Istedigin isim olsun,uyumlu olmasın derim ben ama sen bilirsin geliyooooor:Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikler? 16 aylık bebeğim olduğu için hiiiiiç boş vaktim olmuyor yazacak okuyacak. Ikinci hamileligim olmasina ragmen heyecan dorukta bende.
Kizlar oglum olacak hayirlisiyla. Ama 23 haftaligim hala isim bulamadik. Siz karar verebildiniz mi simdiden? Bir de kizim var adi Melisa; uyumlu olursa sevinirim tabii ama olmasa da olur yeter ki icime sinen bir isim bulayim artik. Az kullanilan veya hic duyulmamis bir isim istiyorum. Önerileriniz var mi?
BuaradaEmira SY beni de eklemişsin listeye şimdi gördüm canim tesekkur ederim.
Canım bende çok kaşındığında gece yatmadan yoğurt sürdüm peçete koydum her tarafa bulaşmasın diye. İlk başta daha fazla kaşındı sonra o kaşıntısı gitti. Yoğurt içinde ki bakteriler mantarın mikrobuna karşı etkiliymiş. Sirke de etkili ama hemen onu bulamazsan bu da işe yarıyp internette okuyup dayanamayınca yaptım çok şükür düzeldi. Mantar içinde doktor fitil verdi bi tanesini kullandım geçti bidaha kullanmadımMiktarı yazar mısın çünkü artık dayanılacak gibi değil zararı yok değil mi
Allah beterinden sakınsın canım çok geçmiş olsunTşk ederim canım inmemiş testis ameliyatı olduk şimdilik iyi mızmız sadece
Bende krestekilerin ismini yaziym fikir olsunKızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikler? 16 aylık bebeğim olduğu için hiiiiiç boş vaktim olmuyor yazacak okuyacak. Ikinci hamileligim olmasina ragmen heyecan dorukta bende.
Kizlar oglum olacak hayirlisiyla. Ama 23 haftaligim hala isim bulamadik. Siz karar verebildiniz mi simdiden? Bir de kizim var adi Melisa; uyumlu olursa sevinirim tabii ama olmasa da olur yeter ki icime sinen bir isim bulayim artik. Az kullanilan veya hic duyulmamis bir isim istiyorum. Önerileriniz var mi?
Yogurdu bende okumustum ozellikle ev yogurdu aninda suruldugu bolgedeki bakteriyi temizliyormusCanım bende çok kaşındığında gece yatmadan yoğurt sürdüm peçete koydum her tarafa bulaşmasın diye. İlk başta daha fazla kaşındı sonra o kaşıntısı gitti. Yoğurt içinde ki bakteriler mantarın mikrobuna karşı etkiliymiş. Sirke de etkili ama hemen onu bulamazsan bu da işe yarıyp internette okuyup dayanamayınca yaptım çok şükür düzeldi. Mantar içinde doktor fitil verdi bi tanesini kullandım geçti bidaha kullanmadım
Allah beterinden sakınsın canım çok geçmiş olsun
@minikizmit Y yagmur_20 aynısı bende de bir aydan beri var kızlarSlm kızlar bende de 1 haftadır kasıklarda ağrım var oturup kalkarken yatarken dönerken zorlanıyorum sanki yorucu iş yapmışım gibi ağrım oluyor. korkuyorum erken doğum riski olabilir mi?
Aynı ben! Yapılacak iş varsa duramam. Afaganlar gelir. Hani kurban bayramını bekleme simdi giriş et ayirmaya dense yapacağım ama iste sevabini bekliyorum. O derece. Bir de benim esim6oyle seninki gibi degil, tembel demeyeyim ama is oldugunu bilse dunyaya gelmeyecekmis dedirtiyor bazen. O yapmasin bu yapmasin kim yapacak? Ben! E hazır gayrete gelmisken girisirim.kuzum sen rahatsan sikinti yok ben yapi olarak rahat bi insan degilim hersey brian once olsun bitsin diyroum bid ebu uzatmjs halimiz esimdd oyle benim gibi yerinde durmaiyro :) ama ben suan iyiki almisim diyorum cunku agrilad baslayinca 1 2 gundur zorlaniyorum cok artik evde kucum kucuk isler yaparim:)
Evet sıkma bırakma falan bizede gösterdiler ama hareketler için 30dan sonra dediler herkes için. o zmn neden gösterdi şimdiden Onuda anlamadimBize de egzersizler gosterdiler ama 20den itibaren yavas yavas baslayin dediler. Nefes egzersizi sirti duvara verip comelme egilme hareketi boyun omurga hareketleri ve kopru kurma hareketi. Basta isterseniz topla yapin dediler zamanla alisinca tekte yapiliyomus. Hatta 30dan sonra merdiven inme cikma fln. Bide pelvikleri guclendirmek icin sikma birakma gibi hareketler. Hafta kisitlamasi getirmediler simdiden baslayin dendi. Ama tabi dusuk riski olanlar icin degil bu hareketler
Sende biraz sakin ol cnmAynı ben! Yapılacak iş varsa duramam. Afaganlar gelir. Hani kurban bayramını bekleme simdi giriş et ayirmaya dense yapacağım ama iste sevabini bekliyorum. O derece. Bir de benim esim6oyle seninki gibi degil, tembel demeyeyim ama is oldugunu bilse dunyaya gelmeyecekmis dedirtiyor bazen. O yapmasin bu yapmasin kim yapacak? Ben! E hazır gayrete gelmisken girisirim.
Ama dedigin gibi iyi ki almışım alacagimi simdi şu sicaklarla ve bel-bacak agrimla takatim yok....
Evet sıkma bırakma falan bizede gösterdiler ama hareketler için 30dan sonra dediler herkes için. o zmn neden gösterdi şimdiden Onuda anlamadim
Geçmiyor bacım :)Sende biraz sakin ol cnmkendini böyle çok yıpratırsin.masallah herşeyi simdidwn hazırlamıssin sonra ne yapacaksın zaman gecmez
Istedigin isim olsun,uyumlu olmasın derim ben ama sen bilirsin geliyooooor:
Batuhan
Doğukan
Mert (işte bu isme bayılıyorum )
Yigit
Toprak
Ege
Bak bir de eski yesilcam filmleri izle, jenerikte cok guzel isimler farkediyorum hem oyle Şuayp tarzi eskilerden degil ha...
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelikler? 16 aylık bebeğim olduğu için hiiiiiç boş vaktim olmuyor yazacak okuyacak. Ikinci hamileligim olmasina ragmen heyecan dorukta bende.
Terbiyesiz ya! Boyle seyleri okuyunca kan beynime sicriyo...kimami yakican bebege bisey olsa ben demistim bosa masrafmi yaptiniz diycen amacin ne....ben ilk hamileligimde etrafimdaki mal sayisi daha coktu galiba cocuktan sonra ister istemez daha cok cocuklu arkadasin oluyo sanirim...cunku ilk hamileligimde bir arkadasla oturuyoruz bi personeli 6 aylikmis beli agriyomus doktora gitmis meger kalbi durmus yok kuzeni erken dogum yapmis bebek olmus...bu insanlarin cok merak ediyorum kafa hic calismiyoda mi hamile insana boyle seyler soyleyebiliyolar...Allah akil fikir versinGeçmiyor bacım :)
Biraz da hırstan yaptım biliyor musun. Hediye getiren oldu üst zıbın, ben de bir cift patik almistim.
Kv "bebege bir sey olursa yaptiginiz masrafa ne olacak" dedi ve bende şalterler boşaldı. Sanki bebege bir sey olsa ben yaptığım masrafı dusunecegim...
Böyle düşüncesiz patavatsiz ve pinti lafın ustune o haftasonu park yatagini anakucagini aldim.
Riskli gebelik yasayan insana edilecek laf degil, neresinden tutarsan tut akli basinda laf değil. .ama iyi oldu bir başladım bi kismi internetten bi kismi magazalardan derken 0-3ayı tamamladim 3-6ay da fena değil. Bir bakıyorum çok oldu diyorum bi bakiyorum az bunlar daha ne ki diyorum...
Ama iyi ki kız bebek degil yoksa onda dur durak konacak gibi degil oyle guzel şeyler var ki!
Terbiyesiz ya! Boyle seyleri okuyunca kan beynime sicriyo...kimami yakican bebege bisey olsa ben demistim bosa masrafmi yaptiniz diycen amacin ne....ben ilk hamileligimde etrafimdaki mal sayisi daha coktu galiba cocuktan sonra ister istemez daha cok cocuklu arkadasin oluyo sanirim...cunku ilk hamileligimde bir arkadasla oturuyoruz bi personeli 6 aylikmis beli agriyomus doktora gitmis meger kalbi durmus yok kuzeni erken dogum yapmis bebek olmus...bu insanlarin cok merak ediyorum kafa hic calismiyoda mi hamile insana boyle seyler soyleyebiliyolar...Allah akil fikir versin
Geçmiyor bacım :)
Biraz da hırstan yaptım biliyor musun. Hediye getiren oldu üst zıbın, ben de bir cift patik almistim.
Kv "bebege bir sey olursa yaptiginiz masrafa ne olacak" dedi ve bende şalterler boşaldı. Sanki bebege bir sey olsa ben yaptığım masrafı dusunecegim...
Böyle düşüncesiz patavatsiz ve pinti lafın ustune o haftasonu park yatagini anakucagini aldim.
Riskli gebelik yasayan insana edilecek laf degil, neresinden tutarsan tut akli basinda laf değil. .ama iyi oldu bir başladım bi kismi internetten bi kismi magazalardan derken 0-3ayı tamamladim 3-6ay da fena değil. Bir bakıyorum çok oldu diyorum bi bakiyorum az bunlar daha ne ki diyorum...
Ama iyi ki kız bebek degil yoksa onda dur durak konacak gibi degil oyle guzel şeyler var ki!
ayy kesinlikle kuzum oyle yaaa iyiki halletmisiz zaten sicaklarda iyice bastirdi buralarda disariya cikilacak durum yok vallahi dun e bebekte bile zor gezdim esim kendi begendikelrini aldi zaten :) bana simdiden diyor bozulmayacak susleri pusleri al diye bende bidahaki aya kalsinda iyle bos bos beklemiyim diyorjm :) ama 28 bitsin basliycam yikamaya utulemeye zaten 1 haftada anca yikar yikar utulerim pembeleri beyazlari sarilari ayri yikamayi dusunuyorumAynı ben! Yapılacak iş varsa duramam. Afaganlar gelir. Hani kurban bayramını bekleme simdi giriş et ayirmaya dense yapacağım ama iste sevabini bekliyorum. O derece. Bir de benim esim6oyle seninki gibi degil, tembel demeyeyim ama is oldugunu bilse dunyaya gelmeyecekmis dedirtiyor bazen. O yapmasin bu yapmasin kim yapacak? Ben! E hazır gayrete gelmisken girisirim.
Ama dedigin gibi iyi ki almışım alacagimi simdi şu sicaklarla ve bel-bacak agrimla takatim yok....
valla kv olacak boyle agrilar dedi yatinca falan geciyor benim bi gerilme hissi var gibegimde sanirjm ondan oluyor oyle agri
amannn kimin ne dedigini bisver yaa ben kismeyi takmadim gittim gittim aldim :) herseyi tamamladim simdi gosteriyorum kv kv ye bunlari aldim diye bastan gsitersem bisey alma derdi :) kizz bebek cok fena yaa esimixe benide birinin durdurmasi lazim :) gordukce aliyoruz yaaGeçmiyor bacım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?