2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
E dogru diyo adam.ben dogumdan once baalamistim surmeye.emzirirken surmedim.emzirdikten sonra sutyenin icine soguk lahana yapragi koyuyodum hem o bolgeyi temiz tutuyo hem habire sür temizle derdi olmuyo hic yara olmadi ki kizim 4 kiloydu ya sömürüyodu resmen beni :)
O beyaz sirkeyi bulasik makinasinda parlatici olarakta kullaniyolar ama ben beceremedim hep su lekesi oldu

8 9 kez. Canım Allah yardımcımız olsun şimdilik küçükler yarın büyüyünce daha beter olacağız her halde. Ben bakarken sabah girdiğim tuvaletle akşama kadar duruyordum özellikle yolculuk varsa şimdi böyle olunca kendim bile şaşırıyorum

bende basliycam bidahaki ay artik canim kullanmaya lahanayi ilk defa duydum aklimda bulunsun benimde :) ben parlatici gozune koymuyorumda bulasikalri calistirmadan once ustune sikiyorum 1 2 fis guzel gluyor canim oyle oeneyebilirsin

Teşekkür ederim canım. Sirkeyi alıp kendim de evde mayalamayı düşünüyorum insallah becerebilirim. Sabunlar da olabilir aslında çok sağol yeniden
Evet ya maya satiliyo yapabilirsen ne mutlu sana.ben organik tatli elma bulamadim.eksi oldu benimki icemedik

bende basliycam bidahaki ay artik canim kullanmaya lahanayi ilk defa duydum aklimda bulunsun benimde :) ben parlatici gozune koymuyorumda bulasikalri calistirmadan once ustune sikiyorum 1 2 fis guzel gluyor canim oyle oeneyebilirsin
Tamam onu deniym supermis.zaten sulama spreyinde beyaz sirke var kizin mama sandalyesini yatak odasini her yeri onla temizledigim icin sirkeci gibiyiz

Gecmis olsun canim iki gun once benimde belimin sag tarafi popoma dogru cok agridi aksama dogruda kasıgima vurdu agrı yuruyemiyordum cok kotuydum ama ertesi gun duzeldi canim ama o gunden beride bebegimin hareketleri baya bi azaldi cok hareketliydi bi iki hareket yapiyo birakiyo simdi arada hareket ettigi icin telaslanmiyorum ama onsanin aklina da bazen kotu seyler geliyo

kızlar bu modelde 60*90 kullanan varmı çokmu küçük olur 1 yaşına kadar anne yanı Eki Görüntüle 2174149 Eki Görüntüle 2174149
Canim derin olsun ve o korkuluk yerlerine ekstra bisey dikip yada alman gerekiyor bizimkide ole simdi kurtariyor ama daha ufakken ayagini falan sıkıstirip kurtaramayabiliyodu .ama yinede bu modelleri seviyorum ben

Gecmis olsun canım isimde cok guzelmis ismiyle buyusun inci hanimcik.

biz hala isim konusuna karar veremedik eşim inatla erken dio bnm beğendiklerini beğenmio kndi de bişey bulup deniyor en son dogunca karar vercez bu gidişle

Ayni benim esim yok benimkileri begenmiyo adam kendide onermiyo hic bisey daha var diyo bakalim hayirlisi artik

gunaydin kizlarr kac gundur bebisin kiyafetlerini yikayim sonrada yavas yavas utulerim diyorum ama nerdeee kendi kayfetlerimizden sira gelmiyor bebise :) bide diyorum erken mi acaba hastane cantasi icin falan kafam cok karisik :)

Bende cikarmak istiyoarum abisinin kiyafetlerini cekmeceleri dolaplari ona gore ayarliyim ama hicmi hic gozum kesmiyo esimin 3 gomlegi var onlari bile utulemek gelmiyor icimden

Kuzum sirtustu uyuyo olabilirmisin? Bebegin agirligi kaslarini agritiyodur gece

Tamam onu deniym supermis.zaten sulama spreyinde beyaz sirke var kizin mama sandalyesini yatak odasini her yeri onla temizledigim icin sirkeci gibiyiz
sormaa kuzum ben kullanmiyordum onceden oenim kv pek dogalci o yuzden bende basladim artik beyaz sirkeye :) beyaz un tuketmiyoruz mesela hicc kepek yada arpa unu dusun yani oralara gittik biz artik :)

kesinliklr ayniyiz canim cani sehir disi calsitigi icin ben mecbur bi suru tshirt utuluyorum bide donuyor ki dun bosalmis olan camasir sepeti bugun dolmus oluyor dun isyan ettim artik ne cabuk doluyor bu yaa gucum yok zaten diye :)

sormaa kuzum ben kullanmiyordum onceden oenim kv pek dogalci o yuzden bende basladim artik beyaz sirkeye :) beyaz un tuketmiyoruz mesela hicc kepek yada arpa unu dusun yani oralara gittik biz artik :)
Benim bu islerden hiiic haberim yoktu ne zamanki kizin bobreginde genisleme oldugu icin ek gidaya gecince cok dikkat etmen lazim dogal probiyotik takviyesi yapman lazim idrar yolu enfeksiyonu kesinlikle kapmamsi lazim genital bolgesinde kimyasal kullanmaman lazim dediler o zaman basladim arastirmalara.biz sadece siyez unu ve tambugday unu kullaniyoruz.temizlik icin arap sabunu sirke toz sabun.probiyotik alimini artirmak icin kefir mayaliyorum sadece siyez unlu eksi ekmek bebege yas mayali tarhana, siyez unundan kesiyorum eristeyi...butun hayatim degisti resmen...ek gidaya gecince resmen dunyan degisiyo...

benimde geçer inşallah canım çok şükür hareketlerde bi sıkıntı yok ama zaten günü gününü tutmuyor bazen çok hareketliyken bazen sürekli uyuyor arada hareket ediyor hiç hareket etmese bende telaş içinde olurum tabi

Kuzum sirtustu uyuyo olabilirmisin? Bebegin agirligi kaslarini agritiyodur gece
yok canım aksine hep sola yatıyorum bazen sağa yatmış uyanıyorum ama sırt üstü hiç denk gelmedim uyku esnasında dönüyorsam tabi haberim olmayabilir.
bir de sana bişey sorcam benim akıntım var kasıkta da agrı var diye bi kaç gündür sirke içiyorum ağrı azaldı gibi fakat akıntı hala var acaba sirkeyle vajinayı mı temizlesem diyorumda nası yapıcağımı bilmiyorum sen bilirsin diye düşündüm tatlım :)))))

Evet Ada ismini söylenişi çok güzel tek seferde çıkıyor :)))) sende koy hem kaderdaş hem adaş olsunlar )))
Ya eşim kendisi de fikir belirtmiyor ki sadece Türkçe karakter istemiyor "Ğ, Ç vs" ismi buldum şapkalı şapkasızımız kaldı.
Senin kazanmana sevindim, en çok anne hakkı isim
Evet kimileri i,ö,ü gibi harfler olmasın istiyor ismin içinde daha öncede duymuştum, sen ondan önce davran ama netteki isimler hep aynı, bide hep herkesin koyduğu isimler, ben günlerce baktım hiç yaratıcı bişey bulamadım. Kendine ve eşinle olan ortak yaşantınıza yönel, neyi nereyi ya da neleri seviyorsunuz onlarla bağlantılı olsun daha anlamlı olur. Mesela biz bi kere marmara adasına gitmiştik çok çok begendim aşık oldum resmen. O sene bi paylaşım yapmıştım oğlum ve eşimle, 2 adam 1 ADA'm olsun yeter bana diye, kısmetse olacak inşallah :)))))
Rusvet mi ay hic aklima gelmedi bebde esimden alayim madem bende bi ara kizima Omlet ismini onermistim annemlere. Sok gecirdiler kiz kardesim simdi diyo aslinda guzel isim begendim diye
Kız o benden aldı rüşveti şart koştu kabul edebilmek için sende gir kanına istediğin bi isim varsa hahahha o isim ne gııı şaka yapıon demi
Aynen uyanık bi kocan olunca böyle oluyor, kendide avantasını aldı benim isteğimi kabul etmek için evet ya benimde aklımda kesinlikle bu olcak dediğim bi isim vardı elizya, denizkızı demekti. Ama ne olduysa son 1 yılda esila elisalar türedi isimden soğudum. Sende acele et elini çabuk tut eğer isim içine sinmediyse şimdiden başla araştırmalara ki eşinde bi an önce kabul etsin doğuma kadar ))) ama ege güzel sanki neden vazgectin sonradan canım. Yusuf ağır dersen onu değiştebilirsin ali ege gibi bi isim olabilir örneğin.

siyez unuda cok faydaliymis onuda duydum artik bizde ek gidayaca gecince ondan kullaniriz :) burda dogal seyelri bulmak kolay ama bizim oralarda pek boyle beslenen yok boyle seyler satilmiyorda kapiya sutte sutte gelmiyor oraya gidince zorlaniyorum cok :) arada disardanda yiyorum ben ama kendimi tutamiyorum :) tup bebek negatif olunca doktor dogal besleniceksin demisti bana o zamandan beri herseye dikkat eder olduk bzide esimin kolasiz gunu gecmezdi simdi eve hic girmiyor tup bebek donum noktamiz olru bizim :)

Kusum sirke yakiyo ya sirkeyle degilde karbonatli suyla yikasan daha iyi.banyoya girmeden kucuk siseye hazirla karbonatli suyunu son durulama suyu olarak onu kullanirsin...bide gece donuyosan sag tarafina sirtina yastik daya donunce rahatsiz eder seni uyanirsin anca oyle takip edebilirsin

kesinliklr ayniyiz canim cani sehir disi calsitigi icin ben mecbur bi suru tshirt utuluyorum bide donuyor ki dun bosalmis olan camasir sepeti bugun dolmus oluyor dun isyan ettim artik ne cabuk doluyor bu yaa gucum yok zaten diye :)
Valla sıcaklarmu bukadar sarsiyo oglumun yorgunlugumu çıkıyor bilmiyorum ama perişan bi haldeyim valla

Teşekkür ederim canım benim denim bende bunları çok saol

bnde diorum ne daha varı karar verelim ona göre yaptırcaklarım var yok anlamıo adam rahat

Senin yine yardımcın geliyomuş canım bizde oda yok bide dun kv işe gidiyor bende kp söz verdim bugün icin yemegini gel benden al diye akşam yemekle ugraşmassınız dedim ama pişman oldum bugun de bu teklifte bulunduguma sıcaklar maffediyo hic bisey yapasım yok bide iki gundur bebiste tık yok bi iki tık tik yapiyo anne burdayim der gibi okdar oda sicaktan bunalıyo zaar oglumda butun disleri sanki sirayla patlatiyo vızviz hep kucak hep isyan biseylere kocacim zaten malum elini ise surmez sadece yedigi yemeginin tabagini mutfaga goturur birakir oda hakli onada bisey diyemiyorum sabah 7 de gidiyo 9 da eve geliyo adam 3 haftador hafta tatili bile yapmiyo aksam da gelince 1 2 saat cocukla ilgileniyo sonra cumburlop yatak tras olcak bile vakti yokki ondan ne bekliyim yani ne cok derdimiz var valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…