- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
bende aynıyım seninle bende çok belli ederim yüzümden belli olur yapamıorum düzelmio değiştiremiorum bu huyumu eşimile küs iken gülemiıorum ben meselaBende çok sevdiğim için hep kendimden taviz verdim. sizin ilişkide ki eşin ben oldum yani düşün. çok taviz verdim kendimden o yüzden biz de işler ters işliyo . hoş ayrıyken çok uğraştı barışmak için çoğu huyunu törpüledim ama bazı şeyler hala kalıcı yani..
bizde mesela eşimle küssek yüzümüzdn anlaşılır, kv hemen kahkahalara boğulur. eşimde bende istemsizce belli ediyoruz. ama daha toyuz sanırım çok belli ediyorum bende. yeni yeni bazı şeyleri öğreniyorum
Aynen ya çok zor, bakayım çerkezlerde anlamı da kendisi de güzel olan neler var
Tamam kap sen bunuOğluma isim bulamıyorum habire kız ismi geliyor aklıma.
Tanıdığım var ismi Setenay çok kibar, zarif, hanım bi kız
Kadın kadının düşmanı gerçekten. Herkesin hamileliği bir değil bu insanlar niye bukadar anlama kıtlığı çekiyo anlamıyorum. Belki keyfimden 10basamak bile çıkmak istemiyorum kime ne? Dengesizler ya. Ben olsam inadına binerdim ortak kullanım alanı sonuçta ve hamilesin kimseye hesap vermek zorunda değilsinAz önce çocuklu bi kadınla asansör kavgası yaptık. Valla karnım burnumda demeden uçacaktım. Bebek katı 2. Kattı asansörle çıkayım dedim sıra bekliyorum bi tanesi geldi bebek arabasıyla direkt önüme geçti. Dedim sıra bende. Bebek araban var mı diyor bana. Dedim hamileyim. Ben hamileyken 3 kat çıkıyordum diyor. Dedim kusmaktan 10 kilo vermişim halsizim vs. Ben daha beterdim diyor. Resmen s...k yarışına döndü. Sinirlendim çıktım merdivenden. Kan beynime sıçradı ayaklarım tutmadı ama sinirden.
Aynen yüzüm sirke satıyo. Bide ayrı ayrı yerlerde otururuz küs olunca annesi gider dibine hemen kahkaha atmaya başlarbende aynıyım seninle bende çok belli ederim yüzümden belli olur yapamıorum düzelmio değiştiremiorum bu huyumu eşimile küs iken gülemiıorum ben mesela
Ya ben biraz bakınıyorum isimlere, sonra sıkılıp kapatıyorum. Eşimin önerisi 10 tane ben isim yazcam, 10 tane kendisi yazıp kura çekelim yönündeydi, daha ikimiz de 1 tane bulamadık ki 18 tane daha yazalımErkek ismi olarak “Bulut” “Mert Ege” ve “Cenk” isimleri arasında kalmıştık biz. Tabi ben oğlum olacağından çok emin olduğum için
Ben de şimdi kıza isim bulamıyorum. “Masal” ismi var aklımda ama o da “Masal Hanım” diyince pek olmuyor sankiikinci isim olarak da Kuran’da geçen bir isim istiyorum derken çocuğa pişttt diye seslenecez galiba
Ya ben biraz bakınıyorum isimlere, sonra sıkılıp kapatıyorum. Eşimin önerisi 10 tane ben isim yazcam, 10 tane kendisi yazıp kura çekelim yönündeydi, daha ikimiz de 1 tane bulamadık ki 18 tane daha yazalım
Bu kadar düşünmeye ortaya güzel şeyler çıkarsak bari
Evet ya, neyse biz yine cins isimler vermeyiz, millet kabus gibi isimler koyuyor, döneme uyum sağlamıyorsa çocuklar o ismi taşımak istemiyor, biraz okul dönemlerini falan düşünmek lazım.Keske bebekler dogunca kendi isimlerini soyleyip oyle aglasalar dimi :))
Evet ya, neyse biz yine cins isimler vermeyiz, millet kabus gibi isimler koyuyor, döneme uyum sağlamıyorsa çocuklar o ismi taşımak istemiyor, biraz okul dönemlerini falan düşünmek lazım.
benim eşim öyle yapar bni sinir eder :))Kadın kadının düşmanı gerçekten. Herkesin hamileliği bir değil bu insanlar niye bukadar anlama kıtlığı çekiyo anlamıyorum. Belki keyfimden 10basamak bile çıkmak istemiyorum kime ne? Dengesizler ya. Ben olsam inadına binerdim ortak kullanım alanı sonuçta ve hamilesin kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Aynen yüzüm sirke satıyo. Bide ayrı ayrı yerlerde otururuz küs olunca annesi gider dibine hemen kahkaha atmaya başlar
Ya ben biraz bakınıyorum isimlere, sonra sıkılıp kapatıyorum. Eşimin önerisi 10 tane ben isim yazcam, 10 tane kendisi yazıp kura çekelim yönündeydi, daha ikimiz de 1 tane bulamadık ki 18 tane daha yazalım
Bu kadar düşünmeye ortaya güzel şeyler çıkarsak bari
Güzelim muhasebecinin deģil, doktorun perinatolog/kadindogum uzmanın sözünü baz alın. Herkes işini yapsın değil mi.
Hani elektikle ilgili sorun olunca su tesisatcisina gitmiyoruz ya, sen hastaneden önce doktor seçmelisin bence. O ne derse nerede derse o...
Ben de yüksek riskli hamilelik yaşıyorum, gebe kalmada bir sorunum olmadığı halde diger hastaliklarım yuzunden 2 yıldır izin cikmiyordu. 2500tlye hani fotoğrafçısı bile pakete dahil ozel hastane var burnumun dibinde ama ben doktorum devlette diye devlet hastanesinde kadınlar kogusunda ve o berbat karmasa ortasinda doguracagim...
Doktor önemli , izin vermeyin kimsenin sizi etkilemesine. Normali de sezeryanı da doğum mu doğum! Sen ve bebek icin en iyisi ne bunun cevabini doktor verir. Herkesin canı da yavrusu da kıymetli...
Şu kısım çok tehlikeliEşimden hiç öneri gelmedi daha. Ben bulacam kızımın ismini diyor ama tek bir seçenek bile yokbenim bulduklarımın da bazılarına olabilir diyor bazısını hiç beğenmiyor. Bi de ben ona dedim “eski kız arkadaşlarından birinin ismine denk gelirsem direk hayır de” diye. Çok isme hayır diyor be
Eşimin onayladıklarını liste yapıyorum ben de. En son kura çekeceğiz biz de sanırım. Ama kapı süsünü bu haftalarda hazırlayacaz isim kısmı boş olacak
Sana yönelik olumsuz birşey söylememiş aslında, sen zaten gayet normal düşünmüş kararını vermiş, araştırmanı yaparken, hastalardan para almak dışında bir işi olmayan birinin senin fikrini etkilemesine yorum yapmış, doğum şeklini doğuma çok az kala, bebeğin gelişi, karşılıklı sağlık durumunuz belirler, güveneceğin doktor bul, kendini ona bırak demiş.bide gelip dövseydin.....
Sana yönelik olumsuz birşey söylememiş aslında, sen zaten gayet normal düşünmüş kararını vermiş, araştırmanı yaparken, hastalardan para almak dışında bir işi olmayan olmayan birinin senin fikrini etkilemesine yorum yapmış, doğum şeklini doğuma çok az kala, bebeğin gelişi, karşılıklı sağlık durumunuz belirler, güveneceğin doktor bul, kendini ona bırak demiş.
Ben o mesajı şimdi sen alıntılayınca gördüm, okuyunca sana değil de, sana söylenenlere yönelik yazılmış gibi geldi, zaten kendisi de gelince açıklar, germe hiç kendini.teşekkürler arkadaşın adına açıklama yaptığın için ama ben sadece o kadar okumadım. tarzını beğenmedim...
Ben o mesajı şimdi sen alıntılayınca gördüm, okuyunca sana değil de, sana söylenenlere yönelik yazılmış gibi geldi, zaten kendisi de gelince açıklar, germe hiç kendini.
Bende çerkesim. Berkan da çerkes ismi.Aynen ya çok zor, bakayım çerkezlerde anlamı da kendisi de güzel olan neler var
Hiç doğum şeklini düşünüp kendini strese sokma, bizim önceliğimiz bebeğe sağlıkla kavuşabilmek sonuçta, o an bebek için, senin için en uygun neyse ona yönlendiriyorlar, nasip de bekle, yöntem ne olursa olsun inşallah kolay geçer.ben doğum konusunda cesaret almak için yazdım buraya. normal yada sezeryan o kadının tepkisine karşılık ikisinden de korktuğumu söyledim. ama arkadaşımız başka taraftan bakıp yazmışta yazmış. hoşlanmadım gerildim açıkcası.. tek tek yazdıklarını açıklamak istemiyorum daha gerilirim :) neyse böyle kalsın geçti :)))
Hmm... Düşünülebilir.Bende çerkesim. Berkan da çerkes ismi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?