2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum son üç ay bikini bolgesi icin agdaya gidilmez mi erken doğuma neden olur falan diyorlar korktum bende tüy dökücü krem kullansam zarari olur mu acaba

Tuy dokuculer ve sararticilar kimyasal oldugu icin kullanma bence cok zararli cunku. Bende ilk kez ramazandan sonra gittim hic bekledigim gibi bi agri olmadi sadece kabardi alerji gibi oldu. Onda da bepanthen surup bir hafta camasir giymeden gecmesini bekledim. Buyuk rahatlikmis 40 gun oldu yeni yeni cikiyor(hormonlardan sanirim). Guzellik merkezine ilk dersen onlar uyusturucu spreyleri varmis aciyi azaltiyo. Ben yaptirirken ogrendim yoksa kullanirdim

Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum son üç ay bikini bolgesi icin agdaya gidilmez mi erken doğuma neden olur falan diyorlar korktum bende tüy dökücü krem kullansam zarari olur mu acaba
ilk defa duydum boyle bsiey neden erken doguma neden oslunki tuy dokucu krem daha zararli icinde kimyasal var kokusu falab direk cigerlerine cekiceksin ki ben agdaya gidiyorum en basindan beri

Bu ucret isi dogru mu gercekten normallerde artik ozelde ucret alinmicak mi??

tüp bebek tedavimi yapan doktorum takibimi yapıyor ve o normal doğumu destekliyor aslında onunla konuştuk. ben fiyat için girdim başka yere kendim kaşındım orda öyle bir tepki beklemiyorduk tabi kötü etkilendik.

Hiç kafanı karıştırma o zaman canım. Doktoruna güveniyorsan eğer kötü etkilenecek bişey de yok. Onun sözlerini takip et, Doğum şekline doğum anında karar verilir zaten.

aynen cabim yukarda oluyor

O zaman bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum canım. Rahim genişliyor, bebek hareket ediyor, yukarı doğru gidiyor demek ki. He yine de için rahat etmezse doktoruna sor tabi.

Canım doktorun normali destekliyorsa sıkıntı yok. Eğer son kontrollerinde çatı darlığı vs varsa sezeryanı zaten önerir. Ayrıca hem normal hem sezeryan doğum yapmış biri olarak söylüyorum. Sezeryanda çok korkulacak bişi değil. Daha çok şey yazardım normal ve sezeryan doğum hakkında ama sonra beni topa tutarlar sezeryan destekçisi diye:)

ben şok nasıl bedava ee bana o kadın normal doğum bu kadar sezeryan bu kadar yok şu doktor olursa böyle diğeri olursa şöyle bir sürü fiyat saydı. bilmeyene ödetiyorlar demek ki

haklısın cnm ben biraz daha güzel doğum hikayeleri okuyup gaza geleyim cesaretleneyim :))))

Valla benimkide tup bebek ve hic konusmadim dogum hakkinda bende normal dogumdan yanayim sezeryan dusüncesi beni korkutuyor dogrusu

normali önermiyorsun o zaman :))) aynen sen yinede kötü deme :) ben normal istiyorum tabi şartlar müsait olursa.

Bu zamana kadar gittim zaten agdaya bir sorun olmadi acisina alistim artik cok etki etmiyor o sekilde duydum biraz korktum sadece

ilk defa duydum boyle bsiey neden erken doguma neden oslunki tuy dokucu krem daha zararli icinde kimyasal var kokusu falab direk cigerlerine cekiceksin ki ben agdaya gidiyorum en basindan beri
Bende gidiyorum en basindan canim son aylar icin o sekilde duyunca kafam karisti ama mecbur gidicem artik son zamana kadar

Bu zamana kadar gittim zaten agdaya bir sorun olmadi acisina alistim artik cok etki etmiyor o sekilde duydum biraz korktum sadece

Bisey olmaz bence aliskinsan cok fazla goruyorum cunku karni burnunda olup agdaya giden bende basta korktum kasilir miyim diye ama bisey olmuyomus

Tententen
153 kadinsagligindan veya sgkdan bilgi alabilirsiniz.refakatci ve oda ucreti aliniyor.

Bende gidiyorum en basindan canim son aylar icin o sekilde duyunca kafam karisti ama mecbur gidicem artik son zamana kadar
canim asil son ayalr onmli onumuzj goremiyoruz artik bide doguma hazir beklememiz lazim brn 15 gunr 1 gidiyorum sorun yasamadim hic

analdim canim sagolsagolasin

gercekten dogrumu bu nornal dogum ucreti yaa ben iki hastaneyede sordum ikiside normal dogum 1200 lira dediler ben sezeryan istiyordum ama karar verdigim hastanede sezeryana fotografci almiyorlarmis benxe normal dogurmaya karar verdim :)

Risk yok çok şükür cnm doğru diosun agirlasmadan yapmak daha mantıklı.yuruyus bende hergun yapmaya çalışıyorum.ne sınavına gireceksin cnm?

Aman öyle insanları hiç takma cnm boş boş konuşanlar oluyor malesef ayy benimki kız dediğin gibi kendimi zor tutuyorum herşeyi almamak için ya olmazsa diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…