2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sabir diliyorum ozellikle logusa donemin icin.... yorucu ama keyifli gececek bu donemini stresli ve yorucu hale getirmemeleri icin dua edicem

işte bunu büyüklerin yapması lazım iken biz yapıo arada kalıoruz cok sacma bı sekılde hayır onlar bska sey ıstıo annem baska bısey ben hep arada hepsıne he dıorum

Buyukler yapamaz canim. Bunun okumak okumamak gelistirmek vs hicbiriyle alakasi yok. Kucuklukten itibaren yetistirilmeyle alakali. Ben hic ara bulmuyorum. Kac yasima gelmisim. Bana basta yok fln dediler bende yabanci damada razisiniz o zaman dedim. En basindan ne babamin ne annemin kulturunden biriyle evlenmicemi soyledim cunku. Bana dese ki kizim su karakteri kotu atiyorum agzi bozuk esine deger vermeyen cimri pis vs boyle deseler kendim vazgecerdim ama bi mezhep farki icin vazgecmezdim. O gunler oyle zor gecti ki cok sukur kirgiblik kavga olmadan gecti gitti. Esimin babasi bile vazgec bu kizdan evin araban benden dedi. Kv ye demisler ki tanismaya gelceklerdi bunlar sizi oldururler fln demisler korka korka geldiler. Adam yiyoruz sanki. Ve oyle guzel 2 gun gecti ki cok memnun oldular. Annemde onlara ozel hediyeler yapip tanismaya gitti hala kv kullanmaya kiyamaz mesela. Tamamen onyargi iste. Beni kel saniyolarmis mesela kapali oldugum icin. Saclarimi gorunce cok guzelsin fln dediler. Yani zamanla asiliyo bazi seyler. Sadece insan bi kez kendine acaba yanlis mi dusunuyorum diye sormali. Sorabilmeli.

VALLAHİ HELAL OLSUN...

Bastan saglam durunca herkes yola geliyo canim. Benim kp gorsen tum sulalesi korkar hemde herkes. Esim hep der babacim desen azcik yaklassan senin icin dunyayi yola getirir. Ama bende de o karakter yok iste. Yalakalik yapamam neysem o taviz yok. Bi kere mangal yapcaklar cagirdilar bizi. Tavuk kanadi yapcaklarmis. Ben tavuk kanadi yemem hemde hicbi sekilde. Dedim siz yiyin ben salata meze takilirim. Kv kp i uykudan uyandirdi ve gitti adam kiyma aldi bana ozel kebap yapti. Bende basinda durdum yapilcak bisey var mi dograyayim mi adam asci gibi dogradi herseyi elimi surdurtmedi sen puan verirsin bana dedi. O beni begenmeyen ogluna evler arabalar vaad eden adam bana bunu yapti. Bende yemekten sonra bol kopuklu kahve yaptim ve ovdum kendisini. Esim cok guzel idare ediyosun dedi. Onlarin evi cok buyuk ve gunde 2 3 paket sigara icer. Ben rahatsiz oluyorum diye sen suraya gec duman gelmesin sana der. Ve esimde bana sen varsin diye az iciyo diyor. Adam birakamiyo ama azaltiyo en azindan. Daha saygililar suan hamileyim mesela daha deger verirler. Kiz oldugunu ogrenince daha bi sevindiler fln. Saygi onemli yaa ne olursa olsun. Mesela alkollu yerde bulunmuyorum icmek istemis. Kv kp e gelin oturmaz sofraya dedi. Bana dedi oturmaz misin diye oturmam dedim. Masaya koymadi alkol ben arkami donunce icti ama tabi yemek yiyemedim yine de. Burnunun dikine de gidebilirdi. Esim zaten hic karismaz ne dedigime ne de baska biseye. Nasil istiyosan oyle yap der. Doguma gelcek kv oyle fikrini sundu bende cok sevinirim dedim. Oysa 1 hafta annemle ve onun annesiyle nasil gecicek bende bilmiyorum ama kiramam. Onlarinda torunu onlarinda evladi dislayamam. Samimi olmazsin ama gorusursun

Kız helal olsun kız! Ben de hamileliğimden beri evlat edinmeye daha bir ısındım. Sanmayın ki zor geçtiği için bir daha gözüm yemiyor da ondan - ha evet pek yemio artık o var -ama hiç bir farkın olmayacağını daha çok kavradım. Ekonomik durumun yerindeyse ne mutlu sana böyle bir şeye baş koyduğun için!!!.

2018 Kasım anneleri, bakın 3000 sayfadır, ister istemez
1-patronların iş çevresinin
2-erkeklerin ; eş ve babaların, kayınpederlerin
3- kayınvalidelerin, görümce ve anne-ablaların, eltilerin dedikleri ettiklerini konuştuk. Sanki bizde hiç kusur yok gibi. (Ha bu arada kusurumuz varsa doğum sonrası dökülecekler inşallah...)

Ama gelin biz yavrularımızı, pusulası din, mezhep, ırkla değil empati ve insanlık olarak yetiştirelim.
Sezeryan, normal doğum ayrımı bile hemen bizi bölüveriyor, özmüş evlatlıkmış, Hristiyan-Müslümanmış , ya insan olduğumuzu, duygularımızın olduğunu illa uzaylılar istila edince mi anlayacağız ?
Çevremizi korumamız gerektiğini, illa salgınlarla ölümler başlayınca deprem-sel ve göçüklerle mi hatırlayacağız?

Gelin evlatlarımızı düz adem ve havva gibi yetiştirelim; insan olup insanlığa hizmet etmek dışında kimliksiz sıfatsız yetiştirelim. Çok bölündük çok böldüler bizi...

Pullucum bu evlat edinme meselesini bildiğim iyi oldu zira ben de 2. çocuğumu böyle edinnmek istiyorum, Tanrı nasip ederse. (Şimdiden kv-kp ne der düşünceleri üşüştü bile kafama ama dur bakalım) zira bu İNSANCA bir davranış ancak insan evladının yapacağı bir davranış!

7 sene de alisamadiysa biz ölek

Canım e nabız üzerinden istediğin aile hekimini seçip kendin değişiklik yapabiliyosun

Biz evladimizi alip kucagimiza geldikten sonra onlar torunum der ancak.huysuz cekilmez entirikacida olsalar hic biri torununun bir gulusune dayanamaz diye dusunuyorum.ne benim babam soyledik ne esimin annesine soyledik insallah kuzumuzu alip gelebilirsek o zaman ogrenecekler...maddi durum dersen 1 cocuga saglayabilecegimiz imkanlar tabiki daha fazlayken 3 e bolununce mutlaka azalacak ama 3 kardesin birbirine kattiklari aradaki acigi kapar diye umuyorum.yolun basindayiz on basvurumuz olumlu oldu daha evraklari verince inceleme yapilcak evimizi gorcekler v.s. uygun bulunursak kuzumuzu kucagimiza verirlerse bile 1 yil sonra nufusumuza alabiliyoruz bekleme sureside kiz bebek icin ortalama 2 yil erkekler icin 1 yilmis o gun oyle dedi ama biz cocuk sahibi oldugumuz icin sık sık listenin gerisine dusermişiz...uzuuun bir yol anlayacagin ama insallah kuzumuzu alip eve getirip kardesleriyle berabee buyutebiliriz.
Niyetiniz varsa yol uzun oldugu icin bebeklerinde arasinin acilmamasi adina erkenden basvuru yapmanizi tavsiye ederim.Sonucta 0-2 yas icin basvurduk biz belki 2 yasinda belki yenidogan gelir bilinmez.önderalpe de yetisirse onuda emziririm belki diye umuyorum kismet tabi..

Ay resmen babam gibiymiş. Ona da anlatamadık bi evli ve mutlu olduğumuzu. Bilemedim ki artık ne yapsan ikna edersin bilemedim. Ama yine de üzülme ya bebeğini düşün. Hı anne tamam haklısın de geç en iyisi
bakalım ilk gönlünü alayım aramıo sormuo ctesıden berı snrasını ıdare etmeye cabalıcam ınsalah basarırım

bu z
bu zihniyetten çıkamayıp soramayan cok ınsan var malesef kı

ay kapalılıkla kellik ne alaka canım ya
işte ben başından annem gibi gördüm sardım sevdim sonra baktımki o öyle değil mesafemi şak diye koyamadım koyamıyorum. ben eşimle hiç bu tarz konulara giremedim girmem. bana güzel idare ediyosun falan da demez.
hoş kv eşimin yanında saygısızlıkta etmez.. mesela bu yapılanları eşim farkediyosa bile bilmemezlikten geliyo arada kalıyorum diyo. Bende hep es geçiyorum üzülmesin aramız bozulmasın diye...
ama eşimde iyi biliyoki benim patlama noktalarım var ben bile nefret ediorum. susar susar birden kusarım yer yerinden oynar.. 3 yıl eşimle sevgili olduk köpek oldum peşinde adım atma dedi atmadım o derece. öncesindede 2 sene platonik sevdim o bilmeden şafak saydım çünkü düşün kalbimdeki yerini...
3yıl sonunda bana tek bi laf etti ayrıldım. ehliyet alma diyodu aldım, üniversite okuma dedi okudum. onu yapma bunu yapma dediği ne varsa yaptım oh be dedm yaşıyorum.. onsuzda yaşanıyo. ayrılıktan 2 sene sonra bi düğünde yanından geçtim kokusunu duydum bende herşey iptal oldu yine ve barıştık. o yüzden kendi sevgime kıyıp sizin yaptığınız gibi yapamıyorum. ya bozulursa bu diye.. inşallah patlamam bi gün..

Benim bir saat sonrası 160. 2saat sonrası 130 çıktı. 75mg içtim ben. Doktor hiçbir sorun yok dedi.

Tamam o zaman bebek hareketidir muhtemelen canım. Gaz da olabilir... Tuvalet ihtiyacı bende de çok oluyor hatta bazen tuvaletten kalkar kalkmaz tekrar geliyor
Ben bu ara resmen tuvaletten cikiyorum 2 dk sonra nerdeyse altima yapiorum o derece. Doktora soyledim acaba suyummu siziyo bu kadar cok tuvaletimn gelmesi normalmi dedim. Rahim tamamaen kapali suyunda normal suyun degil. Bebek mesanenin uzerine baski yapiyodur o zaman tutamazsn dedi :) benimki sanirim mesaneme kamp kurdu :))

Bende esimle severek evlendik oncesinde sizden fazla bi gecmisimiz vardi ama o surede bile taviz vermedim. Veremedim kendime yediremedim. Her zaman once ben dedim. Ben mutlu olursam mutlu edebilirim cunku. Bunu oyle cok iyi biliyo ki kardesime kuzenlerine akil veriyo kadinlar mutlu olursa erkek mutlu olur diye. Gercekten de oyle. Lisedeyken bana evlilik sonu dedi bunun sen kendini adamdan mi sayiyosun demistim o zamanlar serseriydi cunku ve degisti. Cogu yonde istedigim gibi biri olmak icin cabaladi. Sonrasinda ise isteklerimin cok uclarda olmadigini kendisinin yanlis yasadigini farketti. Kadina deger vermeyen biriydi eskiden. Gecen diyo kizimiza seni nasi tavladigimi anlatcam diyo. Ben cok ugrastirdim. En basindan itibaren. Ve kv esimk oyle bi sever ki anlatamam sana adiyla ogluna seslenmez bile habibim der. Oyle bi sevgi. Teyzeleri akrabalari herkes sever tek sevmeyen yok ailesinde. Beni yakistiramadilar o yuzden hep kendi cevrelerinden birini bulma derdindelerdi ama esim tam tersi davrandi. Hep bana deger verdi inadina onlarin yaninda elimi tutar sarilir. Inadina inadina yapar ki ben nasilsam senide oyle gorcekler dedi. Onlarda sevmese de bisey diyemediler. Kirmamak icin onlara gore benim kirilmam onun kirilmasi demek ve kv dahil kimse goze alamiyor. Hep over yaptigim seyleri bende onu overim aileme karsi. Asla kotu yonunu anlatmam paylasmam. Tum sorunlar aramizdq cozeriz. Kanli bicakli da olsak bi yere gidince samimi davraniriz hic acik vermeyiz. Annem kaldi 1 ay bizde bir kez bile sesini yukselttigni duymadim dedi. Aslinda cok zit karakterleriz ki anlatamam. Ama iste 3.sahislarda bambaska oluyorz. Bide ben cok sikmam oda cok sikmaz bunaltmiyoruz sevgiliykende oyleydi. Hep kendini gelistirme hep sana layik es olcam diye cabalayip durdu hala da oyle. Bende hep ovuyorum aferin diye. Ben asiri politik davraniyorum bazi konularda ama kendimden de taviz vermiyorum. Oyle guzel idare ediyorum ki benden nefret edenlerin bile karsisinda cok guzel kizmadan gulebiliyorum. Bu evlilik bana cok sey katti

kızlar günaydın. şeker yüklemesi yaptıran var mı. yaptıracak mısınız ?
Canım benim açlık tokluk şekerimin de iyi çıkmasına rağmen yarın şeker yüklememi yaptıracağım.. Ben yapılması düşüncesindeyim yüklemedeki şekerin bir dilim pasta yada bir çikolata yada bir meyve suyunda bulunan şekerden daha çok olmadığını ve bebeğe bir zararının olmadığını biliyorum..Sonuçta gebelikte diyabet çıkama ihtimali ve bununla birlikte istenmeyen sonuçların önlenmesi açısından yarın yaptıracağım..

yaptırın bakın ben sımdı gebelik sekerı yüzünde dıyet yapıyorum bakalım ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…