2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bnde diorum ne daha varı karar verelim ona göre yaptırcaklarım var yok anlamıo adam rahat
Adamlarin cogu ayni kafada oburune dogdu bi hafta kuvezde yatti hastaneden cikarken karar verdik ismine yani dusun bunuda ole yaparmisiz hele ilk dogdu ayaz koyalim dedi tamam dedi ayaz ayaz seslendik cocuga ,o gece annem benimle kalmisti beceremedi cocuga ayvaz ayvaz diye bagirmaz mi uyku sersemi ertesi gun dedim degistiriyoruz bu isim olmaz midem bulandi ayvaz deyince annem dedim cocuk isimsiz kaldi korayıda ilk esim solemisti en son o kondu yine

hareket ediyo ama önceki gibi degil yani cok ciliz ciliz hareketler nebilim korkuyom arada bi o kadar cok hareketliydiki diyorum ya yeri dardi ogun cok agrilarim oldu kendine yer acti rahatladi o yuzden azaldi hareketler falan tuhaf tuhaf teselliller buluyorum kendime

Kızlar ne zamandır giremedim bi eğitim bi blog sayfam ev cocuk kreş derken bugun bi bakıyım dedim isimleri söylemissiniz bende söyleyim dedim oğlumun adı enes ediz kızım eliz nil olcak inş :)
bende nil ece istiorum ama eşim begenmıooooo malesef kı

bende nil ece istiorum ama eşim begenmıooooo malesef kı
Aa çok hoşmus oda biz direk kafadan elizi koyduk zaten ediz den dolayı :) kısa oldugu için ıkıncı dusunduk eliz ada mı eliz nil mi dedik nil tek basınada guzel ama adayı tek kullanırlarsa kaba geldıgı için tercıh edemıyoruz gibi geldi sonra balona yazdık oğlumuz sectı eliz nil :)

Yok canım hiç kötü düşünme senin haftalarında benimki de öyleydi cılız oluoyrdu çok nadir hareketleri oluyordu 24 ten sonra çok net hareketlerini hissetmeye başladım

kesinliklr ayniyiz canim cani sehir disi calsitigi icin ben mecbur bi suru tshirt utuluyorum bide donuyor ki dun bosalmis olan camasir sepeti bugun dolmus oluyor dun isyan ettim artik ne cabuk doluyor bu yaa gucum yok zaten diye :)

Tsortu niye utuluyosun kiz silkerek as kendi acilir zaten sirta giyince de aciliyo esimde annesi ters askiya asar ve utuler oyle giyiyodu bi evlendi adam soklarda oyle hergun utu mu olurmus hic. Ben bile kendi kiyafetimi o kadar titiz davranip utulemiyorum bide adama utu yapamam. Ama ogrettim utuyu acma kapama ve nasil kullanildigini kendi utuluyo. Eli degmisken birde esarp utuletiyorum

Rabbim dermansiz dert vermesin gecer bunlar. Sicaklarda cok etkiliyo insani gercekten. Cocuklar evde durmak istemiyo evler yazin daha cabuk batiyo is cok oluyor ve bitmiyor. Ayarlayamadik hamileligin zamanini

kendim utulemeden bisey giymem o yuzden onunda herseyini utulerim :) sadece hamilelikten beri atletlerini utulemiyorum o kadar :) suan bebegib bebegib kiyaf bi yikasam diyorum sonra otur bosver bim utulecek simdi diyorum :) esimin izin gununu bekliyorum ben utulerim o yerlestirir en azindan :)

Atlette mi utuluyosun vay be masallah boyle kocam olsun isterdim bak

Oglusun 15 aylikmiydi tam atak zamani disten de olmayabilir sadece...okudukca icim darlandi...Allah yardimcin olsun
Esim ayni seninki gibi hamile kaldigimdan beri hic evde yok o yuzden yardimci geliyo cunku biliyoduk benim boyle olcagimi ona gore konustuk kiza kres baktik 9 ay yardim edecekti bana ama isler farkli gidince haftada bir kadin gelsin dedi yoksa nasil olurduk bilmiyorum...olsun bitiyo az kaldi halimize sukur ogluşlari kucagimiza alinca yeniden 10 kaplan gucunde oluruz :)

bnde diorum ne daha varı karar verelim ona göre yaptırcaklarım var yok anlamıo adam rahat
Kiz bu adamlar ne karisiyo ya.beni de kizimda delirtmisti haftaya dogrucam hala ben karar vermedim kimliginu ben cikarticam sen ne karisiyosun filan diyodu isim koymak %80 bizim hakkimiz olmali bence
Erkek olursa babasinin adini koyucam demistim de ordan yirttik bu sefer pipiyi gorduk onderalp geliyo dedik yoksa daha isim seciyo olurduk
Gorsen bide ismi onderalp mis diyolar evet oyleymis annesi oyle karar vermis diyo havasindan gecilmiyo..torunumada benim ismimi koysunlar soylersi cocuklara diyo

Yok canım hiç kötü düşünme senin haftalarında benimki de öyleydi cılız oluoyrdu çok nadir hareketleri oluyordu 24 ten sonra çok net hareketlerini hissetmeye başladım
ya ama oste 2 gun once cok hareletliydi surekli tepiniyodu ama simdi yok yani hic bisey kotu dusunmemeye calisiyorum ama sebebini de hep merak etmisimdir benim oglandada aynisi olurdu hep acile giderdim bende pit pit atardi kalbi ondan bildigim icin rahatim biraz

Rabbim dermansiz dert vermesin gecer bunlar. Sicaklarda cok etkiliyo insani gercekten. Cocuklar evde durmak istemiyo evler yazin daha cabuk batiyo is cok oluyor ve bitmiyor. Ayarlayamadik hamileligin zamanini
Kader diyelim ya bu zamana denk gelcekmis napalim basa geleni cekiyoruz yeterki canlari sagolsun

Ayyy insallah evet canım 15 bitiyo nerdeyse valla bunaliyorum kendimi sokaklara atiyorum eve donunce bi bakiyorum yemek beni bekliyo ev isleri kalmis bana kv gidince bi dinleniyorum allah razi olsun dedesi hic birakmiyo bana ilgileniyo korayla ama simdi kv de de ise gidiyor onlarada gidemiyorum malesef esimden dedigim gibi hayor yok zaten alisveris isimi bile kendim hallediyorum dusun yani bide bu aralar kafamda ufagin kiyafetlerini ayarlamak var ama biraz dahami serinlese havalar diye dusunuyorum acikcasi eylul gibi falan yapsak nasil olurki

E

Eylulde yapariz bende oyle planliyorum cok sicak nefes alinmiyo burda.sana 64.hafta ataginin fotograflarini cektim...simdi hatirladimda ilk ofke nobetini o atak doneminde gecirmisti lidyada cok hazirlikliydim ama babanesi o gun bizde olmasaydi super olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…