benim sırt ağrılarım çok fazlaDestek koyuyo musun gece? Belki uykunda geriliyo fln olabilirsin yada ters hareket. Bundan sonra hepimizde bel agrilari artmaya baslicak sanirimbende bel degilde omuz ve boyun agrilari oluyor artik
evet daha öncede konuşmuştuk o yastıklardan ama almak kısmet olmadı bi türlü ben yinede bi bakim canım çok teşekkür ederimMutlaka sor canım, ne olur ne olmaz. Fakat ben normal uzanırken bile bacaklarımım arasına bi kırlent filan koymazsam sanki leğen kemiğime baskı oluyor gibi hissediyorum. Çepeçevre saran hamile yastıklarından filan alırsan belki onu yataktan atamazsın. Ben almadım ama alan arkadaşlar vardı burada
Önceden uyaninca acikirdim simdiyse acikinca uyaniyorum :) puding gayet masum bisey benim icin. İnsallah baslamaz gece acikmalarin gercekten cok kötü uyku girmiyo insanin gözüne
uyku düzensizliğindendir canım. ben sbah erken kalkıp akşamda 11 12 gibi yatıyorum. işten eve gidince bi yemek telaşı sarıyo zaten iyice yoruluyorum. acıkırsam dahi evde öyle abur cubur yok çünkü 10 kg aldım... boğazımı artık tutmam lazım. hoş geçen haftadan beri aynı kg ama aldıklarım yeter azıcık semerimden yiyeyim diyorumNe güzel insallah hic baslamaz. Benim bu uyku duzensizligimde yapiyor bunu. İsi biraktigimdan beri gecem gündüzüme karisti. Gece 3,gibi yatiyorum haliyle aksam yemegnden sonra cok zaman gecmis oluyor acikiyorum
Süpersin canım ya, nasıl cesaret ediyorsun tehlikelilereBen çok korkarım ya, bi hız trenine binebiliyorum
Ben korkmam yaa ama esim korkuyor o yuzden o cocuga bakar artik
yani yastık koyuoyurmda canım o yastık sabaha kadar orda kalmıyor tabi uyku sersemi atmış olabiliyorum bu ağrılar yokken benimde boyun ve kurek kemiği ağrım olmuştu onlar geçti bu başladı endişede etmek istemiyorum çünkü bebek hareketleri gayet normal çok şükür ama rahatsızlık veren bi ağrı bu
Ne güzel insallah hic baslamaz. Benim bu uyku duzensizligimde yapiyor bunu. İsi biraktigimdan beri gecem gündüzüme karisti. Gece 3,gibi yatiyorum haliyle aksam yemegnden sonra cok zaman gecmis oluyor acikiyorum
benim sırt ağrılarım çok fazla
Derin olması önemli canım 5-6 aydan sonra hareketleneceği için tutunarak kalktığında aşağıya düşmemesi gerekiyor. Ona dikkat etmen lazım.kızlar bu modelde 60*90 kullanan varmı çokmu küçük olur 1 yaşına kadar anne yanı Eki Görüntüle 2174149 Eki Görüntüle 2174149
ismi ile büyüsün inşallah :)Günaydın, dün mantar enfeksiyonu için 2 tane fitil verdi doktor dün ilk kez kullandım ama bugün kaşıntı başladı
İyiye mi gidiyorum kötüye mi anlamadım
Bu arada isimler konuşulmuş bizim kızın ismi İnci olacak :)
Uzun uzun düşünüp karara vardık sonunda
Çok güzel bir isim seçmişsiniz canımGünaydın, dün mantar enfeksiyonu için 2 tane fitil verdi doktor dün ilk kez kullandım ama bugün kaşıntı başladı
benim sırf sırtım hamilelik öncesinde de rahatsızlığımdan dolayı sırt ağrısı aşırı yaşardım şuan gebeiğimde aşırının aşırısı oluyor ne yapmam gerekiyor nasıl egzersiz bana da yardımı olur mu acaba acılarımı dindirir mi?Onlar bende de var maalesef artik egzersize baslicam ama sabah odun gibi sirtim ve boynum
Biz kızımı götürüyoruz geçen ben dönme dolaba bineceğim dedim bindim daha yukarı doğru çıkarken baba ben incem Bi garip oldum dedim oturan sonra indim hemen. İnsan Bi garip oluyor çarpıntı yaptı resmen. Bizde 14 D sinemaya girdik onda bişey olmuyorOhh mis ne guzel olmus yaaa. Bende gobegimi evde birakip lunaparka gidesim varbagirip cagirip rahatlamak cok iyi
gecmiss olsun canimmGünaydın, dün mantar enfeksiyonu için 2 tane fitil verdi doktor dün ilk kez kullandım ama bugün kaşıntı başladı
ben
benim sırf sırtım hamilelik öncesinde de rahatsızlığımdan dolayı sırt ağrısı aşırı yaşardım şuan gebeiğimde aşırının aşırısı oluyor ne yapmam gerekiyor nasıl egzersiz bana da yardımı olur mu acaba acılarımı dindirir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?