2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim kocamda kendine benzesin istiyo hatta senin gibi guler yuzlu olmasin benim gibi aksi olsun bile diyo
ahaahhahaha aman canım tövbe desin ne güzel işte annesi güleryüzlüyse annesine benzesin bu huyu bencillik yapmasın çocuğa yazık ilerde nası dua etmişssin baba der vallahi

Degisik bir huy gercektenn. Allah yardimcin olsun canim

Kızlar ya göğüslerde büyüme değişme ne zaman başlıyo?sanki sütüm olmayıcakmış gibi korkmaya başladım

ahaahhahaha aman canım tövbe desin ne güzel işte annesi güleryüzlüyse annesine benzesin bu huyu bencillik yapmasın çocuğa yazık ilerde nası dua etmişssin baba der vallahi
Bunlar ailece komedi.kizimin ilk dogum sislikleri gecti yuzu gozu ortaya cikti bakiyorum ayni benim gozlerimle bana bakiyo ama benim ailem istanbulda burda kimsem yok e onlar sulalece tepemizde ay ayni babasi ayni babasi halbuki bana beziyo.neyse 3 aylik filandi kendi cocukluk forografimi gonderdim kaynima ve kocama ama bisey yazmadim her gun gonderiyorum kizin fotograflarini kaynimda aksam anasina gosteriyo.fotografi attim 5dk sonra kocam aradi cocuga ne giydirdin oyle dedi o benim fotografim dedim gercek olamaz bu filan diyo nasil bozuldu birebir ayniyiz
Aksamda kv ariyo kizima nerden buldunda giydirdin o eski elbiseleri dedi o benim fotografim anne dedim kaynima diyoki o gelinin fotografiymis beni kandirdiniz yok ya haberim yoktu diyo o da sonra aldi telefonu olsun babasina benziyo yinede bizde oyle uçsada tavuk koşsada tavuk diyo 3 ay sonra cok buyuk bir yikim yasadilar ailece
Bazen catlak kocam diyoki sna testi yaptircam cocuk kesin benden ama anasi sen olmayabilirsin

AMİN AMİN ALLAHA ŞÜKÜR CANIM
ay yok ben seninkine de katlanamam sanırım. seninki baya sinir bozucu. Allah sabır versin canım
bende nefret ederim bana sürekli bakılmasından. sorsana anne niye bakıyosun diye. evin içinde istersen afedersin donla gezersin yaşın onla ne alakası var. sarkmışmış ona ne kocam sarkık seviyo de dicem ama sen öyle diyecek bi insan değilsin. amaç ne yani ay çok sinir oldum. 7de insanlar uyur ya o saatte ne alaka yani. biraz geç gel bu aralar uyuyamıyorum falan desen bari..
zaten o yeğenlere hiç bişey demiyorum belki özlüyolardır ama kendinede bahane ediyo bence çocukları. onlarda işin kolayını bulmuş evden istediklerini seçip almak varken neden gelmemezlik yapsınlar kii

Kızlar ya göğüslerde büyüme değişme ne zaman başlıyo?sanki sütüm olmayıcakmış gibi korkmaya başladım
Kuzum hic memen olmasa bile bebisin emdikce şakir şakir sutun gelicek hic merak etme :) ben sıfır memeyle dogum yapmis biri olarak soyluyorum bunu sana :)

bende ilk bakınca göz kısmını eşine benzettim ama sonra baktım gözler aynı sen

Kuzum hic memen olmasa bile bebisin emdikce şakir şakir sutun gelicek hic merak etme :) ben sıfır memeyle dogum yapmis biri olarak soyluyorum bunu sana :)
Yaa Allah razı olsun içim rahatladı moralim bozuluyodu kafamı takmıştım sağolasın internettede dediğin gibi yazıyo ama birebir birinden duyunca insan inanıyo

tövbe yaa ne alem insanlar dürüst olsalar nolcak yani sana benziyorsa benziyor neden yan çiziyorlarki gerçekten komediler.. Bide hakarete bak sana benzeyince çirkin mi oluyormuş eşin şaka yapıyor belli zaten de ailesinin ısrarla benzetmesine ne demeli :)) şimdi gelen erkek yaa bide gör bak asıl onun için direk baba dicekler bide babası gibi aslan buda maşallah fln diye sevcekler ahahahha güler misin ağlar mısın

Adida babasinin adi zaten hava 1500
kocam aslan burcuda degilki nerden bu ego anlamiyorum

Bizimkilerde ole ay ayni babasiymis herseyi babaymis bisey yapiyo ay babasida ole yapar di yok amcasida ole yaparmis bilmemne dedigin gibi bebeklik fotografimi gosterddim simdi ayni annesi diyolar kv de yinede ay tras olunca babasina benzemis donuyomus vs vs diyorum babasi sonucta ya ona benzicek ya bana susuyolar

Benimkilerde masallahi var ama süt yoktu o boyuta bakmiyo hic haklisin canim ins benimkiler de busefwr ise yarar diyorum

Aman aman hic cevap vermiyorum bacagin sarkmis dediginde bile guldum dogrudur annecim olabilir dedim..ki ben kürekciyim 100 kilo daha alip versem bile hadi gobegim sarkar ama kolum bacagim imkansiz gibi bisey altyapi sirf kas...bakma icime at at fenalik geliyo yazip dokuluyorum ama saygisizlik etmiyorum buyugum sonucta.bide cocuklarin algisi cok farkli azicik yuzum dusse yada arkasindan konustugumu gorse kızım hemen cephe alir davranisi degisir...saygisiz cocuk olmasin cok dikkat etmek lazim..aman iste yazdim rahatladim :)

Benimkilerde masallahi var ama süt yoktu o boyuta bakmiyo hic haklisin canim ins benimkiler de busefwr ise yarar diyorum
Bence birazda cocugun kismetiyle ilgili diye dusunuyorum.cok sutum vardi cok cok ra emiyodu hic emmemezlik yapmadi ustelik gogus uclarimda icerdeydi ama zorlanmadi.. fakat ben hamileligimde zehirlendigim icin eklem yerlerimde iltahaplanma oldu 2 ay dayanabildim sonra kortizon tedavisine baslayinca mecbur kestim memeden...kismetinde varsa emiyo annesini bazi kadinin sakir sakir sutu akiyo bebek almiyo memeyi ...herkes farkli yasiyo bu donemi

Bide biz adamlari begnipte evlenmisiz zaten onlarla bi derdimiz yok tabiki benzesin yani neyin sidik yarışını yapiyolarsa

Evet bu konu gercekten cok hassas bi konu fazla konusmamak lazim kismetimizde be varsa onu yasiyoruz bide bi krem vardi dogumdan once basliyodum gogus uclarima surmeye acimasin diye surdum surdumde noldu dedim daha baslamadim bu sefer bununda emicwgi tutar yara yapar hep lansolindi adi galiba ama makinayla falan cektim gercekten yara falan olmadi hic

Sen nerde gordun kız bende be merakliyımm hee valla burda vakit baya iyi geciyo yoksa evde bu sicakta napardik hic bilmiyorum
Instagramda gordu :)
Bide beni dusun ya cocuk okulda butun gun yatiyorum leğen yanimda...asil bana vakit gecmiyo...kocam diyoki en soguk havada bile ana kiz geziyodunuz orda oyun alani varmis yok hayvanat bahcesindeki penguen dogurmus ... oglani dogurda kaldiginiz yerden devam edin uzuluyorum size diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…