Allah islah etsin vallahi.. benim kuzenimde alevi ile evlendi. adama ne orucuna ne namazına ne başka bişeyine karışır. ama çalışmıyo evlendikleri günden beridir. eşşek gibi anca evde yatıyo. kuzenim hem çocuk büyütüyo hem çalışıp evin kredisini ve ihtiyaclarını karşılıyo. bazen diyorum boşamayı düşünüyomusun, sanada yazık haftada bir gönlün hoş olacak diye buna katlanılırmı hemde günde 2 paket sigara içiyo diyorum. seviyorum ne yapayım diyo düşünün...
eskidenmiş o mezhep muhabbeti..
Iki kız olaydı iyiydi pipiyi gorunce yıkıldım bir an....sonra toparladim nankorlugun luzumu yok evlat evlat..Allah bagislamis dunyanin en guzel hediyesi daha belamimi istiycem :) o kokuya her sey deger,bana diyolar ilkinden sonra bu kadar kisa zamanda nasil cesaret ettin diye de 9 ay geciyo bitiyo oylede boylede sonra aldigimiz odul muhtesemBenim ikinci ilkinden zor geçti ya kendime nazar ettimiki ay yemek yemedim resmen ama olsun o cennet kokusuna değmez miiii senin tabi tuzun kuru hem oğlun hem kızın olacak ikisini de tadacaksin inşallah :)
Iki kız olaydı iyiydi pipiyi gorunce yıkıldım bir an....sonra toparladim nankorlugun luzumu yok evlat evlat..Allah bagislamis dunyanin en guzel hediyesi daha belamimi istiycem :) o kokuya her sey deger,bana diyolar ilkinden sonra bu kadar kisa zamanda nasil cesaret ettin diye de 9 ay geciyo bitiyo oylede boylede sonra aldigimiz odul muhteseminsallah kızında olur,bizde 3.yu kiz hayal ediyoruz ama kısmet ya saglikli olsunlar anne olarak ilk onceligimiz bu bir gulusleri omre bedel
tabikide canım. hangimiz layıkı ile yerinde yaşıyoruz ki mezhebimizi yani kendi adıma konuşayım. hanefiyiz, açığım, orucumu tutarım ama bu sene tutmadım.. namazı 3 gün kılıyosam 4gün şeytan aklıma giriyo...Karakter onemli canim. Hangi irk oldugu hic onemli degil. Kiymet bilmesi onemli. Kuzenine de uzuldum yazik yaa
namaz kılmıs kılmamıs bu benı ılgılendırmez kımsenın kı de kımseyı ılgılendırmez herkes kndı ıbadetını yapabılır anneme bnde aynısını demıstım sen 4/4lük müsün die herkes mezara tek gircek inancım kendime inancı kndine die ama anlamıo annem eşimin ailesi bizden değil yabancı derler bana mesela ama severler sayarlar
işte bunu büyüklerin yapması lazım iken biz yapıo arada kalıoruz cok sacma bı sekılde hayır onlar bska sey ıstıo annem baska bısey ben hep arada hepsıne he dıorumHerkesi davet et nolcak yaa hicbiri dert degil ki. Bende esimin ailesi ile kendi ailemi pek gorusturmem. Cunku benim ailem yapamaz anlasamaz. Ben idare ediyorum ama olmayinca olmuyo yani hosgorulu olmak ne kadar zor olabilir ki anlamak zor cidden
aynen öyle insan ewladı evınde mutlu olsun ıster bızımkı takmıs alevı de alevıcanım annende olsa babanda olsa lafım ağır gelmesin ama yuvanı kurmuşsun karnında çocuğun koynunda kocan.. herkes haddini sınırını bilecek... annenide dolduruyolardır bence yoksa bi insan 40 kere aynı şeyi söyler 41.de düşünür acaba hata bendemi diye.. bilemedm ki rabbim ailene sana huzur versin.. herkesin aklı fikri var
diorum iyiyiz die dio sen diosun iyiyiz die bence değilsiniz sen bizden saklıosun dio hayır yemın ederım saklamıorum dıorum yok anlamıo e ben napım esım duymasın dıe kndı kndıme ugrasıorum duysa bu sefer esım de annemden uzaklasacak kımse kımseyı sewmk zorunda deıl sonucta ama bırbırlerıne saygı duymk zorundalar annemın bu sekılde yapması bnı uzen baskası yapsa uzulmem asla
maşallah çok iyi yapıosun bnde pat pat konusurum hayatta altta kalmazdım esımın aılesı ıcmez bızde sıgara bızımkıler ıcerler ama ben herkese fark etmez dıyecegımı derım görümcem ilk evlendik 1 ay snra falan bzıde kaldı banyoda dıs fırcası var fazladan gıdınce fark ettım esım ededım bu ne bılmıorum kı kımın dedı bnde uyandım hemen dedım kucuk gorumcenın hemen aradım dedım bu senın mı ewt bnm abımde de var kndı evımde de orda da olsun dedım once bı sor ondan snra kaldırıorum ben bunu burdan burası bnm ewım ve esımle bnden bska kımsenın bıseyının durmasına gerek yok burda mısafır ıcın koycam ben dedm esıme de kızdım oldu bnm kardesımde koysun bız cıkaluım onlar otursn dedım esım ne ıstersen snn evın bn karısmam dedı sustu dha da hıc bırı karısmaz bana ızın de vermem cunku bnkndımı bılıorm napmam gerektıgını bılıorm bılmedıgım yerde kndım ne olursa olsun sorarımSeni kabullenmisler ne guzel sanslisin bak bu konuda. Beni daha kabul etmediler. Gecende muhabbeti gecti mesela ne xaman bizim gibi olcaksin dediler. Ilk kez gordugum bi kadin diyo bunu didimin didisinin didisi bile degil. Bana giyimime saydirdi biraz bende cevabini verdim. Bi suru de esimin buyuk akrabalari vardi. Susmadim yani. Esim susar boyle seylerde savunmaz beni. Bende hakkimi yedirmem kimseye. Ben cevap verince buyuk akrabalara dondu ne terbiyesiz gelin dedi. Bende yine cevap verdim yuzume konus dedim. Baska dilde konustu yine ama kufretti sanirim. Bende anlamadim ama sensin o dedim. Esimde aferin benim karima dedi. Saygi onemli yaa ne olursa olsun. Sigara icmeyen birinin yaninda icmemek gerek alkol kullanmayan birinin yaninda kullanmamak gerek. Simdi hepsi beni ogrendi evime gelince herkes disari cikar. Esimin yengesi ilk bana kocaman adamlar sigara icin disari disari gonderilir mi dedi terbiyesiz dedi bana. Bende evet gonderilir bura benim evimse benim kurallarim gecerli. 2 saat oturcaksiniz ama o koku gunlerce gecmicek dedim. Onuda susturdum. Simdi kimse bisey diyemiyor bana kem kumlu konusuyolar. Esim hep araci
Cidden tam politikacı olacak canmışız. Geçinmek ev olmak çok zormuşevlenip el içine karışmak işte bundan zor. konu ne olursa olsun bazen ailene karşı eşinin, eşine karşı ailenin yapıp dediğini gizliyor duyurmuyorsun ki soğukluk olmasın...
o zaman da yapayalnız hissettiriyor işte. kimseye %100 açık ve net davranamamak...
kesinlikle benim babam neler yaptı bana anneme aileme erkeklerden nefret ettim onun yüzünden babam gidince annemin amca oğullarımı dersın akrabaları mı dersın hepsı bızı ıster oldu allah korusun karakter onemlı adam adam olmalı dın dıl ırk meshep onemlı deıl bos bunlarrtabikide canım. hangimiz layıkı ile yerinde yaşıyoruz ki mezhebimizi yani kendi adıma konuşayım. hanefiyiz, açığım, orucumu tutarım ama bu sene tutmadım.. namazı 3 gün kılıyosam 4gün şeytan aklıma giriyo...
herkes kendi kapısının önünü süpürsün önce..
kuzenimde okadar zorluğa rağmen hala seviyosa demekki dinle dille alakası yok. adam mutlu ediyo ki katlanıyo.. bizimki aynı mezhepten de ne oldu? 6 haftalık gebeyken istersen karnında 10 can olsun banane dedi. hemde 7 sene sevip köpek gibi aşık olduğum adam söyledi bunu. 1 hafta ağladım kime zararı? bana.. kanama kanama kanama anca..
insan olabilmeyi öğrenmeliyiz en öncesi
Ya cok uzuldum okuduklarimin hepsineişte bunu büyüklerin yapması lazım iken biz yapıo arada kalıoruz cok sacma bı sekılde hayır onlar bska sey ıstıo annem baska bısey ben hep arada hepsıne he dıorum
işt ehep biz arayı idare edioruz ki soğumasınlar bırbırlerınden dıe ama bızı ıdare eden yokevlenip el içine karışmak işte bundan zor. konu ne olursa olsun bazen ailene karşı eşinin, eşine karşı ailenin yapıp dediğini gizliyor duyurmuyorsun ki soğukluk olmasın...
o zaman da yapayalnız hissettiriyor işte. kimseye %100 açık ve net davranamamak...
Iki kız olaydı iyiydi pipiyi gorunce yıkıldım bir an....sonra toparladim nankorlugun luzumu yok evlat evlat..Allah bagislamis dunyanin en guzel hediyesi daha belamimi istiycem :) o kokuya her sey deger,bana diyolar ilkinden sonra bu kadar kisa zamanda nasil cesaret ettin diye de 9 ay geciyo bitiyo oylede boylede sonra aldigimiz odul muhteseminsallah kızında olur,bizde 3.yu kiz hayal ediyoruz ama kısmet ya saglikli olsunlar anne olarak ilk onceligimiz bu bir gulusleri omre bedel
VALLAHİ HELAL OLSUN...Seni kabullenmisler ne guzel sanslisin bak bu konuda. Beni daha kabul etmediler. Gecende muhabbeti gecti mesela ne xaman bizim gibi olcaksin dediler. Ilk kez gordugum bi kadin diyo bunu didimin didisinin didisi bile degil. Bana giyimime saydirdi biraz bende cevabini verdim. Bi suru de esimin buyuk akrabalari vardi. Susmadim yani. Esim susar boyle seylerde savunmaz beni. Bende hakkimi yedirmem kimseye. Ben cevap verince buyuk akrabalara dondu ne terbiyesiz gelin dedi. Bende yine cevap verdim yuzume konus dedim. Baska dilde konustu yine ama kufretti sanirim. Bende anlamadim ama sensin o dedim. Esimde aferin benim karima dedi. Saygi onemli yaa ne olursa olsun. Sigara icmeyen birinin yaninda icmemek gerek alkol kullanmayan birinin yaninda kullanmamak gerek. Simdi hepsi beni ogrendi evime gelince herkes disari cikar. Esimin yengesi ilk bana kocaman adamlar sigara icin disari disari gonderilir mi dedi terbiyesiz dedi bana. Bende evet gonderilir bura benim evimse benim kurallarim gecerli. 2 saat oturcaksiniz ama o koku gunlerce gecmicek dedim. Onuda susturdum. Simdi kimse bisey diyemiyor bana kem kumlu konusuyolar. Esim hep araci
umarım yedırtmezler ben bıraz fevrı bı ınsanım sınırlenırım sımdı dogumda kaynanamda olcak annemde o baska sey dıcek bu baska sey ben o zmn napcam annemı dınlemesem o alınıp kusecek kaynanamı dınlemesem ben kotu olcam suan tek dusuncem dogumdan snerası kırk ıcın bıle sorun cıkaracaklar kesınYa cok uzuldum okuduklarimin hepsinebu kadar hassas doneminde ve hayatinin en ozel doneminde hic özen gostermeden burnundan getirmelerine de çok kızdim... annene sakince desenki annem hayatimin en ozel donemini yasiyorum ilk bebegimi kucagima alcam her sey olur hallaolur ama şurda kalmis 4 ayim o arada bunlari konusmasak bebegimiz gelince konussak olmaz mi desen belki geri adim atar hamielikte onemli ama tamda butun bunlar logusa donemine denk gelecek beni endiselendiren kısmi o donemde sana kafayi yedirtmezler umarim
Hah aynen öyle! Sonra o üzüntüyü başka şeye kanalize edince ya titiz ya asabi diyorlar...işt ehep biz arayı idare edioruz ki soğumasınlar bırbırlerınden dıe ama bızı ıdare eden yok
tabikide canım. hangimiz layıkı ile yerinde yaşıyoruz ki mezhebimizi yani kendi adıma konuşayım. hanefiyiz, açığım, orucumu tutarım ama bu sene tutmadım.. namazı 3 gün kılıyosam 4gün şeytan aklıma giriyo...
herkes kendi kapısının önünü süpürsün önce..
kuzenimde okadar zorluğa rağmen hala seviyosa demekki dinle dille alakası yok. adam mutlu ediyo ki katlanıyo.. bizimki aynı mezhepten de ne oldu? 6 haftalık gebeyken istersen karnında 10 can olsun banane dedi. hemde 7 sene sevip köpek gibi aşık olduğum adam söyledi bunu. 1 hafta ağladım kime zararı? bana.. kanama kanama kanama anca..
insan olabilmeyi öğrenmeliyiz en öncesi
diorum iyiyiz die dio sen diosun iyiyiz die bence değilsiniz sen bizden saklıosun dio hayır yemın ederım saklamıorum dıorum yok anlamıo e ben napım esım duymasın dıe kndı kndıme ugrasıorum duysa bu sefer esım de annemden uzaklasacak kımse kımseyı sewmk zorunda deıl sonucta ama bırbırlerıne saygı duymk zorundalar annemın bu sekılde yapması bnı uzen baskası yapsa uzulmem asla
Sakin olun yaaaa. Amanın İki doğmuş 3. yü planlıyorlar!!!! Yavaş gelin sizi tuzu kurular siziiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?