2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İşte bak sorsan derler ki isme karışmadık, annesi babası koydu ama sana da kaç kere değişiklik yaptırmışlar..
Neyse savaşa isimle başladık bakalım alışveriş faslında neler çıkacak.. Yok oda yapacak mısın, yok emzik kullanacak mısın... Gazamız mübarek olsun bacılar

Karismaz olurlarmi benim ki 2 yasina gircek nerdeyse hala emzirmemisim ustunde durmamisim diye konusuyolar kıt lar yani anlamiyolar napcan alisvrris isine karistirtmadim hic kv bi kackere atak yapti yeni bebek icin ama susturu verdim ben devmiyorum onu hosuma gitmiyo falan dedim ara ara deniyo sansini donra sus pus kalıyo kv cimmm

Aman iyi olsunlar daha ne isteriz :) oynasinlar birnirlerini cok sevsinler cocuklar buyudugunde cok mutlu gecti cocukluguz desinler bize yeter

Aman iyi olsunlar daha ne isteriz :) oynasinlar birnirlerini cok sevsinler cocuklar buyudugunde cok mutlu gecti cocukluguz desinler bize yeter
Aynen ole canim iyi olsunlar yeter ben bugunlerinin hayalini kurmayi birak aklima bile getiremiyodum simdik buna bin sukur olsun yani yeterki iyi olsunlar

Leyla cok guzel bir isim canim. Bence icinize sindiyse dinlemeyin kimseyi. O nefret edilen komsular anilar asla bitmez cunku. Ya duyulmayan bir isim sececeksin yada ne derlerse kulagini kapatacaksin. Bizimde sectigimiz ismi hetkes begendi ama teyzem arya fln koyun dedi. Anneme dedim teyzem boyle dedi diye. Bosver sen onu dedi bana. Illaki begenmeyen cikacaktir herkesi memnun etmen cok zor

Hehehehe bizimki direk erkek dio ama kv kp kız olması ıyı oldu ıyıdır kız dedıler hep. ben ruyamda 3 sefer kız gordum esım bır sefer erkek gordu senınkı yalnıs deyıp durdu :)

kuzum bence siz direk dogumda koyuın ve o zmn paylasın ısmını herkesle

kizz sen onlari niye takiyorsun yaa canin ne isterse onu koyarsin ben ismi belirledim bu olacak dedim hala bana isim sayiyorlardi hayir dedimce ynisini soyluyorlardi en son dedim hepinizin soyeldigibi yan yana siralayim madem benim dedigimi kabul etmiyrosunuz dedim o gunden sonra herkes sustu kimse bisey demedi ama simdide kv kp zeynep lina olan kizimin adini simdiden zeynep demeye basladi bende israrla zeynep lina diyorum galip gelecegimede eminim :) sen kararli olursan kimse sana biseh diyemez canim takma kafana

kuzum bence siz direk dogumda koyuın ve o zmn paylasın ısmını herkesle
Yani bosa yorulmaya gerek yok hastanede bile karisiyolar kiz adamin kafasinami giriyolar ne ben cocukla ugrasiyom adsm bana hala gel kura cekelim diyo en iyisi nufus mudurllugunde karar vermek karisan gorusen ouyo vazgecme sansinda oolmuyo ahH

allahim 3 gun oncesine kadar cokduzenli bi hayatim vardi yaa erken yatip sabahta 8 bucukta uyaniyordum esim 3 gundur sehir disina gidiyor sabah uyaniyorum sonra diyorum offf kalkip napicam ben yaa yat uyu biraz daha diye diye saati 11 yapiyorum ama gece erken yatiyorhm :) valal cocugum bile annesi uyusuk olunca oda uyusuklaniyor 3 gundur eski duzeni tutturmam lazim gene :)

benimkinede doktor ilk erkek dediginde esim onada sevinmisti ama erkek kiyafetlerine pek bakmiyordu o zamanlar ne zaman doktor kiz kedi benimki costu iste bana asik olucakti beni cok sevicekti senin pabucun dama atildida gidiyor kizina elbise falan bakiyor gerci bizim minnosta simdiden babaci esim eve gelir gelmez napiyor benim kizim diyr karnimi seviyor oda ona bi tekmeler savuruyorki sorma :) gercekten benim pabuc dammda artik :)

bir kus ben olsam isme kimin ne yorum yaptığını takmazdım. Hele ki eşimle ikimiz için ortak bir anlamı olacak, asla kaale alıp da kararımdan vazgeçmezdim. Ki Leyla çok güzel bir isim bence. Eğer rahatsız ediyorsa birileri akıllarından kötü anılarını çıkartsınlar madem.

Ne guzel yaa aman evlatlarini sevsinler iyi gecinsinler de gercekten kiz erkek hic farketmez. Saglikli sihhatli hayirli evlatlar olsunlarda gerisi onemli degil yaa. Illaki gonul bi tarafa hep kayar ama kirmamak incitmemek gerek karsindakini. Bir isim icin insanlar birbirini yiyor oyle uzuluyorum ki gerek yok gercekten uc gunluk dunya. Keske buyuklerde anlayabilselerde rahat biraksalar soylenene razi olsalar. Herkesin evladi kendisine guzel. Ben isim bile belirtmedim guzel olduktan sonra ve ailede kimsede olmadiktan sonra hepsi kabulumdu. Tek sartim iki isim olmasindi. Oda esim secti o koydu arada yine sansimi deniyorumda ikinciye artik diyo :))

kesinlikle oylee hayirli saglikli olsunlarda hic onemi yok zaten isim konusuna ailelerin karismasinada ayri sibir oluyorjm benim kpde tutturmustu annemin adini koyun diyee dedim olmus olmemis kimsenin adi olmayacak onun kendine has bi adi olucak dedjm zaten soyadida sizden bide isme hic gerek yok dedim:)

Uyku duzeni degisince bebeginde hareketleri degisiyo canim. Benimki mesela gece 1 gibi cok hareketli oluyo 3 e kadar kipir kipir. Sabah esim ise giderken bi uyaniyorum bazen sessiz oluyo o saatlerde. Geri yatiyorum oglen 1 gibi tekrar uyaniyorum oda kipirdaniyo bana cekti daha simdiden :)

Aynen oyle erkek zaten soyadini veriyor. Isimde kadinin hakki daha buyuk adil olmasi acisindan. Bosver sen istedigin ismi koy

Inanki 3 asagi 5 yukari herkes ayni seyleri yasiyo.kizimizin adi lidya ceren olcak dedigimde kim koydu bunu cok aradinizmi lidya gavur ismi v.s. zaten sadece lidya olcakti sirf milleti mutlu etmek icin kocam ekledi cereni ve ben nefret ediyorum ceren isminden bu salaklarin yuzunden.ustelim benim adim ceylan ceren de ceylan yavrusu demek buna ragmen nefret ettirdiler asla cereni kullanmiyorum sinir oluyorum. Ya amcasi olcak .... kimligini gordu a lidyayida mi yazdirdiniz diyo ulan asil cereni yazdirmiycaktik.sadece kaynim eltim ve cocuklari ozel olarak ceren hatta ceroş diyo... valla siz ne istiyosaniz onu koycaksiniz.herkes ayni tepkileri aliyo cunku insanlar haddini bilmiyo...cocugunun ismine bile mudahale edebilecek kadar şuursuzlar....uzulme diyemem bende cok uzuldum ama istedigim ismi koydum.o sevimli aile disinda herkes lidya diyo cunku annesi lidya dedikten sonra gerisine .ok yemek duser. cogu yerde de ay ne guzel ismi var diyolar bana...he o sevimliler inatla ceren diyo ama cocuk donup bakmiyo bile...daha yakin bir aile olabilirdik ama benim koydugum isme saygisi olmayan insanlarla mecbur kalmadikca gorusmuyorum...

Son düzenleme:
Aynen oyle erkek zaten soyadini veriyor. Isimde kadinin hakki daha buyuk adil olmasi acisindan. Bosver sen istedigin ismi koy
koydum gitti zaten esim sagolsun hic karismadi yaa ama onun ailesi beni cileden cikardi o zamanlar benxe inat ettim bi bi e soylemedim ne koyacagimi :)

ben gec kalktigimda kipirdamiyor canim yaa sanirim osanirim oda eski duzenini istiyor gec galktigim saatler uyusuk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…