2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Öyle canım takmıyoruz kimseyi zatensanada Allah hayırlı zamanda hayırlısıysa nasip etsin insallah canım boşuna üniversite okumadin sonuçta annen baban boşuna uğraşmadi onlarında seni iyi yerlerde görmeye hakki var.

Insallah canim bakalim nasip kismet. Gecen bir arkadasim bulmus beni sosyal medyadan bana yazmis ki sen zeki kizdin niye bu bolumu okudun.. Bende bu bolume gerizekalilar mi gidiyomus dememek icin zor tuttum kendimi. Ki cok iyi bi universitede alan okuyup formasyon aldim. Ama begendiremedim bolumumu. Beni calisiyor kayiyer sahibi fln saniyomus resmen kiz kayal kirikligi yasadi insanlar bi degisik yaa Rabbim hayirlisini versin. Gonlumuzdekileri de hayra cevirsin insallah

Aminn cnm insallah iyi geceler bu arada

Ama cok ayip tuvalete tek gidilir mi benimki 3 yaşında hala maaşlı çalışan gibi pesimde hatta bazen gizli girince hesap soruyor

Allah yardımcın olsun. Eşin belli ki zor bir insan, ama akıllı davranıp güzelce yönlendirlebilir ve sen de bunu başarırsın diye umuyorum :)
Şimdiden güle güle kullansın bebeğin inşallah
Aminnnn inşallah çok sağol yaklaşımın desteğini yürekten hissettim . Allah razı olsun

Ayyy ne guzel kendin yapabiliuormussun ama bu aydan sonra yapamazsn gobek engel oluyor ben suan hic goremiuorum bebek buyudu
Bende geçen hafta yaptığımda zorlandım. Ben otururak yapabiliyorum eğildikçe boynumda karnımda acıdı. Ağda da soğumuyo sıcakta vıcık vıcık çekilmiyo falan bu sefer zorlandım. Bakıyım bu ay denerim yapamazsam direkt kuaföre

S Spizella nasıl oldun canım gittin mi doktora? İnşallah önemli bişey değildir

Arkadaşlar okudum mesajlarınızı çok teşekkürler
Dediğiniz gibi gittim acile, devlet çok kalabalıktı ortam da fenaydı. Öncelikli olmam gerekirken doktor orada tahlil sonucu bakıyor baktık sırua gelmiyor özel bi hastaneye gittim.

Vajinal Enfeksiyon varmış
Ayrıca plesentanın ucu rahim ağzına yakınmış. (Detaylıda normal demişlerdi)
Doktor vajinal baktı
Enfeksiyon da kanama yapabilir dedi, arada plsentanın yeri kaynaklı da olabilir dedi

Rahim ağzı kapalı ve 4,5 cmmiş
Bebeğin durumu da suyu falan da iyi.
İşte korkuttu bizi biraz

Fitil verdi enfeksiyon için
İyiyim eve geldim içim de rahatladı çok şükür

Burda sirin bir kardes uyarisi yapmak istiyorum bal kardesler:) hayat artik bizim icin cok zor haklisiniz bende alaturka tuvalette bile zorlaniyorum artik.. Lakinnn bir hanimin gobek deligi ve diz kapagi arasina baska bir hanim dahi olsa dokunmasi ve bakmasi haramdir. Durumumuz zorlastikca uygun olan esimizden yardim almak yahut baska yontemlerle cozmektir. Allah haram kildi ise bize uymak duser. Rabbim bize bal evlatlar vermisken bu nimete karsilik kıl tüy icin harama girmeye deger mi? Hem biz ne kadar helal harama sadik Allaha karsi saygili olursak evlatlarimizda etkilenir. Allahin sinirlari en guzel sinirlardir hergun dilimize doladigimiz sukurleri ibadetlerimizi guzel davranis ve niyetlerimizi az bi zamanlik konfora degismeyelim. Zaten surda ne kaldi❤ hepinizi opuyorum :)

Ya kızlar biraz özel bi soru olacak ama. Benim 3 gündür göğüs ucum kararmaya başladı. Diğer kızlarımda pespembeydi. 3 gündür takip ediyorum. Hatta biraz önce üstümü değiştirirken baktım baya kapkara olmuş normalde de bu haftalarda mı kararıyor. İlk defa başıma geldi.

Benim de karardı canım. Alnımda hafif leke de oldu.

Sen he de geç valla bu atamada batıdan avuç ici kadar yer açmışlar oralara atanmak için ilk 100-200 de olman gerekiyor, ben 3 buçuk sene önce atandım van merkeze benim o zaman aldığım puanla şimdi millet açıkta kaldı ucundan yırtangillerdenim ben de
Allah yardımcın olsun kuzum inşallah alan sınavın iyi geçer :)

Benim daha önceden kararmaya başladı canım hatta, rengi eskiye nazaran koyulasti ve sanki devam edecek gibi görünüyor çok acayibime gidiyo neden kararır ki yani:)

Benim cok önceden oldu. gögüs kenarindaki halkam genisledi ve karardi. suan cok koyu bi renkte. Ben normal diye biliyorum benim cevremde kim hamile kaldiysa boyle oldu.

Canım çok geçmiş olsun, hamileliğin nazarı olsun. Rabbim bir daha böyle sıkıntı yaşatmasın.

Aynen öyle cnm hiç kolay kazanilmiyo.Allah isteyen ve hakeden herkese de nasip etsin inşallah.bu arada benim eşimde din kültürü ogretmeni

Aa meslektasiz demek cok sevindim :) eskiden kolaydi atanmak valla esin kiymetini bilsin bak bolumunun :))

Aaaa ben de din kültürü ogretmeniyim
Salih'e hamileyken atanmistim oğlumun nasibiymis çünkü atanmasam 2 yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyordum. İnşallah senin minnosun nasibiyle sen de atanirsin canım Tententen

Evde sıkılma konusunda @Kalbim10da benim de şöyle bir sorunum var ki ben aşırı derecede öğrencilerimi özlüyorum yaa bu gece bile rüyama girdiler sosyal bilgiler hocasının yerine sınav yaptigimi gördüm :) bir de benim sınıfım bu sene 8 oldu mezun olup gidecekler ben yanlarında olamayacağım çok üzülüyorum eşim de dalga geçiyor sen onların bu kadar umrunda misin acaba diyor

Çok geçmiş olsun canım enfeksiyonu ihmal etme erken doğumun sebeplerinden biri de enfeksiyon...
İnşallah kanama bir daha tekrarlamaz bol su iç dikkat et kendine

Benim de ilk hamileliğimde göre bunda daa koyu ve o renkli bolge sanki daha büyük oldu. Ben de acaba daha önce emzirdiğm için mi oldu diye düşündüm

Normal canım o. benimde pembeydi ama hamileliktem sonra karardı hatta birinde hiç olmayan siyah bir ben bile çıktı hepsi hormonel.

Bakalim canim nasip kismet. Halimize cok sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…