Ya kızlar biraz özel bi soru olacak ama. Benim 3 gündür göğüs ucum kararmaya başladı. Diğer kızlarımda pespembeydi. 3 gündür takip ediyorum. Hatta biraz önce üstümü değiştirirken baktım baya kapkara olmuşnormalde de bu haftalarda mı kararıyor. İlk defa başıma geldi.
ablamın arkasındn çok büyük iftira attı nişan zamanı. ablamda utandırmaya çalışıyo sanırım onu..Ay kadin yirtik dondan firlat gibi herseyin icinden cikiyo pes....yildonumumuz olsun beni koye gotursun...benim hamileligim zor geciyo olsun ben araya amelyat tikistiriym...ablanada helal olsun ya ona mi kalmis senin kv ne bakmak kadinin 15 gun tatili var dinlencek
Bide simdi kizim krese basladigi icin gozlemledigim kadariyla anne olmadan topum icinde kendi olarak yer edinmeyi ve oranin kurallarina uymayi ogreniyo muthis bir ozguven patlamasi oldu diyebilirim...sen orda olsan ayni sey olmaz tabi.ama yinede sen ordayken icin daha rahat olur.gecen hafta birakirken mutfakta calisan bayanla karsilastim kadini gordugu an mama yumurta ekmek diye saymaya basladi...ay lidya cok guzel yiyo masallah 2.tabak icin iceri geldiklerinde lidyanin dimi diyorum hep 2. tabagi yiyo dedi hadi gel yumurtali ekmek yaptim onu yiyelim dedi sonra.. ay yumurtali ekmek diyince gozum dondu kizartmami yediriyolar diye hemen eve geldim actim baktim kameradan firinda pisiriyo baktim...okulda olsan boyle dertlerin olmaz icin daha rahat olur super avantajEvet bende öyle olabilir diye düşünüyorum ama tabi aynı sınıfta değilde farklı bı sınıfta olmasını isterim yinede, çünkü anne ve öğretmen kavramında karmaşaya neden olur veya otorite olarak görmeyebilir
Sevmeden yapılacak bir meslek asla değilmiş gerçekten canım ya aynı annelik gibi geliyor bana :) inşallah hayırlısıyla sana da nasip olsun.
Cok ayip ya kocaman kadin...ablamın arkasındn çok büyük iftira attı nişan zamanı. ablamda utandırmaya çalışıyo sanırım onu..
kadın beni yok sayıyo o yüzden yıldönümü hamilelik falan yok aslında onun için. ben köle ona... ama görsen içine sokarsın okadar pamuk gibidir dışarıdan..
Benim 3.aydan basladı canım kararmaya dolgunlasmaya :) normaldir benceYa kızlar biraz özel bi soru olacak ama. Benim 3 gündür göğüs ucum kararmaya başladı. Diğer kızlarımda pespembeydi. 3 gündür takip ediyorum. Hatta biraz önce üstümü değiştirirken baktım baya kapkara olmuşnormalde de bu haftalarda mı kararıyor. İlk defa başıma geldi.
Benimde anaokulu öğretmenliği yapma hakkımda var ama o da çok zor ya bende liseyi tercih ettimevet eşimle tatilimiz aynı olunca iyi oluyo çok şükür ama bizde ailelerde ne kadar kalicaz diye bütün sene tartismadigimiz kadar o yüzden yaz tatilinde tartışıyoruz. ailelerde hep onlarda kalalım istiyorlar ama insan kendi evinde de kalmak yada başka yerleride gezmek istiyo cocuk olunca bahane ile çok kalmayiz dios
Evet bende öyle olabilir diye düşünüyorum ama tabi aynı sınıfta değilde farklı bı sınıfta olmasını isterim yinede, çünkü anne ve öğretmen kavramında karmaşaya neden olur veya otorite olarak görmeyebilir
ilk agizdan dogruyu ogreniym dedim napiym herkes yazinca o amelyattan sonra yatilmiyo diye neyse artik istiyosa 3 ay yatsin tabi vicdan yapmami gerektircek bisey yok
Evet tesekkurederim gozumu actiniz :) bakmaya gitmiycektim zaten halim yok kendime bakamiyorum ona nasil bakiym bide bana vicdan yuku olcakti...dogrusunu ogrendim iyi olduDogru bilmisiz bak iyi ki aradin sordun. Yatarsa cook kotu oluyor. Varya biz aglaya aglaya anneanneme egzersiz yaptiriyoz hatta 1 haftadir disarda yuruyuste yaptiriyoz. Mecbur odem hic inmiyo cunku. Yatarsa zaten kendi zararina
Kızlar günaydın şu an çok sinirliyim yaa özeldeki doktorumun istediği testler vardı ben de bu sabah sağlık ocağına gittim hamileliğimin basından beri aile hekimim aynı iki hafta önce kontrol amaclı sağlık ocağı test yapmıştı zaten hem onun sonucunu alayım hem de diğer testleri yaptırayım diye doktorun odasına girdim test sonuçlarımı alacaktım ne için yaptırmistin dedi ven de testin adını aklımda mi tutacağım adını hatırlamıyorum dedim bana diyo unutkanlık için yaptırmış olabilir misin! Bu nasıl bir üsluptur bana birisiniz söyleyebilir mi. Hamileyim onun için istediniz zaten testin adını nereden bileyim dedim bilmiş bilmiş tavırlar teati açtı sonuclar iyi dedi ben de özemdeki doktorun istediği testleri verdim dedim bunları da yapabilir miyiz doktorum istedi aldı baktı, içlerinden bazısı bizim yaptığımız zaten diğerlerini de yapamam nerede muayene oluyorsan oraya git yaptır dedi. Iyi dedim o zaman çıkan test sonuçlarımı verin yok veremem diyo bana yaa neden ben almak istiyorum dedim ben vermiyorum dedi vermedi resmen sinirlerim tavan yaptı hala sakinlesemedim mal herif
Kızlar günaydın şu an çok sinirliyim yaa özeldeki doktorumun istediği testler vardı ben de bu sabah sağlık ocağına gittim hamileliğimin basından beri aile hekimim aynı iki hafta önce kontrol amaclı sağlık ocağı test yapmıştı zaten hem onun sonucunu alayım hem de diğer testleri yaptırayım diye doktorun odasına girdim test sonuçlarımı alacaktım ne için yaptırmistin dedi ven de testin adını aklımda mi tutacağım adını hatırlamıyorum dedim bana diyo unutkanlık için yaptırmış olabilir misin! Bu nasıl bir üsluptur bana birisiniz söyleyebilir mi. Hamileyim onun için istediniz zaten testin adını nereden bileyim dedim bilmiş bilmiş tavırlar teati açtı sonuclar iyi dedi ben de özemdeki doktorun istediği testleri verdim dedim bunları da yapabilir miyiz doktorum istedi aldı baktı, içlerinden bazısı bizim yaptığımız zaten diğerlerini de yapamam nerede muayene oluyorsan oraya git yaptır dedi. Iyi dedim o zaman çıkan test sonuçlarımı verin yok veremem diyo bana yaa neden ben almak istiyorum dedim ben vermiyorum dedi vermedi resmen sinirlerim tavan yaptı hala sakinlesemedim mal herif
HahahHahaha nazli kayinvalidecikKuzum sen nasilsin is yeri ne durumdA?
BU arada sabahin korunde annecimin doktorunu arayip asistaniyla konustum.dedim ...nin kiziyim annecime amelyattan sonra 3 ay yat hic kalkma demissiniz annem cok korkmus amelyat olmasammi acaba demeye basladi baska bir yolu yokmudur dedim.kiz sasirdi anneniz yanlis anlamis dedi 3 ay yatmak soz konusu degil ilk gin alci bandaji olcak zaten yogunbakimda bakilcak ikinci gun normal odaya aliniyor fizyoterapistle birlikte egzersize basliyor ve sonra her gun ona verilen egzersizleri yapcak gunde yarim saat yuruyus yatmak yok odem olusur toplam 3 ay iyilesme sureci o onu yatmak anlamis dediyaa dedim baya yanlis anlamis...zaten doktorumuz 2 yil icinde amelyat yazmis kemiklerin arasinda bosalma yeni baslamis acil amlyat gerekli degil dedi kadini gidip kessemmi naapsam
aynı suratsız cok bılmıs doktor bende de var canım üzme kendını bosver orda kan alan hemsıre vardır ondan protokol numaranı al netten bakabılıyorsun tahlıl sonuclarına doktoruna cıktısını alır verırsın doktorunu da şikayet et insanlık ögrensin biraz gerizekalıKızlar günaydın şu an çok sinirliyim yaa özeldeki doktorumun istediği testler vardı ben de bu sabah sağlık ocağına gittim hamileliğimin basından beri aile hekimim aynı iki hafta önce kontrol amaclı sağlık ocağı test yapmıştı zaten hem onun sonucunu alayım hem de diğer testleri yaptırayım diye doktorun odasına girdim test sonuçlarımı alacaktım ne için yaptırmistin dedi ven de testin adını aklımda mi tutacağım adını hatırlamıyorum dedim bana diyo unutkanlık için yaptırmış olabilir misin! Bu nasıl bir üsluptur bana birisiniz söyleyebilir mi. Hamileyim onun için istediniz zaten testin adını nereden bileyim dedim bilmiş bilmiş tavırlar teati açtı sonuclar iyi dedi ben de özemdeki doktorun istediği testleri verdim dedim bunları da yapabilir miyiz doktorum istedi aldı baktı, içlerinden bazısı bizim yaptığımız zaten diğerlerini de yapamam nerede muayene oluyorsan oraya git yaptır dedi. Iyi dedim o zaman çıkan test sonuçlarımı verin yok veremem diyo bana yaa neden ben almak istiyorum dedim ben vermiyorum dedi vermedi resmen sinirlerim tavan yaptı hala sakinlesemedim mal herif
Test sonuçlarını hastanın alma hakkı yok mu normalde ben mi yanlış biliyorum, hemşireye söyledim doktordan alın diyor doktor vermiyor başka türlü alamıyor muyu dedim hayır doktorunuz verecek diyor, danışman gibi bir şey vardı ona da o zaman aile hekimimi değiştirmek istiyorum ne yapmam lazım dedim doktorunuzu bilgilendirin sonra diyor neden öyle bir mecburiyet mi var neden doktora söylüyorum dedim olsun siz söyleyin yine de biz sonra değişiklik yaparız. Hepsi sağlık ocağında bir düzen oturtmuş ona göre işletiyorlar ne test sonucumu aldım ne de doktoru değiştirebildimaynı suratsız cok bılmıs doktor bende de var canım üzme kendını bosver orda kan alan hemsıre vardır ondan protokol numaranı al netten bakabılıyorsun tahlıl sonuclarına doktoruna cıktısını alır verırsın doktorunu da şikayet et insanlık ögrensin biraz gerizekalı
Test sonuçlarını hastanın alma hakkı yok mu normalde ben mi yanlış biliyorum, hemşireye söyledim doktordan alın diyor doktor vermiyor başka türlü alamıyor muyu dedim hayır doktorunuz verecek diyor, danışman gibi bir şey vardı ona da o zaman aile hekimimi değiştirmek istiyorum ne yapmam lazım dedim doktorunuzu bilgilendirsin sonra diyor neden öyle bir mecburiyet mi var nedne doktora söylüyorum dedim olsun siz söyleyin yine de biz sonra değişiklik yaparız. Gelsi sağlık ocağında bir düzen oturtmuş ona göre işletiyorlar ne test sonucumu aldım ne de doktoru değiştirebildim
çok ilginç ya saglık ocagında bır bolum vardı oraya dılekce verıp degıstırebılınıyordu canım oyle hatırlıyorum gebelık takıbını yapan hemsıren kımdı ondan yardım ısteseydın cok sacma sapan konusmuslar sen sinirlenme bebek de etkılenıyorTest sonuçlarını hastanın alma hakkı yok mu normalde ben mi yanlış biliyorum, hemşireye söyledim doktordan alın diyor doktor vermiyor başka türlü alamıyor muyu dedim hayır doktorunuz verecek diyor, danışman gibi bir şey vardı ona da o zaman aile hekimimi değiştirmek istiyorum ne yapmam lazım dedim doktorunuzu bilgilendirin sonra diyor neden öyle bir mecburiyet mi var neden doktora söylüyorum dedim olsun siz söyleyin yine de biz sonra değişiklik yaparız. Hepsi sağlık ocağında bir düzen oturtmuş ona göre işletiyorlar ne test sonucumu aldım ne de doktoru değiştirebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?