2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bende aynıyım seninle bende çok belli ederim yüzümden belli olur yapamıorum düzelmio değiştiremiorum bu huyumu eşimile küs iken gülemiıorum ben mesela

Tamam kap sen bunu Oğluma isim bulamıyorum habire kız ismi geliyor aklıma.
Tanıdığım var ismi Setenay çok kibar, zarif, hanım bi kız

Erkek ismi olarak “Bulut” “Mert Ege” ve “Cenk” isimleri arasında kalmıştık biz. Tabi ben oğlum olacağından çok emin olduğum için
Ben de şimdi kıza isim bulamıyorum. “Masal” ismi var aklımda ama o da “Masal Hanım” diyince pek olmuyor sanki ikinci isim olarak da Kuran’da geçen bir isim istiyorum derken çocuğa pişttt diye seslenecez galiba

Kadın kadının düşmanı gerçekten. Herkesin hamileliği bir değil bu insanlar niye bukadar anlama kıtlığı çekiyo anlamıyorum. Belki keyfimden 10basamak bile çıkmak istemiyorum kime ne? Dengesizler ya. Ben olsam inadına binerdim ortak kullanım alanı sonuçta ve hamilesin kimseye hesap vermek zorunda değilsin
bende aynıyım seninle bende çok belli ederim yüzümden belli olur yapamıorum düzelmio değiştiremiorum bu huyumu eşimile küs iken gülemiıorum ben mesela
Aynen yüzüm sirke satıyo. Bide ayrı ayrı yerlerde otururuz küs olunca annesi gider dibine hemen kahkaha atmaya başlar

Ya ben biraz bakınıyorum isimlere, sonra sıkılıp kapatıyorum. Eşimin önerisi 10 tane ben isim yazcam, 10 tane kendisi yazıp kura çekelim yönündeydi, daha ikimiz de 1 tane bulamadık ki 18 tane daha yazalım
Bu kadar düşünmeye ortaya güzel şeyler çıkarsak bari

Keske bebekler dogunca kendi isimlerini soyleyip oyle aglasalar dimi :))

Evet ya, neyse biz yine cins isimler vermeyiz, millet kabus gibi isimler koyuyor, döneme uyum sağlamıyorsa çocuklar o ismi taşımak istemiyor, biraz okul dönemlerini falan düşünmek lazım.

Aynen canim hem kulaga hos gelmeli hem anlami guzel olmali hemde akim gibi isimlerden olmamali. Zor valla isim bulmak cidden

benim eşim öyle yapar bni sinir eder :))

Eşimden hiç öneri gelmedi daha. Ben bulacam kızımın ismini diyor ama tek bir seçenek bile yok benim bulduklarımın da bazılarına olabilir diyor bazısını hiç beğenmiyor. Bi de ben ona dedim “eski kız arkadaşlarından birinin ismine denk gelirsem direk hayır de” diye. Çok isme hayır diyor be
Eşimin onayladıklarını liste yapıyorum ben de. En son kura çekeceğiz biz de sanırım. Ama kapı süsünü bu haftalarda hazırlayacaz isim kısmı boş olacak

bide gelip dövseydin.....

Şu kısım çok tehlikeli Doldurmak gibi olmasında tam boğmalık

bide gelip dövseydin.....
Sana yönelik olumsuz birşey söylememiş aslında, sen zaten gayet normal düşünmüş kararını vermiş, araştırmanı yaparken, hastalardan para almak dışında bir işi olmayan birinin senin fikrini etkilemesine yorum yapmış, doğum şeklini doğuma çok az kala, bebeğin gelişi, karşılıklı sağlık durumunuz belirler, güveneceğin doktor bul, kendini ona bırak demiş.

teşekkürler arkadaşın adına açıklama yaptığın için ama ben sadece o kadar okumadım. tarzını beğenmedim...

teşekkürler arkadaşın adına açıklama yaptığın için ama ben sadece o kadar okumadım. tarzını beğenmedim...
Ben o mesajı şimdi sen alıntılayınca gördüm, okuyunca sana değil de, sana söylenenlere yönelik yazılmış gibi geldi, zaten kendisi de gelince açıklar, germe hiç kendini.

Ben o mesajı şimdi sen alıntılayınca gördüm, okuyunca sana değil de, sana söylenenlere yönelik yazılmış gibi geldi, zaten kendisi de gelince açıklar, germe hiç kendini.

ben doğum konusunda cesaret almak için yazdım buraya. normal yada sezeryan o kadının tepkisine karşılık ikisinden de korktuğumu söyledim. ama arkadaşımız başka taraftan bakıp yazmışta yazmış. hoşlanmadım gerildim açıkcası.. tek tek yazdıklarını açıklamak istemiyorum daha gerilirim :) neyse böyle kalsın geçti :)))

Eltimler gelecek yemeğe onları bekliyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimden belli hiç çağırmadım, onlarda hiç gelelim demediler Allah var. Halden anlarlar. Biz gittik bikaç kez. Utanma belasına çağırdım. Başım ağrıyo yine dünden belli doktorum en son serum yerine dikloron iğne vermişti, gidip vurdurayımmı diye Yazdım ama dönmedi daha.

Hiç doğum şeklini düşünüp kendini strese sokma, bizim önceliğimiz bebeğe sağlıkla kavuşabilmek sonuçta, o an bebek için, senin için en uygun neyse ona yönlendiriyorlar, nasip de bekle, yöntem ne olursa olsun inşallah kolay geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…