Benim ilk defa bugün oldu canım inşallah ondandır. Acaba dedim gece yatakta dönerken karnımı mı zorladım mı yada namazda falan.
Çok şükür ya, hadi inşallah geçti dediği günlerde gelsinKızlar afife iyiymiş, gaz sancısı gibi hafif bi sancısı olmuş ama hafifledi diyo. Allahın izni ile görecek 30lu haftaları inşallah
Kusum tam gobek deliginse kucuk bir fitik olabilir gebelikte cok sık gorulen zararsiz bisey biraz agri yaparmis dogumda aliyolar genelde.doktoruna bi sorarsin zaten bakarken goruyo ultrasonda.gobek deligini disari ittigi icin aciyoda olabilirKızlar bugün sabahtan beri göbek deliğimde hissettiğim bir acıma gerginlik var sanki iç kısımda.Böyle olan var mı?. Otururken değil de haraket halindeyken hissediyorum.
bebek büyüyor yeri daralıyor normaldir bence canım. tehlikeli olan ağrı nedir sana söyleyeyim mi? eğer ağrıya kanama eşlik ediyorsa, eğer ağrı ne yaparsan yap geçmiyorsa, eğer ağrı seni uyutmayacak kadar şiddetliyse, eğer ağrı aşağı doğru baskı şeklinde oluyorsa işte o zaman tehlike var demektir doktora gitmelisin. onun dışında tabi ki gebelik nedeniyle ağrı yaşayacağız... bol su içip her fırsatta ayakların yüksekte olacak şekilde uzan ve dinlen. bir de namazda zorlandığını hissediyorsan en azından sünnetleri oturarak kılabilirsin. gece yatarken de sağına soluna yumuşak yastıkları doldur ki ters bir hareket yapmayasın :)
bebek büyüyor yeri daralıyor normaldir bence canım. tehlikeli olan ağrı nedir sana söyleyeyim mi? eğer ağrıya kanama eşlik ediyorsa, eğer ağrı ne yaparsan yap geçmiyorsa, eğer ağrı seni uyutmayacak kadar şiddetliyse, eğer ağrı aşağı doğru baskı şeklinde oluyorsa işte o zaman tehlike var demektir doktora gitmelisin. onun dışında tabi ki gebelik nedeniyle ağrı yaşayacağız... bol su içip her fırsatta ayakların yüksekte olacak şekilde uzan ve dinlen. bir de namazda zorlandığını hissediyorsan en azından sünnetleri oturarak kılabilirsin. gece yatarken de sağına soluna yumuşak yastıkları doldur ki ters bir hareket yapmayasın :)
Kusum tam gobek deliginse kucuk bir fitik olabilir gebelikte cok sık gorulen zararsiz bisey biraz agri yaparmis dogumda aliyolar genelde.doktoruna bi sorarsin zaten bakarken goruyo ultrasonda.gobek deligini disari ittigi icin aciyoda olabilir
ayyy benim boyle bi agrim var sabahtan beri sol tarafimda gecmedi hicc ama sanki yablis bi hareket yapmista olabilirim diye dusunuyorhm bilemedim doktor agrilarin olacak dedigi icinde esim olacak diyor geciyor yarina gecmezse gidicem doktorabebek büyüyor yeri daralıyor normaldir bence canım. tehlikeli olan ağrı nedir sana söyleyeyim mi? eğer ağrıya kanama eşlik ediyorsa, eğer ağrı ne yaparsan yap geçmiyorsa, eğer ağrı seni uyutmayacak kadar şiddetliyse, eğer ağrı aşağı doğru baskı şeklinde oluyorsa işte o zaman tehlike var demektir doktora gitmelisin. onun dışında tabi ki gebelik nedeniyle ağrı yaşayacağız... bol su içip her fırsatta ayakların yüksekte olacak şekilde uzan ve dinlen. bir de namazda zorlandığını hissediyorsan en azından sünnetleri oturarak kılabilirsin. gece yatarken de sağına soluna yumuşak yastıkları doldur ki ters bir hareket yapmayasın :)
Hep haberdar ettim dualarımızdan canım, hep teşekkür ediyo.Ay hadi İnşallah çok sevindim canım dualarımızda unutmadık merak etmesin :)
Sen nasıl oldun bu arada biraz daha sakinleştin mi
Aynen canım hemcinsinin bunu yapması çok kötü.Nasıl insanlar var ya her hamile aynı olacak diye bişeymi var okurken ben sinir oldum burda bide merdivenle çıkmak zorunda kalmışsınız
Aynen, zaten bu dediğim 1 dk sürmedi ortamdan gittim, diyorum ya susmuyor pişkin pişkin sanki o önce gelmiş.Keşke muhatap olmasaydin canım ya canini sıkmana değmez... Böyle kişilerle hemcins olduğum için utanıyorum
Zaten önce geldim asansörün inmesini bekliyordum bu arabasını tam önüme kırdı yani o çekilmeden geçmem imkansızdı. Bunun için de ya o binip gidecekti ya tartışacaktık. Tartıştım baktım konuşma uzuyor gittim ordan.Kadın kadının düşmanı gerçekten. Herkesin hamileliği bir değil bu insanlar niye bukadar anlama kıtlığı çekiyo anlamıyorum. Belki keyfimden 10basamak bile çıkmak istemiyorum kime ne? Dengesizler ya. Ben olsam inadına binerdim ortak kullanım alanı sonuçta ve hamilesin kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Aynen yüzüm sirke satıyo. Bide ayrı ayrı yerlerde otururuz küs olunca annesi gider dibine hemen kahkaha atmaya başlar
Haydaaa...bide gelip dövseydin.....
Kızlar afife iyiymiş, gaz sancısı gibi hafif bi sancısı olmuş ama hafifledi diyo. Allahın izni ile görecek 30lu haftaları inşallah
Az önce çocuklu bi kadınla asansör kavgası yaptık. Valla karnım burnumda demeden uçacaktım. Bebek katı 2. Kattı asansörle çıkayım dedim sıra bekliyorum bi tanesi geldi bebek arabasıyla direkt önüme geçti. Dedim sıra bende. Bebek araban var mı diyor bana. Dedim hamileyim. Ben hamileyken 3 kat çıkıyordum diyor. Dedim kusmaktan 10 kilo vermişim halsizim vs. Ben daha beterdim diyor. Resmen s...k yarışına döndü. Sinirlendim çıktım merdivenden. Kan beynime sıçradı ayaklarım tutmadı ama sinirden.
Ne kadar güzel. Bol eğlenceler.Kızlar aylar önce konser bileti almıştık, geçen haftam fibromiyalji yüzünden çok ağrılı geçtiği için gidip gidemeyeceğimiz belli değildi... Bir de leke filan geliyor derken çok korktuk ama gidersem mutlu olacağım zaten gerekli ilaçları alıyorum ve yürümeyeceğim de filan dedik eşimle, bizim Betül'ün hareketleri de normal, bir cesaret çıktık evden, gidiyoruz
Kızlar afife iyiymiş, gaz sancısı gibi hafif bi sancısı olmuş ama hafifledi diyo. Allahın izni ile görecek 30lu haftaları inşallah
Ay sesli güldümHep haberdar ettim dualarımızdan canım, hep teşekkür ediyo.
Rezene felaket iyi geldi pamuk gibiyim. Hatta eşim kv ye geliyodu. Peşine takıldım bende geldim oturuyoruzdüşün ne kadar iyiyim
Aynen canım hastanede. Amin canım inşallahNezle sağ tarafımı yaşartmaya devam ederken bugün dayanamayıp hastaneye gittim bayanlar. Antibiyotik yazdı doktor ama yarın hala kötüysem içebileceğim ki sanırım almayacağım.
Bebeğimiz 780 gr 31cm kadar olmuş. Su fazla çıktı. Karnımın büyüklüğü de ondanmış. Protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş, karbonhidratı azaltıp. Ayrıntılı da doktor sol damarda yıpranma görüyorum demişti o yüzden doktorum aspirin başlattı. 2 doğumum da zamanında olsa da su geldi diye suniyle başladı. Normal sancıyı bilemeyecek miyim acaba?
Halbuki sen karnında taşıyorsun, o arabada ve sıra sendeyken... Çok ayıp etmiş. 1 kat bile olsa kime ne.
Ne kadar güzel. Bol eğlenceler.
Hastanede mi kalıyor canım? Gerçi hastanede olması bakım yönünden daha iyi. Allah sağlık sıhhat versin anne ve bebeğine.
Ay sesli güldüm
ayyy benim boyle bi agrim var sabahtan beri sol tarafimda gecmedi hicc ama sanki yablis bi hareket yapmista olabilirim diye dusunuyorhm bilemedim doktor agrilarin olacak dedigi icinde esim olacak diyor geciyor yarina gecmezse gidicem doktora
Hep haberdar ettim dualarımızdan canım, hep teşekkür ediyo.
Rezene felaket iyi geldi pamuk gibiyim. Hatta eşim kv ye geliyodu. Peşine takıldım bende geldim oturuyoruzdüşün ne kadar iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?