- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Bende çok sevdiğim için hep kendimden taviz verdim. sizin ilişkide ki eşin ben oldum yani düşün. çok taviz verdim kendimden o yüzden biz de işler ters işliyo . hoş ayrıyken çok uğraştı barışmak için çoğu huyunu törpüledim ama bazı şeyler hala kalıcı yani..Bende esimle severek evlendik oncesinde sizden fazla bi gecmisimiz vardi ama o surede bile taviz vermedim. Veremedim kendime yediremedim. Her zaman once ben dedim. Ben mutlu olursam mutlu edebilirim cunku. Bunu oyle cok iyi biliyo ki kardesime kuzenlerine akil veriyo kadinlar mutlu olursa erkek mutlu olur diye. Gercekten de oyle. Lisedeyken bana evlilik sonu dedi bunun sen kendini adamdan mi sayiyosun demistimo zamanlar serseriydi cunku ve degisti. Cogu yonde istedigim gibi biri olmak icin cabaladi. Sonrasinda ise isteklerimin cok uclarda olmadigini kendisinin yanlis yasadigini farketti. Kadina deger vermeyen biriydi eskiden. Gecen diyo kizimiza seni nasi tavladigimi anlatcam diyo. Ben cok ugrastirdim. En basindan itibaren. Ve kv esimk oyle bi sever ki anlatamam sana adiyla ogluna seslenmez bile habibim der. Oyle bi sevgi. Teyzeleri akrabalari herkes sever tek sevmeyen yok ailesinde. Beni yakistiramadilar o yuzden hep kendi cevrelerinden birini bulma derdindelerdi ama esim tam tersi davrandi. Hep bana deger verdi inadina onlarin yaninda elimi tutar sarilir. Inadina inadina yapar ki ben nasilsam senide oyle gorcekler dedi. Onlarda sevmese de bisey diyemediler. Kirmamak icin onlara gore benim kirilmam onun kirilmasi demek ve kv dahil kimse goze alamiyor. Hep over yaptigim seyleri bende onu overim aileme karsi. Asla kotu yonunu anlatmam paylasmam. Tum sorunlar aramizdq cozeriz. Kanli bicakli da olsak bi yere gidince samimi davraniriz hic acik vermeyiz. Annem kaldi 1 ay bizde bir kez bile sesini yukselttigni duymadim dedi. Aslinda cok zit karakterleriz ki anlatamam. Ama iste 3.sahislarda bambaska oluyorz. Bide ben cok sikmam oda cok sikmaz bunaltmiyoruz sevgiliykende oyleydi. Hep kendini gelistirme hep sana layik es olcam diye cabalayip durdu hala da oyle. Bende hep ovuyorum aferin diye. Ben asiri politik davraniyorum bazi konularda ama kendimden de taviz vermiyorum. Oyle guzel idare ediyorum ki benden nefret edenlerin bile karsisinda cok guzel kizmadan gulebiliyorum. Bu evlilik bana cok sey katti
Ben de bugün yaptırdım. Şeker yüklemesi değil de açken ben tokken kan verdim. Tokken verdiğim kan 160 çıktı. Daha doktor görmedi. Yüksek galiba. Senin nasıl çıkmıştı sonucun?yaptırın bakın ben sımdı gebelik sekerı yüzünde dıyet yapıyorum bakalım ne olucak
Kızlar bebişlerimiz ne zaman dışardaki sesleri duymaya başlıyo müzik dinletsem duyarmı
Bende çok sevdiğim için hep kendimden taviz verdim. sizin ilişkide ki eşin ben oldum yani düşün. çok taviz verdim kendimden o yüzden biz de işler ters işliyo . hoş ayrıyken çok uğraştı barışmak için çoğu huyunu törpüledim ama bazı şeyler hala kalıcı yani..
bizde mesela eşimle küssek yüzümüzdn anlaşılır, kv hemen kahkahalara boğulur. eşimde bende istemsizce belli ediyoruz. ama daha toyuz sanırım çok belli ediyorum bende. yeni yeni bazı şeyleri öğreniyorum
Kızlar bebişlerimiz ne zaman dışardaki sesleri duymaya başlıyo müzik dinletsem duyarmı
İçerdeki sesleri ve annenin sesinin 4ten sonra duyarmış ama dışardaki seslerde 4.aydan sonramı yanlış anlamadım değilmi?4 aylıkken duymaya başlar canım :)
İçerdeki sesleri ve annenin sesinin 4ten sonra duyarmış ama dışardaki seslerde 4.aydan sonramı yanlış anlamadım değilmi?
Sağolasın ya internetten bakmıştım hep farklı sonuçlar vardı içime sindirememiştim teşekkürler4. ayda titreşim olarak duyuyorlarmis evet ama ses olarak 24 haftadan sonra duyuyorlarmis
amin canım amiin inşallahDegisir insallah bebek olunca. Insan zamanla oyle cok olgunlasiyor ki geriye donup baktiginda vay be diyosun. Takma kafaya hicbiseyi anin tadini cikar. Guzel olcak hersey insallah
yazdım şimdi siz sorunca ama dün ve cumartesi yazıp arıyamadım kızı. cevap versin yazcam burayaaydingelini afifeyle konuştun mu?
Nasıl insanlar var ya her hamile aynı olacak diye bişeymi var okurken ben sinir oldum burda bide merdivenle çıkmak zorunda kalmışsınızAz önce çocuklu bi kadınla asansör kavgası yaptık. Valla karnım burnumda demeden uçacaktım. Bebek katı 2. Kattı asansörle çıkayım dedim sıra bekliyorum bi tanesi geldi bebek arabasıyla direkt önüme geçti. Dedim sıra bende. Bebek araban var mı diyor bana. Dedim hamileyim. Ben hamileyken 3 kat çıkıyordum diyor. Dedim kusmaktan 10 kilo vermişim halsizim vs. Ben daha beterdim diyor. Resmen s...k yarışına döndü. Sinirlendim çıktım merdivenden. Kan beynime sıçradı ayaklarım tutmadı ama sinirden.
Kızlar durduk yere kız bebek için isim aklıma geldi "Setenay" Çerkezce Gözümün nuru anlamında.
Az önce çocuklu bi kadınla asansör kavgası yaptık. Valla karnım burnumda demeden uçacaktım. Bebek katı 2. Kattı asansörle çıkayım dedim sıra bekliyorum bi tanesi geldi bebek arabasıyla direkt önüme geçti. Dedim sıra bende. Bebek araban var mı diyor bana. Dedim hamileyim. Ben hamileyken 3 kat çıkıyordum diyor. Dedim kusmaktan 10 kilo vermişim halsizim vs. Ben daha beterdim diyor. Resmen s...k yarışına döndü. Sinirlendim çıktım merdivenden. Kan beynime sıçradı ayaklarım tutmadı ama sinirden.
Tamam kap sen bunuCok orjinal bir isimmis aman kimseye deme :)) begendim ben
benım tokluk kan sekerım 187 referans en fazla aralığı 180 dıBen de bugün yaptırdım. Şeker yüklemesi değil de açken ben tokken kan verdim. Tokken verdiğim kan 160 çıktı. Daha doktor görmedi. Yüksek galiba. Senin nasıl çıkmıştı sonucun?
Tamam kap sen bunuOğluma isim bulamıyorum habire kız ismi geliyor aklıma.
Tanıdığım var ismi Setenay çok kibar, zarif, hanım bi kız
Aynen ya çok zor, bakayım çerkezlerde anlamı da kendisi de güzel olan neler varBizde isim hazir canim yoksa kesin koyardim. :)) ama isim arayanlar vardi onlar koyabilir. Erkek ismi zor yaa cerkezlerden devam et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?