2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ege isminin anlamı zaten bizim isimlerimizin baş harfleri canım bende 2 isim var. Yusuf'u da nasıl koyduk bilmiyorum ama maymun iştahımdan yani yoksa çok sevdim, şimdi soranlara söyledikçe alışıyorum sanırım ismine :)
Kızlar o kadar çok sirkeden bahsetmişsiniz ki resmen aserdim gittim ekşi ekşi sirke ictim sayenizde
ahaha ay inanmıyorum ben daha hiç aşermedim nasıl oluyo bilmiyorum
ay bende tüm tsortleri ütülüyorum.. bide eşim alırken bozarsa bidaha her sabah o ütü illa açılıyo kat izi olduysa.. takntılar takıntılar...
geçmiş olsun canım şimdi nasılsun ?

bende kocama akşam sevdiği bi yemek yapayım dedm. gelince yetişmezse yardım edersin dedm tamam dedi (adını söylemiyim canınız çekmesin ) peşinden beni hiç aramayan adam arıyo. annemide çağır yardım eder sana akşamada sahile gideriz diye rezene de yokki anacım içiyim rahatlıyım.. sanki benm aklım yok zaten içimdeki şeytanı susturup ben çağırıcaktım, o söyledi şimdi inadım tuttu sinirlerim geriliyo

Geçmiş olsun canım.

Giremedim bende epey birikmiş mesajlar, atlaya atlaya geldim sonlara.. Kozmogirl17 benim de azalma var hareketlerde hatta hafta sonu hissedemeden gibi oldum.. daha önceler de dışarıdan hissediliyordu nereye kaçtıysa şimdi derinlerden geliyor ...

Bugün de mesela mideme oturmuş daşş gibi - sola yatıyorum solda pıt pıt, sağa dönüyorum sağa pıt pıt içeride ne hallerde dombala mı kaçıyor dönüyor mu suda ne yapıyor merak ediyorum kamera olsa da izlesek içeriyi :)

Çok geçmiş olsun. Hem sıcaklar hem diyet zor geldi demek ki. Abartmadan ara ver biraz, en kısa sürede toparlarsın umarım.

Kitabın adı ne yazarı kim cnm merak ettim

Sabahtan beri temizlik yapmaya çalışıyorum. Bi tarafı süpürüyorum oturuyorum, siliyorum bi daha oturuyorum. Sıcaklardan mahvoldum resmen. Salonun az bi işi kaldı. Bi de mutfağı silip süpürsem duş alıp bugünlük yeter diyecem de o kadarcık iş bile uzadıkça uzuyor. Bu hamilelik kısmını çok sevmediğimi söylemiş miydim
10 gün sonra da doktor randevum var, büyük ihtimal şeker yüklemesi konuşulacak o gün. Ben de o güne kadar sabah aç karna ve tok karna şekeri ölçüp not alacağım. Belki de gerek duymaz doktor. Bu sabah aç karna 89, kahvaltıdan 2 saat sonra 99 çıktı. Böyle devam eder inşallah da yükleme olmadan kurtarırım

kızlar şimdi sizle bişey paylaşmak istiyorum benmi çok alınganım gerginim anlamıyorum kp eşi ve bizim küçük görümce şimdi sık sık bana geliyorlar gün içinde evlerimizde yürüme mesafesinde falan deil uzak geliyolar işte sabahtan akşamakadar oturuyoruz ama habersiz sürpriz yapıyolarmış neyse buyursun gelsinler... hava sıcak gayri ihtiyari askılı falan oluyo üstümde sütyen kullanmıyorum evde bana sürekli göğüslerin böylemiydi hiç farketmemişiz amma büyükmüş ardından temizlikten düzenden konu açıyo 2. kv sürekli ben çok tititizim falan öyle herkesi beğenmem valla ben her gün evi ayağa kaldıramam yani gücüm yetmiyor ama bi işin ucundan tutmak yok eleştirip gidiyorlar hafta sonu görümce mesaj attı pazar günü abimin doğum günü ya biz düşündükte abime sürpriz yapalım diyoruz eee dedim sen pazar günü hazırlıkları yaparsın masayı falan hazırlarsın bizde o sırada gelir sürpriz yaparız cumartesiden diyoruzki hazırlığını abim evde yokken yapta pazar günü anlamasın sen erken kalkıp yaparsın o uyurken bizde geliriz diye düşündük çok güzel düşünmüşler sağolsunlarda…. kan beynime sıçradı nedense çünkü bu görümcemin deil kadının fikri o aratıyor. sürpriz için hazırlık yapalımda siz gelin falan yok... bilmiyorum artık çok tahammülsüz bi insan oldum

hahahaha ne güzel bizimki de sen istediğini de ben gidicem kimliğini yazdırmaya die bni kızdırıo bakalım ıkna etmek için napcagımı sasırdım cok rahat davranıo bnı sınırlendırıo bısey alalım dıorum gıt al bnı gezdırme pesıne sıkılırım dıo bnde babası sn deılmısın gezeceksın dıorum bnı azad et dıo :)))

Kitabın adı ne yazarı kim cnm merak ettim
Bu kitap canim daha oncede cok yazdim.ozellikle ilk gebeligi olanlara tavsiye ederim.yeni anne olmussun cocuk agliyo biri diyo dis cikariyo biri diyo kulagi agriyo zaten acemi annesin aptal ediyolar.. sadece atak doneminde...4.ayda oral donem basliyo cocugun eli hep agzinda dis cikariyo..ne dişi ya...off offf

Ayni benim kocam

çok güzel bnm ece istemem de eşime bnm baş harflerimiz ile ece oluyor cok hos ama esım begenmıo nıl ece de cok kıbar deıl mı

İyi değilim ağrım sancım var de .. başbaşa kutlayın doğun gününü öyle planladım ben de... alla alla emri vaki ile sen hazırla biz sürprize gelelim...
La böyle sürpriz mi olur gel iki işin ucundan tut madem yardım et adam gibi tebrik edip kutlayın daha kocaman adama ne süprizi ... sırf sana gıcıklık olsun diye uğraş olsun diye oyun ediyorlar ... madem onlar kendi evinde hazır etsin siz kalkıp gidin öyle sürpriz olsun ....

Sen guzel bi yerde yer ayirt kocani al gidin yemege....aynisini hemde birebir aynisini banada yapiyolar.her dogumgununde biz mi gelelim siz mi geliyosunuz diye ariyo...he biz yemege gidicez yer ayirttim diyorum bende her sene.....bak daha demin aradi sen butun hafta evdemisin diyo ben torunumu ozledim su gun su saatte gelcem demiyo oyle cat kapi gelmesi lazim illaki.hava 250 derece zaten hamileyim yaniyorum sort giyiyorum igrenc igrenc bacaklarima bakiyo egiliyorum gogsume bakiyo ay nasil midemi bulandiriyo kadinin bakislari anlatamam...bide devamli senin evini hic boyle gormemistim senin dolabini hic boyle gormemistim ben islerimi sabahtan hallederim cok titizimdir v.s. hic susumuyo...arkadas halim yok kucucuk cocugumu krese baslatmisim ona bile bakamiyorum sen neyin derdindesin....bunlarin hepsi ayni

Aboo takinti zor. Benim dolabi suan bi gorsen varya persembe pazari sec begen al hele utuyu hic sorma kiyafetlerin yarisini valize kaldirdim utu istiyo gozumun onunde durmasin diye 3 kiyafetim utu istemiyo donusumlu onlari giyiyorum

Bende erkek olsaydi isim Keremdi ama kiz dedi doktorcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…