2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ayy sevindim bak meslektas olmamiza ozler tabi yaa insan ogrencilerini. Ogretmen olmak guzel sey

Ayy sevindim bak meslektas olmamiza ozler tabi yaa insan ogrencilerini. Ogretmen olmak guzel sey

Sevmeden yapılacak bir meslek asla değilmiş gerçekten canım ya aynı annelik gibi geliyor bana :) inşallah hayırlısıyla sana da nasip olsun.

canım benim 2gün içinde plesenta aşağı indi. dinlen bol bol ben onu pek yapamadım ama Allah yardım etti, detaylıda yukarı çıkmış dedi perinatolog. seninki de çıkar inşallah. kendini yorunca da kanama etkili olmuştur.
enfeksiyonda kötü aman dikkat et.
yolun yarısını geçtik bundan sonrası bizim için daha tehlikeli gibi geliyo bana

Seninkiler ortaokul cnm daha mahsumlar tabi özlersin ama ben lisedeyim benimkiler acaba nasıl çukurunu kazsadk diyedüşünüyorlartabi ortamı ve bazı ogrencilerimi bende özlüyorum.bana 2 ay tatil fazla geliyor zaten okula adapte olmakta insan sıkıntı yaşıyor.sonra bı başlıyoruz 5 ay ara vermeden oda bunaltici

Hehehe liseliler fena yaa ben yapamazdim lisede sanırım bana ortaokul bile büyük geliyor mümkün olsa ilkokula geçmek istiyorum onlar çok daha masum
Senin gene tatilde eşin yanında oluyormus ne guzel birlikte plan yapabilirsiniz benim eşimin tatili sadece 2 hafta hayal ettiğim hiç birşeyi yapamıyorum esimle

S Spizella cok gecmis olsun gelmis gecmis olsun az kaldi birdaha korkutmaz seni umarim tosbag :) sirke ic diycem ama millet bikti benim sirke dememden susayim ben en iyisi

Su donemleri bitirseydik artik hayirlisiyla bi dogursaydik iyidi seneye bu zamanlar benimki onu yedi bunu yemedi dişi cikti disi cikmadi benimki daha oturamiyo ben blwci anneyim yok benim doktorum balikyagi verdi bugun irmikli mama pisirdim bugun havuc tadimi yaptimlari konusuyo olcaz insallah

Emira SY o fotograftaki ayak nedir ya onu yerim ya

Sorma sorma o minnoş tepiklerin sahibini görmüş olduk canım bizimki yüzünü gostermeyince ayakla idare ediyoruz artık :) hele bı doğsunnnnn ısırmaz miyim o ayaklarıı

Benimde anaokulu öğretmenliği yapma hakkımda var ama o da çok zor ya bende liseyi tercih ettimevet eşimle tatilimiz aynı olunca iyi oluyo çok şükür ama bizde ailelerde ne kadar kalicaz diye bütün sene tartismadigimiz kadar o yüzden yaz tatilinde tartışıyoruz.ailelerde hep onlarda kalalım istiyorlar ama insan kendi evinde de kalmak yada başka yerleride gezmek istiyococuk olunca bahane ile çok kalmayiz dios

Kuzum sen nasilsin is yeri ne durumdA?

BU arada sabahin korunde annecimin doktorunu arayip asistaniyla konustum.dedim ...nin kiziyim annecime amelyattan sonra 3 ay yat hic kalkma demissiniz annem cok korkmus amelyat olmasammi acaba demeye basladi baska bir yolu yokmudur dedim.kiz sasirdi anneniz yanlis anlamis dedi 3 ay yatmak soz konusu degil ilk gin alci bandaji olcak zaten yogunbakimda bakilcak ikinci gun normal odaya aliniyor fizyoterapistle birlikte egzersize basliyor ve sonra her gun ona verilen egzersizleri yapcak gunde yarim saat yuruyus yatmak yok odem olusur toplam 3 ay iyilesme sureci o onu yatmak anlamis dedi yaa dedim baya yanlis anlamis...zaten doktorumuz 2 yil icinde amelyat yazmis kemiklerin arasinda bosalma yeni baslamis acil amlyat gerekli degil dedi kadini gidip kessemmi naapsam

Aslinda bebisten sonra anaokuluda tercih edebilirsin.kuzunda senin kresinde olur gozunun onunde :) cok guzel imkanin varmis :)

Anaokulu gerçekten zor canım ya devlette bile 3 yaşında başlıyor artık bebekler :)
Karı-koca öğretmen olan arkadaşlar ben onlara imrenince hep aynı şeyi soyluyor ya demek ki davulun sesi uzaktan hoş geliyor bebis sağlıkla gelsin inşallah bu defa da onu özledik el öpmeye getirin diyecekler hazır ol

Kız var ya senden korkulur hahahaha seni dış işleri bakanı yapsınlar valla cozmedigin problem kalmaz, Türkiye'yi Avrupa birliğine sokarsin 3 günde

Yaa evet senin de olmuştu değil mi
Şimdi nasılsın?
Dinleneyim ben bikaç gün iyice. Bana da ilk 3 aydan sonra rahatlarız gibi gelmişti, hiç böyle sorunlar olacağını düşünmemiştim son 2 aya kadar falan. Her zaman dikkatli olmamız laızm sanırım.

Ya korkuttu valla eşek sıpası
Keyfi de yerindeydi 31 cm ve 700 gr olmuş
Kıpırdayıp duruyordu.
Sanırım enfeksiyon kaynaklı kanama, az önce idrardan sonra yine hafif kan geldi, fitiller umarım işe yarar. Cumartesi tekrar randevum var o zamana kadar geçecek mi bakalım

Patronla cumartesi atıştım biraz, ürünlerin birim fiyatını tartışıyolardı oğluyla şu 17lik olanla. benden istediği listeyi sabahtan hazırlayıp koymuştum kenarı. bana diyo uyku modundan çık yağmur zman geçirmek için geliyosun vs. pardon da ne diyosunuz siz sizin yaptığınız ürün reçetesini ben bilmiyorum maliyetiniz kaça geliyo nakliye işçi ücreti vs ne kadar koyuyosunuz bilmiyorum benden ne bekliyosunuz siz dedim öyle sert çıkınca bi afalladı. pislik herif ya bana diyo doğuma kadar çalış doğum izninden sonra zaten gelmek istemiyosun sen. evet gelmek istemiyorum olan okadar şeyden sonra doğum ücretim olmasa şimdide gelmem dedm iyice kalakaldı.

ay senin kv ye de helal olsun bizimkide ayrı bi dünya.. bende mi arayıp bi sorsam öğrensem acaba işkillendim şimdi. ama eşim kesin yanındadır muayene olurken o yalan söylese benmki söylemez gibime geliyo.. dün evlilik yıl dönümümüzdü ablam aradı. kv ne yaptı karar verdimi falan dedi bilmyorum dedim. 15tatilde olsun ameliyat ben ikinizede bakarım dedim eşime söyledim güldü. ablam sonra sen 2 canlısın 97 kg kadını kaldırıp oturtamazsın günah flaan dedi bende tekrarladım onu eşim duydu.
evden çıkmadan da arıyo beni. temizlik yapmıştık duymadım geri aradım hoparlörü açtım. ... beni köye götürsün akiam düğün var dedi. anne hazırlan şimdi geliyo akşam gezmeye gidicez biz yıldönümü ya dedm. hıı falan dedi ben giderim otobüsle ozaman dedi ki 6dk sürüyo otobüsle köy..
akşamda 22:41 geldinizmi beni alın diye arıyo kadın normalde köyde kalacaktı.

ayy hiç umursamıyorum bu halimle bakamam valla yemeğini bile 2günde bi yapar götürürüm bana kimse acımıyo bende acıyamam kusura bakmasın..

çok konuştum yine kızlar kusura bakmayın

Aslinda bebisten sonra anaokuluda tercih edebilirsin.kuzunda senin kresinde olur gozunun onunde :) cok guzel imkanin varmis :)
Evet bende öyle olabilir diye düşünüyorum ama tabi aynı sınıfta değilde farklı bı sınıfta olmasını isterim yinede, çünkü anne ve öğretmen kavramında karmaşaya neden olur veya otorite olarak görmeyebilir

Kız var ya senden korkulur hahahaha seni dış işleri bakanı yapsınlar valla cozmedigin problem kalmaz, Türkiye'yi Avrupa birliğine sokarsin 3 günde
ilk agizdan dogruyu ogreniym dedim napiym herkes yazinca o amelyattan sonra yatilmiyo diye neyse artik istiyosa 3 ay yatsin tabi vicdan yapmami gerektircek bisey yok

Cok gecmis olsun canim

Evet benim cevremdeki arkadaşlarda hep ozeniyor ama her güzel şeyde olduğu gibi bununda zorlukları var malesefama yinede iyiki diyorum.ailelerin istekleri hiç bitmeyecek yani anlasilanbiz bu gidisimizde dedik ama çocuk olunca artık bu kadar kalamayiz falan diye

yat dinlen canım vallahi zor benimki 15günden fazla sürdü kanaması. şimdi iyiyim canım çok şükür bitti kanama.
maşallah kocaman olmuş :)

Ay kadin yirtik dondan firlat gibi herseyin icinden cikiyo pes....yildonumumuz olsun beni koye gotursun...benim hamileligim zor geciyo olsun ben araya amelyat tikistiriym...ablanada helal olsun ya ona mi kalmis senin kv ne bakmak kadinin 15 gun tatili var dinlencek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…