2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kuzum bnm dr da ciddi bir açılmayla gelmezsen spinalle alıcam riske atamam kıymetli bebek tup bebekler dedi.ki normal doguma girmis izlemis biri olarak sezeryan ck daha kolay geliyo korkma nasıl olsa bi şekilde cikacak :))

Kuzum bnm dr da ciddi bir açılmayla gelmezsen spinalle alıcam riske atamam kıymetli bebek tup bebekler dedi.ki normal doguma girmis izlemis biri olarak sezeryan ck daha kolay geliyo korkma nasıl olsa bi şekilde cikacak :))

:))) öyle mi diyorsun. hayırlısı olsun diyelim o zaman :)

Yogurdu bende okumustum ozellikle ev yogurdu aninda suruldugu bolgedeki bakteriyi temizliyormus
Evet gerçekten de faydasını gördüm canım
Hey allahım ya. İyi yapmışsın. Sanki olan ona olacak iki ah vah bi tüh müh unutacak. Öyle şey denirmi ya ben o kafayı anlamıyorum. Benim almama sebebim çok maymun iştahlıyım ya bişeyi alıp sonra başka görüpte beğenirsem diye tutuyorum kendimi yoksa bende şimdiye kadar 5kere tamamlamıştım
Ooh maşallah rabbim giymeyi kullanmayı nasip etsin inşallah
Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum son üç ay bikini bolgesi icin agdaya gidilmez mi erken doğuma neden olur falan diyorlar korktum bende tüy dökücü krem kullansam zarari olur mu acaba
Benim arkadaşım doğuma 2 hafta varken gitti. Tam 40. Haftasında da doğum yaptı. Hiç bişeye neden olmaz canım kimyasal daha zararlı.
ben bu aya kdar hep kendim yaptım ama bidaha ki ay yapabilir miyim göbekten ve sıcaktan bilmiyorum ağda candır ooh mis:))

Tententen
153 kadinsagligindan veya sgkdan bilgi alabilirsiniz.refakatci ve oda ucreti aliniyor.Eki Görüntüle 2173635

Canım bunu bende araştırmıştım Ama şu an uygulanan eğer acil bir durum söz konusuysa ve acilen özel bir hastaneye gidiş yapılmışsa hastaneye hastaya acil adı altında doğum yaptırarak ücret talep etmemesi gerekiyor. fakat biz şu an özel hastanelere kontrollü olarak gidiyoruz ve baştan zaten anlaşıyoruz. Bu nedenle Biz gittiğimizde de Bizi acil statüsünde görmeyecek ler ve ücret muhakkak talep edeceklerdir. zaten özel hastaneler Diğer türlü doğuma pek almayıp devlet hastanelerine yönlendiriyor. Ama şu an devletin yapmış olduğu bir çalışma var. Geçenlerde haberleri bile çıktı. Özelde de devlette de tüm normal doğumlar ücretsiz hale gelecek Fakat bu daha henüz tam yürürlüğe girmedi. Yani bu sene bizi yakalamaz gibi geliyor. Anadolu Yakası'nda doğum ücretleri çok pahalı Biz en uygun 2200 normal doğum bulduk.

kizz ben negatif tup bebek sonrasi asilamayla hamile kaldim bide hamile kalma olasigiligi cok cok az insanlardanim kisme bana bebegin kiymetli demedi :) nasil iistrrsen oyle dogur diyor :)

kizz ben negatif tup bebek sonrasi asilamayla hamile kaldim bide hamile kalma olasigiligi cok cok az insanlardanim kisme bana bebegin kiymetli demedi :) nasil iistrrsen oyle dogur diyor :)
Kız brn 8 yıl bekleyip bide ciddi para dökünce ilkininde kalbi durup anami ağlatıp ilaçla düşüremeyip kürtajla alınınca bu böle bı premses oldu :)) şaka bi yana herkesin bebeği kıymetli ama tup bebeğe böle soluyolar sanırım

Valla benimkide tup bebek ve hic konusmadim dogum hakkinda bende normal dogumdan yanayim sezeryan dusüncesi beni korkutuyor dogrusu
Ben 2 doktor degistirdim ve dogum konustugumda tup oldugu icin sezeryane yonlendiriyoruz dedi..Ha ilk acibademdeki doktorumda simdikide illa normal dersen izleriz dedi..Acibademdeki doktorum tup olup normal dogurttugum cok var dedi..Bende kalca cikiklıgı var genelde zaten sezeryen yapıliyor ama sahsen akışa birakacağim sezeryanse hic öyle suni sancı falan beklemem ama olur ya açıklığım olursa da normal doğururum inşallah

Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum son üç ay bikini bolgesi icin agdaya gidilmez mi erken doğuma neden olur falan diyorlar korktum bende tüy dökücü krem kullansam zarari olur mu acaba
Ben geçen aydan beri gidiyorum, son aya kadar da gitmeyi duşünuyorum kuzum..Hic erken dogum olurmu diye duymadım ama simdi bak öyle diyince cok samimi arkadaşım gidiyordu 36. Haftada dogurdu ondan mı acaba

Son zamanlarda sezeryan hakkinda cok olumlu seyler duydum..Evet belki 10 yil once doguranlar sikayetci ama simdilerde cogu dogum yapan arkadaşım siddetle sezeryanı oneriyor..Perinatologumda öyle dedi bence süreç normal beklemeden ilerliyorsa zaten normal ama..O haftayı beklemek, geldi mi gelecek mi stresine girmek yada suni yada normal saatlerce acı cekmektense sezeryanı oneririm dedi..Kendimde 2 cocugumu sezeryan yaptım dedi..Ha rant icin mi söyledi bilemem ama samimi geldi..Yani bende israrla normalcilerden değilim

Canim zaten sen iyice arastir senin kesin normal dogum.hastaneye kontrole diyip gidip aa 10cm acilmam varmis hissetmedim diyip yatip dogurucan.buraya yaziyorum.

Ay insallah oyle olur canim. Gecen bir arkadasta artik normaller ucretsiz dedi oda benimle ayni haftada hatta sat 2 gun var ondan duydum ilk ucretsiz diye. Bakalim hayirlisi olsun

2.5 yil bekledik bizde bi araba alinirdi verdigimiz paraylaa :) tup bebek yaptirirken bile doktorun umidini yoktu dusun :) bence bu tup bebekelrin butun surecleri zorlu ve sabir gerektirwn bisey ama normal yolla hamile kalandan birinide ayirt etmiyorum kendimi ben :) sonucta hepimizin cocugunu allah verdi :)

Ayyy ne guzel kendin yapabiliuormussun ama bu aydan sonra yapamazsn gobek engel oluyor ben suan hic goremiuorum bebek buyudu

Ben geçen aydan beri gidiyorum, son aya kadar da gitmeyi duşünuyorum kuzum..Hic erken dogum olurmu diye duymadım ama simdi bak öyle diyince cok samimi arkadaşım gidiyordu 36. Haftada dogurdu ondan mı acaba
Değildir heralde ya onca kisi gidiyormuş bisey olmaz gideyim bari son zamana kadar muhim bi konu

Herbikolog demişti buradan biri... seninkiler öyleymiş, anlat anlat ne tatlı dillisin bülbül gibisin masallah diyeydin. Bacım ben hala karni burnundayken bile amniyosentez yaptirdigim gün hem de kendisi de hamile olmasina karsin boyle mal mal konusan kadinla mahalle kavgası yapmadigima yaniyorum.
(Akasya anne var youtube'da cevaplamaktan sıkıldığım /nefret ettigim 10 soru videosunu izlerken yalniz degilim demek diye düşündüm. Izle istersen )
Bunu bana soyleyen de kv. Esime dedim anan boyle dedi diye, ban da dedi demez mi!?
Onu da ayrı hasladim. Aman anne kıza sakın söyleme boyle bir seyi duymasın diyemedin mi diye.
Sülale böyle, sorsan cok tikiler pek egitimliler. Ama gorgusuzler!

Güzelim muhasebecinin deģil, doktorun perinatolog/kadindogum uzmanın sözünü baz alın. Herkes işini yapsın değil mi.
Hani elektikle ilgili sorun olunca su tesisatcisina gitmiyoruz ya, sen hastaneden önce doktor seçmelisin bence. O ne derse nerede derse o...

Ben de yüksek riskli hamilelik yaşıyorum, gebe kalmada bir sorunum olmadığı halde diger hastaliklarım yuzunden 2 yıldır izin cikmiyordu. 2500tlye hani fotoğrafçısı bile pakete dahil ozel hastane var burnumun dibinde ama ben doktorum devlette diye devlet hastanesinde kadınlar kogusunda ve o berbat karmasa ortasinda doguracagim...
Doktor önemli , izin vermeyin kimsenin sizi etkilemesine. Normali de sezeryanı da doğum mu doğum! Sen ve bebek icin en iyisi ne bunun cevabini doktor verir. Herkesin canı da yavrusu da kıymetli...

Dedim ya herkesin evladi kendine kıymetli hepsi mucize çünkü sen 1 araba ben 2 diyeyim sen anla :) nasip boyleymis böyle evlat sahibi oluyoruz saglikli olsunlar da tüplü normal farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…