler için 30dan sonra dediler herkes için. o zmn neden gösterdi şimdiden Onuda anlamadim

Benim gittigim 30-40 haftalardi o yuzden gosterdi. Ama simdiden baslayabilirsiniz hafif hafif dedi gobek cok buyumeden bunyenizi alistirin ozellikle bel omuz boyun ve pelvikler icin. Agrilariniz artmadan yapin dedi. mantikli yani agri baslayinca zor geciyor. Hos ben daha baslamadim cok sukur bir yerim agrimiyor ama artik duzenli yuruyus yapmayi dusunuyorum su sinava bi girip cikaydim bide dugun olup biteydi ondan sonra rahatim. Sende dusuk riskin yoksa oturdugun yerden hafif bel omuz kol bacak hareketleri yapabilirsin 3 5 kez bile yapsan bayagi rahatlarsin

Sende biraz sakin ol cnm kendini böyle çok yıpratırsin.masallah herşeyi simdidwn hazırlamıssin sonra ne yapacaksın zaman gecmez
Geçmiyor bacım :)
Biraz da hırstan yaptım biliyor musun. Hediye getiren oldu üst zıbın, ben de bir cift patik almistim.
Kv "bebege bir sey olursa yaptiginiz masrafa ne olacak" dedi ve bende şalterler boşaldı. Sanki bebege bir sey olsa ben yaptığım masrafı dusunecegim...
Böyle düşüncesiz patavatsiz ve pinti lafın ustune o haftasonu park yatagini anakucagini aldim.
Riskli gebelik yasayan insana edilecek laf degil, neresinden tutarsan tut akli basinda laf değil. .ama iyi oldu bir başladım bi kismi internetten bi kismi magazalardan derken 0-3ayı tamamladim 3-6ay da fena değil. Bir bakıyorum çok oldu diyorum bi bakiyorum az bunlar daha ne ki diyorum...
Ama iyi ki kız bebek degil yoksa onda dur durak konacak gibi degil oyle guzel şeyler var ki!

Ayy canim cok tesekkur ederim. Gercekten de cok guzel isimler. Ozellikle ilk 4unu cok begendim. Bir de Alp'i ekleyelim bu listeye.

Rica ederim canım ne demek :)

Allah bağışlasın her iki evladını da...
Benim aklıma Mirza ismi geldi hem çok kullanılmıyor hem de Melisa ismine fonetik olarak benziyor hem de çok karizmatik :)

Biz de çok şükür her şeyi bitirdik sayılır kızlar. Bende fibromiyalji olduğu ve gebelik için de istirahat gerekli olduğu için erkenden bitirdik. Dün internetten kıyafet ihtiyacını hallettik. Ebebek, civil ve lcwden. Daha önceden de hmden filan da birkaç parça almıştık. Bebek bakım çantamızı ablam, bebek arabamızı da abim alacak sağolsunlar

N11den de indirimle küvetidir vs aklıma gelen listenizdeki her şeyi aldık. Ortibebesi bile hazır artık kuzumuzun

Son olarak süslerimizin hazırlanması (son eksik malzemelerimiz kargoyla gelecek ve başlayacağım inşallah), kışlık kozmonot tulumu, pişik kremi, şampuanı filan kaldı çok şükür

Terbiyesiz ya! Boyle seyleri okuyunca kan beynime sicriyo...kimami yakican bebege bisey olsa ben demistim bosa masrafmi yaptiniz diycen amacin ne....ben ilk hamileligimde etrafimdaki mal sayisi daha coktu galiba cocuktan sonra ister istemez daha cok cocuklu arkadasin oluyo sanirim...cunku ilk hamileligimde bir arkadasla oturuyoruz bi personeli 6 aylikmis beli agriyomus doktora gitmis meger kalbi durmus yok kuzeni erken dogum yapmis bebek olmus...bu insanlarin cok merak ediyorum kafa hic calismiyoda mi hamile insana boyle seyler soyleyebiliyolar...Allah akil fikir versin

Katiliyorum sana. Sanki dogunca da garantisi var mi hepimiz insaniz verilen omur kadar yasiyoruz ne fazla ne eksik. Bunun icin insan kirilir mi

Kendi ölünce de 50-60 yıl masraf boşa mı gidecek peki birşey yiyip içmesin aman aman

ayy kesinlikle kuzum oyle yaaa iyiki halletmisiz zaten sicaklarda iyice bastirdi buralarda disariya cikilacak durum yok vallahi dun e bebekte bile zor gezdim esim kendi begendikelrini aldi zaten :) bana simdiden diyor bozulmayacak susleri pusleri al diye bende bidahaki aya kalsinda iyle bos bos beklemiyim diyorjm :) ama 28 bitsin basliycam yikamaya utulemeye zaten 1 haftada anca yikar yikar utulerim pembeleri beyazlari sarilari ayri yikamayi dusunuyorum

amannn kimin ne dedigini bisver yaa ben kismeyi takmadim gittim gittim aldim :) herseyi tamamladim simdi gosteriyorum kv kv ye bunlari aldim diye bastan gsitersem bisey alma derdi :) kizz bebek cok fena yaa esimixe benide birinin durdurmasi lazim :) gordukce aliyoruz yaa

Ayyy kızlar ne güzel ufaktan başlamışsınız alışverişe, bitirenleri söylemiyorum bile:) Rabnim sağlıkla kullanmayı nasip edecek inşaAllah. Sizleri görünce imreniyorum ama yine hareket yok bende. Daha bi iğne almadım bende ağustos sonu gibi gideyim alayım bişeyler artık. Ama hiç bişey yapasım yok. Evde giydirmelik baya üst baş var ablalarından ama hastane çıkışı vs alınacak yine. Bigün eminönü havuzluhana gideyim diyorum, sonra oraya gidene kadar yakından alayım diyorum. Kafamda deli sorular. Kardeşim erken doğum yaptı 35 haftalık. Oda demesinmi “ abla benimde senin gibi hiçbişey yapasım yoktu bak erken geldi” diye. O hastaneye gittiğinde bebeğin eşyaları makinede yıkanıyodu daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…