- 11 Şubat 2018
- 153
- 106
- 103
verdi canım. Misafirim vardı yeni gitti. Bakalım anca yarın yaptırabilirim ama yarına geçmiş olur inşaAllah.Yaptir verdiyse canim. Bekleme agrinin artmasini daha zor gecer
Gule gule kullanin :)Slm hanımlar.
264 tane mesaj var maşallah sizehepsini tek tek okuyacam elbette de önce size bir slm vereyim dedim. Umarım herkes iyidir. Güzel haberler almışsınızdır. Ben dün ikea h&m joker e-bebek gezdim. Hamdolsun beşiğimizi yatağını nevresimini aldık tulum yelek zıbın çorap vs kıyafet alışverişimizi de yaptık. Başlangıcı yaptık ya gerisi gelir. Allahım sağlıklı sıhatli mutlu huzurlu günlerde kullanmayı etsin
Biraz öncede diyetisyenden geldim. 300 gram vermişim.%30-40 anca uymuşumdur listeme. O kadar çok geldi ki verdikleri bir de enerjim hep düşüktü ben de tatlınyedim malesef
Ay brawo amcaya :)Kızlar eltimler gelecek yazmıştım ya geldiler. Çok şükür eltimle aramız çok iyidir. Ranza aldık ya biz, benimkine diğer odayla çocuk odasını yer değiştirelim diyodum kabul etmiyodu. Konu açıldı, abi dedim böyle böyle. Oda mühendis ve eşim onun fikirlerine daha çok güvenir. O da bana haklısın dedi. Hatta eltim ben eşim kaynım odadan odaya gezip şöyle yapalıö böyle yapalım fikirler kurduk. Ben duvardan duvara dolap istiyorum ama şuan sıkışığız o en son diye düşünüyoduk. Kaynım dediki yapmışken onuda yapım tam olsun. Şimdi yapamayız dedim. Daha sonra olsun dolap ta dedim. Ben yaptırıyorum dedi. Amcasından hediye dedi. Dedim öyle büyük hediye olmaz kabul edemem. Sen çiz dedi istediğini , bana gönder ben ustayı yollıcam. Kaldım öyle. Eltimde yaptırsın amca değilmi dedi. Kaldım teşekkür etmekten başka bişi diyemedim. Sağolasın dedim. Hatta eltim komidinde yaptır dedi de yok dedim o kadar abartmayalım:) şimdi oda daki koltuğu koydum internete. L koltuğumuz var bi tane onun satılması lazım yer açılsın:)
Ooooh epey paralar saçılmışSlm hanımlar.
264 tane mesaj var maşallah sizehepsini tek tek okuyacam elbette de önce size bir slm vereyim dedim. Umarım herkes iyidir. Güzel haberler almışsınızdır. Ben dün ikea h&m joker e-bebek gezdim. Hamdolsun beşiğimizi yatağını nevresimini aldık tulum yelek zıbın çorap vs kıyafet alışverişimizi de yaptık. Başlangıcı yaptık ya gerisi gelir. Allahım sağlıklı sıhatli mutlu huzurlu günlerde kullanmayı etsin
Biraz öncede diyetisyenden geldim. 300 gram vermişim.%30-40 anca uymuşumdur listeme. O kadar çok geldi ki verdikleri bir de enerjim hep düşüktü ben de tatlınyedim malesef
Oh maşallah amcaya. İmkanı varsa ne güzel işte içinden gelmiş helal olsunKızlar eltimler gelecek yazmıştım ya geldiler. Çok şükür eltimle aramız çok iyidir. Ranza aldık ya biz, benimkine diğer odayla çocuk odasını yer değiştirelim diyodum kabul etmiyodu. Konu açıldı, abi dedim böyle böyle. Oda mühendis ve eşim onun fikirlerine daha çok güvenir. O da bana haklısın dedi. Hatta eltim ben eşim kaynım odadan odaya gezip şöyle yapalıö böyle yapalım fikirler kurduk. Ben duvardan duvara dolap istiyorum ama şuan sıkışığız o en son diye düşünüyoduk. Kaynım dediki yapmışken onuda yapım tam olsun. Şimdi yapamayız dedim. Daha sonra olsun dolap ta dedim. Ben yaptırıyorum dedi. Amcasından hediye dedi. Dedim öyle büyük hediye olmaz kabul edemem. Sen çiz dedi istediğini , bana gönder ben ustayı yollıcam. Kaldım öyle. Eltimde yaptırsın amca değilmi dedi. Kaldım teşekkür etmekten başka bişi diyemedim. Sağolasın dedim. Hatta eltim komidinde yaptır dedi de yok dedim o kadar abartmayalım:) şimdi oda daki koltuğu koydum internete. L koltuğumuz var bi tane onun satılması lazım yer açılsın:)
Benim daha gece acıkmalarım başlamadı ama hep başlayacak diyolar. Bende akşamları hafif geçirmeye karar verdim salata çorba yetiyo ekmeksiz. Ama kv den gelince pudink yedim bendeGece gece bir yedim bir yedim anlatamam kizlar. 6 aydir gece bisey yememek icin kendimi zor tutuyodum bugun bozdum herseyi. Tlc de agir yasamlar diye bi program varya doktoru dinlemeyip eve gelip daha fazla yiyenler, onlar gibi oldum suan54 le hamile kaldim 27.haftamdayim 63 kilodayim. Yemedigim halde aldim canima yetti artik saka bi yana bu son olur insallah. İstahim o kadar acikki Allah yardimcim olsun
Çişini yapmadiysan o cnmOoooh epey paralar saçılmışOnlar eskisin sen eskime güle güle kullanın inşallah! Kiyafet alışverişi en tatlısı degil mi?!
Tatlım sen, seker nedeniyle diyet yaptın ama bunda kilo vermen de mi hedefleniyordu? Tam tersine sekerin düşük çıkıyor diye hatirliyotdum seni ?Kaç kilo aldın ki toplamda? Oy kafam karisti.
Bende de haftadan haftaya ani kilo çıkışları oluyor tam bir hafta 57.6 iken bu sabah 58.2 oldum. Gece aldığım kilo nereden geliyor acep?
Ahh bnmde Kaan aşerdi bak cnm :) süper olmuş çok sevindim eğlenmene bu enerji seni uzun süre idare ederGerçekten çok iyi geldi kızlar ya harikaydı Dumaniyi ki gitmişiz, kuzum da arada tekme attı ya çok güzeldi. Durmuştu ama şimdi yine hareketli, tekmeleri devam ediyor
Giderken çok kararsızdım, son dakika bile gitmemeyi düşünüyorduk yani canım ama iyi ki gitmişiz ya Ahh bnmde Kaan aşerdi bak cnm :) süper olmuş çok sevindim eğlenmene bu enerji seni uzun süre idare eder
Dur be hayat 30dan sonra basliyo :) bende uzun süredir ole bağır çağır şarkı soylemeyi istiyorum ama hep son dak bişe cikiyoGiderken çok kararsızdım, son dakika bile gitmemeyi düşünüyorduk yani canım ama iyi ki gitmişiz ya 
Bağıra bağıra şarkı söyledik ama o kadar ses vardı ki kendimizi bile duymuyordukTamamen deşarj olmuş hissediyorum kendimi
Kulaklarım hala çınlıyor ama var ya. Eşim de aynı durumdaymış, dedik biz yaşlanmışızgerçi o kadar sesin içinde bir ara öyle uyku bastırdı ki resmen bi 5-6dk dalmışım
Tuvalete iki kere çıktım, üçüncüsünde 57.9 gösterdi. Demek ki bayagi bi su icmisimÇişini yapmadiysan o cnmen doğru ölçüm sbh tuvalete çıkıp aç karnına tartilinxa alınan sonucmuş hbr olsun
bizimde mutsuz evliliğimiz olacağını ezileceğimizi onlar gibi susup katlanacağımızı sanıyorlar belki de bilinç altlarında bu var ama malesef şuan ki nesil daha farklı. bebişin nasılmış iyi mi cnm bnde daha tam anlamı ile hissedemiorum ama artık alıştım dert etmiorum bnm ilk gebeliğim bu zamana kadar gelen daha önce kayıplarım olmuştu.Uzun uzun yollardan okudum geldim. Maşallah bi bırakayım 200 sayfa oluo:))Birumuttur yasamak canım benim çevremde gördüğüm mutsuz evlilik yaşayan anneler kızlarının hayatına çok fazla müdahele ediyor. Ve senin için tel doğruyu kendisi bildiğini sanıyor. Evet senin için çok zor. Ama anne işte elden bişey gelmiyor. Tententen seni kel mi sanıyorlarmış. Böyle bi cehalet ne duydıö
Ne gördüm. Gülermsin ağlrmsın. Yani ömrüm boyunca anlayamayacağım ve kabul edemeyeceğim bişey varsa dil din ırk renk ayrımıdır.
Bu arada bugün kontrolum vardı doktora ilk gebeliğime göre daha az hissetiği mi daha az hareketli olduğunu söyledim. Bu haftalarda tam olarak onu hıssedemiyorsun dedi. Biraz daha büyümesi lazım dedi. Yani normalmiş. Hissedemeyen az hisseden arkadaşlarıma duyururum :)
Kızlar eltimler gelecek yazmıştım ya geldiler. Çok şükür eltimle aramız çok iyidir. Ranza aldık ya biz, benimkine diğer odayla çocuk odasını yer değiştirelim diyodum kabul etmiyodu. Konu açıldı, abi dedim böyle böyle. Oda mühendis ve eşim onun fikirlerine daha çok güvenir. O da bana haklısın dedi. Hatta eltim ben eşim kaynım odadan odaya gezip şöyle yapalıö böyle yapalım fikirler kurduk. Ben duvardan duvara dolap istiyorum ama şuan sıkışığız o en son diye düşünüyoduk. Kaynım dediki yapmışken onuda yapım tam olsun. Şimdi yapamayız dedim. Daha sonra olsun dolap ta dedim. Ben yaptırıyorum dedi. Amcasından hediye dedi. Dedim öyle büyük hediye olmaz kabul edemem. Sen çiz dedi istediğini , bana gönder ben ustayı yollıcam. Kaldım öyle. Eltimde yaptırsın amca değilmi dedi. Kaldım teşekkür etmekten başka bişi diyemedim. Sağolasın dedim. Hatta eltim komidinde yaptır dedi de yok dedim o kadar abartmayalım:) şimdi oda daki koltuğu koydum internete. L koltuğumuz var bi tane onun satılması lazım yer açılsın:)
Gece gece bir yedim bir yedim anlatamam kizlar. 6 aydir gece bisey yememek icin kendimi zor tutuyodum bugun bozdum herseyi. Tlc de agir yasamlar diye bi program varya doktoru dinlemeyip eve gelip daha fazla yiyenler, onlar gibi oldum suan54 le hamile kaldim 27.haftamdayim 63 kilodayim. Yemedigim halde aldim canima yetti artik saka bi yana bu son olur insallah. İstahim o kadar acikki Allah yardimcim olsun
ayyy cnm ne güzel dumanı çok severim bnde ama o kadar sesi ben çekemezdim herhalde tebrik ederim demekki iyisin :)Gerçekten çok iyi geldi kızlar ya harikaydı Dumaniyi ki gitmişiz, kuzum da arada tekme attı ya çok güzeldi. Durmuştu ama şimdi yine hareketli, tekmeleri devam ediyor
senin 11 deyince bn 9 bucukta uyumus oluorum gece 2 de falan ıhtıyac ıcın kalkıorum suyumu ıcıorum yenıden bayılıorum ne yemegı yemek gozum mu goruo uyku hep uyku hala uykuEsinin fikrinin degismesine sevindim canim. Ve kaynini da eltini de tebrik ederim ihtiyaci olana yardim etmek kadar guzel bisey yok hic aferin onlara
Ohh sifa olsun bende daha aksam yemeleri baslamadi. Saat 11 deyince gozlerim kapaniyor cunku
Açık hava konseriydi ama ter, sigara ve alkol kokuları birbirine karışmıştı. Tahammül etmek zordu canım ya, biraz da ondan geçmiş bizden dedim. Eskiden olsa o kadar umursamazdım sanırımDur be hayat 30dan sonra basliyo :) bende uzun süredir ole bağır çağır şarkı soylemeyi istiyorum ama hep son dak bişe cikiyoşimdi sen eglenmissin ya ben eğlenmiş kadar oldum betüste rockla tanıştı Ohh ne guzel oldu.süper aile sizi maşallah
senin 11 deyince bn 9 bucukta uyumus oluorum gece 2 de falan ıhtıyac ıcın kalkıorum suyumu ıcıorum yenıden bayılıorum ne yemegı yemek gozum mu goruo uyku hep uyku hala uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?