2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kesinliklr
Dedim ya herkesin evladi kendine kıymetli hepsi mucize çünkü sen 1 araba ben 2 diyeyim sen anla :) nasip boyleymis böyle evlat sahibi oluyoruz saglikli olsunlar da tüplü normal farketmez
kesinlikle canim tuplu muplu oldu yaa en onemlisi o sukur sebebimiz onalr bizim :)

Allah hepimize kolaylıklar versin başımıza ne geleceğini bilmiyoruz ilk doğum yapanlar için. Alışverişe gelince henüz aldıklarım 2 hastane cikisi battaniyeleri annem.aldı gerisi , 4 zibin 4 tulum 3 pijama takımı ama az geliyor bana ağzı olan konuşuyor hala hevesim var bişeyler almaya kv eşimin yanında alma böyle şeyleri hediye gelir falan dedi . Esimde o laftan beri gerek yok falan diyor ama dışarı çıkarken giyebileceği pantolon gömlek vs almak istiyorum ne yapıcam şaşırdım kaldım sinirleniyorum eşime de arada sanki havaya gidiyor gibi . Sizin eşler de böyle mi ?

Merhaba arkadaşlar
Yarım saat kadar önce bi kanamam oldu benim. Kabızlık sıkıntısı yaşıyorum. Biraz zorlandım, bir miktar kan geldi ama vajinadan. Hemen kesildi, Biraz endişelendim. Bebek hareketli şu an, ağrım ya da kanamanın devamı da yok. Yarına doktorumdan randevu almaya çalıştım ama doluymuş. Yine de yarın sabah özel numarasından arıycam. Gel derse gidip muayene olayım diyorum. Kan durup dururken olsa daha çok endişelenecektim ama wc de olunca acaba kendimi mi zorlamaktan oldu diye düşünüyorum.

E bebekten cok guzel ciciler aldim hepsi indirimsede 2 li zibinlar 2 li takiklar 17 lira.ozellikle fisher pricein kalitesine bayiliyorum ama bedenler cok kucuk oluyo 6 ay diyosa 6.ayda giyemez 3-6 ay arasi giyebilir demek aklinizda olsun

Canım kanama kırmızı ise bence yarını bekleme hemen acile git. Basur filan değil dimi eminsin?

Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Progestan kullanıyor muydun? Bebeğin hareketlerini hissediyorsan, sorun yoktur büyük ihtimalle... Yine de ilk fırsatta doktorunla görüş canım...

Ben kanamayla gittiğimde ilk bebek hareketlerini soruyorlardı. Şimdilerde ara ara kanama oluyor (daha bugün bile geldi) ama bebeğimin hareketlerini her zamanki gibi hissediyorum. Progestan da kullandığım için eskisi kadar korkmuyorum.

Öğretmenlik mi cnm?branş ne?ilk sınav nasıl geçti?

Evet ogretmenlik canim. Din kulturu ogretmenligi. Valla hic bilmiyorum ilk sinav sorulari yayinlandi ancak ben cevaplari hatirlamiyorum beynimi sildim cikinca
Ama umitli de degilim amacim rezil bir puan almamak 60i geceyim raziyim

Canım kanama kırmızı ise bence yarını bekleme hemen acile git. Basur filan değil dimi eminsin?

Makattan sandım ben de çünkü çatlağım var zaten. Ama peçete ile kontrol ettiğimde vajinaldi. Ve kırmızı, sonra hemen pembeye döndü ve kesildi. Acile gitsem ne gibi bi işlem yapabilirler bilemedim. Eşimi de telaşlandırdım

Hamileliğin başından beri ilk defa oldu arkadaşım
Ne lekelenme ne başka türlü bi kanama hiç olmamıştı. Progestan da kullanmıyorum. Doktorumu yarın sabah arayacağım. Sana da çok geçmiş olsun. Salı günü detaylı ultrasona girmiştim. Rahim ağzı uzunluğu normal ve kapalı, plesenta da rahim arka duvarında üstteymiş. Doktor her şey normal demişti ama 4-5 günde bişeyler değişir mi bilmiyorum tabi.

Kuzum gelen hediyeler genel olarak büyük oluyor gömlek pantolon cevrenizvarsa illaki gelir ama içinde kalacağına sevgili kocana deki 1 tane alalim içimde kalmasın o 1, 3 olur bana getirecek kimse yok karışacak kimsede yok uzaklık çok güzel

Öyle tabiki hem milletin getireceğine iye Umut baglayayim ki hem bakalım beğendiğim tarz şeyler mi olcak . İndirimde görüyorum bazenn trendyolda film 2ptlye pantolon lar çok tatlı olmuş tepkiyi verince sinirlendim açıkçası

İçini ferah tut bende öyle olmuştu ama çok yordum galiba kendimi demiştim devamı gelmeyince gitmedim o akşam. Yarın arayıp doktoruna danış yada şuan ara istersen bi sorun teşkil eder derse bi git acile canım yok gerek yok derse için rahat olsun

Canim ben daha almadim esimde bisey demiyo al yada alma diye. Ben sadece bekleme taraftariyim cunku kafami veremiyorum daha alisverise. Ama hosuna gidiyosa biseyler al icinde kalmasin. Kiyafet konusunda evet herkes onu getircek istersen once buyuk esyalari al. Besik bebek arabasi bez islak mendil sampuan deterjan logusa kiyafeti gogus kalkani atesolcer vs seyleri al. En zona kiyafeti birak. Indirimler hic bitmiyor cunku kiyafet konusunda seni cezbedenlere yonel derim

Canim vajinadan geldigine emin misin? Kabizlikta makattan kan gelir ama vajinadan bilemedim mutlaka gorun bi hem kabizlik icin ilacta sorarsin. Insallah bisey yoktur

Canım ilk defa olduysa ne olur ne olmaz yakınındaki bir acile gidin derim. Ben daha önce de oldu sandım. Progestan iğnesi yapabilirler ihtiyaç varsa. Yoksa da en azından içiniz rahat eder, rahat uyursunuz

Evet ogretmenlik canim. Din kulturu ogretmenligi. Valla hic bilmiyorum ilk sinav sorulari yayinlandi ancak ben cevaplari hatirlamiyorum beynimi sildim cikinca
Ama umitli de degilim amacim rezil bir puan almamak 60i geceyim raziyim
Hadi ya aslında dikab alımları iyi biraz zorlasan olur insallah

Hadi ya aslında dikab alımları iyi biraz zorlasan olur insallah

Onceden iyiydi de mulakat isi zorlastirdi canim. Puandan ziyade mulakat onemli oldugu surece tum bolumler zor. Iki arkadasim yeni atandi. Biri 74le sirnak digeri 84le konya. Hos ben her yeri yazcam dogu bati ayrimim yok. Bakalim 60 alcam mi

Kıyafet sona kalırsa alamam diye korkuyorum büyük eşyaları almak mecbur Ona bişey demiyor allaha şükür kıyafetleri de aslında bi yere gidip baktığımızda hoşuna gidiyor al diyor ama Internet ten falan bişey alıyım diyince Dursun şimdi diyor . Gerçi şuan e bebek haberini verenlerden Allah Razi olsun baya bişeyler aldım evde giçeceği herşey tamam oldu sayılır bi kaç tane daha zibin aliyim sıfır kollu tamam . Uyku uyumu astronot mont ve dışarı kıyafeti de gördüğüm yerde alırım artık insalalh

Kiyafet en kolayi yaa bulursun mutlaka. Gerek yok diyosa da az gizli al sonra itiraf edersin

Onceden iyiydi de mulakat isi zorlastirdi canim. Puandan ziyade mulakat onemli oldugu surece tum bolumler zor. Iki arkadasim yeni atandi. Biri 74le sirnak digeri 84le konya. Hos ben her yeri yazcam dogu bati ayrimim yok. Bakalim 60 alcam mi
Evet cnm mülakatı unutmuşum. sınav resmen sanki gostermelik bişi oldu.Allah yardımcınız olsun emeklerinizin karşılığını alın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…