2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

amin cnm çok teşekkür ederim haklısın o gün biraz endişelenmiştim ama şimdi daha sakinim. son zamanlarda belli olacak zaten hayırlısı neyse o olsun inş.

Keske bebekler dogunca kendi isimlerini soyleyip oyle aglasalar dimi :))

Evet ya, neyse biz yine cins isimler vermeyiz, millet kabus gibi isimler koyuyor, döneme uyum sağlamıyorsa çocuklar o ismi taşımak istemiyor, biraz okul dönemlerini falan düşünmek lazım.

Kızlar eşim benim mide sorunlarımın olduğu bebeğin ismini cismini bile anamadığım zamanlarda isim konusunu açmıştı aman demiştim hiç düşüncek halim yok bebek diyince bile midem bulanıyordu hatırlarsanız, o dönemi fırsat bilip tanem ismini bulmuştu bende he he o olsun demiştim. Şimdi doğum yaklaştıkça bebeği ismiyle anmaya başlayınca ya dedim anası benim herşeyi çeken benim benimde bi hakkın olmalı isminde de :)))
Ada, Su ya da deniz ismini ezelden beri çok severim suyu sevdiğim için. Bunlara yüklendim direk, ADA yı kabul etti ikinci isim olarak, birazda rüşvet aldı gece mık mıklayarak yoksa çok inatçıdır asla koydurmazdı şimdi anlaştık feyste felanda öyle paylaştım daha dönüşü olmasın diye, kadın milletinden korkulur walla tüm yolları deniyoruz isteklerimiz karşısında

amin cnm çok teşekkür ederim haklısın o gün biraz endişelenmiştim ama şimdi daha sakinim. son zamanlarda belli olacak zaten hayırlısı neyse o olsun inş.
Bu bebek öyle ya da böyle çıkacak, ister istemez aklına geliyor, en basiti bütçeni ayarlamak için soruyorsun işte ama doğum gerçekten o kadar kişisel ki, Allah hepimize kolay doğum nasip etsin.

Son düzenleme:

Yaptir verdiyse canim. Bekleme agrinin artmasini daha zor gecer

Şu kısım çok tehlikeli Doldurmak gibi olmasında tam boğmalık

Bir kere geçmiş geçmişte kaldı dedik, kurcalayamıyorum şimdi
Gerçi o beğenmediği isme de hayır diyor, ayrım yapamıyorum

Ada ismi de çok güzel. İkinci isim olarak kullanabilirim ben de Hem de Adapazarı’nda yaşıyorum, memleketime çok aşıkmışım gibi olur
Ama Ada ismine uygun ilk isim bulamıyorum. İsimsiz kaldı benim kızçe

Ya eşim kendisi de fikir belirtmiyor ki sadece Türkçe karakter istemiyor "Ğ, Ç vs" ismi buldum şapkalı şapkasızımız kaldı.
Senin kazanmana sevindim, en çok anne hakkı isim

Rusvet mi ay hic aklima gelmedi bebde esimden alayim madem bende bi ara kizima Omlet ismini onermistim annemlere. Sok gecirdiler kiz kardesim simdi diyo aslinda guzel isim begendim diye

Dogumu dusunerek gozunde korku haline getirme canim. Bende ilk ogrendigimde annem doktora bizim kiz normal yapmaz demis. Gecende de doktorda normal mi sezeryanmi muhabbeti gecmisti baslarda bebegi kabullenemedigim icin dogurmayida gozum yemiyodu sahsen. Simdi akisina biraktim. Doktora bizim kiz normale dondu gibi demis doktorda sasirmis sevinmis fln. Ama tabi nasil istersem yine oyle yapacak zorlama olmayinca akisina birakinca bide son donemde ne olacagini bilemedigimiz icin en guzeli oluruna birakmak. Bi sekilde gelcek dunyaya Allah nasip ederse. Kim ne derse uzulme kafana da takma hayirlisi de gec bence

Ahahhaha rüşvet mi o da iyiymiş hem pastam dursun hem karnım doysun
Bizimkinin ismi belliydi ama öylesine belliymiş benim psikolojimde. Şimdi değiştirmeye kalkıyorum ama yemiyor bizimki bileydim hiç ağzımı açmazdım. Hoş sırf Ege ismine diye ne dualar ettim Allahım hayırlısı ise erkek evlat nasip et diye çok şükür ki etti. Ama şimdi egeyi se yusufu da değiştiresim geliyo maymun iştah işte... ama sorsan başka alternatif ismi de yok aklımda

Kızlar aylar önce konser bileti almıştık, geçen haftam fibromiyalji yüzünden çok ağrılı geçtiği için gidip gidemeyeceğimiz belli değildi... Bir de leke filan geliyor derken çok korktuk ama gidersem mutlu olacağım zaten gerekli ilaçları alıyorum ve yürümeyeceğim de filan dedik eşimle, bizim Betül'ün hareketleri de normal, bir cesaret çıktık evden, gidiyoruz

Kazasız belasız bol eğlenceli geçer inşallah.

İyi eğlenceler canım, Allahın izni ile sağ Salim gidin gelin:)

Bu bebek öyle ya da böyle çıkacak, ister istemez aklına geliyor, en basiti bütçeni ayarlamak için soruyorsun işte ama doğum gerçekten o kadar kişisel ki, Allah hepimize kolay doğum nasip etsin.

amin cnm inş. çok tşkr edrm

aynen cnm haklısın çok tşkr edrm

İyi yapmışsınız canım. Keyifli vakit geçirmek de lazım

Betül e de müzik ziyafeti olur ne güzel :) zaten doğunca uzun bir süre dinleyeceğin tek konser betülun vereceği konser olacak

Kızlar afife iyiymiş, gaz sancısı gibi hafif bi sancısı olmuş ama hafifledi diyo. Allahın izni ile görecek 30lu haftaları inşallah

Ay hadi İnşallah çok sevindim canım dualarımızda unutmadık merak etmesin :)

Sen nasıl oldun bu arada biraz daha sakinleştin mi

Kızlar bugün sabahtan beri göbek deliğimde hissettiğim bir acıma gerginlik var sanki iç kısımda.Böyle olan var mı?. Otururken değil de haraket halindeyken hissediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…