2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim ilk defa bugün oldu canım inşallah ondandır. Acaba dedim gece yatakta dönerken karnımı mı zorladım mı yada namazda falan.

bebek büyüyor yeri daralıyor normaldir bence canım. tehlikeli olan ağrı nedir sana söyleyeyim mi? eğer ağrıya kanama eşlik ediyorsa, eğer ağrı ne yaparsan yap geçmiyorsa, eğer ağrı seni uyutmayacak kadar şiddetliyse, eğer ağrı aşağı doğru baskı şeklinde oluyorsa işte o zaman tehlike var demektir doktora gitmelisin. onun dışında tabi ki gebelik nedeniyle ağrı yaşayacağız... bol su içip her fırsatta ayakların yüksekte olacak şekilde uzan ve dinlen. bir de namazda zorlandığını hissediyorsan en azından sünnetleri oturarak kılabilirsin. gece yatarken de sağına soluna yumuşak yastıkları doldur ki ters bir hareket yapmayasın :)

Kızlar bugün sabahtan beri göbek deliğimde hissettiğim bir acıma gerginlik var sanki iç kısımda.Böyle olan var mı?. Otururken değil de haraket halindeyken hissediyorum.
Kusum tam gobek deliginse kucuk bir fitik olabilir gebelikte cok sık gorulen zararsiz bisey biraz agri yaparmis dogumda aliyolar genelde.doktoruna bi sorarsin zaten bakarken goruyo ultrasonda.gobek deligini disari ittigi icin aciyoda olabilir

Uzun uzun yollardan okudum geldim. Maşallah bi bırakayım 200 sayfa oluo:)) Birumuttur yasamak canım benim çevremde gördüğüm mutsuz evlilik yaşayan anneler kızlarının hayatına çok fazla müdahele ediyor. Ve senin için tel doğruyu kendisi bildiğini sanıyor. Evet senin için çok zor. Ama anne işte elden bişey gelmiyor. Tententen seni kel mi sanıyorlarmış. Böyle bi cehalet ne duydıö
Ne gördüm. Gülermsin ağlrmsın. Yani ömrüm boyunca anlayamayacağım ve kabul edemeyeceğim bişey varsa dil din ırk renk ayrımıdır.

Bu arada bugün kontrolum vardı doktora ilk gebeliğime göre daha az hissetiği mi daha az hareketli olduğunu söyledim. Bu haftalarda tam olarak onu hıssedemiyorsun dedi. Biraz daha büyümesi lazım dedi. Yani normalmiş. Hissedemeyen az hisseden arkadaşlarıma duyururum :)

Ço

Canım çok teşkkür ederim çok şükür öyle bir ağrı yok. Gece yastık alıyorum ama çok sık dönüyorum :) uyku hali ile dönüşler dengesiz olabiliyor. namazlar da da yavaş yavaş artık oturacağız sanırım :)

Kusum tam gobek deliginse kucuk bir fitik olabilir gebelikte cok sık gorulen zararsiz bisey biraz agri yaparmis dogumda aliyolar genelde.doktoruna bi sorarsin zaten bakarken goruyo ultrasonda.gobek deligini disari ittigi icin aciyoda olabilir

Canım bugün başladı hafif şiddette. Fıtık değildir inşallah. Ara ara yürürken gerginlik acıma oluyor. Cuma doktora gideceğim danışırım inşallah. Bebiş bu ara çok haraketli göbişin o kısmını da tekmelemiş olabilir bol bol. Zaten gittikçe kuvvetleniyorlar maşallah. :)

ayyy benim boyle bi agrim var sabahtan beri sol tarafimda gecmedi hicc ama sanki yablis bi hareket yapmista olabilirim diye dusunuyorhm bilemedim doktor agrilarin olacak dedigi icinde esim olacak diyor geciyor yarina gecmezse gidicem doktora

Ay hadi İnşallah çok sevindim canım dualarımızda unutmadık merak etmesin :)

Sen nasıl oldun bu arada biraz daha sakinleştin mi
Hep haberdar ettim dualarımızdan canım, hep teşekkür ediyo.
Rezene felaket iyi geldi pamuk gibiyim. Hatta eşim kv ye geliyodu. Peşine takıldım bende geldim oturuyoruz düşün ne kadar iyiyim

Zaten önce geldim asansörün inmesini bekliyordum bu arabasını tam önüme kırdı yani o çekilmeden geçmem imkansızdı. Bunun için de ya o binip gidecekti ya tartışacaktık. Tartıştım baktım konuşma uzuyor gittim ordan.

Nezle sağ tarafımı yaşartmaya devam ederken bugün dayanamayıp hastaneye gittim bayanlar. Antibiyotik yazdı doktor ama yarın hala kötüysem içebileceğim ki sanırım almayacağım.
Bebeğimiz 780 gr 31cm kadar olmuş. Su fazla çıktı. Karnımın büyüklüğü de ondanmış. Protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş, karbonhidratı azaltıp. Ayrıntılı da doktor sol damarda yıpranma görüyorum demişti o yüzden doktorum aspirin başlattı. 2 doğumum da zamanında olsa da su geldi diye suniyle başladı. Normal sancıyı bilemeyecek miyim acaba?

Halbuki sen karnında taşıyorsun, o arabada ve sıra sendeyken... Çok ayıp etmiş. 1 kat bile olsa kime ne.

Ne kadar güzel. Bol eğlenceler.

Kızlar afife iyiymiş, gaz sancısı gibi hafif bi sancısı olmuş ama hafifledi diyo. Allahın izni ile görecek 30lu haftaları inşallah

Hastanede mi kalıyor canım? Gerçi hastanede olması bakım yönünden daha iyi. Allah sağlık sıhhat versin anne ve bebeğine.

Aynen canım hastanede. Amin canım inşallah
Ay sesli güldüm

ayyy benim boyle bi agrim var sabahtan beri sol tarafimda gecmedi hicc ama sanki yablis bi hareket yapmista olabilirim diye dusunuyorhm bilemedim doktor agrilarin olacak dedigi icinde esim olacak diyor geciyor yarina gecmezse gidicem doktora

içinize sinmeyen birşey varsa ve imkanınız varsa mutlaka doktora gidin. varsın yanlış alarm olsun birşey kaybetmezsiniz ama erken tespit edilmesi gereken bir durum olur da gitmezseniz o zaman çok şey kaybedersiniz...

Hep haberdar ettim dualarımızdan canım, hep teşekkür ediyo.
Rezene felaket iyi geldi pamuk gibiyim. Hatta eşim kv ye geliyodu. Peşine takıldım bende geldim oturuyoruz düşün ne kadar iyiyim

oh oh yarasın

Slm hanımlar.

264 tane mesaj var maşallah size hepsini tek tek okuyacam elbette de önce size bir slm vereyim dedim. Umarım herkes iyidir. Güzel haberler almışsınızdır. Ben dün ikea h&m joker e-bebek gezdim. Hamdolsun beşiğimizi yatağını nevresimini aldık tulum yelek zıbın çorap vs kıyafet alışverişimizi de yaptık. Başlangıcı yaptık ya gerisi gelir. Allahım sağlıklı sıhatli mutlu huzurlu günlerde kullanmayı etsin

Biraz öncede diyetisyenden geldim. 300 gram vermişim. %30-40 anca uymuşumdur listeme. O kadar çok geldi ki verdikleri bir de enerjim hep düşüktü ben de tatlınyedim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…