2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hanımlar, özellikle benimle aynı beşiği almış olanlar bir şey soracağım :) ben beşiğe kenarlık yaptıracağım da yüksekliğini nasıl söylüyoruz onun yatak konulduktan sonraki ölçüsü mu veriliyor, eğer oyleyse o da saçma değil mi yatağın çarşafını farklı yaptıracağım mesela iki fark li kumaş mi görünecek off anlamadım ben hiç o kısmi

ben ilk dogdugunda kendi icindd gelebi kullanicam canim yikayip sonrada lcw flamingolu yatak koruyucuyu gordum ondan alicam :) oda standart zaten

ben ilk dogdugunda kendi icindd gelebi kullanicam canim yikayip sonrada lcw flamingolu yatak koruyucuyu gordum ondan alicam :) oda standart zaten
Peki onun yüksekliği kaç olarak geciyor acaba sipariş vereceğim sayfayı netlestirdim ölçü bekliyor yapmak için ama bilemedim ben de

Özellikle annem çok hevesli olduğu için saolsun, bizim de tekstil kısmı bitti sayılır
Nevresim takımlarını, alt açma örtülerini, müslinleri ve penye battaniyelerini kumaşlarını seçerek aldık ve annem dikti. Örme battaniye benim bebekliğimden kalmış ve annem çok güzel saklamış, onları kullanacağız. Görümcem örerim ben de dedi, örerse bi de o eklenir. Yelek örmesi için de ananeme bolca yün verdik, bebek doğana kadar birkaç yelek de ordan gelir
0-3 ay birkaç takım aldık, 3-6 aylıklar da tamam gibi. Şampuan, deterjan vs indirimde gördükçe alıyoruz. Tarak, tırnak makası vs de aldık. Bebek arabası, ana kucağı, puset ve bebek bakım çantası da tamam. Küvet seti için de indirim bakıyorum, görünce alacağım.
Kapı süsü için malzemeleri aldık, önümüzdeki hafta annemle birlikte hazırlayacağız onu da. Hediyelikler için kesin kararı vermedim henüz. Ama keçeli bişeyler hazırlayacağım kendim. Keçeleri aldık, karar verince başlarım.
Şu an için en önemli eksiğimiz bebeğimizin henüz bir ismi yok doğmadan karar veririz inşallah. Yoksa hediyelikler isimsiz olacak

Kızlar bu ara çok gerginim sinirliyim bişey olsa kan beynime sıçrıyor aslında çok sabırliyimdir ama kimse kırılmasına diye içime atmaktan hemen gozlerim doluyo ağlamaklı oluyorum
Bugün ben de öyleyim bi tripkar bir ağlamaklı sinirli filan, atamadim üzerimden o ruh halini. Hormonlardan mi anlamadım

Peki onun yüksekliği kaç olarak geciyor acaba sipariş vereceğim sayfayı netlestirdim ölçü bekliyor yapmak için ama bilemedim ben de
bide kumas alip diktirmek sanirim pahali olur yaa onun fiyati ya 14.95tiyada 26.95 canim2 tane aldiginda besigin tam etrafini sariyor bi dusun derim

Kızlar bu ara çok gerginim sinirliyim bişey olsa kan beynime sıçrıyor aslında çok sabırliyimdir ama kimse kırılmasına diye içime atmaktan hemen gozlerim doluyo ağlamaklı oluyorum

Oo sen bana sor bide. 1 haftadir esimle konusmuyorum. Bebekle ilgili biseyde konusuyorum. Agzimi acinca kavgaya meyilim var. O kadar gerginim ki anlatamam. Ziril ziril aglayasim geliyo. Bebegi istemiyorum bile dedim. Resmen hormon patlamasi yasiyorum. Saatli bomba gibiyim. Kanli tutulmada gecti ama ben daha dinmedim. Sendrom mu yasiyorum onu da anlamiyorum aslinda bunalimda flnda degilim. Hic anlamadim valla

benim bebek sag gogsume altinasurekli toplaniyor kzilarr doktoruma yazmalimiyim bilrmedim nornal biseymi ya

kızlar ben tüp bebekle hamileyim ve geçen gün bir hastaneye girdim doğum fiyatlarını öğrenmek için muhasebedeki kadın normal doğum istiyorum diye bana gözlerini bir belertti :\ senin ki kıymetli bebek nasıl bebeğini riske atarsın bunu nasıl göze alırsın bizim hastanemizde tüp bebek hastaları hep sezeryan oluyor dedi. eşimde yanımdaydı bizi bir korku sardı eşim şimdi diyor tmm kesinlikle sezeryan olacak riske fln giremeyiz. ama ben kesilmekten çok korkuyorum. bana yardım eder misiniz. normal doğumdan da korkmaya başladım ne yapcam bilmiyorum

Çok duydum tüp bebek yaptıranlara “kıymetli bebek” diyen doktorları. Bizimkiler kıymetsiz demek ki kendiliğinden oldu diye.
Eski çalıştığım yerden bir arkadaşın iki çocuğu da tüp bebekle oldu, ikisini de normal doğum ile dünyaya getirdi. Ama bunun için birçok doktor ile görüştü, en son normal doğumu destekleyen bir doktor buldu da o şekilde yapabildi. Yoksa ona da hep “kıymetli bebek” dediler.
Eğitim araştırma hastaneleri de normal doğumu destekliyorlar, illa özel hastane düşünceniz yoksa bir görüşmenizi tavsiye edebilirim. Eğer illa özel hastane diyorsanız doktorunuzu dikkatli seçin. Herhangi bir riskiniz yok ise sizi normal Doğuma yönlendirecek bir doktor mutlaka bulabilirsiniz.

Benim de tüp bebek ve hastaneler bunu kullanıyor net. Ilk tedavimdeki doktorum da bana aynı şeyleri söylemişti ozaman benim de kafam karışmıştı tedavi olumsuz sonuçlandı. Şuan zeynep kamile gidiyorum tüp bebeği de orda yaptırdım ve hastane normal doğumu destekliyor tabi ki bi problem çıkarsa orda da sezeryana alıyorlar. Özel hastaneler zaten tup bebek lafını duyunca gozlerinde dolar işareti beliriyor nasılsa zor bulunmus iki lafla kafasını karıştırıp direk sezeryana alırız diyorlar. Bence kanma bunlara eger bebek cok kilolu değilse çatın doguma uygunsa sende ve bebekte normal doğum yapmana engel olacak bi saglik sorunu yoksa normal dogum yapmana engel olabilecek hiçbişey yok. Bence soylenenlere kanma yine de sen bilirsin.

tüp bebek tedavimi yapan doktorum takibimi yapıyor ve o normal doğumu destekliyor aslında onunla konuştuk. ben fiyat için girdim başka yere kendim kaşındım orda öyle bir tepki beklemiyorduk tabi kötü etkilendik.

Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum son üç ay bikini bolgesi icin agdaya gidilmez mi erken doğuma neden olur falan diyorlar korktum bende tüy dökücü krem kullansam zarari olur mu acaba

tüp bebek tedavimi yapan doktorum takibimi yapıyor ve o normal doğumu destekliyor aslında onunla konuştuk. ben fiyat için girdim başka yere kendim kaşındım orda öyle bir tepki beklemiyorduk tabi kötü etkilendik.
Ozel hastanelerde normal dogum ucreti kaldirildigi icin cok normal boyle soylemesi sadece 400 tlye kadar oda ve refekatci ucreti cikartabiliyorlar ona bile sinirlama ozellikle gelmiski normal dogum bedava diye herseyden para talep edemesinler diye....muhasebede calisan biri hangi tibbi bilgisine dayanarak tup bebeklerin sezeryanla dogmasi gerektigine karar vermis acaba...esine normal dogum ucretlerinin kalktigini anlatirsan o da neden sezeryana yonlendirildiginizi anlayacaktir.153 kadinsagligindan normal dogumda neleri ucretlendirebileceklerini ogrenebilirsin.Tup bebek sadece mudahale edilerek anne karninin disinda dolleniyor o kadar karnina yerlestikten sonra tüp filan boyle ayrimlar kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…