heyy allahim yaa ben bi ara cok mantar oluyordum doktor ic camasirlarini utule giy dedi ondan aliskanlik benimki :)Atlette mi utuluyosunvay be masallah boyle kocam olsun isterdim bak
ege isminin anlamı zaten bizim isimlerimizin baş harfleri canım bende 2 isim var. Yusuf'u da nasıl koyduk bilmiyorum ama maymun iştahımdan yani yoksa çok sevdim, şimdi soranlara söyledikçe alışıyorum sanırım ismine :)Evet Ada ismini söylenişi çok güzel tek seferde çıkıyor :)))) sende koy hem kaderdaş hem adaş olsunlar)))
Evet kimileri i,ö,ü gibi harfler olmasın istiyor ismin içinde daha öncede duymuştum, sen ondan önce davran ama netteki isimler hep aynı, bide hep herkesin koyduğu isimler, ben günlerce baktım hiç yaratıcı bişey bulamadım. Kendine ve eşinle olan ortak yaşantınıza yönel, neyi nereyi ya da neleri seviyorsunuz onlarla bağlantılı olsun daha anlamlı olur. Mesela biz bi kere marmara adasına gitmiştik çok çok begendim aşık oldum resmen. O sene bi paylaşım yapmıştım oğlum ve eşimle, 2 adam 1 ADA'm olsun yeter bana diye, kısmetse olacak inşallah :)))))
Kız o benden aldı rüşveti şart koştu kabul edebilmek içinsende gir kanına istediğin bi isim varsa hahahha o isim ne gııı şaka yapıon demi
Aynen uyanık bi kocan olunca böyle oluyor, kendide avantasını aldı benim isteğimi kabul etmek içinevet ya benimde aklımda kesinlikle bu olcak dediğim bi isim vardı elizya, denizkızı demekti. Ama ne olduysa son 1 yılda esila elisalar türedi isimden soğudum. Sende acele et elini çabuk tut eğer isim içine sinmediyse şimdiden başla araştırmalara ki eşinde bi an önce kabul etsin doğuma kadar ))) ama ege güzel sanki neden vazgectin sonradan canım. Yusuf ağır dersen onu değiştebilirsin ali ege gibi bi isim olabilir örneğin.
ahaha ay inanmıyorum ben daha hiç aşermedim nasıl oluyo bilmiyorumKızlar o kadar çok sirkeden bahsetmişsiniz ki resmen aserdim gittim ekşi ekşi sirke ictim sayenizde
ay bende tüm tsortleri ütülüyorum.. bide eşim alırken bozarsa bidahaTsortu niye utuluyosun kiz silkerek as kendi acilir zaten sirta giyince de aciliyoesimde annesi ters askiya asar ve utuler oyle giyiyodu bi evlendi adam soklarda oyle hergun utu mu olurmus hic. Ben bile kendi kiyafetimi o kadar titiz davranip utulemiyorum bide adama utu yapamam. Ama ogrettim utuyu acma kapama ve nasil kullanildigini kendi utuluyo. Eli degmisken birde esarp utuletiyorum
geçmiş olsun canım şimdi nasılsun ?Kizlar doktora gittik bu sabah .akşam ishal oldum karin ağrısı bir yandan sabah geldik tansiyon düşüklüğü serum verdiler cok sukur bebeğim iyimis gebelik şekeri diyetine ara vermemi soyledi vücudundaki sıvı kaybı nedeniyle bol su icmemi söyledi.bugun istiharat verdi.
Geçmiş olsun canım.Kizlar doktora gittik bu sabah .akşam ishal oldum karin ağrısı bir yandan sabah geldik tansiyon düşüklüğü serum verdiler cok sukur bebeğim iyimis gebelik şekeri diyetine ara vermemi soyledi vücudundaki sıvı kaybı nedeniyle bol su icmemi söyledi.bugun istiharat verdi.
Kizlar doktora gittik bu sabah .akşam ishal oldum karin ağrısı bir yandan sabah geldik tansiyon düşüklüğü serum verdiler cok sukur bebeğim iyimis gebelik şekeri diyetine ara vermemi soyledi vücudundaki sıvı kaybı nedeniyle bol su icmemi söyledi.bugun istiharat verdi.
Kitabın adı ne yazarı kim cnm merak ettimE
Eylulde yapariz bende oyle planliyorum cok sicak nefes alinmiyo burda.sana 64.hafta ataginin fotograflarini cektim...simdi hatirladimda ilk ofke nobetini o atak doneminde gecirmisti lidyadacok hazirlikliydim ama babanesi o gun bizde olmasaydi super olurdu...Eki Görüntüle 2174263 Eki Görüntüle 2174264 Eki Görüntüle 2174266 Eki Görüntüle 2174267 Eki Görüntüle 2174268 Eki Görüntüle 2174270 Eki Görüntüle 2174271
hahahaha ne güzel bizimki de sen istediğini de ben gidicem kimliğini yazdırmaya die bni kızdırıo bakalım ıkna etmek için napcagımı sasırdım cok rahat davranıo bnı sınırlendırıo bısey alalım dıorum gıt al bnı gezdırme pesıne sıkılırım dıo bnde babası sn deılmısın gezeceksın dıorum bnı azad et dıo :)))Kiz bu adamlar ne karisiyo ya.beni de kizimda delirtmisti haftaya dogrucam hala ben karar vermedim kimliginu ben cikarticam sen ne karisiyosun filan diyoduisim koymak %80 bizim hakkimiz olmali bence
Erkek olursa babasinin adini koyucam demistim de ordan yirttik bu sefer pipiyi gorduk onderalp geliyo dedik yoksa daha isim seciyo olurduk
Gorsen bide ismi onderalp mis diyolar evet oyleymis annesi oyle karar vermis diyohavasindan gecilmiyo..torunumada benim ismimi koysunlar soylersi cocuklara diyo
Bu kitap canim daha oncede cok yazdim.ozellikle ilk gebeligi olanlara tavsiye ederim.yeni anne olmussun cocuk agliyo biri diyo dis cikariyo biri diyo kulagi agriyo zaten acemi annesin aptal ediyolar.. sadece atak doneminde...4.ayda oral donem basliyo cocugun eli hep agzinda dis cikariyo..ne dişi ya...off offfKitabın adı ne yazarı kim cnm merak ettim
bncede guzel ama begenen yokkkk anlamları da guzelAy nil ece cok guzelmis
Ayni benim kocamhahahaha ne güzel bizimki de sen istediğini de ben gidicem kimliğini yazdırmaya die bni kızdırıo bakalım ıkna etmek için napcagımı sasırdım cok rahat davranıo bnı sınırlendırıo bısey alalım dıorum gıt al bnı gezdırme pesıne sıkılırım dıo bnde babası sn deılmısın gezeceksın dıorum bnı azad et dıo :)))
çok güzel bnm ece istemem de eşime bnm baş harflerimiz ile ece oluyor cok hos ama esım begenmıo nıl ece de cok kıbar deıl mıAa çok hoşmus oda biz direk kafadan elizi koyduk zaten ediz den dolayı :) kısa oldugu için ıkıncı dusunduk eliz ada mı eliz nil mi dedik nil tek basınada guzel ama adayı tek kullanırlarsa kaba geldıgı için tercıh edemıyoruz gibi geldi sonra balona yazdık oğlumuz sectı eliz nil :)
heyy allahim yaa ben bi ara cok mantar oluyordum doktor ic camasirlarini utule giy dedi ondan aliskanlik benimki :)
sen bu işe nasıl çözüm buldun peki geçen hafta ailemle biraz alışveriş yaptık dio ooo almışsın dha bişey almazsın bni getirmezsin dedim bu daha başlangıç nasıl onu kandırabılırm akıl verebılırsın bnceAyni benim kocam
kızlar şimdi sizle bişey paylaşmak istiyorum benmi çok alınganım gerginim anlamıyorum kp eşi ve bizim küçük görümce şimdi sık sık bana geliyorlar gün içinde evlerimizde yürüme mesafesinde falan deil uzak geliyolar işte sabahtan akşamakadar oturuyoruz ama habersiz sürpriz yapıyolarmış neyse buyursun gelsinler... hava sıcak gayri ihtiyari askılı falan oluyo üstümde sütyen kullanmıyorum evde bana sürekli göğüslerin böylemiydi hiç farketmemişiz amma büyükmüş ardından temizlikten düzenden konu açıyo 2. kv sürekli ben çok tititizim falan öyle herkesi beğenmem valla ben her gün evi ayağa kaldıramam yani gücüm yetmiyor ama bi işin ucundan tutmak yok eleştirip gidiyorlar hafta sonu görümce mesaj attı pazar günü abimin doğum günü ya biz düşündükte abime sürpriz yapalım diyoruz eee dedim sen pazar günü hazırlıkları yaparsın masayı falan hazırlarsın bizde o sırada gelir sürpriz yaparız cumartesiden diyoruzki hazırlığını abim evde yokken yapta pazar günü anlamasın sen erken kalkıp yaparsın o uyurken bizde geliriz diye düşündük çok güzel düşünmüşler sağolsunlarda…. kan beynime sıçradı nedense çünkü bu görümcemin deil kadının fikri o aratıyor. sürpriz için hazırlık yapalımda siz gelin falan yok... bilmiyorum artık çok tahammülsüz bi insan oldum
Sen guzel bi yerde yer ayirt kocani al gidin yemege....aynisini hemde birebir aynisini banada yapiyolar.her dogumgununde biz mi gelelim siz mi geliyosunuz diye ariyo...he biz yemege gidicez yer ayirttim diyorum bende her sene.....bak daha demin aradi sen butun hafta evdemisin diyo ben torunumu ozledim su gun su saatte gelcem demiyo oyle cat kapi gelmesi lazim illaki.hava 250 derece zaten hamileyim yaniyorum sort giyiyorum igrenc igrenc bacaklarima bakiyo egiliyorum gogsume bakiyo ay nasil midemi bulandiriyo kadinin bakislari anlatamam...bide devamli senin evini hic boyle gormemistim senin dolabini hic boyle gormemistim ben islerimi sabahtan hallederim cok titizimdir v.s. hic susumuyo...arkadas halim yok kucucuk cocugumu krese baslatmisim ona bile bakamiyorum sen neyin derdindesin....bunlarin hepsi aynikızlar şimdi sizle bişey paylaşmak istiyorum benmi çok alınganım gerginim anlamıyorum kp eşi ve bizim küçük görümce şimdi sık sık bana geliyorlar gün içinde evlerimizde yürüme mesafesinde falan deil uzak geliyolar işte sabahtan akşamakadar oturuyoruz ama habersiz sürpriz yapıyolarmış neyse buyursun gelsinler... hava sıcak gayri ihtiyari askılı falan oluyo üstümde sütyen kullanmıyorum evde bana sürekli göğüslerin böylemiydi hiç farketmemişiz amma büyükmüş ardından temizlikten düzenden konu açıyo 2. kv sürekli ben çok tititizim falan öyle herkesi beğenmem valla ben her gün evi ayağa kaldıramam yani gücüm yetmiyor ama bi işin ucundan tutmak yok eleştirip gidiyorlar hafta sonu görümce mesaj attı pazar günü abimin doğum günü ya biz düşündükte abime sürpriz yapalım diyoruz eee dedim sen pazar günü hazırlıkları yaparsın masayı falan hazırlarsın bizde o sırada gelir sürpriz yaparız cumartesiden diyoruzki hazırlığını abim evde yokken yapta pazar günü anlamasın sen erken kalkıp yaparsın o uyurken bizde geliriz diye düşündük çok güzel düşünmüşler sağolsunlarda…. kan beynime sıçradı nedense çünkü bu görümcemin deil kadının fikri o aratıyor. sürpriz için hazırlık yapalımda siz gelin falan yok... bilmiyorum artık çok tahammülsüz bi insan oldum
ege isminin anlamı zaten bizim isimlerimizin baş harfleri canım bende 2 isim var. Yusuf'u da nasıl koyduk bilmiyorum ama maymun iştahımdan yani yoksa çok sevdim, şimdi soranlara söyledikçe alışıyorum sanırım ismine :)
ahaha ay inanmıyorum ben daha hiç aşermedim nasıl oluyo bilmiyorum
ay bende tüm tsortleri ütülüyorum.. bide eşim alırken bozarsa bidahaher sabah o ütü illa açılıyo kat izi olduysa.. takntılar takıntılar...
geçmiş olsun canım şimdi nasılsun ?
bende kocama akşam sevdiği bi yemek yapayım dedm. gelince yetişmezse yardım edersin dedm tamam dedi (adını söylemiyim canınız çekmesin ) peşinden beni hiç aramayan adam arıyo. annemide çağır yardım eder sana akşamada sahile gideriz diyerezene de yokki anacım içiyim rahatlıyım.. sanki benm aklım yok zaten içimdeki şeytanı susturup ben çağırıcaktım, o söyledi şimdi inadım tuttu sinirlerim geriliyo
Kızlar kaç gündür bende giremedim yoğunluktan dolayı. SAnırım isimler konuşulmuş. erkek olduğunu öğrendğimiz ilk gün Kerem ismi aklımıza geldi birden ondan sonra hiç isim araştırmadık .Büyük ihtimalle Kerem olacak minik aşkımın adı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?