- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 40
Hiç doğum şeklini düşünüp kendini strese sokma, bizim önceliğimiz bebeğe sağlıkla kavuşabilmek sonuçta, o an bebek için, senin için en uygun neyse ona yönlendiriyorlar, nasip de bekle, yöntem ne olursa olsun inşallah kolay geçer.
Keske bebekler dogunca kendi isimlerini soyleyip oyle aglasalar dimi :))
Evet ya, neyse biz yine cins isimler vermeyiz, millet kabus gibi isimler koyuyor, döneme uyum sağlamıyorsa çocuklar o ismi taşımak istemiyor, biraz okul dönemlerini falan düşünmek lazım.
Kızlar eşim benim mide sorunlarımın olduğu bebeğin ismini cismini bile anamadığım zamanlarda isim konusunu açmıştı aman demiştim hiç düşüncek halim yok bebek diyince bile midem bulanıyordu hatırlarsanız, o dönemi fırsat bilip tanem ismini bulmuştu bende he he o olsun demiştim. Şimdi doğum yaklaştıkça bebeği ismiyle anmaya başlayınca ya dedim anası benim herşeyi çeken benim benimde bi hakkın olmalı isminde de :)))Eşimden hiç öneri gelmedi daha. Ben bulacam kızımın ismini diyor ama tek bir seçenek bile yokbenim bulduklarımın da bazılarına olabilir diyor bazısını hiç beğenmiyor. Bi de ben ona dedim “eski kız arkadaşlarından birinin ismine denk gelirsem direk hayır de” diye. Çok isme hayır diyor be
Eşimin onayladıklarını liste yapıyorum ben de. En son kura çekeceğiz biz de sanırım. Ama kapı süsünü bu haftalarda hazırlayacaz isim kısmı boş olacak
Bu bebek öyle ya da böyle çıkacak, ister istemez aklına geliyor, en basiti bütçeni ayarlamak için soruyorsun işte ama doğum gerçekten o kadar kişisel ki, Allah hepimize kolay doğum nasip etsin.amin cnm çok teşekkür ederim haklısın o gün biraz endişelenmiştim ama şimdi daha sakinim. son zamanlarda belli olacak zaten hayırlısı neyse o olsun inş.
Eltimler gelecek yemeğe onları bekliyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimden belli hiç çağırmadım, onlarda hiç gelelim demediler Allah var. Halden anlarlar. Biz gittik bikaç kez. Utanma belasına çağırdım. Başım ağrıyo yine dünden bellidoktorum en son serum yerine dikloron iğne vermişti, gidip vurdurayımmı diye Yazdım ama dönmedi daha.
Şu kısım çok tehlikeliDoldurmak gibi olmasında tam boğmalık
Kızlar eşim benim mide sorunlarımın olduğu bebeğin ismini cismini bile anamadığım zamanlarda isim konusunu açmıştı aman demiştim hiç düşüncek halim yok bebek diyince bile midem bulanıyordu hatırlarsanız, o dönemi fırsat bilip tanem ismini bulmuştu bende he he o olsun demiştim. Şimdi doğum yaklaştıkça bebeği ismiyle anmaya başlayınca ya dedim anası benim herşeyi çeken benim benimde bi hakkın olmalı isminde de :)))
Ada, Su ya da deniz ismini ezelden beri çok severim suyu sevdiğim için. Bunlara yüklendim direk, ADA yı kabul etti ikinci isim olarak, birazda rüşvet aldı gece mık mıklayarakyoksa çok inatçıdır asla koydurmazdı şimdi anlaştık feyste felanda öyle paylaştım daha dönüşü olmasın diye, kadın milletinden korkulur walla tüm yolları deniyoruz isteklerimiz karşısında
Ya eşim kendisi de fikir belirtmiyor ki sadece Türkçe karakter istemiyor "Ğ, Ç vs" ismi buldum şapkalı şapkasızımız kaldı.Kızlar eşim benim mide sorunlarımın olduğu bebeğin ismini cismini bile anamadığım zamanlarda isim konusunu açmıştı aman demiştim hiç düşüncek halim yok bebek diyince bile midem bulanıyordu hatırlarsanız, o dönemi fırsat bilip tanem ismini bulmuştu bende he he o olsun demiştim. Şimdi doğum yaklaştıkça bebeği ismiyle anmaya başlayınca ya dedim anası benim herşeyi çeken benim benimde bi hakkın olmalı isminde de :)))
Ada, Su ya da deniz ismini ezelden beri çok severim suyu sevdiğim için. Bunlara yüklendim direk, ADA yı kabul etti ikinci isim olarak, birazda rüşvet aldı gece mık mıklayarakyoksa çok inatçıdır asla koydurmazdı şimdi anlaştık feyste felanda öyle paylaştım daha dönüşü olmasın diye, kadın milletinden korkulur walla tüm yolları deniyoruz isteklerimiz karşısında
Kızlar eşim benim mide sorunlarımın olduğu bebeğin ismini cismini bile anamadığım zamanlarda isim konusunu açmıştı aman demiştim hiç düşüncek halim yok bebek diyince bile midem bulanıyordu hatırlarsanız, o dönemi fırsat bilip tanem ismini bulmuştu bende he he o olsun demiştim. Şimdi doğum yaklaştıkça bebeği ismiyle anmaya başlayınca ya dedim anası benim herşeyi çeken benim benimde bi hakkın olmalı isminde de :)))
amin cnm çok teşekkür ederim haklısın o gün biraz endişelenmiştim ama şimdi daha sakinim. son zamanlarda belli olacak zaten hayırlısı neyse o olsun inş.
Ahahhaha rüşvet miKızlar eşim benim mide sorunlarımın olduğu bebeğin ismini cismini bile anamadığım zamanlarda isim konusunu açmıştı aman demiştim hiç düşüncek halim yok bebek diyince bile midem bulanıyordu hatırlarsanız, o dönemi fırsat bilip tanem ismini bulmuştu bende he he o olsun demiştim. Şimdi doğum yaklaştıkça bebeği ismiyle anmaya başlayınca ya dedim anası benim herşeyi çeken benim benimde bi hakkın olmalı isminde de :)))
Kazasız belasız bol eğlenceli geçer inşallah.Kızlar aylar önce konser bileti almıştık, geçen haftam fibromiyalji yüzünden çok ağrılı geçtiği için gidip gidemeyeceğimiz belli değildi... Bir de leke filan geliyor derken çok korktuk ama gidersem mutlu olacağım zaten gerekli ilaçları alıyorum ve yürümeyeceğim de filan dedik eşimle, bizim Betül'ün hareketleri de normal, bir cesaret çıktık evden, gidiyoruz
İyi eğlenceler canım, Allahın izni ile sağ Salim gidin gelin:)Kızlar aylar önce konser bileti almıştık, geçen haftam fibromiyalji yüzünden çok ağrılı geçtiği için gidip gidemeyeceğimiz belli değildi... Bir de leke filan geliyor derken çok korktuk ama gidersem mutlu olacağım zaten gerekli ilaçları alıyorum ve yürümeyeceğim de filan dedik eşimle, bizim Betül'ün hareketleri de normal, bir cesaret çıktık evden, gidiyoruz
Bu bebek öyle ya da böyle çıkacak, ister istemez aklına geliyor, en basiti bütçeni ayarlamak için soruyorsun işte ama doğum gerçekten o kadar kişisel ki, Allah hepimize kolay doğum nasip etsin.
Dogumu dusunerek gozunde korku haline getirme canim. Bende ilk ogrendigimde annem doktora bizim kiz normal yapmaz demis. Gecende de doktorda normal mi sezeryanmi muhabbeti gecmisti baslarda bebegi kabullenemedigim icin dogurmayida gozum yemiyodu sahsen. Simdi akisina biraktim. Doktora bizim kiz normale dondu gibi demis doktorda sasirmis sevinmis fln. Ama tabi nasil istersem yine oyle yapacak zorlama olmayinca akisina birakinca bide son donemde ne olacagini bilemedigimiz icin en guzeli oluruna birakmak. Bi sekilde gelcek dunyaya Allah nasip ederse. Kim ne derse uzulme kafana da takma hayirlisi de gec bence
Kızlar aylar önce konser bileti almıştık, geçen haftam fibromiyalji yüzünden çok ağrılı geçtiği için gidip gidemeyeceğimiz belli değildi... Bir de leke filan geliyor derken çok korktuk ama gidersem mutlu olacağım zaten gerekli ilaçları alıyorum ve yürümeyeceğim de filan dedik eşimle, bizim Betül'ün hareketleri de normal, bir cesaret çıktık evden, gidiyoruz
Kızlar aylar önce konser bileti almıştık, geçen haftam fibromiyalji yüzünden çok ağrılı geçtiği için gidip gidemeyeceğimiz belli değildi... Bir de leke filan geliyor derken çok korktuk ama gidersem mutlu olacağım zaten gerekli ilaçları alıyorum ve yürümeyeceğim de filan dedik eşimle, bizim Betül'ün hareketleri de normal, bir cesaret çıktık evden, gidiyoruz
Kızlar afife iyiymiş, gaz sancısı gibi hafif bi sancısı olmuş ama hafifledi diyo. Allahın izni ile görecek 30lu haftaları inşallah
Kızlar afife iyiymiş, gaz sancısı gibi hafif bi sancısı olmuş ama hafifledi diyo. Allahın izni ile görecek 30lu haftaları inşallah
Kızlar bugün sabahtan beri göbek deliğimde hissettiğim bir acıma gerginlik var sanki iç kısımda.Böyle olan var mı?. Otururken değil de haraket halindeyken hissediyorum.[/QUOT
Bende ara ara oluyor ama onun sebebini ayrıntılı ultrasona girdiğim gün anladım. Bebek baş geliş pozisyon almış ve tam acı duyduğum yerde ayağı vardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?