2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok ben hic bisekilde onun mabadini kaldirmasini saglayamadigim icin herseyi internetten aldim.ismide koydum tamam artik bu olcak dedim bu hala yok ben karar vermedim filan diyodu...bende hediyeliklerin hepsini hazirlattim geldi ee ben isim bu olcak demedimki dedi.canim seni bekleyemiyorum artik soylemistim sana bu isimle dagitiriz hediyeliklerini herkes bu ismi kullanir sen kimligine ne istiyosan onu yazdir artik dedim cok bozuldu ama benim dedigim oldu...bir tek yatak ve sifonyer icin ona muhtac kaldim onuda 27 kasimda aldik geldik kurdu odasini.5 aralikta da dogum yaptim kizi aldik eve geldik.Arabasini bile internetten sectim oyle aldim.
Ama cocuk dogunca degisiyo.tabi kiyafet az almistim sadece 0-1 ay ve yenidogan almistim cocuk iri mi olur kucuk mu olur bilemedigimden..1.ayi doldu kiyafet alisverisini birlikte yaptik hatta kendi gelirken e bebege ugrayip kizima corap aldim kizima hirka aldim diye gelmeye basladi eve....kizi gelince asik oldu degisti :)

Takmamaya calis hafta sonuna sen plan yap disari cikin aksam yemegine vs plan yaptim ben de. Baska gunde onlar kutlar

yazıyı okurken ben sinirlendim burda öyle süpriz mi olurmuş canım saçmalığa bak ya bütün işi sana yaptırıolar kalkıp gelip süprizzz dicekler ya sabır sen biz baş başa kutlayacaz eger ıstıosanız sız hazırlık yapın bızı cagırın de ya sabır boyle emırvakı ınsanlardan nefret edıorm

ayyy inşallah bnm eşimde kızına aşık olur hala dio değişir belki doğmuş bi bakmışız erkek allahım ya kız diorum kız nie inat ediosun olsun saglıklı olsun da ılkı erkek olsaydı ya dıorum kız oburu erkek olur dıo bnde sen bu kafa ıle 10 cocukta yapsan allah sana kız verecek gorursun dıorum. bu taktıgı bnde denıcem konusayım bakalım adı bu bekleyemem karar ver dıe hala bı karar vermıo ıse hedıyelıklerımı yaptırırım ama bnm esım cok ınat yaptırsam da degıstırmez ınada gırer off cok zor ısım

Niye kabul ediyorsun ki sürpriz planını anlattıklarında? Ben olsam “he çok güzel düşünmüşsünüz ben de hazırlık yapamam zaten bu halimle, siz herşeyi hazırlayın ben eşimi getiririm” derdim. Niye herşeyi sen hazırlayacaksın da onlar sürpriz yapmış olacaklar? Çok saçma.
Hele ki fiziksel olarak bir yerimi eleştirecekler pişman ederdim onları, hadsizliğe bak. Ya da çirkinleşir “kocam büyük göğüs seviyor, biz halimizden memnunuz” derdim. Arsızlık resmen yaptıkları. Ben ki geniş bir insanım ben bile sinirlendim.

Canım bebek için bende kantoron yağı almak istiyorum birde ecde kendim mi yapsam karar veremedim. senin tavsiye edeceğin güvendiğin doğal bir marka var mı.

Haha benim gibi ceyrek altin aserme de sirke kolay is

Aaaa güzel fikirmis ben de 5taş mi asersem

Aserme nasıl oluyor tarif edeyim canım. Aklına birden birşey dusuyor oyle ki hatta kokusu burnuna, tadı diline filan geliyor daha ileri aşaması olursa onu yemezsen ölecek gibi oluyorsun. Bir defa oturup aglamistim aserdigim seyi yiyemedim diye 1 saat sonra filan eşim getirdi bu sefer de midem bulandı yiyemedim sonra bir de oturdum maddi durumu iyi olmayanlar, savaş ortamındaki hamileler ne yapıyor canları bişe isteyince diye düşünüp bide ona ağladım

Bi
Tatildeyken giremedim sayfaya heralde o arada yazdın cnm tekrar yazdığın için teşekkürler

Kiz yemin ederim aynisi ya doguma gircem doktoruma diyoki icerde baska erkek bebek varsa bizimkini onla karistirabilirsin diyo adama! Ama odaya geldik kucagina aldi asklari basladi.Allahim bide gorsen nasil cirkin burus burus ama hic laf ettirmiyo gazini cikartiyo kucagina bi alisi var sanki porselen tutuyo bana diyoki emziriyosun ama cok alisma dna testi yaptircam babasi kesin benim ama annesi sen olmayabilirsin :) hastanede 1 gece kaldik normalde benik gogsumde yatmasi gerekirken ben sadece emzirmek icin alabildim babasindan icinden bambaska bir adam cikti....kizimda sagolsun konusmaya basladi dunaydin babaaa diye bagirarak cikiyo odasindan
Bende ona diyodum senin gibi bir adamin asla oglu olmaz ama oldu valla bende saskinim...
Gercekten aralarindaki iliski cok baska iste erkek oldugu icin kaliteli zaman gecirme kismini pek beceremiyo 2 kelimeyi biraraya getirip kiziyla konusamiyo ama oturup evcilik oynuyo bikmadan cay iciyo minicik bardaklardan.simdi eylulden araliga tiyatro bileti aldim artik basbasa vakit gecirmeyi kaliteli zaman gecirmeyi ogrensin istiyorum

Canım bebek için bende kantoron yağı almak istiyorum birde ecde kendim mi yapsam karar veremedim. senin tavsiye edeceğin güvendiğin doğal bir marka var mı.
Ben tabiki fermente mutfagim aliyorum ama kendin yapabiliyosan yap bence yaptikca iyice ogrenirsin bizede satarsin :)
Boyle siseye koydum el degmeden popoya 2 pıspıs mis:) 18 ayda bitiremedik kocaman sise geliyo ordan

Sürekli bizdesiniz bundan sürpriz Olmaz, siz hazırlayın biz gelelim deseydin.

Haha :))) ben hamile olmadan once cok daha fazla aserirdim. Bundan 5 yil once Ankaradayken subat ayinda karpuz aserdigimi market market gezdigimi hatirlarim. En sonunda migrosta bulabilmistim ve 3 kiloluk karpuza 30tl mi ne vermistim. Eve getirip arkadaslarla yemistim. Rengi cok acik pembeydi ama tadinda karpuz tadi vardi. Oyle bi rahatlamistim ki anlatamam. Ruyalarimda goruyodum resmen tadi agzima gelirdi. Oyle ki aseren biriyim. Adanadayken bici bici diye aglardim yemesem yarilcak gibiydim. Hamile oldugumu ogrendiklerinde herkes yandik diyodu ama cok ilginctir asermedim hic yiyecek

Canim bu kitap sanirim beni ve korayı anlatiyor sarilmasi uykuda kendini saga sola vurup mıril mırıl olması yemek yememesi mutfaga girdigimde ozellikle delirmesi kucak istemesi hepsi birebir uyuyo napıcam ama bilmiyorum heleki kardesi geldiginde napıcaz

allahım inşallah sesimi duysun eşimde kızına aşık olsun ben diyorum kızı bir kucağına al biraz dillensin o zmn iyi ki erkek olmamış diyeceksin die oda dio işte o dillenmeden korkuorum kızlar susmuyo oglan olsa ıkı sılkelerdım korkardı guresırdık dıo yazarken bıle guluyorum yanı rabbım ne guzel ıkı evladı da vermıs sıze allah ıkısıne de uzun omur saglık versın amın

Aynen ole canim saga sola yatip sikistirinca anca pit pitliyo simdi telefonla mesaji yazarken mesela kolumu karnimin ustune koydum koluma vurdu bi iki allahtan azda olsa hissettoriyo yoksa gecenlerde yeni camasir makinasi aldik o gelmisti onu ittirdim tektim cekeeledim surudum bisiler yaptim biseymi oldu diye korkabilirdim yani

Kusum atak donemi iste gecicek en fazla 3 hafta surucek sakin olcan yapismasin diye itmiycen daha cok sarilcan 2 3 hafta herseyi birakip ona adiycan kendini gecicek annesi atak donemi onun yasadiklari daha zor...ve biliyorum hamileyken hic kolay olmuyo benimde en cok bulantimin oldugu doneme denk gelmisti kusuyorum bacagima yapisiyo agliyo kendi derdime dusmusum kucaklayamiyorum ofke nobeti geciriyo yerden yere atip kendini tepiniyo dermanim yokki yaninda durup sakinlesmesini bekleyeyim... bende perisan olmustum ama atlattik gecti yine eskisi gibi melek oldu :)

Yemin ederim aynilarini soyluyodu...of dillenir hic susmaz kadin milleti sirf cene demek v.s. ama hiic oyle olmadi inan odaya geldik adam bir anda degisti gorsen maymun gibi duz duvara tirmanicak yerinde oturamiyo dibinden ayrilamiyo bacaklarini acsin diye masaj yapiyo hemen orda acmis okumus internetten onlari yapiyo...ya daha bu sabah işe giderken 50 kere birbirlerine opucuk atiyo,kiz baba dedikce adam eriyo...ayakkabisini giyiyo lidya sungeri alip getiriyo ayakkabisini silsin diye sür sür diyo kosuyo saatini getiriyo...bana bunlarin hic birini yapmiyo mesela...babasi olsun yeter.
Kiz cocukla napilirki evcilik mi oyniycam erkek olsa sunu bunu yapardim agzina 2 tane vururdum diye anlatan adam tütü takıp bale bile yapar simdi gibime geliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…