O yatipta sen ikisine birden bakmada
Benim annecimin en buyuk hedefi kendine baktirmak ya cok ilginc bir insan.kizin mevludunde beni ilk defa komsularina gosterebildi cunku hem uzaga tasindik hem dugun yapmadik hem nikahtan sonra kocamla mangal yakip ordan gemiye atlayip balayina gittik hem donunce is basi yaptik kadin beni bi gosteremedimevlutte beni her tanistirdigina cok guler yuzlu dimi masallah cokta caliskan hic oburu gibi degil bu bana bakar dimi diyodu agzim acik kaldi istisnasiz 20 kisiye ayni seyi soyledi...bu bana bakar dimi nedemk ya benim bildigim insan aman hasta olmiym kimseye muhtac olmiym filan der benimki nerde otuesak ogullarina daha ben yaalanicam onlar bana bakicak diyo beni gostererek
Ama seninki daha fena.hastalik hastasindan daha cok korkucan o hic iyilesmez biri bitse biri cikar...artik yatirirsin bebisle bunu yanyana surayla bakarsin
Alt acma bezi aldinsa yataga serebilirsin :) son haftalar otururken koltuga sermektede fayda varBenim ictigim suyun bobrege gittigi konusunda suphelerim var. Sanki icince mesaneme gidiyo gibi yarim saate sikisiyorumhele gece abooovv gecen ruyamda bana ciss ciss diyodu biri son saniye yetistim tuvalete bez mi kullansam artik gece naapsam
Alt acma bezi aldinsa yataga serebilirsin :) son haftalar otururken koltuga sermektede fayda varsahsen ben son haftamda koltuktan kaltigimda bi bakiyodum nerde otursam minik minik islakliklar
yazık kadına gosterememız senı en sonunda ermıs muradına :)
aynen oyle canım kırmadığı yerı kalmadı
daha komik birsey soylıyım espiri yapıyorduk eltımler fılan bu sene bır yerını kırmadın dıye .bende dayanamadım valla dedım sakın bır yerını kırma bakacak kımse yok sana dedım.ay bu bır bozuldu bari yüzüme soyleme dedı dedım nıyekı dedım ben annemede soyluyorum ben hamıleyım oburu zaten kız kanserı atlattı.oda hasta dedım sana bakacak kımse yok dedım cok bozuldu gecen bır topluluktaydık eltımın annelerine benı soyluyor yüzüme yüzüme böyle dedı dıye:))
kendıne baktırmaya bayılır 2 sene once ıkı kolunu kırdı tul takmaya çalışırken bırde atom karıncadır hıc durmaz her ısı o yapsın.resmen besledık eltımde bende sıgarasına kahvesine kadar..yedırmek yıkamak koymadıdda keyfınıde yaptık o cok koydu.farklı bakış acısı dedıgın muhtaç olmıyım kendıme ıyı bakıyım olayı yok bunlarda.
Ay yok yok daha dursun ben doyamadım hamileliğe sonra hemen üçüncünun hayallerine düşmeyeyim
Bu arada kayinvalidenin ameliyatıyla ilgili ben yazmadım ama benim de kayinvalidemin iki dizine aynı gün platin takıldı ve aynı gün kendi tuvaletine kendi gitti hiç öyle yatalak gibi yatmadı. Üstelik ameliyatta komplikasyon yaşadı ona rağmen çok şükür hemen ayaklandı kısa sürede iyileşti. Darısı senin anneciğine
Evet cnm yatılı kalmak o yönden sıkıntı oluyor en iyisi insanin kendi eviSizde oyleyse iyi. Bizim ailr birakir da rsimin ailesi birakmiyor pek. Her teyzede ayri oturursun her hala da ayri yersin her amcada farkli oturursun. Sadece akraba gezmek 3 4gun suruyor diyebilirim. Ve kalmaya israr konusu da var. Hicbirinde rahat edemiyorum kapali oldugum icin onlarda aman nolcak enisten iste gorsun aman kardes sayilirsiniz ac gitsin fln diyolar ben cildiriyorumo yuzden yatili kalmiyorum pek
Doyamadin mi :)) ben doydum yaa sabah gazetede bi yazi okudum. Diyo ki kilo onemli degil. Onemli olan bel kalinligidir hastaliklara davetiye cikaran bolge beldir diye. Kadinlarda 88 erkeklerde 100 cm geciyosa risk varmis. Bi olctum 89 cikti. Oyy ben nerelere gidem dedimkendi kendimi bunalima sokuyorum. Gecende de disardaydim teyzem gelmis. Kapidan hosgeldin demek yok nerde bizim sisko diyor. Dedim bir daha o lafi duyayim asla seninle konusmam ona gore davran dedim. Bozuldu fln konusmadi benle 2 saat fln. Ki kendi de 93 kilo. Sonra normal konustum cunku bir daha o lafi dersen dedim. Bir daha da demedi tersim cok pis normale doneydik bi hayirlisiyla
Sayfalari ancak bitirebildim.cok giremiyorum 1 aydir.memlekette 20 gun kaldim.sonra annemi aldim dondum.iki haftadir bendeydi.cok kosturmacali bi yazdi benim icin.dun geri dondu annem.bugun cok duygusalim.her biseye aglayasim var
Sabah telde konustuk.onun seside duygusal gelince teli kapar kapamaz aglamaya basladim.evleneli 11 yil oldu.sanki hic kopmamisiz.uzun sure beraber olunca hersey basa donuyor demek.
Bu arada 72 kiloyla hamile kalmistim.hala 72 kiloyum sabah tartildigimda.normalmiki.aslinda istahimda kotu degil ama cok hareketli gecti sun son bir bucuk ay ondanmidir acaba
Kız Allah seni iyi etsin o ölçü hamileler için değil kiii
Şimdi bebiş sana kök hücre bile gönderiyor senin hastalıklarını bile tedavi ediyor haberin yok :) ben koca göbekli olmayı çok seviyorum valla 2-3 yıl hamilelik sürse hiç doyamam
kızlar bazılarınız kaynanalarınızdan şikayet etmişssiniz ama ben annemden yana dertliyim iki arada bi derede kalıorum her seferinde ne yapacağımı şaşırdım artık gecen annemı kırmak zorunda kaldım cok uzuldum ama elimde olmadı aılelerımızın bıze yardımcı olmasını ısterdık ama yaslılar anlamıo malşesef kı
Haha hormonlar etkilemiyosa seni yap 2 3 yilda bir cocuk. Ben denedim bir kez yeter diyorum ama tabi 2 yil sonra bende istiyorum diyomusum bide :))
ya kızlar ben bugün barut gibiyim. gözlerim hep dolu ve sinirliyim. bu patronun boğazını sıkacam bugün. rezene içsem bebeğe zararı olur mu ? beni rahatlatırmı ne yapmam lazım
hayır değil ama işte nie evlendin istemedim ben sen evlendin bide çocuk yaptın dio eşimi hiç sevmio sewmiorum dio ama eşimde iyi bir insandır aslında meshep farkımız var yok torunu öyle olmayacakmış alır vermezmiş benim annem ile babam ayrı babamla biz yıllardır görüşmeyiz bilmeyiz nerdedir hatta bni bırakıp gittin dio o kadar moralimi bozdu ki hafta sonu bide ben suçluymuşum gibi küsüp gitti bana hala içim acıo aklıma geldikçe annemi çok sewerim çünkü ben çok korkarım ona bısey olcak dıe kendim pişman oldum onu üzdüğüm içinAnnen cok mu yasli canim?
Sorma ya eşime kalsa zaten 5 çocuk istiyor ben de kızı bulana kadar devam edeceğim gibi görünüyorAllah sağlık sıhhat versin bize de evlatlarımıza da valla çok güzel birşey ama büyük sorumluluk... Hele şimdi ne dersem yapıyor da ergenlik çağları filan zor olacak illa ki...
ıhlamur yok sanırımda ben bi rezene içiyim bari çok fenayım bugün ya hormonlar sinirimi coşturduIhlamur rahatlatici etkisi var canim. Rezene de icebilirsin 1 fincandan bisey olmuyor bende arada iciyorum
annende bu halinle keşke konuşmasa ya öyle..hayır değil ama işte nie evlendin istemedim ben sen evlendin bide çocuk yaptın dio eşimi hiç sevmio sewmiorum dio ama eşimde iyi bir insandır aslında meshep farkımız var yok torunu öyle olmayacakmış alır vermezmiş benim annem ile babam ayrı babamla biz yıllardır görüşmeyiz bilmeyiz nerdedir hatta bni bırakıp gittin dio o kadar moralimi bozdu ki hafta sonu bide ben suçluymuşum gibi küsüp gitti bana hala içim acıo aklıma geldikçe annemi çok sewerim çünkü ben çok korkarım ona bısey olcak dıe kendim pişman oldum onu üzdüğüm için
ya kızlar ben bugün barut gibiyim. gözlerim hep dolu ve sinirliyim. bu patronun boğazını sıkacam bugün. rezene içsem bebeğe zararı olur mu ? beni rahatlatırmı ne yapmam lazım
Test sonuçlarını hastanın alma hakkı yok mu normalde ben mi yanlış biliyorum, hemşireye söyledim doktordan alın diyor doktor vermiyor başka türlü alamıyor muyu dedim hayır doktorunuz verecek diyor, danışman gibi bir şey vardı ona da o zaman aile hekimimi değiştirmek istiyorum ne yapmam lazım dedim doktorunuzu bilgilendirin sonra diyor neden öyle bir mecburiyet mi var neden doktora söylüyorum dedim olsun siz söyleyin yine de biz sonra değişiklik yaparız. Hepsi sağlık ocağında bir düzen oturtmuş ona göre işletiyorlar ne test sonucumu aldım ne de doktoru değiştirebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?