2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende çok sevdiğim için hep kendimden taviz verdim. sizin ilişkide ki eşin ben oldum yani düşün. çok taviz verdim kendimden o yüzden biz de işler ters işliyo . hoş ayrıyken çok uğraştı barışmak için çoğu huyunu törpüledim ama bazı şeyler hala kalıcı yani..
bizde mesela eşimle küssek yüzümüzdn anlaşılır, kv hemen kahkahalara boğulur. eşimde bende istemsizce belli ediyoruz. ama daha toyuz sanırım çok belli ediyorum bende. yeni yeni bazı şeyleri öğreniyorum

yaptırın bakın ben sımdı gebelik sekerı yüzünde dıyet yapıyorum bakalım ne olucak
Ben de bugün yaptırdım. Şeker yüklemesi değil de açken ben tokken kan verdim. Tokken verdiğim kan 160 çıktı. Daha doktor görmedi. Yüksek galiba. Senin nasıl çıkmıştı sonucun?

Degisir insallah bebek olunca. Insan zamanla oyle cok olgunlasiyor ki geriye donup baktiginda vay be diyosun. Takma kafaya hicbiseyi anin tadini cikar. Guzel olcak hersey insallah

İçerdeki sesleri ve annenin sesinin 4ten sonra duyarmış ama dışardaki seslerde 4.aydan sonramı yanlış anlamadım değilmi?

4. ayda titreşim olarak duyuyorlarmis evet ama ses olarak 24 haftadan sonra duyuyorlarmis

Ya ben tesettürlü bi kadınım, bazı konularda tavizim yoktur ama şu mezhep farklılıklarından çıkan sorunları anlayamıyorum. Daha doğrusu büyüklerimizi. Benim annem babamda biraz ketum o konuda. Ama ben hiçöyle olmadım. Hep insanlığa baktım. Kız kardeşimin konuştuğu vardı aleviydi, alttan alttan annemlere duyurmaya çalıştım. Annem babam konuşmaya başladılar. Yok onlar namaz kılmıyo falan. Dedim sizin oğlunuz kılıyomu? Hangi Cuma namazına gitti oğlunuz dedim. Ben baya dikim bu konuda. İnsanlığa bakma taraftarıyım.

Az önce çocuklu bi kadınla asansör kavgası yaptık. Valla karnım burnumda demeden uçacaktım. Bebek katı 2. Kattı asansörle çıkayım dedim sıra bekliyorum bi tanesi geldi bebek arabasıyla direkt önüme geçti. Dedim sıra bende. Bebek araban var mı diyor bana. Dedim hamileyim. Ben hamileyken 3 kat çıkıyordum diyor. Dedim kusmaktan 10 kilo vermişim halsizim vs. Ben daha beterdim diyor. Resmen s...k yarışına döndü. Sinirlendim çıktım merdivenden. Kan beynime sıçradı ayaklarım tutmadı ama sinirden.

Nasıl insanlar var ya her hamile aynı olacak diye bişeymi var okurken ben sinir oldum burda bide merdivenle çıkmak zorunda kalmışsınız

Keşke muhatap olmasaydin canım ya canini sıkmana değmez... Böyle kişilerle hemcins olduğum için utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…