- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Yok ben hic bisekilde onun mabadini kaldirmasini saglayamadigim icin herseyi internetten aldim.ismide koydum tamam artik bu olcak dedim bu hala yok ben karar vermedim filan diyodu...bende hediyeliklerin hepsini hazirlattim geldi ee ben isim bu olcak demedimki dedi.canim seni bekleyemiyorum artik soylemistim sana bu isimle dagitiriz hediyeliklerini herkes bu ismi kullanir sen kimligine ne istiyosan onu yazdir artik dedim cok bozuldu ama benim dedigim oldu...bir tek yatak ve sifonyer icin ona muhtac kaldim onuda 27 kasimda aldik geldik kurdu odasini.5 aralikta da dogum yaptim kizi aldik eve geldik.Arabasini bile internetten sectim oyle aldim.sen bu işe nasıl çözüm buldun peki geçen hafta ailemle biraz alışveriş yaptık dio ooo almışsın dha bişey almazsın bni getirmezsin dedim bu daha başlangıç nasıl onu kandırabılırm akıl verebılırsın bnce
onada bisey olmasin yazikk :) o mikrop kaparsa bende kaparim hepsi kendimi dusundugum icin :)Kiz tamam kendininkini utule de adamin niye utuluyon
kızlar şimdi sizle bişey paylaşmak istiyorum benmi çok alınganım gerginim anlamıyorum kp eşi ve bizim küçük görümce şimdi sık sık bana geliyorlar gün içinde evlerimizde yürüme mesafesinde falan deil uzak geliyolar işte sabahtan akşamakadar oturuyoruz ama habersiz sürpriz yapıyolarmış neyse buyursun gelsinler... hava sıcak gayri ihtiyari askılı falan oluyo üstümde sütyen kullanmıyorum evde bana sürekli göğüslerin böylemiydi hiç farketmemişiz amma büyükmüş ardından temizlikten düzenden konu açıyo 2. kv sürekli ben çok tititizim falan öyle herkesi beğenmem valla ben her gün evi ayağa kaldıramam yani gücüm yetmiyor ama bi işin ucundan tutmak yok eleştirip gidiyorlar hafta sonu görümce mesaj attı pazar günü abimin doğum günü ya biz düşündükte abime sürpriz yapalım diyoruz eee dedim sen pazar günü hazırlıkları yaparsın masayı falan hazırlarsın bizde o sırada gelir sürpriz yaparız cumartesiden diyoruzki hazırlığını abim evde yokken yapta pazar günü anlamasın sen erken kalkıp yaparsın o uyurken bizde geliriz diye düşündük çok güzel düşünmüşler sağolsunlarda…. kan beynime sıçradı nedense çünkü bu görümcemin deil kadının fikri o aratıyor. sürpriz için hazırlık yapalımda siz gelin falan yok... bilmiyorum artık çok tahammülsüz bi insan oldum
yazıyı okurken ben sinirlendim burda öyle süpriz mi olurmuş canım saçmalığa bak ya bütün işi sana yaptırıolar kalkıp gelip süprizzz dicekler ya sabır sen biz baş başa kutlayacaz eger ıstıosanız sız hazırlık yapın bızı cagırın de ya sabır boyle emırvakı ınsanlardan nefret edıormkızlar şimdi sizle bişey paylaşmak istiyorum benmi çok alınganım gerginim anlamıyorum kp eşi ve bizim küçük görümce şimdi sık sık bana geliyorlar gün içinde evlerimizde yürüme mesafesinde falan deil uzak geliyolar işte sabahtan akşamakadar oturuyoruz ama habersiz sürpriz yapıyolarmış neyse buyursun gelsinler... hava sıcak gayri ihtiyari askılı falan oluyo üstümde sütyen kullanmıyorum evde bana sürekli göğüslerin böylemiydi hiç farketmemişiz amma büyükmüş ardından temizlikten düzenden konu açıyo 2. kv sürekli ben çok tititizim falan öyle herkesi beğenmem valla ben her gün evi ayağa kaldıramam yani gücüm yetmiyor ama bi işin ucundan tutmak yok eleştirip gidiyorlar hafta sonu görümce mesaj attı pazar günü abimin doğum günü ya biz düşündükte abime sürpriz yapalım diyoruz eee dedim sen pazar günü hazırlıkları yaparsın masayı falan hazırlarsın bizde o sırada gelir sürpriz yaparız cumartesiden diyoruzki hazırlığını abim evde yokken yapta pazar günü anlamasın sen erken kalkıp yaparsın o uyurken bizde geliriz diye düşündük çok güzel düşünmüşler sağolsunlarda…. kan beynime sıçradı nedense çünkü bu görümcemin deil kadının fikri o aratıyor. sürpriz için hazırlık yapalımda siz gelin falan yok... bilmiyorum artık çok tahammülsüz bi insan oldum
onada bisey olmasin yazikk :) o mikrop kaparsa bende kaparim hepsi kendimi dusundugum icin :)
ayyy inşallah bnm eşimde kızına aşık olur hala dio değişir belki doğmuş bi bakmışız erkek allahım ya kız diorum kız nie inat ediosun olsun saglıklı olsun da ılkı erkek olsaydı ya dıorum kız oburu erkek olur dıo bnde sen bu kafa ıle 10 cocukta yapsan allah sana kız verecek gorursun dıorum. bu taktıgı bnde denıcem konusayım bakalım adı bu bekleyemem karar ver dıe hala bı karar vermıo ıse hedıyelıklerımı yaptırırım ama bnm esım cok ınat yaptırsam da degıstırmez ınada gırer off cok zor ısımYok ben hic bisekilde onun mabadini kaldirmasini saglayamadigim icin herseyi internetten aldim.ismide koydum tamam artik bu olcak dedim bu hala yok ben karar vermedim filan diyodu...bende hediyeliklerin hepsini hazirlattim geldi ee ben isim bu olcak demedimki dedi.canim seni bekleyemiyorum artik soylemistim sana bu isimle dagitiriz hediyeliklerini herkes bu ismi kullanir sen kimligine ne istiyosan onu yazdir artik dedim cok bozuldu ama benim dedigim oldu...bir tek yatak ve sifonyer icin ona muhtac kaldim onuda 27 kasimda aldik geldik kurdu odasini.5 aralikta da dogum yaptim kizi aldik eve geldik.Arabasini bile internetten sectim oyle aldim.
Ama cocuk dogunca degisiyo.tabi kiyafet az almistim sadece 0-1 ay ve yenidogan almistim cocuk iri mi olur kucuk mu olur bilemedigimden..1.ayi doldu kiyafet alisverisini birlikte yaptik hatta kendi gelirken e bebege ugrayip kizima corap aldim kizima hirka aldim diye gelmeye basladi eve....kizi gelince asik oldu degisti :)
kızlar şimdi sizle bişey paylaşmak istiyorum benmi çok alınganım gerginim anlamıyorum kp eşi ve bizim küçük görümce şimdi sık sık bana geliyorlar gün içinde evlerimizde yürüme mesafesinde falan deil uzak geliyolar işte sabahtan akşamakadar oturuyoruz ama habersiz sürpriz yapıyolarmış neyse buyursun gelsinler... hava sıcak gayri ihtiyari askılı falan oluyo üstümde sütyen kullanmıyorum evde bana sürekli göğüslerin böylemiydi hiç farketmemişiz amma büyükmüş ardından temizlikten düzenden konu açıyo 2. kv sürekli ben çok tititizim falan öyle herkesi beğenmem valla ben her gün evi ayağa kaldıramam yani gücüm yetmiyor ama bi işin ucundan tutmak yok eleştirip gidiyorlar hafta sonu görümce mesaj attı pazar günü abimin doğum günü ya biz düşündükte abime sürpriz yapalım diyoruz eee dedim sen pazar günü hazırlıkları yaparsın masayı falan hazırlarsın bizde o sırada gelir sürpriz yaparız cumartesiden diyoruzki hazırlığını abim evde yokken yapta pazar günü anlamasın sen erken kalkıp yaparsın o uyurken bizde geliriz diye düşündük çok güzel düşünmüşler sağolsunlarda…. kan beynime sıçradı nedense çünkü bu görümcemin deil kadının fikri o aratıyor. sürpriz için hazırlık yapalımda siz gelin falan yok... bilmiyorum artık çok tahammülsüz bi insan oldum
Kantaron yagi aldim basta hala onu kullaniyorum kiza.bide gratisten sprey kapakli seyahat şisesi aldim doldurdum icine 2 pıs pıs yapiyorum pisik filan yok neyle surucem derdide yok mis :) o yag kocaman sise oldugu icin 18 ayda bitiremedik :) kantaron yagli kremin kokusu agir geldi bana o yuzden bebege surmek icime sinmedi ama arkadaslarimdan kullanan var.bide o krem ya parmagimi batir poposuna sur....ne biliym cok hijyenikte gelmedi bana. Bide kantaron yagli sabun ve himdistancevizi yagli sabun var icinde kimyasal olmadigi icin kizi o ikisiyle yikiyorum ama sacina sampuan kullaniyorum valla o kadarda degil :) rollonun kokusu lavanta yagi var icinde bende cok severim mis gibi hafif bir lavanta kokusu oluyo. Digerlerini sen bilirisin ama sirke al kesin al almisken 2 sise al herseye lazim :)
Haha benim gibi ceyrek altin aserme desirke kolay is
ege isminin anlamı zaten bizim isimlerimizin baş harfleri canım bende 2 isim var. Yusuf'u da nasıl koyduk bilmiyorum ama maymun iştahımdan yani yoksa çok sevdim, şimdi soranlara söyledikçe alışıyorum sanırım ismine :)
ahaha ay inanmıyorum ben daha hiç aşermedim nasıl oluyo bilmiyorum
ay bende tüm tsortleri ütülüyorum.. bide eşim alırken bozarsa bidahaher sabah o ütü illa açılıyo kat izi olduysa.. takntılar takıntılar...
geçmiş olsun canım şimdi nasılsun ?
bende kocama akşam sevdiği bi yemek yapayım dedm. gelince yetişmezse yardım edersin dedm tamam dedi (adını söylemiyim canınız çekmesin ) peşinden beni hiç aramayan adam arıyo. annemide çağır yardım eder sana akşamada sahile gideriz diyerezene de yokki anacım içiyim rahatlıyım.. sanki benm aklım yok zaten içimdeki şeytanı susturup ben çağırıcaktım, o söyledi şimdi inadım tuttu sinirlerim geriliyo
Tatildeyken giremedim sayfaya heralde o arada yazdın cnm tekrar yazdığın için teşekkürlerBu kitap canim daha oncede cok yazdim.ozellikle ilk gebeligi olanlara tavsiye ederim.yeni anne olmussun cocuk agliyo biri diyo dis cikariyo biri diyo kulagi agriyo zaten acemi annesin aptal ediyolar.. sadece atak doneminde...4.ayda oral donem basliyo cocugun eli hep agzinda dis cikariyo..ne dişi ya...off offfEki Görüntüle 2174283
Kiz yemin ederim aynisi ya doguma gircem doktoruma diyoki icerde baska erkek bebek varsa bizimkini onla karistirabilirsin diyo adama! Ama odaya geldik kucagina aldi asklari basladi.Allahim bide gorsen nasil cirkin burus burus ama hic laf ettirmiyo gazini cikartiyo kucagina bi alisi var sanki porselen tutuyo bana diyoki emziriyosun ama cok alisma dna testi yaptircam babasi kesin benim ama annesi sen olmayabilirsin :) hastanede 1 gece kaldik normalde benik gogsumde yatmasi gerekirken ben sadece emzirmek icin alabildim babasindan icinden bambaska bir adam cikti....kizimda sagolsun konusmaya basladi dunaydin babaaa diye bagirarak cikiyo odasindanayyy inşallah bnm eşimde kızına aşık olur hala dio değişir belki doğmuş bi bakmışız erkek allahım ya kız diorum kız nie inat ediosun olsun saglıklı olsun da ılkı erkek olsaydı ya dıorum kız oburu erkek olur dıo bnde sen bu kafa ıle 10 cocukta yapsan allah sana kız verecek gorursun dıorum. bu taktıgı bnde denıcem konusayım bakalım adı bu bekleyemem karar ver dıe hala bı karar vermıo ıse hedıyelıklerımı yaptırırım ama bnm esım cok ınat yaptırsam da degıstırmez ınada gırer off cok zor ısım
Ben tabiki fermente mutfagim aliyorum ama kendin yapabiliyosan yap bence yaptikca iyice ogrenirsin bizede satarsin :)Canım bebek için bende kantoron yağı almak istiyorum birde ecde kendim mi yapsam karar veremedim. senin tavsiye edeceğin güvendiğin doğal bir marka var mı.
Cok baslarda yazmistim kusum belki sen o zaman takip bile etmiyodun sayfayi...zaten zaman ilerledikce birbirimize bool bool kitap tavsiyesi veririz :)Bi
Tatildeyken giremedim sayfaya heralde o arada yazdın cnm tekrar yazdığın için teşekkürler
Sürekli bizdesiniz bundan sürpriz Olmaz, siz hazırlayın biz gelelim deseydin.kızlar şimdi sizle bişey paylaşmak istiyorum benmi çok alınganım gerginim anlamıyorum kp eşi ve bizim küçük görümce şimdi sık sık bana geliyorlar gün içinde evlerimizde yürüme mesafesinde falan deil uzak geliyolar işte sabahtan akşamakadar oturuyoruz ama habersiz sürpriz yapıyolarmış neyse buyursun gelsinler... hava sıcak gayri ihtiyari askılı falan oluyo üstümde sütyen kullanmıyorum evde bana sürekli göğüslerin böylemiydi hiç farketmemişiz amma büyükmüş ardından temizlikten düzenden konu açıyo 2. kv sürekli ben çok tititizim falan öyle herkesi beğenmem valla ben her gün evi ayağa kaldıramam yani gücüm yetmiyor ama bi işin ucundan tutmak yok eleştirip gidiyorlar hafta sonu görümce mesaj attı pazar günü abimin doğum günü ya biz düşündükte abime sürpriz yapalım diyoruz eee dedim sen pazar günü hazırlıkları yaparsın masayı falan hazırlarsın bizde o sırada gelir sürpriz yaparız cumartesiden diyoruzki hazırlığını abim evde yokken yapta pazar günü anlamasın sen erken kalkıp yaparsın o uyurken bizde geliriz diye düşündük çok güzel düşünmüşler sağolsunlarda…. kan beynime sıçradı nedense çünkü bu görümcemin deil kadının fikri o aratıyor. sürpriz için hazırlık yapalımda siz gelin falan yok... bilmiyorum artık çok tahammülsüz bi insan oldum
Aaaa güzel fikirmis ben de 5taş mi asersem
Aserme nasıl oluyor tarif edeyim canım. Aklına birden birşey dusuyor oyle ki hatta kokusu burnuna, tadı diline filan geliyordaha ileri aşaması olursa onu yemezsen ölecek gibi oluyorsun. Bir defa oturup aglamistim aserdigim seyi yiyemedim diye 1 saat sonra filan eşim getirdi bu sefer de midem bulandı yiyemedim sonra bir de oturdum maddi durumu iyi olmayanlar, savaş ortamındaki hamileler ne yapıyor canları bişe isteyince diye düşünüp bide ona ağladım
Canim bu kitap sanirim beni ve korayı anlatiyor sarilmasi uykuda kendini saga sola vurup mıril mırıl olması yemek yememesi mutfaga girdigimde ozellikle delirmesi kucak istemesi hepsi birebir uyuyo napıcam ama bilmiyorum heleki kardesi geldiginde napıcazE
Eylulde yapariz bende oyle planliyorum cok sicak nefes alinmiyo burda.sana 64.hafta ataginin fotograflarini cektim...simdi hatirladimda ilk ofke nobetini o atak doneminde gecirmisti lidyadacok hazirlikliydim ama babanesi o gun bizde olmasaydi super olurdu...Eki Görüntüle 2174263 Eki Görüntüle 2174264 Eki Görüntüle 2174266 Eki Görüntüle 2174267 Eki Görüntüle 2174268 Eki Görüntüle 2174270 Eki Görüntüle 2174271
allahım inşallah sesimi duysun eşimde kızına aşık olsun ben diyorum kızı bir kucağına al biraz dillensin o zmn iyi ki erkek olmamış diyeceksin die oda dio işte o dillenmeden korkuorum kızlar susmuyo oglan olsa ıkı sılkelerdım korkardı guresırdık dıo yazarken bıle guluyorum yanı rabbım ne guzel ıkı evladı da vermıs sıze allah ıkısıne de uzun omur saglık versın amınKiz yemin ederim aynisi ya doguma gircem doktoruma diyoki icerde baska erkek bebek varsa bizimkini onla karistirabilirsin diyo adama! Ama odaya geldik kucagina aldi asklari basladi.Allahim bide gorsen nasil cirkin burus burus ama hic laf ettirmiyo gazini cikartiyo kucagina bi alisi var sanki porselen tutuyo bana diyoki emziriyosun ama cok alisma dna testi yaptircam babasi kesin benim ama annesi sen olmayabilirsin :) hastanede 1 gece kaldik normalde benik gogsumde yatmasi gerekirken ben sadece emzirmek icin alabildim babasindan icinden bambaska bir adam cikti....kizimda sagolsun konusmaya basladi dunaydin babaaa diye bagirarak cikiyo odasindan
Bende ona diyodum senin gibi bir adamin asla oglu olmaz ama oldu vallabende saskinim...
Gercekten aralarindaki iliski cok baska iste erkek oldugu icin kaliteli zaman gecirme kismini pek beceremiyo 2 kelimeyi biraraya getirip kiziyla konusamiyo ama oturup evcilik oynuyo bikmadan cay iciyo minicik bardaklardan.simdi eylulden araliga tiyatro bileti aldim artik basbasa vakit gecirmeyi kaliteli zaman gecirmeyi ogrensin istiyorum
Aynen ole canim saga sola yatip sikistirinca anca pit pitliyo simdi telefonla mesaji yazarken mesela kolumu karnimin ustune koydum koluma vurdu bi iki allahtan azda olsa hissettoriyo yoksa gecenlerde yeni camasir makinasi aldik o gelmisti onu ittirdim tektim cekeeledim surudum bisiler yaptim biseymi oldu diye korkabilirdim yaniGiremedim bende epey birikmiş mesajlar, atlaya atlaya geldim sonlara..Kozmogirl17 benim de azalma var hareketlerde hatta hafta sonu hissedemeden gibi oldum.. daha önceler de dışarıdan hissediliyordu nereye kaçtıysa şimdi derinlerden geliyor ...
Bugün de mesela mideme oturmuş daşş gibi - sola yatıyorum solda pıt pıt, sağa dönüyorum sağa pıt pıtiçeride ne hallerde dombala mı kaçıyor dönüyor mu suda ne yapıyor merak ediyorum kamera olsa da izlesek içeriyi :)
Kusum atak donemi iste gecicek en fazla 3 hafta surucek sakin olcan yapismasin diye itmiycen daha cok sarilcan 2 3 hafta herseyi birakip ona adiycan kendini gecicek annesi atak donemi onun yasadiklari daha zor...ve biliyorum hamileyken hic kolay olmuyoCanim bu kitap sanirim beni ve korayı anlatiyor sarilmasi uykuda kendini saga sola vurup mıril mırıl olması yemek yememesi mutfaga girdigimde ozellikle delirmesi kucak istemesi hepsi birebir uyuyo napıcam ama bilmiyorum heleki kardesi geldiginde napıcaz
Yemin ederim aynilarini soyluyodu...of dillenir hic susmaz kadin milleti sirf cene demek v.s. ama hiic oyle olmadi inan odaya geldik adam bir anda degisti gorsen maymun gibi duz duvara tirmanicak yerinde oturamiyo dibinden ayrilamiyo bacaklarini acsin diye masaj yapiyo hemen orda acmis okumus internetten onlari yapiyo...ya daha bu sabah işe giderken 50 kere birbirlerine opucuk atiyo,kiz baba dedikce adam eriyo...ayakkabisini giyiyo lidya sungeri alip getiriyo ayakkabisini silsin diye sür sür diyo kosuyo saatini getiriyo...bana bunlarin hic birini yapmiyo mesela...babasi olsun yeter.allahım inşallah sesimi duysun eşimde kızına aşık olsun ben diyorum kızı bir kucağına al biraz dillensin o zmn iyi ki erkek olmamış diyeceksin die oda dio işte o dillenmeden korkuorum kızlar susmuyo oglan olsa ıkı sılkelerdım korkardı guresırdık dıo yazarken bıle guluyorum yanı rabbım ne guzel ıkı evladı da vermıs sıze allah ıkısıne de uzun omur saglık versın amın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?