- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
E dogru diyo adam.ben dogumdan once baalamistim surmeye.emzirirken surmedim.emzirdikten sonra sutyenin icine soguk lahana yapragi koyuyodum hem o bolgeyi temiz tutuyo hem habire sür temizle derdi olmuyo hic yara olmadi ki kizim 4 kiloydu ya sömürüyodu resmen beni :)beyaz sirke kuzum istee sebze falan yikamak icin var yaa ben gerci onunla temizlik yapiyorum camlari yerleri siliyorum :) viledanin icine biraz sirke birazda yer silmek icin deterjan koyuyorum o zaman deterjan kalintisi olmuyor yerler yapis yapista olmuyor :) bide kantaron yagi alicam gogus uclari yaralari icin arakdaslarim biraz karsi ciktilar cocuk emecek falab lansinoh al silmeden emziriyorsun falab dediler esimde sonucta fabrika uretimi icinde illaki kimyasal var cocuk oyle oyle emzirilmez kantaron yagi uyidir diyor:)
8 9 kez. Canım Allah yardımcımız olsun şimdilik küçükler yarın büyüyünce daha beter olacağız her halde. Ben bakarken sabah girdiğim tuvaletle akşama kadar duruyordum özellikle yolculuk varsa şimdi böyle olunca kendim bile şaşırıyorum@betka2013 A Aypastam daha donmediler ya ayaklar tam mesanenin orda bir guzel tekmeliyorlar orayi sagolsunlar.gecen gun yine anlatmistim ikeaya gittik bu tosbagya carsaf perde alcam oyuncak dolabi bakiyoruz 2dk durmadi 1 satte 8 9 kez tuvalete gittim aptal oldum alcaklarimida alamadim.yatarsin ablanin pembe carsaflarinda yeter artik dedim ciktim.Ama valla halinize sukeredin.kizim 3 hafta onden gidiyordu daha donmeden 1 kg olmustu o tekmeleyince varya tutarak kosuyodum tuvalete yerlere isemiym diye
bende basliycam bidahaki ay artik canim kullanmaya lahanayi ilk defa duydum aklimda bulunsun benimde :) ben parlatici gozune koymuyorumda bulasikalri calistirmadan once ustune sikiyorum 1 2 fis guzel gluyor canim oyle oeneyebilirsinE dogru diyo adam.ben dogumdan once baalamistim surmeye.emzirirken surmedim.emzirdikten sonra sutyenin icine soguk lahana yapragi koyuyodum hem o bolgeyi temiz tutuyo hem habire sür temizle derdi olmuyo hic yara olmadi ki kizim 4 kiloydu ya sömürüyodu resmen beni :)
O beyaz sirkeyi bulasik makinasinda parlatici olarakta kullaniyolar ama ben beceremedim hep su lekesi oldu
Evet ya maya satiliyo yapabilirsen ne mutlu sana.ben organik tatli elma bulamadim.eksi oldu benimki icemedikTeşekkür ederim canım. Sirkeyi alıp kendim de evde mayalamayı düşünüyorum insallah becerebilirim. Sabunlar da olabilir aslında çok sağol yeniden
Tamam onu deniym supermis.zaten sulama spreyinde beyaz sirke var kizin mama sandalyesini yatak odasini her yeri onla temizledigim icinbende basliycam bidahaki ay artik canim kullanmaya lahanayi ilk defa duydum aklimda bulunsun benimde :) ben parlatici gozune koymuyorumda bulasikalri calistirmadan once ustune sikiyorum 1 2 fis guzel gluyor canim oyle oeneyebilirsin
Gecmis olsun canim iki gun once benimde belimin sag tarafi popoma dogru cok agridi aksama dogruda kasıgima vurdu agrı yuruyemiyordum cok kotuydum ama ertesi gun duzeldi canim ama o gunden beride bebegimin hareketleri baya bi azaldi cok hareketliydi bi iki hareket yapiyo birakiyo simdi arada hareket ettigi icin telaslanmiyorum ama onsanin aklina da bazen kotu seyler geliyogünaydın güzel anneleryaa kızlar 2 gündür sabah uyandığımda kasığımda ve belimde ağrıyla uyanıyorum. Ancak işe geliyorum öğlene doğru fln geçiyor. Ama gece uykumda ne yaşıyorum kı bu kadar ağrı oluyor anlamıyorum sizde de oluyor mu böyle ağrılar ?
Canim derin olsun ve o korkuluk yerlerine ekstra bisey dikip yada alman gerekiyor bizimkide ole simdi kurtariyor ama daha ufakken ayagini falan sıkıstirip kurtaramayabiliyodu .ama yinede bu modelleri seviyorum benkızlar bu modelde 60*90 kullanan varmı çokmu küçük olur 1 yaşına kadar anne yanı Eki Görüntüle 2174149 Eki Görüntüle 2174149
Günaydın, dün mantar enfeksiyonu için 2 tane fitil verdi doktor dün ilk kez kullandım ama bugün kaşıntı başladı
İyiye mi gidiyorum kötüye mi anlamadım
Bu arada isimler konuşulmuş bizim kızın ismi İnci olacak :)
Uzun uzun düşünüp karara vardık sonunda
biz hala isim konusuna karar veremedik eşim inatla erken dio bnm beğendiklerini beğenmio kndi de bişey bulup deniyor en son dogunca karar vercez bu gidişle
gunaydin kizlarr kac gundur bebisin kiyafetlerini yikayim sonrada yavas yavas utulerim diyorum ama nerdeee kendi kayfetlerimizden sira gelmiyor bebise :) bide diyorum erken mi acaba hastane cantasi icin falan kafam cok karisik :)
Kuzum sirtustu uyuyo olabilirmisin? Bebegin agirligi kaslarini agritiyodur gecegünaydın güzel anneleryaa kızlar 2 gündür sabah uyandığımda kasığımda ve belimde ağrıyla uyanıyorum. Ancak işe geliyorum öğlene doğru fln geçiyor. Ama gece uykumda ne yaşıyorum kı bu kadar ağrı oluyor anlamıyorum sizde de oluyor mu böyle ağrılar ?
sormaa kuzum ben kullanmiyordum onceden oenim kv pek dogalci o yuzden bende basladim artik beyaz sirkeye :) beyaz un tuketmiyoruz mesela hicc kepek yada arpa unu dusun yani oralara gittik biz artik :)Tamam onu deniym supermis.zaten sulama spreyinde beyaz sirke var kizin mama sandalyesini yatak odasini her yeri onla temizledigim icinsirkeci gibiyiz
kesinliklr ayniyiz canim cani sehir disi calsitigi icin ben mecbur bi suru tshirt utuluyorum bide donuyor ki dun bosalmis olan camasir sepeti bugun dolmus oluyor dun isyan ettim artik ne cabuk doluyor bu yaa gucum yok zaten diye :)Gecmis olsun canim iki gun once benimde belimin sag tarafi popoma dogru cok agridi aksama dogruda kasıgima vurdu agrı yuruyemiyordum cok kotuydum ama ertesi gun duzeldi canim ama o gunden beride bebegimin hareketleri baya bi azaldi cok hareketliydi bi iki hareket yapiyo birakiyo simdi arada hareket ettigi icin telaslanmiyorum ama onsanin aklina da bazen kotu seyler geliyo
Canim derin olsun ve o korkuluk yerlerine ekstra bisey dikip yada alman gerekiyor bizimkide ole simdi kurtariyor ama daha ufakken ayagini falan sıkıstirip kurtaramayabiliyodu .ama yinede bu modelleri seviyorum ben
Gecmis olsun canım isimde cok guzelmis ismiyle buyusun inci hanimcik.
Ayni benim esim yok benimkileri begenmiyo adam kendide onermiyo hic bisey daha var diyo bakalim hayirlisi artik
Bende cikarmak istiyoarum abisinin kiyafetlerini cekmeceleri dolaplari ona gore ayarliyim ama hicmi hic gozum kesmiyo esimin 3 gomlegi var onlari bile utulemek gelmiyor icimden
Benim bu islerden hiiic haberim yoktu ne zamanki kizin bobreginde genisleme oldugu icin ek gidaya gecince cok dikkat etmen lazim dogal probiyotik takviyesi yapman lazim idrar yolu enfeksiyonu kesinlikle kapmamsi lazim genital bolgesinde kimyasal kullanmaman lazim dediler o zaman basladim arastirmalara.biz sadece siyez unu ve tambugday unu kullaniyoruz.temizlik icin arap sabunu sirke toz sabun.probiyotik alimini artirmak icin kefir mayaliyorum sadece siyez unlu eksi ekmek bebege yas mayali tarhana, siyez unundan kesiyorum eristeyi...butun hayatim degisti resmen...ek gidaya gecince resmen dunyan degisiyo...sormaa kuzum ben kullanmiyordum onceden oenim kv pek dogalci o yuzden bende basladim artik beyaz sirkeye :) beyaz un tuketmiyoruz mesela hicc kepek yada arpa unu dusun yani oralara gittik biz artik :)
benimde geçer inşallah canım çok şükür hareketlerde bi sıkıntı yok ama zaten günü gününü tutmuyor bazen çok hareketliyken bazen sürekli uyuyor arada hareket ediyor hiç hareket etmese bende telaş içinde olurum tabiGecmis olsun canim iki gun once benimde belimin sag tarafi popoma dogru cok agridi aksama dogruda kasıgima vurdu agrı yuruyemiyordum cok kotuydum ama ertesi gun duzeldi canim ama o gunden beride bebegimin hareketleri baya bi azaldi cok hareketliydi bi iki hareket yapiyo birakiyo simdi arada hareket ettigi icin telaslanmiyorum ama onsanin aklina da bazen kotu seyler geliyo
Canim derin olsun ve o korkuluk yerlerine ekstra bisey dikip yada alman gerekiyor bizimkide ole simdi kurtariyor ama daha ufakken ayagini falan sıkıstirip kurtaramayabiliyodu .ama yinede bu modelleri seviyorum ben
Ayni benim esim yok benimkileri begenmiyo adam kendide onermiyo hic bisey daha var diyo bakalim hayirlisi artik
Bende cikarmak istiyoarum abisinin kiyafetlerini cekmeceleri dolaplari ona gore ayarliyim ama hicmi hic gozum kesmiyo esimin 3 gomlegi var onlari bile utulemek gelmiyor icimden
yok canım aksine hep sola yatıyorum bazen sağa yatmış uyanıyorum ama sırt üstü hiç denk gelmedim uyku esnasında dönüyorsam tabi haberim olmayabilir.Kuzum sirtustu uyuyo olabilirmisin? Bebegin agirligi kaslarini agritiyodur gece
Evet Ada ismini söylenişi çok güzel tek seferde çıkıyor :)))) sende koy hem kaderdaş hem adaş olsunlarBir kere geçmiş geçmişte kaldı dedik, kurcalayamıyorum şimdi
Gerçi o beğenmediği isme de hayır diyor, ayrım yapamıyorum
Ada ismi de çok güzel. İkinci isim olarak kullanabilirim ben deHem de Adapazarı’nda yaşıyorum, memleketime çok aşıkmışım gibi olur
Ama Ada ismine uygun ilk isim bulamıyorum. İsimsiz kaldı benim kızçe
Evet kimileri i,ö,ü gibi harfler olmasın istiyor ismin içinde daha öncede duymuştum, sen ondan önce davran ama netteki isimler hep aynı, bide hep herkesin koyduğu isimler, ben günlerce baktım hiç yaratıcı bişey bulamadım. Kendine ve eşinle olan ortak yaşantınıza yönel, neyi nereyi ya da neleri seviyorsunuz onlarla bağlantılı olsun daha anlamlı olur. Mesela biz bi kere marmara adasına gitmiştik çok çok begendim aşık oldum resmen. O sene bi paylaşım yapmıştım oğlum ve eşimle, 2 adam 1 ADA'm olsun yeter bana diye, kısmetse olacak inşallah :)))))Ya eşim kendisi de fikir belirtmiyor ki sadece Türkçe karakter istemiyor "Ğ, Ç vs" ismi buldum şapkalı şapkasızımız kaldı.
Senin kazanmana sevindim, en çok anne hakkı isim
Kız o benden aldı rüşveti şart koştu kabul edebilmek içinRusvet miay hic aklima gelmedi bebde esimden alayim madem bende bi ara kizima Omlet ismini onermistim annemlere. Sok gecirdiler kiz kardesim simdi diyo aslinda guzel isim begendim diye
Aynen uyanık bi kocan olunca böyle oluyor, kendide avantasını aldı benim isteğimi kabul etmek içinAhahhaha rüşvet mio da iyiymiş hem pastam dursun hem karnım doysun
Bizimkinin ismi belliydi ama öylesine belliymiş benim psikolojimde. Şimdi değiştirmeye kalkıyorum ama yemiyor bizimkibileydim hiç ağzımı açmazdım. Hoş sırf Ege ismine diye ne dualar ettim Allahım hayırlısı ise erkek evlat nasip et diye çok şükür ki etti. Ama şimdi egeyi se yusufu da değiştiresim geliyo maymun iştah işte... ama sorsan başka alternatif ismi de yok aklımda
siyez unuda cok faydaliymis onuda duydum artik bizde ek gidayaca gecince ondan kullaniriz :) burda dogal seyelri bulmak kolay ama bizim oralarda pek boyle beslenen yok boyle seyler satilmiyorda kapiya sutte sutte gelmiyor oraya gidince zorlaniyorum cok :) arada disardanda yiyorum ben ama kendimi tutamiyorum :) tup bebek negatif olunca doktor dogal besleniceksin demisti bana o zamandan beri herseye dikkat eder olduk bzide esimin kolasiz gunu gecmezdi simdi eve hic girmiyor tup bebek donum noktamiz olru bizim :)Benim bu islerden hiiic haberim yoktu ne zamanki kizin bobreginde genisleme oldugu icin ek gidaya gecince cok dikkat etmen lazim dogal probiyotik takviyesi yapman lazim idrar yolu enfeksiyonu kesinlikle kapmamsi lazim genital bolgesinde kimyasal kullanmaman lazim dediler o zaman basladim arastirmalara.biz sadece siyez unu ve tambugday unu kullaniyoruz.temizlik icin arap sabunu sirke toz sabun.probiyotik alimini artirmak icin kefir mayaliyorum sadece siyez unlu eksi ekmek bebege yas mayali tarhana, siyez unundan kesiyorum eristeyi...butun hayatim degisti resmen...ek gidaya gecince resmen dunyan degisiyo...
Kusum sirke yakiyo ya sirkeyle degilde karbonatli suyla yikasan daha iyi.banyoya girmeden kucuk siseye hazirla karbonatli suyunu son durulama suyu olarak onu kullanirsin...bide gece donuyosan sag tarafina sirtina yastik daya donunce rahatsiz eder seni uyanirsin anca oyle takip edebilirsinyok canım aksine hep sola yatıyorum bazen sağa yatmış uyanıyorum ama sırt üstü hiç denk gelmedim uyku esnasında dönüyorsam tabi haberim olmayabilir.
bir de sana bişey sorcam benim akıntım var kasıkta da agrı var diye bi kaç gündür sirke içiyorum ağrı azaldı gibi fakat akıntı hala var acaba sirkeyle vajinayı mı temizlesem diyorumda nası yapıcağımı bilmiyorum sen bilirsin diye düşündüm tatlım :)))))
Valla sıcaklarmu bukadar sarsiyo oglumun yorgunlugumu çıkıyor bilmiyorum ama perişan bi haldeyim vallakesinliklr ayniyiz canim cani sehir disi calsitigi icin ben mecbur bi suru tshirt utuluyorum bide donuyor ki dun bosalmis olan camasir sepeti bugun dolmus oluyor dun isyan ettim artik ne cabuk doluyor bu yaa gucum yok zaten diye :)
Teşekkür ederim canım benim denim bende bunları çok saolKusum sirke yakiyo ya sirkeyle degilde karbonatli suyla yikasan daha iyi.banyoya girmeden kucuk siseye hazirla karbonatli suyunu son durulama suyu olarak onu kullanirsin...bide gece donuyosan sag tarafina sirtina yastik daya donunce rahatsiz eder seni uyanirsin anca oyle takip edebilirsin
bnde diorum ne daha varı karar verelim ona göre yaptırcaklarım var yok anlamıo adam rahatGecmis olsun canim iki gun once benimde belimin sag tarafi popoma dogru cok agridi aksama dogruda kasıgima vurdu agrı yuruyemiyordum cok kotuydum ama ertesi gun duzeldi canim ama o gunden beride bebegimin hareketleri baya bi azaldi cok hareketliydi bi iki hareket yapiyo birakiyo simdi arada hareket ettigi icin telaslanmiyorum ama onsanin aklina da bazen kotu seyler geliyo
Senin yine yardımcın geliyomuş canım bizde oda yok bide dun kv işe gidiyor bende kp söz verdim bugün icin yemegini gel benden al diye akşam yemekle ugraşmassınız dedim ama pişman oldum bugun de bu teklifte bulunduguma sıcaklar maffediyo hic bisey yapasım yok bide iki gundur bebiste tık yok bi iki tık tik yapiyo anne burdayim der gibi okdar oda sicaktan bunalıyo zaar oglumda butun disleri sanki sirayla patlatiyo vızviz hep kucak hep isyan biseylere kocacim zaten malum elini ise surmez sadece yedigi yemeginin tabagini mutfaga goturur birakir oda hakli onada bisey diyemiyorum sabah 7 de gidiyo 9 da eve geliyo adam 3 haftador hafta tatili bile yapmiyo aksam da gelince 1 2 saat cocukla ilgileniyo sonra cumburlop yatak tras olcak bile vakti yokki ondan ne bekliyim yani ne cok derdimiz var vallaKozmogirl17 valla bende kizin bebeklik kiyafetlerini cikardim oglana olcaklari ayikladim da ayniyiz kim yikayacak utuleyecek....devamli sikayet etmek istemiyorum ama cidden zor geciyo hamileligim.her carsamba bayan geliyo temizlige gecen hafta gelmedi ev perisan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?