Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum son üç ay bikini bolgesi icin agdaya gidilmez mi erken doğuma neden olur falan diyorlar korktum bende tüy dökücü krem kullansam zarari olur mu acaba
ilk defa duydum boyle bsiey neden erken doguma neden oslunki tuy dokucu krem daha zararli icinde kimyasal var kokusu falab direk cigerlerine cekiceksin ki ben agdaya gidiyorum en basindan beriKizlar merhaba bisey sormak istiyorum son üç ay bikini bolgesi icin agdaya gidilmez mi erken doğuma neden olur falan diyorlar korktum bende tüy dökücü krem kullansam zarari olur mu acaba
Ozel hastanelerde normal dogum ucreti kaldirildigi icin cok normal boyle soylemesi sadece 400 tlye kadar oda ve refekatci ucreti cikartabiliyorlar ona bile sinirlama ozellikle gelmiski normal dogum bedava diye herseyden para talep edemesinler diye....muhasebede calisan biri hangi tibbi bilgisine dayanarak tup bebeklerin sezeryanla dogmasi gerektigine karar vermis acaba...esine normal dogum ucretlerinin kalktigini anlatirsan o da neden sezeryana yonlendirildiginizi anlayacaktir.153 kadinsagligindan normal dogumda neleri ucretlendirebileceklerini ogrenebilirsin.Tup bebek sadece mudahale edilerek anne karninin disinda dolleniyor o kadar karnina yerlestikten sonra tüp filan boyle ayrimlar kalmiyor
tüp bebek tedavimi yapan doktorum takibimi yapıyor ve o normal doğumu destekliyor aslında onunla konuştuk. ben fiyat için girdim başka yere kendim kaşındım orda öyle bir tepki beklemiyorduk tabi kötü etkilendik.
aynen cabim yukarda oluyor
Canım doktorun normali destekliyorsa sıkıntı yok. Eğer son kontrollerinde çatı darlığı vs varsa sezeryanı zaten önerir. Ayrıca hem normal hem sezeryan doğum yapmış biri olarak söylüyorum. Sezeryanda çok korkulacak bişi değil. Daha çok şey yazardım normal ve sezeryan doğum hakkında ama sonra beni topa tutarlar sezeryan destekçisi diye:)kızlar ben tüp bebekle hamileyim ve geçen gün bir hastaneye girdim doğum fiyatlarını öğrenmek için muhasebedeki kadın normal doğum istiyorum diye bana gözlerini bir belertti :\ senin ki kıymetli bebek nasıl bebeğini riske atarsın bunu nasıl göze alırsın bizim hastanemizde tüp bebek hastaları hep sezeryan oluyor dedi. eşimde yanımdaydı bizi bir korku sardı eşim şimdi diyor tmm kesinlikle sezeryan olacak riske fln giremeyiz. ama ben kesilmekten çok korkuyorum. bana yardım eder misiniz. normal doğumdan da korkmaya başladım ne yapcam bilmiyorum
Ozel hastanelerde normal dogum ucreti kaldirildigi icin cok normal boyle soylemesi sadece 400 tlye kadar oda ve refekatci ucreti cikartabiliyorlar ona bile sinirlama ozellikle gelmiski normal dogum bedava diye herseyden para talep edemesinler diye....muhasebede calisan biri hangi tibbi bilgisine dayanarak tup bebeklerin sezeryanla dogmasi gerektigine karar vermis acaba...esine normal dogum ucretlerinin kalktigini anlatirsan o da neden sezeryana yonlendirildiginizi anlayacaktir.153 kadinsagligindan normal dogumda neleri ucretlendirebileceklerini ogrenebilirsin.Tup bebek sadece mudahale edilerek anne karninin disinda dolleniyor o kadar karnina yerlestikten sonra tüp filan boyle ayrimlar kalmiyor
Hiç kafanı karıştırma o zaman canım. Doktoruna güveniyorsan eğer kötü etkilenecek bişey de yok. Onun sözlerini takip et, Doğum şekline doğum anında karar verilir zaten.
O zaman bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum canım. Rahim genişliyor, bebek hareket ediyor, yukarı doğru gidiyor demek ki. He yine de için rahat etmezse doktoruna sor tabi.
Valla benimkide tup bebek ve hic konusmadim dogum hakkinda bende normal dogumdan yanayim sezeryan dusüncesi beni korkutuyor dogrusuBenim de tüp bebek ve hastaneler bunu kullanıyor net. Ilk tedavimdeki doktorum da bana aynı şeyleri söylemişti ozaman benim de kafam karışmıştı tedavi olumsuz sonuçlandı. Şuan zeynep kamile gidiyorum tüp bebeği de orda yaptırdım ve hastane normal doğumu destekliyor tabi ki bi problem çıkarsa orda da sezeryana alıyorlar. Özel hastaneler zaten tup bebek lafını duyunca gozlerinde dolar işareti beliriyor nasılsa zor bulunmus iki lafla kafasını karıştırıp direk sezeryana alırız diyorlar. Bence kanma bunlara eger bebek cok kilolu değilse çatın doguma uygunsa sende ve bebekte normal doğum yapmana engel olacak bi saglik sorunu yoksa normal dogum yapmana engel olabilecek hiçbişey yok. Bence soylenenlere kanma yine de sen bilirsin.
Canım doktorun normali destekliyorsa sıkıntı yok. Eğer son kontrollerinde çatı darlığı vs varsa sezeryanı zaten önerir. Ayrıca hem normal hem sezeryan doğum yapmış biri olarak söylüyorum. Sezeryanda çok korkulacak bişi değil. Daha çok şey yazardım normal ve sezeryan doğum hakkında ama sonra beni topa tutarlar sezeryan destekçisi diye:)
Tuy dokuculer ve sararticilar kimyasal oldugu icin kullanma bence cok zararli cunku. Bende ilk kez ramazandan sonra gittim hic bekledigim gibi bi agri olmadi sadece kabardi alerji gibi oldu. Onda da bepanthen surup bir hafta camasir giymeden gecmesini bekledim. Buyuk rahatlikmis 40 gun oldu yeni yeni cikiyor(hormonlardan sanirim). Guzellik merkezine ilk dersen onlar uyusturucu spreyleri varmis aciyi azaltiyo. Ben yaptirirken ogrendim yoksa kullanirdim
Bende gidiyorum en basindan canim son aylar icin o sekilde duyunca kafam karisti ama mecbur gidicem artik son zamana kadarilk defa duydum boyle bsiey neden erken doguma neden oslunki tuy dokucu krem daha zararli icinde kimyasal var kokusu falab direk cigerlerine cekiceksin ki ben agdaya gidiyorum en basindan beri
Bu zamana kadar gittim zaten agdaya bir sorun olmadi acisina alistim artik cok etki etmiyor o sekilde duydum biraz korktum sadece
ben şoknasıl bedava ee bana o kadın normal doğum bu kadar sezeryan bu kadar yok şu doktor olursa böyle diğeri olursa şöyle bir sürü fiyat saydı. bilmeyene ödetiyorlar demek ki
haklısın cnm ben biraz daha güzel doğum hikayeleri okuyup gaza geleyim cesaretleneyim :))))
canim asil son ayalr onmli onumuzj goremiyoruz artik bide doguma hazir beklememiz lazim brn 15 gunr 1 gidiyorum sorun yasamadim hicBende gidiyorum en basindan canim son aylar icin o sekilde duyunca kafam karisti ama mecbur gidicem artik son zamana kadar
analdim canim sagolsagolasinHiç kafanı karıştırma o zaman canım. Doktoruna güveniyorsan eğer kötü etkilenecek bişey de yok. Onun sözlerini takip et, Doğum şekline doğum anında karar verilir zaten.
O zaman bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum canım. Rahim genişliyor, bebek hareket ediyor, yukarı doğru gidiyor demek ki. He yine de için rahat etmezse doktoruna sor tabi.
Canim zaten sen iyice arastir senin kesin normal dogum.hastaneye kontrole diyip gidip aa 10cm acilmam varmis hissetmedim diyip yatip dogurucan.buraya yaziyorum.Bu ucret isi dogru mu gercekten normallerde artik ozelde ucret alinmicak mi??
gercekten dogrumu bu nornal dogum ucreti yaa ben iki hastaneyede sordum ikiside normal dogum 1200 lira dediler ben sezeryan istiyordum ama karar verdigim hastanede sezeryana fotografci almiyorlarmis benxe normal dogurmaya karar verdim :)Ozel hastanelerde normal dogum ucreti kaldirildigi icin cok normal boyle soylemesi sadece 400 tlye kadar oda ve refekatci ucreti cikartabiliyorlar ona bile sinirlama ozellikle gelmiski normal dogum bedava diye herseyden para talep edemesinler diye....muhasebede calisan biri hangi tibbi bilgisine dayanarak tup bebeklerin sezeryanla dogmasi gerektigine karar vermis acaba...esine normal dogum ucretlerinin kalktigini anlatirsan o da neden sezeryana yonlendirildiginizi anlayacaktir.153 kadinsagligindan normal dogumda neleri ucretlendirebileceklerini ogrenebilirsin.Tup bebek sadece mudahale edilerek anne karninin disinda dolleniyor o kadar karnina yerlestikten sonra tüp filan boyle ayrimlar kalmiyor
Tententen
153 kadinsagligindan veya sgkdan bilgi alabilirsiniz.refakatci ve oda ucreti aliniyor.Eki Görüntüle 2173635
Risk yok çok şükür cnm doğru diosun agirlasmadan yapmak daha mantıklı.yuruyus bende hergun yapmaya çalışıyorum.ne sınavına gireceksin cnm?Benim gittigim 30-40 haftalardi o yuzden gosterdi. Ama simdiden baslayabilirsiniz hafif hafif dedi gobek cok buyumeden bunyenizi alistirin ozellikle bel omuz boyun ve pelvikler icin. Agrilariniz artmadan yapin dedi. mantikli yani agri baslayinca zor geciyor. Hos ben daha baslamadim cok sukur bir yerim agrimiyor ama artik duzenli yuruyus yapmayi dusunuyorum su sinava bi girip cikaydim bide dugun olup biteydi ondan sonra rahatim. Sende dusuk riskin yoksa oturdugun yerden hafif bel omuz kol bacak hareketleri yapabilirsin 3 5 kez bile yapsan bayagi rahatlarsin
Aman öyle insanları hiç takma cnm boş boş konuşanlar oluyor malesefGeçmiyor bacım :)
Biraz da hırstan yaptım biliyor musun. Hediye getiren oldu üst zıbın, ben de bir cift patik almistim.
Kv "bebege bir sey olursa yaptiginiz masrafa ne olacak" dedi ve bende şalterler boşaldı. Sanki bebege bir sey olsa ben yaptığım masrafı dusunecegim...
Böyle düşüncesiz patavatsiz ve pinti lafın ustune o haftasonu park yatagini anakucagini aldim.
Riskli gebelik yasayan insana edilecek laf degil, neresinden tutarsan tut akli basinda laf değil. .ama iyi oldu bir başladım bi kismi internetten bi kismi magazalardan derken 0-3ayı tamamladim 3-6ay da fena değil. Bir bakıyorum çok oldu diyorum bi bakiyorum az bunlar daha ne ki diyorum...
Ama iyi ki kız bebek degil yoksa onda dur durak konacak gibi degil oyle guzel şeyler var ki!
Yatarken benimde sıkıntı yok cnm bende soruyorum herkes normal dio olacak diovalla kv olacak boyle agrilar dedi yatinca falan geciyor benim bi gerilme hissi var gibegimde sanirjm ondan oluyor oyle agri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?