2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
maşallahhhhh nazar değmesin benim ki de inşallah böyle olur inşaallaaah sende dua et bnden cok seninki kabul olur kızım babasına asık babası kızına asık olsun sonrada bıtane erkek cocuk oglum bana ben ogluma asık olayım cok ısterım

Gule gule kullanin :)

Sağol cnm

Sağol cnm benim daha iyileri sizin olsun inşallah. Ewt çok güzeldi ama çok açılmak istemedim. annem ile teyzemi durdurmaya çalıştım daha çok Mağazayı alacaktılar nerdeyse
Ewt düşük şeker için cnm diyetim. Toplamda 10 kilo aldım. Aslında amaç kilo verdirmek değil elbette benim yağlanmamı engeleyip bebişin kilo alımını artırmak.kilo almayıp 300 gram vermem hoşuma gitti :) Dondurma yemeyen ben hamilelik ile genelde her gün yemeye başlamıştım. Artık yemiyorum onun da etkisi oldu.

Çamaşır makinesini mi ittin cnm yanlış okumadım demi

Dogru okudun canım bugunde buzdalabını ittiriverim dedim sonra napiyorum ben manyakmiyim dedim babamı cagirdim

Cok sukur canim evet zor oluyo ama atlatmissin neguzel napim bende isi gucu birakiyorum otur diyo oturuyotum gelip sariliyo aslinda cokta guzel geliyo sarilmasi ama bazen insanin sabri kalmiyo iteklemiyorum genelde ama kucaguma almak yerine gel diyorum tabureyi cekip tezgahta is yaparken bana bakmasini sagliyorum ee oda zorluyo dusucek diye bi bacagimi arkasina koyuyorum ama kucaga almaktan iyi yine cok sukurki

Ben normal hayatimda da cok tuvalete giden bi insanimdir. Bisey icmeye korkarim her zaman. Ustune hamilelik gelince bebekte resmen idrar kesemi kendine oyuncak edindi eli ayagi surekli oralarda bugun disardaydim tuvalet bulana kadar canim cikti cok zor oluyo disardayken gercekten :))

Hic duaya ihtiyaciniz yok gorursun aralarina bile almiycaklar seni allah honlune gore versin kusum amin

Aynı ben ya. Bazen bi kaç damla için bile koşa koşa tuvalete gidiyorum. En uzun süre yarım saat. Galiba benimki de mesane üstünde
benimkinin mesaneye tatli tatli vurusu var zaten oldum olasi basasagi duruyo kafasimi var ustunde nedir anlamadim. lavabodan cikip oturma odasina gelene kadar yeniden ihtiyacim geliyor

Basta oyleydim bende bir iki gun tum gun yorulunca erken yatmistim sonrada aliskanlik haline getirdim. Duzene koymaya calis gece 3 cok gec bi saat cunku
Gece 4 te uyudum bu sabah 9 da uyandim randevum vardi. Suan cok uyku bastiriyo yatsam oyle guzel uyurumki ama dayanmaya calisiyorum erken yaticam bugun. Olcak gibi degil cunku

Kızlar selam. Uzun zamandır hızınıza yetişemedim, ara ara sadece okuyabildim ama döndüm :) umarım herkes miniğiyle beraber iyidir.
İsim mevzuları konuşulmuş. Bugün ben de sınandım bu konuda. Biz baştan beri klasik ve sade bi isim koymak istiyoruz, aileler de ismi siz koyacaksınız diyor. Tanışmamızda anısı olan bir isim var; Leyla, eşim baştan beri Leyla istiyordu ben de sıcak bakıyordum. Yine de içim rahat etsin diye haftasonu oturdum isim listelerini okudum, kulağımıza hoş gelenleri listeledik ama liste başı hala Leyla.
Neyse dün annemle telefonda konuşurken büyük ihtimal Leyla olacak dedim, annemde bi sessizlik bi buz kesme, sonra toparladı aslında bak şu isim de güzel bu isim de güzel diyor bana. Ben onları pek beğenmedim dedim, sonra kapattık konuyu.
Bugün de eşimin ailesiyle whatsapp grubumuz var. Kayınvalidem haftalardır sıkıştırıyor isim için, havlu yapacakmış isimli diye. Eşim dedi anne artık torunun isimsiz değil, Leyla diye. Kadın başladı dalga mı geçiyosunuz, o zaman ben gelmem doğuma falan. Eşim de sinirlendi isim yüzünden çocuğumu mu görmeyeceksin diye, kv diyor ki kötü anım var biliyorsunuz. Eski bir komşusunun adıymış sevmediği. Baktı olmuyor annesi doğuracak o koysun adını sen bana inat ediyorsun diye eşime kızdı. Ben de dedim anne biz ikimiz seçtik ama senin bu kadar tepkili olduğunu bilmiyorduk, önerdiğin bi isim varsa ona bakalım madem diye. Normalde daha sıcak konuşurum hep annecim derim, anladı artık kıvırmaya çalışıyor, yok ben şaka sandım yok aslında güzel isim, ayy ben leylak çok severim onu da leylakım diye severim (leylakım da neyse artık beğensek zaten biz leylak koyarız dimi) diye yazıyor. Hiçbirşey demedim, eşim de sinirlendi koymuyoruz isim falan doğunca bulunur öğrenirsiniz diye. Ben de eşime kapatalım isim mevzusu konuşulmasın dedim.
İki gündür o kadar gerildim ki ofiste aklıma geldikçe yaşlar süzülüveriyor. Biraz uzun yazdım ama birilerine içimi dökmek istedim. Sorsan hepsi çok modern, çok anlayışlı, birşeye karışmazlar, siz nasıl istiyosanız öyle olacak sizin çocuğunuz derler ama çam devirmelere doyamıyorlar. Düğün zamanı da böyleydi, sözde herşey bizim istediğimiz gibi olacaktı ama her şeye de bi yorumları vardı iki annenin de. 2 ay nişanlı kalıp her günü ağlamıştım umarım bu 4 ayım öyle geçmez.
Kafamda netken bir anda silindi isim şimdi. Başka isim de bakasım gelmiyor. Sanırım ancak doğumdan önce bir daha açılır bu konu..
Bu da böyle içimi döktüğüm dertli bir postum olsun.. Veya varsa böyle etrafınızda 'ayy benim o isimde sevmediğim biri vardı' diye konuşan birileri ve siz bir şekilde başedebiliyosanız onlarla, alırım güzel önerilerinizi..

Son düzenleme:
Ben cok iradeliyimdir aslinda ama bebek olunca aciktigimda sanki o acikiyo onu ac birakiyomusum gibi vicdan yapiyorum. Sipa bi de karnim acken daha hareketli oluyo sanki acliktan huzursuzmus gibime geliyo basliyorum yemeye. Aslinda az az sık sık yemek lazim ben evde yalnizim valla bisey atistirmaya useniyorum. İki ogun yiyorum o yuzdende bi oturusta bi dana yiyorum desem yeridir :))

Hic duaya ihtiyaciniz yok gorursun aralarina bile almiycaklar seni allah honlune gore versin kusum amin
Ayy bizimkide nasil kiz olsun diye cildiriyodu daha dogmadan sen gor bak senin askinda neymis diyordu millete kizsa yemek ismarlicam diyodu sulalesine midem bulanip hastanede serum alirkenn ohhh kizim gelcek senin hakkindan diye seviniyodu hee bide sey var ven fazla tatli yiyince az ye kizimi seker hastasi yapcan diyodu ahahahah dr erkek deyince en azindan erkege benziyo deyince dumur oldu kal geldi konusamadi adam baya bi coktu resmen hee sulalesinede sadece dondurma ismarlayabildi ahhahahha hala guluyorum durumuna ama simdide diyoki senin hakkindan ogullarin gelcek gardiyanlarim onlar benim ben isteyken seni basini beklicekler diyo yinede kendine bisey buldu yani

Dogru okudun canım bugunde buzdalabını ittiriverim dedim sonra napiyorum ben manyakmiyim dedim babamı cagirdim

Ne yaptın cnm ya. Buzdolabı kapağı vakumlandığında kapağını bile açamıyorum ben helal olsun sana. Güçlü hatunsuz vesselam Valla ne yalan söyleyeyim ben makineden çıkan çamaşırları bile eşime götürtüyorum. Ağır kaldırmak sıkıntı yaratabilir diye.

Gece 4 te uyudum bu sabah 9 da uyandim randevum vardi. Suan cok uyku bastiriyo yatsam oyle guzel uyurumki ama dayanmaya calisiyorum erken yaticam bugun. Olcak gibi degil cunku

Daha önce konuşmuştuk cnm hatırlarsın belki bende yarasa gibiyimdir. Ama diyetisyene gidince kadının ilk dediği erken yatacaksın erken kalkacaksın oldu. Biraz düzene girmeye başladım bakalım. Hem bebiş gelmeden uykuma çeki düzen vermem gerekiyordu zaten.

Amman canim takma bende oglumun ismini ares koycaktim ayy herkes de bi muhalefet ares te neymis türk isimlerinin suyu cikmismis anlami savas tanrisi demekmis yunancaymis ayyyy okadar cok kotu yorum aldimki her iki ailedende ayaz a cevirdim onuda annem ayvazz diye seslenince kocamin ilk ogrendigimizde ben koray kocam dedigi isme donuverdi eltim yaman ismini koyucam dedigi cocuguna gayet turk ismi yaniii amannn ona da yamanda neymis ole isimmi olurmus ben bi ara ruzgar koyim dedim ayyy her yer ruzgarla doluymus o neymis ole at adiymis annem diyo bak bak at ismimi koycan cocuga cildircaktim yani koray koydum bu sefeekinede aynisi olcak eminim hep bi sorun bulcaklar simdiden babam diyo ben r leri soyleyemiyorum isminde r olmasın bak diyee

Canım benim yaa talihsizlik olmuş gerçekten halbuki öyle kötu bir isim de değil Leyla ismi... Bizim her iki bebeğimde de isme laf eden çıkmadı sukur. Laf eden olsaydı ben de bozulurdum senin gibi. İnsan evladına en güzel ismi koymak istiyor. Kolay kolay da içine sinen isim bulunmuyor. En iyisi dediğin gibi bu olay unutulana kadar işin mevzusunu askıya alin daha çok vakit var zaten :) hadi üzme kendini de prensesini de annesi isimsiz kalacak değil ya elbet bulacaksın ismini

Leyla ismine ek filan getirseniz belki cagrisim yapmaz. Leylasu, Leyla gül gibi...
Benim aklıma da Leyla ismine benzer olarak Leyli veya Leyâl isimleri geldi. Belki hoşunuza gider

Hic yapamadim canim ole seyler evin erkegide benim kadinida benim gecen belim agriyo kasigima vuruyo kocaminda sirti tutulmus geldi isyerinden bana diyo ne naziksin sen egilemiyorum su corabimi cekiversene ahahah neler cekiyom ben varyaa

Evet hatirliyorum canim. Uyku duzeni normalde bizim sagligimiz icinde cok onemli ama yillarin getirdigi aliskanlik. Ben universiteyi 2. Ogretim okudum eve gece gelip oglene kadar yatardim. İse baslayinca duzeliyor. Yillik iznde bile 1 haftada hemencik bozuluveriyor. Beni bebek degistirirse degistirir ancak. Bugun uyumadim erken yatarim ama kendimi biliyorum yarin da sabahtan uyanamam bi isim yok cunku gerci ablamda benim gibi iki cocuk dogurdu ikiside cok uykucuydu yine gec yatip gec kalkardi cocuklarin bi zarari olmadi :))

Ben de anlamadım, ne kadar kötü olabilir ki.. Hayır bir de eşim diyor anne bizim için anlamı büyük, anısı var diye ama anlamayan anlamıyor işte.. Tanışmamızın vesilesi bir anıydı ama bilmiyorum ne olacak. Eşimle konuşucaz artık..

Benim koca da kiz diye deliriyo. Erkekleri pek sevmiyo nedense. Kizi suslu puslu giydirme cilvesi nazi bayiliyor oyle seylere. Bana farketmez ikisi de yok ama kiz olmasaydi ikinciyi ucuncuyu isterdi ki soyledi zaten. Onumuzdeki turnuvalardan bahsetti ben ayrintiliya girerken bile belki pipi vardir fln dedim ruyanda gorursun dedi. Kp bile kiz oldugu iyi oldu dedi. Erkekler genel olarak bi degisikler yaa

Ay buna cok guldum tutu takip bale yaparken dusunemiyorum kocalari ama kizlari icin yaparlar valla evet erkek cocukta baska oluyor bak gorceksin
Oda baba bogusuyo diye babaya hayran oluyo aslanim diye bi cagriyo bizimki kosa kosa gifiyoo bende bebegimm yavruummm kusummmm bagriyom yok en son korayyyyy diye sesleniyom anca donup bakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…