- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
İyiyim galiba canımayyy cnm ne güzel dumanı çok severim bnde ama o kadar sesi ben çekemezdim herhalde tebrik ederim demekki iyisin :)
Benim tek sorunum uyku iş yerinde çok yoruluyorum dinlenme molam aram yok eve gidip yemek yiyince koltugun üzerinde uyuya kalıorum direk sonra eşim kaldırıo yerine yat die öyle yatıorum sabah bile kalkmak bnm için çok zor evde olunca hafta sonu öğlen mutlaka yarım saat uyuyorum keşke çalışmasam evde hep uyusam :))))Yok ya ben cok uykucu degilim. Ben 9 9bucuk gibi alerji ilaci aliyorum. Oda uyku yapiyor. Doktorda bana ne kadar duzenli uyyrsan o kadar iyi senin icin dedi. Bebekte ona gore duzen kazaniyomus. Hatta gunduz sekerlemesi bile yapabilirsin dedi. Onu pek yapmiyorum ama aksam en gec 11bucukta uyumus oluyorum sabahta 7 8 9 gibi kalkarim. Dinleniyo insan valla. Bide fazla kilo alimi da olmuyo uyanik kalinca yeme ihtiyaci cok oluyo cunku.
Benim tek sorunum uyku iş yerinde çok yoruluyorum dinlenme molam aram yok eve gidip yemek yiyince koltugun üzerinde uyuya kalıorum direk sonra eşim kaldırıo yerine yat die öyle yatıorum sabah bile kalkmak bnm için çok zor evde olunca hafta sonu öğlen mutlaka yarım saat uyuyorum keşke çalışmasam evde hep uyusam :))))
nerdeydi cnm konser ben geçen sene gitmiştim istinyedekine gözüm hayatta kesmio yolu da o gürültü kalabalığı sigara alkol kokusunu yapamam asla sanırım şuan daİyiyim galiba canım
evet canım o bende de 1 haftadır oluyor nerdeyse 2-3 günde br mutlaka hıçkırık tutuyor aşkımı babasıda kulağını koyup dinliyor çok tatlı :))))Sizde hissettiniz mi oluyor mu. Dün akşamdan beri arada oluyor yavrumu hıçkırık tutuyor resmen hissediyorum.Düzenli aralıklarla sık sık kalbin atması gibi ama tekme değil. Tesadüf internette gezerken gördüm meğer hissettiğim bebeğin hıçkırmasıymış
Açık hava konseriydi ama ter, sigara ve alkol kokuları birbirine karışmıştı. Tahammül etmek zordu canım ya, biraz da ondan geçmiş bizden dedim. Eskiden olsa o kadar umursamazdım sanırımfakat değdi, dediğin gibi Betüşü de tanıştırdık rockla Eşim diyor ergenliğinde her atar yapışında diyeceğim "hata bizde, seni anne karnında götürmeyecektik rock konserine"
İnşallah fırsat oluşturabilirsiniz de siz de atarsınız stresinizi canım
Bir de fotoğraf paylaşayım, tam oradaymışsınız gibi olsun
Eki Görüntüle 2174132
misafir gelio bni görünce gözler kıpkırmızı esniorum yaş akıo ayy günah kıza gidekte yatsın diolar hahhaha bnm de işime gelio onlar kapıdan çıkıo ben direk eşime sesleniorum mutfağı toplarsın ben gidiom die direk uyuyom normalde uyku hiç sewmezdm ben ama şuan hayatımın temeli amacı uyku sanki:)) calistigin icin seninki normal bi durum bide yaz mevsimi agirlastiriyo insani. Uyu bolbol. Dinlenmenin en guzel yontemi
Harbiye açık havadaydı canım. Koku olacağını düşünememiştim, daha önce hiç karşılaşmadığım yoğunlukta bir kokuydu ama hamilelikten dolayı hassaslaşmış da olabilirim bennerdeydi cnm konser ben geçen sene gitmiştim istinyedekine gözüm hayatta kesmio yolu da o gürültü kalabalığı sigara alkol kokusunu yapamam asla sanırım şuan da
Ayy lunapark da süper fikir ama göbüşlerimizle almazlar kız bizi içeri Ohh mis ne guzel olmus yaaa. Bende gobegimi evde birakip lunaparka gidesim varbagirip cagirip rahatlamak cok iyi
Ayy lunapark da süper fikir ama göbüşlerimizle almazlar kız bizi içeri 
Bebişin doğsun, biraz büyüsün, doya doya lunaparka gidersiniz ailecek
Canım yatarken bacaklarının arasına sırtına filan yastık koyuyor musun? Ağrılar yatış şeklinden kaynaklanıyor olabilir gibi düşündüm. Geçmiş olsungünaydın güzel anneleryaa kızlar 2 gündür sabah uyandığımda kasığımda ve belimde ağrıyla uyanıyorum. Ancak işe geliyorum öğlene doğru fln geçiyor. Ama gece uykumda ne yaşıyorum kı bu kadar ağrı oluyor anlamıyorum sizde de oluyor mu böyle ağrılar ?
günaydın güzel anneleryaa kızlar 2 gündür sabah uyandığımda kasığımda ve belimde ağrıyla uyanıyorum. Ancak işe geliyorum öğlene doğru fln geçiyor. Ama gece uykumda ne yaşıyorum kı bu kadar ağrı oluyor anlamıyorum sizde de oluyor mu böyle ağrılar ?
teşekkür ederim canım inşallah geçer.. Yani bi tane yastık koyuyorum ama tabi uyku sersemi ben onu ya yataktan atmış oluyorum yada başka bi yere kaymış oluyor. Yatış pozisyonuyla mı alakalıdır acaba leğen kemiği var oralara doğru bir ağrı sonra belimin sağ ve sol yanlarına geçiyor gibi oluyor tarif edemiyorum ki garip bi ağrıCanım yatarken bacaklarının arasına sırtına filan yastık koyuyor musun? Ağrılar yatış şeklinden kaynaklanıyor olabilir gibi düşündüm. Geçmiş olsun
Önceden uyaninca acikirdim simdiyse acikinca uyaniyorum :) puding gayet masum bisey benim icin. İnsallah baslamaz gece acikmalarin gercekten cok kötü uyku girmiyo insanin gözüneGünaydın kızlaar nasılsınız? Ben havayı kavurucu bulmayınca çıktım yürüyorum. Bi ara yokuşta nefesim bacaklarım kesildi ama şimdi düze çıktım oh miss
Oh maşallah amcaya. İmkanı varsa ne güzel işte içinden gelmiş helal olsun
Benim daha gece acıkmalarım başlamadı ama hep başlayacak diyolar. Bende akşamları hafif geçirmeye karar verdim salata çorba yetiyo ekmeksiz. Ama kv den gelince pudink yedim bende
Süpersin canım ya, nasıl cesaret ediyorsun tehlikelilereTehlikeli seylerin hicbirine binemiyoruz maalesef. Annem unut artik o manyakligi diyo. Dedim atli karinca beni kesmezgideriz yaa esim kizla ilgilenir onu bindirir cocuk seysilerine ben yine buyukler icin olanlara binerim
yani yastık koyuoyurmda canım o yastık sabaha kadar orda kalmıyor tabi uyku sersemi atmış olabiliyorum bu ağrılar yokken benimde boyun ve kurek kemiği ağrım olmuştu onlar geçti bu başladı endişede etmek istemiyorum çünkü bebek hareketleri gayet normal çok şükür ama rahatsızlık veren bi ağrı buDestek koyuyo musun gece? Belki uykunda geriliyo fln olabilirsin yada ters hareket. Bundan sonra hepimizde bel agrilari artmaya baslicak sanirimbende bel degilde omuz ve boyun agrilari oluyor artik
Ne güzel insallah hic baslamaz. Benim bu uyku duzensizligimde yapiyor bunu. İsi biraktigimdan beri gecem gündüzüme karisti. Gece 3,gibi yatiyorum haliyle aksam yemegnden sonra cok zaman gecmis oluyor acikiyorumEsinin fikrinin degismesine sevindim canim. Ve kaynini da eltini de tebrik ederim ihtiyaci olana yardim etmek kadar guzel bisey yok hic aferin onlara
Ohh sifa olsun bende daha aksam yemeleri baslamadi. Saat 11 deyince gozlerim kapaniyor cunku
Mutlaka sor canım, ne olur ne olmaz. Fakat ben normal uzanırken bile bacaklarımım arasına bi kırlent filan koymazsam sanki leğen kemiğime baskı oluyor gibi hissediyorum. Çepeçevre saran hamile yastıklarından filan alırsan belki onu yataktan atamazsın. Ben almadım ama alan arkadaşlar vardı buradateşekkür ederim canım inşallah geçer.. Yani bi tane yastık koyuyorum ama tabi uyku sersemi ben onu ya yataktan atmış oluyorum yada başka bi yere kaymış oluyor. Yatış pozisyonuyla mı alakalıdır acaba leğen kemiği var oralara doğru bir ağrı sonra belimin sağ ve sol yanlarına geçiyor gibi oluyor tarif edemiyorum ki garip bi ağrıcuma günü randevum var bakalım doktoruma sorucam eğer o güne kadar devam ederse
eğlenmene sevindim cnm senin adınaHarbiye açık havadaydı canım. Koku olacağını düşünememiştim, daha önce hiç karşılaşmadığım yoğunlukta bir kokuydu ama hamilelikten dolayı hassaslaşmış da olabilirim benolsun ama ya süperdi, çok eğlendik gerçekten. Bir de Betüşle birlikte bu konserlere gezmelere uzuuun süreli ara vereceğimizi düşünüyoruz, o yüzden çok iyi gitti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?