2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
evet daha öncede konuşmuştuk o yastıklardan ama almak kısmet olmadı bi türlü ben yinede bi bakim canım çok teşekkür ederim

Önceden uyaninca acikirdim simdiyse acikinca uyaniyorum :) puding gayet masum bisey benim icin. İnsallah baslamaz gece acikmalarin gercekten cok kötü uyku girmiyo insanin gözüne

Ne güzel insallah hic baslamaz. Benim bu uyku duzensizligimde yapiyor bunu. İsi biraktigimdan beri gecem gündüzüme karisti. Gece 3,gibi yatiyorum haliyle aksam yemegnden sonra cok zaman gecmis oluyor acikiyorum
uyku düzensizliğindendir canım. ben sbah erken kalkıp akşamda 11 12 gibi yatıyorum. işten eve gidince bi yemek telaşı sarıyo zaten iyice yoruluyorum. acıkırsam dahi evde öyle abur cubur yok çünkü 10 kg aldım... boğazımı artık tutmam lazım. hoş geçen haftadan beri aynı kg ama aldıklarım yeter azıcık semerimden yiyeyim diyorum

Egzersizler yapmaya calis gun icinde o zaman canim obur turlu doguma kadar yasicaz bu sureci

Ne güzel insallah hic baslamaz. Benim bu uyku duzensizligimde yapiyor bunu. İsi biraktigimdan beri gecem gündüzüme karisti. Gece 3,gibi yatiyorum haliyle aksam yemegnden sonra cok zaman gecmis oluyor acikiyorum

Basta oyleydim bende bir iki gun tum gun yorulunca erken yatmistim sonrada aliskanlik haline getirdim. Duzene koymaya calis gece 3 cok gec bi saat cunku

Günaydın, dün mantar enfeksiyonu için 2 tane fitil verdi doktor dün ilk kez kullandım ama bugün kaşıntı başladı
İyiye mi gidiyorum kötüye mi anlamadım

Bu arada isimler konuşulmuş bizim kızın ismi İnci olacak :)
Uzun uzun düşünüp karara vardık sonunda

ismi ile büyüsün inşallah :)

Çok güzel bir isim seçmişsiniz canım

Kaşıntıyla atıyorsundur umarım. Ben evlenmeden önce olmuştum, sadece krem kullanmıştım o zaman. Bana öyle demişti, kaşıntı yüzeye geliyor demektir, geçecek inşallah bol yoğurt ye canım, probiyotik iyi gelir diye biliyorum

ben
Onlar bende de var maalesef artik egzersize baslicam ama sabah odun gibi sirtim ve boynum
benim sırf sırtım hamilelik öncesinde de rahatsızlığımdan dolayı sırt ağrısı aşırı yaşardım şuan gebeiğimde aşırının aşırısı oluyor ne yapmam gerekiyor nasıl egzersiz bana da yardımı olur mu acaba acılarımı dindirir mi?

Ohh mis ne guzel olmus yaaa. Bende gobegimi evde birakip lunaparka gidesim var bagirip cagirip rahatlamak cok iyi
Biz kızımı götürüyoruz geçen ben dönme dolaba bineceğim dedim bindim daha yukarı doğru çıkarken baba ben incem Bi garip oldum dedim oturan sonra indim hemen. İnsan Bi garip oluyor çarpıntı yaptı resmen. Bizde 14 D sinemaya girdik onda bişey olmuyor
:)

gecmiss olsun canimm pullubiber burda bas bas elma sirkesi diye bagiriyor gecen bidaha soylemiycdm demisti ben soyliyim bari :) benimde gecen hafta kasintim vardi hemen o gece basladim sirkeye 2 gun ictim ertesi gun hicbirseycik yoktu :) hatta tuvaletimi yaparken yanma kasimalrima dogru agrilar olurdu gecti :) simdi onun sayesinde hamilelik sivilcelerime bile elma sirkesi suruyorum 2 gudnur insaallah faydali olur sende bi dene isterzdn tabi onun dedigi fermente elma sirkesi

gunaydin kizlarr kac gundur bebisin kiyafetlerini yikayim sonrada yavas yavas utulerim diyorum ama nerdeee kendi kayfetlerimizden sira gelmiyor bebise :) bide diyorum erken mi acaba hastane cantasi icin falan kafam cok karisik :)

Canim bende de boyun duzlesmesi var agriyo yani. Mesela gebelik okulunda boyun kol ve omuz egzersizleri gosterdiler

Bu 3 videoya bak canim. Bayagi rahatlatiyor seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…