2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benimde esimle mezhep farkimiz var ayni senin gibi ailem. Ama istememesi icin mantikli bi sebep olmasi lazim. Benimde annem basta istemedi ama taniyinca suan favori damat kiz kardesim bile eniste citayi cok yukseltiyosun senin yuzunden bizim getirecegimiz damadi begenmicek diyor. Yasin kucuk erken mi evlendin acaba diye mi annen hala oyle. Yada beklentileri mi vardi senden. Hic bi sebep yokken neden sevmesin ki esini en onemlisi gecti gitti artik evlisin cocugun olcak. Yaptigi ayip gercekten

ıhlamur yok sanırımda ben bi rezene içiyim bari çok fenayım bugün ya hormonlar sinirimi coşturdu

annende bu halinle keşke konuşmasa ya öyle..
işte keşke ama dinlemio bile oda hasta bi insan kısmi felçli neden bu şekilde yapıo anlamıorum yok 40 mevlüdü yapmak istiomuş bnde yaparız anne ama sizde yaparız kndi etrafımızı çagiririz yok onlar nıe gelmıomus bıssuru bıssuru sey gercekten sastım kaldım kaynanam hayatta ewıme gelıp ban akarısmaz bnde ızın vermezdım karısıo olsaydı ama kadının gunahını alamam gelır ne ındırır ısem yer ıcer gecen aradım eltımde oturuolardı ben calısıorum dedım anne eve gıdıp bana yemek yaparmısın bn cok yoruldum dıe tabı yaparım dedı ve baktım yapmıs ındırmıs yedım gıt yat dınlen dedı bn o kadına sımdı nasıl ne dıyım o kadar arada kaldım kı gercekten napcagım bılmıorum

Boşver hiç takma
Benim babam da eşimi sevmiyor
Eskiden çok eziyet ediyodu bana laflarıyla. Sürekli eşimi eleştiriyodu.
Artık laf söyletmiyorum. Senin moralini bozmasına izin verme hamile halinle bi de strese girme. Ben eşimi seviyorum karışma lütfen diye önünü al bence

ayyy seninkvcon fena yaaa benimki neyse hic yatmadi bari bana hic naz yapamiyor cunku benimde is yapamiycagimi biliyor bulasik yemek giriyor :) ama esim sehir disindaydi ctesi gelicekti aradi yaylaya gelicekmisinizde diyyemiyor ord abenim canim sikiliyor diye esim aksma gelince gidelim dedi gittik esime bir naz yapiyorki sormaa :) ben hic orali orali olmadimyaa

Tabi hamilelik iyi gecince oyle dersin.ben icitigim suyu bile 2 saatte sindiriyorum devamli agzima geliyo...kusmaktan biktim ya...ahbah bi kasim olaydi doguraydik iyiydi.kocam simdiden 3.yu soyluyo sayili zaman kusuyosun geciyo diye bide

ne erkeni 29 yaşındayım alevi die istemio annem kardeşim eşimi çok sever ki etrafımdaki bizden taraf hep sever saygılı sevgilidir herkese karşı hiç saygızlıgı yok kımseye ama annem sevemedi sevmio saygısızlıgını mı gördün diorm yok bişeyini mi gördün yok e nie sevmiosun sewmıorum dio kulagına ezan okuma kuran herseye takmıs durumda suan da orda yaparızkuranı dıorum gene laf anlamadım gercekten anlamadım

biraz dua okuyayım bari . nedense çok gerginim, çok teşekkür ederim emiracım :)
ah ne güzel işte kendi annenden bile çok düşünüyo seni. annende yalnız kaldığı için korkuyodur psikolojisi bozulmuştur belki..
ben kanamam var evdeyim deyince ben şimdi gündeym misafirlikte tamam akşam konuşurz dedi. günü bitmiş herkes dağılmış öyle çıkıp geldi bana. anne var anne var...

Napsin kadin bi ogluna naz yapabiliyo :)

Herkesi davet et nolcak yaa hicbiri dert degil ki. Bende esimin ailesi ile kendi ailemi pek gorusturmem. Cunku benim ailem yapamaz anlasamaz. Ben idare ediyorum ama olmayinca olmuyo yani hosgorulu olmak ne kadar zor olabilir ki anlamak zor cidden

işte bunu bu şekilde dediğim icin senin gözün kör olmuş dio e seviorum bana saygısızlık yapmıo el kaldırmıo ezmıo bnı ben benım her ıstedıgımı yapmaya calısıo elınden geldıkce ben o ınsanı neden sewmeyeym kı kotulugu yok dıorum babam bak senınle aynı meshepteydı neler yaptı sana bana bıze oyle bı ınsan olsaydı daha mı ıyı olurdu dıorum ama buyukler anlamıo onlara yok onlara kız verılmez denmıs bılmem ne asla kımseyı yargılamam karısmam kımseyı kımse ılgılendırmez neye nasıl ınandıgı asllaaaa ama bu sekıdle bana da gunah bnm ewladıma da gunah

Ya olur mu oyle sey benim esimin ailesi de alevi. Bebekken daha alkolu surerler agzina alissin diye ama esim namazinda niyazinda biri. Ailesinden cok farkli ve saygili. Aileyle kiyaslanir mi hic... Benim babamda istemedi alevi diye bende sen sunnisin cok mu mukemmelsin demistim. Cok bozuldu konusmadi hala da pek konusmaz. Gecti gitti esimin ailesi de beni istemiyodu hala istemezler diyebilirim bulduklari yerde ezmeye calisirlar sen bizdensin artik vs muhabbetleri doner. Neler neler duydum ama takmam yani. Esim beni boyle sevdi ki boyle de kabul etti. Disarisi kimin umrunda

Tabi hamilelik iyi gecince oyle dersin.ben icitigim suyu bile 2 saatte sindiriyorum devamli agzima geliyo...kusmaktan biktim ya...ahbah bi kasim olaydi doguraydik iyiydi.kocam simdiden 3.yu soyluyo sayili zaman kusuyosun geciyo diye bide

Benim ikinci ilkinden zor geçti ya kendime nazar ettim iki ay yemek yemedim resmen ama olsun o cennet kokusuna değmez miiii senin tabi tuzun kuru hem oğlun hem kızın olacak ikisini de tadacaksin inşallah :)

annemde candır ölüm bizim için ama işte konu eşim ve ailesi meshep olunca çıldırıo gel geri dio bu seferkinde bayağı kırdım annemi insan evladı iyi olsun der sen bnı gerı gel dıe beynıme gırıosun dedım gunah deıl mı nıe yuvamı yıkayım yok yere dıorum yok yere deıl onlar baska dıo bnde en sonunda torunun da onlardan olacvak sn ıstesen de ıstemesen de bu cocuk oyle olacak yeter artk dedm bagırmısım o ara kustu gıttı

Allah islah etsin vallahi.. benim kuzenimde alevi ile evlendi. adama ne orucuna ne namazına ne başka bişeyine karışır. ama çalışmıyo evlendikleri günden beridir. eşşek gibi anca evde yatıyo. kuzenim hem çocuk büyütüyo hem çalışıp evin kredisini ve ihtiyaclarını karşılıyo. bazen diyorum boşamayı düşünüyomusun, sanada yazık haftada bir gönlün hoş olacak diye buna katlanılırmı hemde günde 2 paket sigara içiyo diyorum. seviyorum ne yapayım diyo düşünün...
eskidenmiş o mezhep muhabbeti..

İyi de artık evlenmişsiniz yani, hala uzatmasının ne anlamı var di mi?
Tamam anne boşanıp geliyorum, çocuğu da babasız büyütürüz desen hoşuna mı gidecek
Benim babam da sen kocanla mutlu değilsin, bana rol yapıyosun diyor. Neredeyse 7 sene olacak evleneli hala alışmadı ya.
Ama hamileliğimden sonra en azından fikirlerini kendine saklıyor.
Annene çok üzülüyorum böyle yaptıkça anne, biz çok mutluyuz lütfen benim için endişelenme gibi bi konuş bakalım. Anlamıyorum ki neden böyle yapıyolar

canım annende olsa babanda olsa lafım ağır gelmesin ama yuvanı kurmuşsun karnında çocuğun koynunda kocan.. herkes haddini sınırını bilecek... annenide dolduruyolardır bence yoksa bi insan 40 kere aynı şeyi söyler 41.de düşünür acaba hata bendemi diye.. bilemedm ki rabbim ailene sana huzur versin.. herkesin aklı fikri var

diorum iyiyiz die dio sen diosun iyiyiz die bence değilsiniz sen bizden saklıosun dio hayır yemın ederım saklamıorum dıorum yok anlamıo e ben napım esım duymasın dıe kndı kndıme ugrasıorum duysa bu sefer esım de annemden uzaklasacak kımse kımseyı sewmk zorunda deıl sonucta ama bırbırlerıne saygı duymk zorundalar annemın bu sekılde yapması bnı uzen baskası yapsa uzulmem asla

namaz kılmıs kılmamıs bu benı ılgılendırmez kımsenın kı de kımseyı ılgılendırmez herkes kndı ıbadetını yapabılır anneme bnde aynısını demıstım sen 4/4lük müsün die herkes mezara tek gircek inancım kendime inancı kndine die ama anlamıo annem eşimin ailesi bizden değil yabancı derler bana mesela ama severler sayarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…