Kuzum bnm dr da ciddi bir açılmayla gelmezsen spinalle alıcam riske atamam kıymetli bebek tup bebekler dedi.ki normal doguma girmis izlemis biri olarak sezeryan ck daha kolay geliyo korkma nasıl olsa bi şekilde cikacak :))kızlar ben tüp bebekle hamileyim ve geçen gün bir hastaneye girdim doğum fiyatlarını öğrenmek için muhasebedeki kadın normal doğum istiyorum diye bana gözlerini bir belertti :\ senin ki kıymetli bebek nasıl bebeğini riske atarsın bunu nasıl göze alırsın bizim hastanemizde tüp bebek hastaları hep sezeryan oluyor dedi. eşimde yanımdaydı bizi bir korku sardı eşim şimdi diyor tmm kesinlikle sezeryan olacak riske fln giremeyiz. ama ben kesilmekten çok korkuyorum. bana yardım eder misiniz. normal doğumdan da korkmaya başladım ne yapcam bilmiyorum
Kuzum bnm dr da ciddi bir açılmayla gelmezsen spinalle alıcam riske atamam kıymetli bebek tup bebekler dedi.ki normal doguma girmis izlemis biri olarak sezeryan ck daha kolay geliyo korkma nasıl olsa bi şekilde cikacak :))
Evet gerçekten de faydasını gördüm canımYogurdu bende okumustum ozellikle ev yogurdu aninda suruldugu bolgedeki bakteriyi temizliyormus
Hey allahım ya. İyi yapmışsın. Sanki olan ona olacak iki ah vah bi tüh müh unutacak. Öyle şey denirmi ya ben o kafayı anlamıyorum. Benim almama sebebim çok maymun iştahlıyım ya bişeyi alıp sonra başka görüpte beğenirsem diye tutuyorum kendimi yoksa bende şimdiye kadar 5kere tamamlamıştımGeçmiyor bacım :)
Biraz da hırstan yaptım biliyor musun. Hediye getiren oldu üst zıbın, ben de bir cift patik almistim.
Kv "bebege bir sey olursa yaptiginiz masrafa ne olacak" dedi ve bende şalterler boşaldı. Sanki bebege bir sey olsa ben yaptığım masrafı dusunecegim...
Böyle düşüncesiz patavatsiz ve pinti lafın ustune o haftasonu park yatagini anakucagini aldim.
Riskli gebelik yasayan insana edilecek laf degil, neresinden tutarsan tut akli basinda laf değil. .ama iyi oldu bir başladım bi kismi internetten bi kismi magazalardan derken 0-3ayı tamamladim 3-6ay da fena değil. Bir bakıyorum çok oldu diyorum bi bakiyorum az bunlar daha ne ki diyorum...
Ama iyi ki kız bebek degil yoksa onda dur durak konacak gibi degil oyle guzel şeyler var ki!
Ooh maşallah rabbim giymeyi kullanmayı nasip etsin inşallahBiz de çok şükür her şeyi bitirdik sayılır kızlar. Bende fibromiyalji olduğu ve gebelik için de istirahat gerekli olduğu için erkenden bitirdik. Dün internetten kıyafet ihtiyacını hallettik. Ebebek, civil ve lcwden. Daha önceden de hmden filan da birkaç parça almıştık. Bebek bakım çantamızı ablam, bebek arabamızı da abim alacak sağolsunlar
N11den de indirimle küvetidir vs aklıma gelen listenizdeki her şeyi aldık. Ortibebesi bile hazır artık kuzumuzun
Son olarak süslerimizin hazırlanması (son eksik malzemelerimiz kargoyla gelecek ve başlayacağım inşallah), kışlık kozmonot tulumu, pişik kremi, şampuanı filan kaldı çok şükür
Benim arkadaşım doğuma 2 hafta varken gitti. Tam 40. Haftasında da doğum yaptı. Hiç bişeye neden olmaz canım kimyasal daha zararlı.Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum son üç ay bikini bolgesi icin agdaya gidilmez mi erken doğuma neden olur falan diyorlar korktum bende tüy dökücü krem kullansam zarari olur mu acaba
Tententen
153 kadinsagligindan veya sgkdan bilgi alabilirsiniz.refakatci ve oda ucreti aliniyor.Eki Görüntüle 2173635
kizz ben negatif tup bebek sonrasi asilamayla hamile kaldim bide hamile kalma olasigiligi cok cok az insanlardanim kisme bana bebegin kiymetli demedi :) nasil iistrrsen oyle dogur diyor :)Kuzum bnm dr da ciddi bir açılmayla gelmezsen spinalle alıcam riske atamam kıymetli bebek tup bebekler dedi.ki normal doguma girmis izlemis biri olarak sezeryan ck daha kolay geliyo korkma nasıl olsa bi şekilde cikacak :))
Kız brn 8 yıl bekleyip bide ciddi para dökünce ilkininde kalbi durup anami ağlatıp ilaçla düşüremeyip kürtajla alınınca bu böle bı premses oldu :)) şaka bi yana herkesin bebeği kıymetli ama tup bebeğe böle soluyolar sanırımkizz ben negatif tup bebek sonrasi asilamayla hamile kaldim bide hamile kalma olasigiligi cok cok az insanlardanim kisme bana bebegin kiymetli demedi :) nasil iistrrsen oyle dogur diyor :)
Ben 2 doktor degistirdim ve dogum konustugumda tup oldugu icin sezeryane yonlendiriyoruz dedi..Ha ilk acibademdeki doktorumda simdikide illa normal dersen izleriz dedi..Acibademdeki doktorum tup olup normal dogurttugum cok var dedi..Bende kalca cikiklıgı var genelde zaten sezeryen yapıliyor ama sahsen akışa birakacağim sezeryanse hic öyle suni sancı falan beklemem ama olur ya açıklığım olursa da normal doğururum inşallahValla benimkide tup bebek ve hic konusmadim dogum hakkinda bende normal dogumdan yanayim sezeryan dusüncesi beni korkutuyor dogrusu
Ben geçen aydan beri gidiyorum, son aya kadar da gitmeyi duşünuyorum kuzum..Hic erken dogum olurmu diye duymadım ama simdi bak öyle diyince cok samimi arkadaşım gidiyordu 36. Haftada dogurdu ondan mı acabaKizlar merhaba bisey sormak istiyorum son üç ay bikini bolgesi icin agdaya gidilmez mi erken doğuma neden olur falan diyorlar korktum bende tüy dökücü krem kullansam zarari olur mu acaba
Son zamanlarda sezeryan hakkinda cok olumlu seyler duydum..Evet belki 10 yil once doguranlar sikayetci ama simdilerde cogu dogum yapan arkadaşım siddetle sezeryanı oneriyor..Perinatologumda öyle dedi bence süreç normal beklemeden ilerliyorsa zaten normal ama..O haftayı beklemek, geldi mi gelecek mi stresine girmek yada suni yada normal saatlerce acı cekmektense sezeryanı oneririm dedi..Kendimde 2 cocugumu sezeryan yaptım dedi..Ha rant icin mi söyledi bilemem ama samimi geldi..Yani bende israrla normalcilerden değilimCanım doktorun normali destekliyorsa sıkıntı yok. Eğer son kontrollerinde çatı darlığı vs varsa sezeryanı zaten önerir. Ayrıca hem normal hem sezeryan doğum yapmış biri olarak söylüyorum. Sezeryanda çok korkulacak bişi değil. Daha çok şey yazardım normal ve sezeryan doğum hakkında ama sonra beni topa tutarlar sezeryan destekçisi diye:)
Canim zaten sen iyice arastir senin kesin normal dogum.hastaneye kontrole diyip gidip aa 10cm acilmam varmis hissetmedim diyip yatip dogurucan.buraya yaziyorum.
Risk yok çok şükür cnm doğru diosun agirlasmadan yapmak daha mantıklı.yuruyus bende hergun yapmaya çalışıyorum.ne sınavına gireceksin cnm?
Öğretmenlik mi cnm?branş ne?ilk sınav nasıl geçti?Tabisi de KPSS :))
2.5 yil bekledik bizde bi araba alinirdi verdigimiz paraylaa :) tup bebek yaptirirken bile doktorun umidini yoktu dusun :) bence bu tup bebekelrin butun surecleri zorlu ve sabir gerektirwn bisey ama normal yolla hamile kalandan birinide ayirt etmiyorum kendimi ben :) sonucta hepimizin cocugunu allah verdi :)Kız brn 8 yıl bekleyip bide ciddi para dökünce ilkininde kalbi durup anami ağlatıp ilaçla düşüremeyip kürtajla alınınca bu böle bı premses oldu :)) şaka bi yana herkesin bebeği kıymetli ama tup bebeğe böle soluyolar sanırım
Teşekkürler canimBisey olmaz bence aliskinsan cok fazla goruyorum cunku karni burnunda olup agdaya giden bende basta korktum kasilir miyim diye ama bisey olmuyomus
Aynen canim ben artik göremiyorum malesefcanim asil son ayalr onmli onumuzj goremiyoruz artik bide doguma hazir beklememiz lazim brn 15 gunr 1 gidiyorum sorun yasamadim hic
Ayyy ne guzel kendin yapabiliuormussun ama bu aydan sonra yapamazsn gobek engel oluyor ben suan hic goremiuorum bebek buyuduEvet gerçekten de faydasını gördüm canım
Hey allahım ya. İyi yapmışsın. Sanki olan ona olacak iki ah vah bi tüh müh unutacak. Öyle şey denirmi ya ben o kafayı anlamıyorum. Benim almama sebebim çok maymun iştahlıyım ya bişeyi alıp sonra başka görüpte beğenirsem diye tutuyorum kendimi yoksa bende şimdiye kadar 5kere tamamlamıştım
Ooh maşallah rabbim giymeyi kullanmayı nasip etsin inşallah
Benim arkadaşım doğuma 2 hafta varken gitti. Tam 40. Haftasında da doğum yaptı. Hiç bişeye neden olmaz canım kimyasal daha zararlı.
ben bu aya kdar hep kendim yaptım ama bidaha ki ay yapabilir miyim göbekten ve sıcaktan bilmiyorum ağda candır ooh mis:))
Değildir heralde ya onca kisi gidiyormuş bisey olmaz gideyim bari son zamana kadar muhim bi konuBen geçen aydan beri gidiyorum, son aya kadar da gitmeyi duşünuyorum kuzum..Hic erken dogum olurmu diye duymadım ama simdi bak öyle diyince cok samimi arkadaşım gidiyordu 36. Haftada dogurdu ondan mı acaba
Herbikolog demişti buradan biri... seninkiler öyleymiş, anlat anlat ne tatlı dillisin bülbül gibisin masallah diyeydin. Bacım ben hala karni burnundayken bile amniyosentez yaptirdigim gün hem de kendisi de hamile olmasina karsin boyle mal mal konusan kadinla mahalle kavgası yapmadigima yaniyorum.Terbiyesiz ya! Boyle seyleri okuyunca kan beynime sicriyo...kimami yakican bebege bisey olsa ben demistim bosa masrafmi yaptiniz diycen amacin ne....ben ilk hamileligimde etrafimdaki mal sayisi daha coktu galiba cocuktan sonra ister istemez daha cok cocuklu arkadasin oluyo sanirim...cunku ilk hamileligimde bir arkadasla oturuyoruz bi personeli 6 aylikmis beli agriyomus doktora gitmis meger kalbi durmus yok kuzeni erken dogum yapmis bebek olmus...bu insanlarin cok merak ediyorum kafa hic calismiyoda mi hamile insana boyle seyler soyleyebiliyolar...Allah akil fikir versin
kızlar ben tüp bebekle hamileyim ve geçen gün bir hastaneye girdim doğum fiyatlarını öğrenmek için muhasebedeki kadın normal doğum istiyorum diye bana gözlerini bir belertti :\ senin ki kıymetli bebek nasıl bebeğini riske atarsın bunu nasıl göze alırsın bizim hastanemizde tüp bebek hastaları hep sezeryan oluyor dedi. eşimde yanımdaydı bizi bir korku sardı eşim şimdi diyor tmm kesinlikle sezeryan olacak riske fln giremeyiz. ama ben kesilmekten çok korkuyorum. bana yardım eder misiniz. normal doğumdan da korkmaya başladım ne yapcam bilmiyorum
Dedim ya herkesin evladi kendine kıymetli hepsi mucize çünkü sen 1 araba ben 2 diyeyim sen anla :) nasip boyleymis böyle evlat sahibi oluyoruz saglikli olsunlar da tüplü normal farketmez2.5 yil bekledik bizde bi araba alinirdi verdigimiz paraylaa :) tup bebek yaptirirken bile doktorun umidini yoktu dusun :) bence bu tup bebekelrin butun surecleri zorlu ve sabir gerektirwn bisey ama normal yolla hamile kalandan birinide ayirt etmiyorum kendimi ben :) sonucta hepimizin cocugunu allah verdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?