Adamlarin cogu ayni kafada oburune dogdu bi hafta kuvezde yatti hastaneden cikarken karar verdik ismine yani dusun bunuda ole yaparmisiz hele ilk dogdu ayaz koyalim dedi tamam dedi ayaz ayaz seslendik cocuga ,o gece annem benimle kalmisti beceremedi cocuga ayvaz ayvaz diye bagirmaz mi uyku sersemi ertesi gun dedim degistiriyoruz bu isim olmaz midem bulandi ayvaz deyince annem dedim cocuk isimsiz kaldi korayıda ilk esim solemisti en son o kondu yinebnde diorum ne daha varı karar verelim ona göre yaptırcaklarım var yok anlamıo adam rahat
hareket ediyo ama önceki gibi degil yani cok ciliz ciliz hareketler nebilim korkuyom arada bi o kadar cok hareketliydiki diyorum ya yeri dardi ogun cok agrilarim oldu kendine yer acti rahatladi o yuzden azaldi hareketler falan tuhaf tuhaf teselliller buluyorum kendimebenimde geçer inşallah canım çok şükür hareketlerde bi sıkıntı yok ama zaten günü gününü tutmuyor bazen çok hareketliyken bazen sürekli uyuyor arada hareket ediyor hiç hareket etmese bende telaş içinde olurum tabi
benimki sicaklrda. vallahi canim yaaValla sıcaklarmu bukadar sarsiyo oglumun yorgunlugumu çıkıyor bilmiyorum ama perişan bi haldeyim valla
bende nil ece istiorum ama eşim begenmıooooo malesef kıKızlar ne zamandır giremedim bi eğitim bi blog sayfam ev cocuk kreş derken bugun bi bakıyım dedim isimleri söylemissiniz bende söyleyim dedim oğlumun adı enes ediz kızım eliz nil olcak inş :)
Aa çok hoşmus oda biz direk kafadan elizi koyduk zaten ediz den dolayı :) kısa oldugu için ıkıncı dusunduk eliz ada mı eliz nil mi dedik nil tek basınada guzel ama adayı tek kullanırlarsa kaba geldıgı için tercıh edemıyoruz gibi geldi sonra balona yazdık oğlumuz sectı eliz nil :)bende nil ece istiorum ama eşim begenmıooooo malesef kı
Yok canım hiç kötü düşünme senin haftalarında benimki de öyleydi cılız oluoyrdu çok nadir hareketleri oluyordu 24 ten sonra çok net hareketlerini hissetmeye başladımhareket ediyo ama önceki gibi degil yani cok ciliz ciliz hareketler nebilim korkuyom arada bi o kadar cok hareketliydiki diyorum ya yeri dardi ogun cok agrilarim oldu kendine yer acti rahatladi o yuzden azaldi hareketler falan tuhaf tuhaf teselliller buluyorum kendime
kesinliklr ayniyiz canim cani sehir disi calsitigi icin ben mecbur bi suru tshirt utuluyorum bide donuyor ki dun bosalmis olan camasir sepeti bugun dolmus oluyor dun isyan ettim artik ne cabuk doluyor bu yaa gucum yok zaten diye :)
Senin yine yardımcın geliyomuş canım bizde oda yok bide dun kv işe gidiyor bende kp söz verdim bugün icin yemegini gel benden al diye akşam yemekle ugraşmassınız dedim ama pişman oldum bugun de bu teklifte bulunduguma sıcaklar maffediyo hic bisey yapasım yok bide iki gundur bebiste tık yok bi iki tık tik yapiyo anne burdayim der gibi okdar oda sicaktan bunalıyo zaar oglumda butun disleri sanki sirayla patlatiyo vızviz hep kucak hep isyan biseylere kocacim zaten malum elini ise surmez sadece yedigi yemeginin tabagini mutfaga goturur birakir oda hakli onada bisey diyemiyorum sabah 7 de gidiyo 9 da eve geliyo adam 3 haftador hafta tatili bile yapmiyo aksam da gelince 1 2 saat cocukla ilgileniyo sonra cumburlop yatak tras olcak bile vakti yokki ondan ne bekliyim yani ne cok derdimiz var valla
kendim utulemeden bisey giymem o yuzden onunda herseyini utulerim :) sadece hamilelikten beri atletlerini utulemiyorum o kadar :) suan bebegib bebegib kiyaf bi yikasam diyorum sonra otur bosver bim utulecek simdi diyorum :) esimin izin gununu bekliyorum ben utulerim o yerlestirir en azindan :)Tsortu niye utuluyosun kiz silkerek as kendi acilir zaten sirta giyince de aciliyoesimde annesi ters askiya asar ve utuler oyle giyiyodu bi evlendi adam soklarda oyle hergun utu mu olurmus hic. Ben bile kendi kiyafetimi o kadar titiz davranip utulemiyorum bide adama utu yapamam. Ama ogrettim utuyu acma kapama ve nasil kullanildigini kendi utuluyo. Eli degmisken birde esarp utuletiyorum
Kızlar o kadar çok sirkeden bahsetmişsiniz ki resmen aserdim gittim ekşi ekşi sirke ictim sayenizde
kendim utulemeden bisey giymem o yuzden onunda herseyini utulerim :) sadece hamilelikten beri atletlerini utulemiyorum o kadar :) suan bebegib bebegib kiyaf bi yikasam diyorum sonra otur bosver bim utulecek simdi diyorum :) esimin izin gununu bekliyorum ben utulerim o yerlestirir en azindan :)
Oglusun 15 aylikmiydi tam atak zamani disten de olmayabilir sadece...okudukca icim darlandi...Allah yardimcin olsunSenin yine yardımcın geliyomuş canım bizde oda yok bide dun kv işe gidiyor bende kp söz verdim bugün icin yemegini gel benden al diye akşam yemekle ugraşmassınız dedim ama pişman oldum bugun de bu teklifte bulunduguma sıcaklar maffediyo hic bisey yapasım yok bide iki gundur bebiste tık yok bi iki tık tik yapiyo anne burdayim der gibi okdar oda sicaktan bunalıyo zaar oglumda butun disleri sanki sirayla patlatiyo vızviz hep kucak hep isyan biseylere kocacim zaten malum elini ise surmez sadece yedigi yemeginin tabagini mutfaga goturur birakir oda hakli onada bisey diyemiyorum sabah 7 de gidiyo 9 da eve geliyo adam 3 haftador hafta tatili bile yapmiyo aksam da gelince 1 2 saat cocukla ilgileniyo sonra cumburlop yatak tras olcak bile vakti yokki ondan ne bekliyim yani ne cok derdimiz var valla
Kiz bu adamlar ne karisiyo ya.beni de kizimda delirtmisti haftaya dogrucam hala ben karar vermedim kimliginu ben cikarticam sen ne karisiyosun filan diyodubnde diorum ne daha varı karar verelim ona göre yaptırcaklarım var yok anlamıo adam rahat
Ay nil ece cok guzelmisbende nil ece istiorum ama eşim begenmıooooo malesef kı
ya ama oste 2 gun once cok hareletliydi surekli tepiniyodu ama simdi yok yani hic bisey kotu dusunmemeye calisiyorum ama sebebini de hep merak etmisimdir benim oglandada aynisi olurdu hep acile giderdim bende pit pit atardi kalbi ondan bildigim icin rahatim birazYok canım hiç kötü düşünme senin haftalarında benimki de öyleydi cılız oluoyrdu çok nadir hareketleri oluyordu 24 ten sonra çok net hareketlerini hissetmeye başladım
Kader diyelim ya bu zamana denk gelcekmis napalim basa geleni cekiyoruz yeterki canlari sagolsunRabbim dermansiz dert vermesin gecer bunlar. Sicaklarda cok etkiliyo insani gercekten. Cocuklar evde durmak istemiyo evler yazin daha cabuk batiyo is cok oluyor ve bitmiyor. Ayarlayamadik hamileligin zamanini
Oglusun 15 aylikmiydi tam atak zamani disten de olmayabilir sadece...okudukca icim darlandi...Allah yardimcin olsun
Esim ayni seninki gibi hamile kaldigimdan beri hic evde yok o yuzden yardimci geliyo cunku biliyoduk benim boyle olcagimi ona gore konustuk kiza kres baktik 9 ay yardim edecekti bana ama isler farkli gidince haftada bir kadin gelsin dedi yoksa nasil olurduk bilmiyorum...olsun bitiyo az kaldi halimize sukur ogluşlari kucagimiza alinca yeniden 10 kaplan gucunde oluruz :)
ya ama oste 2 gun once cok hareletliydi surekli tepiniyodu ama simdi yok yani hic bisey kotu dusunmemeye calisiyorum ama sebebini de hep merak etmisimdir benim oglandada aynisi olurdu hep acile giderdim bende pit pit atardi kalbi ondan bildigim icin rahatim biraz
Kader diyelim ya bu zamana denk gelcekmis napalim basa geleni cekiyoruz yeterki canlari sagolsun
Ayyy insallah evet canım 15 bitiyo nerdeyse valla bunaliyorum kendimi sokaklara atiyorum eve donunce bi bakiyorum yemek beni bekliyo ev isleri kalmis bana kv gidince bi dinleniyorum allah razi olsun dedesi hic birakmiyo bana ilgileniyo korayla ama simdi kv de de ise gidiyor onlarada gidemiyorum malesef esimden dedigim gibi hayor yok zaten alisveris isimi bile kendim hallediyorum dusun yani bide bu aralar kafamda ufagin kiyafetlerini ayarlamak var ama biraz dahami serinlese havalar diye dusunuyorum acikcasi eylul gibi falan yapsak nasil olurki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?