2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Oh ne guzel eglenin valla. Ben sinemaya bile gitmiyorum suan uzun sure oturmak yoruyo artik beni

Bende iciyorum sirkeyi faydali cidden hele de idrar yolu icin cok iyi geldi.

ismi ile büyüsün inşallah :)

Çok sağol aydingelini
İnsan isme karar verince bi rahatlama geliyor bir şey daha netleşti diye :)))

Okudum onun sirke olayını
İçinde sirke anası oluşmuş organik bi elma sirkem var evde
Onu içmeye başladım Bi kaşık şeklinde
Wc temizliğini de sirkeli su ile yapıyorum bakalım inşallah hemen geçer

:) yiycem kendi ev yoğurdumu yapıyorum ondan tüketicem bol bol çok teşekkürler

Canim bende de boyun duzlesmesi var agriyo yani. Mesela gebelik okulunda boyun kol ve omuz egzersizleri gosterdiler

Bu 3 videoya bak canim. Bayagi rahatlatiyor seni
teşekkür ederim akşam mutlaka ewde yapacağım sırt agrıma artık dayanamıorum cunku cok agladıgımı bılıorum acısına

telefonuma indirdim videoları umarım agrılarım azalır duacın olurum gercekten

Duzenli yapinca cok faydasi var. Hatta basini saga sola arkaya ve one gerdirip 10a kadar sayip biraktiginda boyun ve ust omuzlarda cok rahatliyo. Doktora gittim o bile bu egzersizleri verdi. Boyun ve omuz agrilarinin ilac tedavisi yok zaten. Bol egzersiz yapmak gerekiyor. Sifa olur insallah

Aynı ben ya. Bazen bi kaç damla için bile koşa koşa tuvalete gidiyorum. En uzun süre yarım saat. Galiba benimki de mesane üstünde

Kiz bana artik diycekler fermente mutfagimdan elma sirkesi komisyonumu aliyon diye ondan kimseye bisey demek istemiyorum artik.ben oranin siyez bulgurunu kapya salcasini sabunlarini filanda kullaniyorum eksi maya almistim onla ekmek yapiyorum hepsi iyi guzel rollon bile iyi yani idare eder ama elma sirkesi gercekten cok ise yaramiyomu ya.Bak sana yemin ederim daha bu sabah kizi okula birakiyorum ayni siniftan cok guler yuzlu bir anneyle denk geldim kapida eylul yine hasta dedi ogretmende hepsi hasta nezle oldular normal dedi tam o ara lidyayi indiriyorum arabadan bize dondu bitek bu findik hasta olmuyo dedi.bende hemen kadina dedim sirke iciriyorum hergun 1 kasik burnu bile akmiyo kadin hemen acti telefonundan bakiyo bumu diye gosteriyo hemen 2dkda sirke satisi yaptim aslinfa komisyon vermeliler bana

kesinliklr komisyon vermeliler sana :) ben ordan almadim evdekini kullabiyorum ama n eenfeksiyon ne bisey vallahi gecen bacagin tutuldu hamilelikte bacak tutulmasi nasil gecer diyr yazdim elma sirkesi yaziyordu esime kalk dedim bana bi bardak hazirla getir :) adamda artik basladi basladi orasina burasina elma sirkesi surmeye :)

B betka2013 A Aypastam daha donmediler ya ayaklar tam mesanenin orda bir guzel tekmeliyorlar orayi sagolsunlar.gecen gun yine anlatmistim ikeaya gittik bu tosbagya carsaf perde alcam oyuncak dolabi bakiyoruz 2dk durmadi 1 satte 8 9 kez tuvalete gittim aptal oldum alcaklarimida alamadim.yatarsin ablanin pembe carsaflarinda yeter artik dedim ciktim.Ama valla halinize sukeredin.kizim 3 hafta onden gidiyordu daha donmeden 1 kg olmustu o tekmeleyince varya tutarak kosuyodum tuvalete yerlere isemiym diye

Bende rolon sirke ve kantaron yagi almayi dusunuyorum ama daha siparis vermedim. Rolonun kokusu nasıl ondan emin olamiyorum benim biraz koku hassasiyetim var her kokuyu kullanamıyorum. Birde pisik icin kantaron yağını normal mi aliyorsun yoksa kantaron yağlı krem mi alıyorsun bir bilene soruyum dedim

Ama seninkide zaten sirke anasiyla mayalanmis sirke o yuzden ise yariyo.ben nerden bulcam burda.kiz onu bende okudum kramplari rahatlatiyormus eklem yerlerindeki sivi miktarini artiriyomus
Hatta dun kocam guneste kalmis omuzlari yanmis ona bile soguk suya sirke ekleyip havluyla yanan yerlere basin yaziyo adam diyo kafam kopsa sirke surelim diycen

aynenn benimkide oylee ne sirkeymis be diyor artik :) kuzum bizim avantajimiz komsu yapip satiyor o yuzden aliyoruz bizde :) sen camasirlarada sirke dmeissin yaa ona temizlik sirkesi koysak nasil olurki acaba yoksa illa elma sirkesimi :)

Ay cok guldum haha cok iyi yaa

Kantaron yagi aldim basta hala onu kullaniyorum kiza.bide gratisten sprey kapakli seyahat şisesi aldim doldurdum icine 2 pıs pıs yapiyorum pisik filan yok neyle surucem derdide yok mis :) o yag kocaman sise oldugu icin 18 ayda bitiremedik :) kantaron yagli kremin kokusu agir geldi bana o yuzden bebege surmek icime sinmedi ama arkadaslarimdan kullanan var.bide o krem ya parmagimi batir poposuna sur....ne biliym cok hijyenikte gelmedi bana. Bide kantaron yagli sabun ve himdistancevizi yagli sabun var icinde kimyasal olmadigi icin kizi o ikisiyle yikiyorum ama sacina sampuan kullaniyorum valla o kadarda degil :) rollonun kokusu lavanta yagi var icinde bende cok severim mis gibi hafif bir lavanta kokusu oluyo. Digerlerini sen bilirisin ama sirke al kesin al almisken 2 sise al herseye lazim :)

aynenn benimkide oylee ne sirkeymis be diyor artik :) kuzum bizim avantajimiz komsu yapip satiyor o yuzden aliyoruz bizde :) sen camasirlarada sirke dmeissin yaa ona temizlik sirkesi koysak nasil olurki acaba yoksa illa elma sirkesimi :)
Yok ona en ucuz sirke.migrosun elma sirkesi var 1.5tl.daha iyi bisey olsun dersen beyaz sirke 3.5tl :) oh ace bile koysam yumusatici gozunde sirke varsa hic kokusuz cikiyo camasirlar

Yok ona en ucuz sirke.migrosun elma sirkesi var 1.5tl.daha iyi bisey olsun dersen beyaz sirke 3.5tl :) oh ace bile koysam yumusatici gozunde sirke varsa hic kokusuz cikiyo camasirlar
beyaz sirke kuzum istee sebze falan yikamak icin var yaa ben gerci onunla temizlik yapiyorum camlari yerleri siliyorum :) viledanin icine biraz sirke birazda yer silmek icin deterjan koyuyorum o zaman deterjan kalintisi olmuyor yerler yapis yapista olmuyor :) bide kantaron yagi alicam gogus uclari yaralari icin arakdaslarim biraz karsi ciktilar cocuk emecek falab lansinoh al silmeden emziriyorsun falab dediler esimde sonucta fabrika uretimi icinde illaki kimyasal var cocuk oyle oyle emzirilmez kantaron yagi uyidir diyor:)

Teşekkür ederim canım. Sirkeyi alıp kendim de evde mayalamayı düşünüyorum insallah becerebilirim. Sabunlar da olabilir aslında çok sağol yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…